Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

10 Λάθη που κάνει η γυναίκα Παρθένος, όταν είναι σε σχέση

Λεπτεπίλεπτη, με όμορφα χαρακτηριστικά, έξυπνη, με γνώσεις και έντονη προσωπικότητα, αλλά απλή και προσεγγίσιμη, είσαι μια γυναίκα που δεν περνά απαρατήρητη από το αντρικό φύλο, ακόμα κι αν δεν κάνεις τίποτα για να τραβήξεις πάνω σου την προσοχή.

Πολλοί άντρες θα ήθελαν να πρωταγωνιστήσουν στη ζωή σου, ωστόσο, κάνεις κάποια  λάθη στη σχέση που μπορούν να οδηγήσουν στο τέλος της. Ρίξε μια ματιά παρακάτω και δες, αν μπορείς να τα αποφύγεις!

1. Έχεις high standards

Φυσικά και δεν είναι κακό να είσαι επιλεκτική, ίσα-ίσα, αυτό δείχνει ότι παίρνεις σοβαρά τη σχέση, ωστόσο, η τελειομανία σου σε σπρώχνει να ανεβάζεις τον πήχη όλο και ψηλότερα και να ζητάς από το ταίρι σου το 120% των δυνατοτήτων του. Αποδέξου ότι όλοι οι άνθρωποι (κι εσύ…) έχουν και ελαττώματα ή αδυναμίες, το θέμα είναι αν είναι παραπάνω από τα προτερήματά τους.

2. Είσαι αρκετά επικριτική

Καλό είναι να επισημαίνεις λάθη και παραλείψεις στον σύντροφό σου, ώστε και να μην επαναληφθούν, σε περίπτωση που σε ενοχλούν και να μην ξαναγίνουν. Ο τρόπος όμως που το κάνεις είναι το θέμα. Το να του ασκείς κριτική συνεχώς και να βρίσκεις πάντα κάτι στραβό σε αυτά που κάνει είναι πολύ εκνευριστικό.

ADTECH.config.placements[5933561] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };

3. Θυμίζεις Αμαζόνα

Κάποιες φορές το παρακάνεις με τις φεμινιστικές σου απόψεις. Το να υποτιμάς το μυαλό ενός άντρα ή να τον κάνεις να πιστεύει ότι η μόνη του χρησιμότητα είναι το να αναπαράγει το είδος (και αυτό συζητήσιμο είναι, καθώς υπάρχουν και οι τράπεζες σπέρματος…) γιατί όλα τα άλλα μπορείς να τα κάνεις και μόνη σου, αυτόματα, βάζει τη σχέση σε κίνδυνο.

4. Είσαι «κρύα»

Καμιά φορά, ο σύντροφός σου, όταν είναι στα κάτω του, εξ αιτίας ενός προβλήματος που βιώνει, δε χρειάζεται να του αναλύσεις τα δεδομένα μιας κατάστασης, να του πεις τα υπέρ και τα κατά και να του δείξεις τη λογική αιτία των πραγμάτων. Απλά, αγκάλιασέ τον και πες του μια γλυκιά κουβέντα. Δεν είναι χαζός, ηθική στήριξη θέλει, ούτε συμβουλάτορα, ούτε αναλυτή!

➳ Μάθε από σήμερα τι θα συμβεί τους επόμενους 12 μήνες! Απόκτησε την προσωπική σου ανάλυση εδώ!

5. Είσαι ανελαστική

Τα αντανακλαστικά σου δεν είναι γρήγορα, με αποτέλεσμα κάθε φορά που τυχαίνει κάτι που δεν είχες προβλέψει και αναστατώνεται το πρόγραμμά σου, χάνεις την ψυχραιμία σου και φτάνεις μέχρι την υστερία. Συνήθως, την πληρώνει ο καημένος ο σύντροφός σου, ως ο πιο κοντινός…

6. Είσαι σφιχτοχέρα

Το να είσαι γυναίκα που κάνει το κουμάντο της, ώστε να μην σπαταλιούνται χρήματα από δω και από εκεί δεν είναι ελάττωμα. Ωστόσο, με το να μη διαθέτεις ένα ποσό για να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου, έστω με ένα-δυο κομμάτια ή για εσώρουχα και να φοράς τα ίδια και τα ίδια χρόνια, χάνεται και το ερωτικό ενδιαφέρον του συντρόφου σου. Πόσο μάλλον όταν αρνείσαι να παραγγείλετε απέξω ή να πάτε κάπου να φάτε, αφού μια χαρά μαγειρεύεις και μάλιστα υγιεινά, δεν είναι ανάγκη να ξοδεύετε χρήματα για φαγητό!

7. Κολλάς σε λεπτομέρειες

Είσαι ικανή να κολλήσεις σε μια λεπτομέρεια, να πιαστείς από αυτήν, να παρεξηγηθείς και να κάνεις ολόκληρη ιστορία στο ταίρι σου, ζητώντας του εξηγήσεις για τα «τι» και τα «πώς» ενώ πραγματικά μπορεί να είναι ασήμαντη ή να ειπώθηκε στα αστεία. Ερωτήσεις και κόντρα ερωτήσεις οδηγούν συχνά σε τσακωμούς.

➳ Τι θα συμβεί τους επόμενους 12 μήνες; Απόκτησε την προσωπική σου ανάλυση εδώ!

8. Παρασκέφτεσαι…

Το να κάθεσαι να αναλύεις κάθε φράση, λέξη, συμπεριφορά ή κατάσταση και να σκέφτεσαι εκείνο το ενδεχόμενο και το άλλο το ενδεχόμενο εκτός του ότι είναι ψυχοφθόρο για σένα, χαλάει και τη διάθεσή σου. Αν έχεις αμφιβολίες για το ταίρι σου, πες τες, αν σε ενοχλεί κάτι, μίλα, μην κάθεσαι όμως και κάνεις σενάρια στο μυαλό σου γιατί στο τέλος καταλήγεις σαν το ανέκδοτο με το… γρύλο.

9. Σούπερ λογική

Για σένα είναι τα πάντα μια αιτία και ένα αποτέλεσμα, όλα έχουν μια λογική εξήγηση και αρκεί να τη βρεις! Στον έρωτα όμως ο παράγοντας «συναίσθημα» κυριαρχεί, όπως επίσης και η φαντασία και το «παραμύθι». Γιατί σε έλκυσε αυτός ο άντρας κι όχι κάποιος άλλος πραγματικά δεν έχει σημασία, σημασία έχει καμιά φορά να ακούς και την καρδιά σου που ίσως ξέρει κάτι περισσότερο από σένα.

10. Έχεις μόνιμα φορτωμένο πρόγραμμα 

Είσαι εργατική, παραγωγική και η δουλειά σου παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου, έχεις αρκετές ασχολίες, όμως δε γίνεται να προηγούνται συνεχώς της σχέσης σου. Αν την έχεις δευτερότριτη μοίρα γιατί ξοδεύεις άπειρες ώρες με την εργασία σου ή στα ενδιαφέροντά σου, αγχώνεσαι ή το μόνο θέμα συζήτησης ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφό σου είναι το τι έγινε ή τι σου έκανε ο/η συνάδελφός σου, λογικό είναι να αντιδράσει.

Διάβασε επίσης:

 

Ένας μύθος κι ένα μυστικό για την Παρθένο

Αφιέρωμα στην γυναίκα Παρθένο!

5 κλισεδάκια που κάθε Παρθένος, έχει σιχαθεί πια να ακούει!

 


Πηγή