Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

10 Λάθη που κάνει η γυναίκα Υδροχόος, όταν είναι σε σχέση

Γενικά, σαν γυναίκα δεν είσαι εύκολος άνθρωπος κι αυτό ίσως είναι που κεντρίζει το ενδιαφέρον των αντρών. Για να σε κατακτήσει κάποιος, θα πρέπει να έχει αρκετή υπομονή και αντοχή, αφού είσαι σαν τον… υδράργυρο και πάνω που πιστεύει ότι σε έχει κερδίσει, του ξεφεύγεις. Η εκκεντρική γοητεία σου, η εξυπνάδα, η καλώς εννοούμενη τρέλα σου, το φιλελεύθερο και ανεξάρτητο πνεύμα του, η προκλητικότητά σου και το ότι δεν έχεις ταμπού και προκαταλήψεις σε κάνουν πόλο έλξης.

 Ωστόσο, είναι δύσκολο να κρατήσεις μια σχέση για καιρό και μάλλον οφείλεται στο γεγονός ότι επαναλαμβάνεις κάποια λάθη. Ρίξε μια ματιά παρακάτω και δες, αν μπορείς να τα αποφύγεις!

1. Θέλεις απεριόριστη ελευθερία

Το να σου λέει ο σύντροφός σου τι να κάνεις δεν είναι κάτι που μπορείς να ανεχτείς, πόσο μάλλον να σου απαγορεύεται το οτιδήποτε. Σαφώς και δεν το δέχεσαι, αφού έτσι ήσουν, όταν σε γνώρισε και σε ερωτεύτηκε, έτσι είσαι και δε θα γίνεις αλλιώς, επειδή είσαι σε σχέση. Λογικό είναι να επαναστατείς και να αρνείσαι να ενταχτείς σε συγκεκριμένα πλαίσια, όμως αν δεν βρείτε τη χρυσή τομή, με έναν αμοιβαίο συμβιβασμό, ο καθένας θα πάρει το δρόμο του.

2. Είσαι ξεχασιάρα

Ξεχνάς πολλά πράγματα και αυτό μπορεί να βλάψει τη σχέση σου. Ιδιαίτερα, επετείους ή πρακτικά θέματα της καθημερινότητας, χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια από την πλευρά σου, προκειμένου να τα θυμηθείς, ίσως γιατί για σένα είναι ασήμαντα. Για τον σύντροφό σου όμως δεν είναι.

ADTECH.config.placements[5933561] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };

3. Είσαι απρόβλεπτη

Ως ένα σημείο, βέβαια, αυτό δεν είναι κακό, ιδίως αν κάνεις ευχάριστες εκπλήξεις στο σύντροφό σου που τονώνουν τη σχέση. Το πρόβλημα είναι οι αντιδράσεις σου, αφού είναι απρόσμενες και συχνά υπερβολικές, καθώς εύκολα θα παρεξηγηθείς ή θα σε πειράξει κάτι που δεν είναι σοβαρό.

4. Είσαι αποστασιοποιημένη

Επίσης, δεν είναι κακό ορισμένες φορές, αφού μπροστά σε ένα πρόβλημα ή ένα ξαφνικό συμβάν, θα είσαι η μόνη που θα κρατήσει την ψυχραιμία της. Το ζητούμενο είναι τα ερωτικά σου συναισθήματα που τα περνάς από τον εγκέφαλο, τα θεωρητικοποιείς και δεν τα εκφράζεις.

5. Η αντίδραση είναι το μεσαίο σου όνομα

Θα κάνεις αυτό που θα σου έρθει, τη συγκεκριμένη στιγμή και δεν πρόκειται να αλλάξεις γνώμη, ο κόσμος να έρθει ανάποδα. Συχνά, μάλιστα, ο σύντροφός σου μπορεί να διαφωνεί, να σου αραδιάζει ένα σωρό επιχειρήματα, όμως ό,τι κι αν σου πει, από το ένα αφτί θα μπει και θα βγει από το άλλο.

6. Είσαι προκλητική

Σου αρέσει να προκαλείς, όχι μόνο σαν εμφάνιση αλλά και σαν συμπεριφορά. Συχνά, το πείραγμά σου στο ταίρι σου γίνεται όλο και πιο έντονο και ξεπερνάς τα όρια, γιατί θέλεις να δεις τις αντιδράσεις του, αντιμετωπίζοντάς το ελαφρώς σαν «πειραματόζωο». Όλα αυτά δε τα κάνεις, όταν είναι χαλαρό και απολαμβάνει την ηρεμία του.

 

 

7. Κάποιες φορές αισθάνεσαι παγιδευμένη στη σχέση

Σου είναι απαραίτητη η ανεξαρτησία και η αυτονομία μέσα στη σχέση, από το δικό σου χώρο και τα ενδιαφέροντα, μέχρι την παρέα και τη διασκέδασή σου, για να μη νιώθεις παγιδευμένη. Συχνά όμως το παρακάνεις, αφού κανονίζεις να βγεις, χωρίς να ρωτήσεις το ταίρι σου, απλά το ανακοινώνεις ή του φέρεσαι σαν να είναι εισβολέας στη ζωή σου κι όχι επιλογή σου και προσπαθείς να τον κρατήσεις έξω από κάποια κομμάτια σου.

8. Συχνά βάζεις τους φίλους και τις φίλες σου πιο πάνω από το ταίρι σου

Κατ’ αρχάς να ξεκινήσουμε από το ότι έχεις γενικώς μια ευκολία να κάνεις φιλίες, που συχνά παρεξηγείται από το ταίρι σου. Επιπλέον, συχνά παραμένεις φίλη με τους πρώην σου, κάτι που επίσης μπορεί να δημιουργήσει μια αμηχανία στον νυν ή και αμφιβολία κατά πόσο έχουν ξεπεραστεί τα ερωτικά στοιχεία ανάμεσά σας (που δε θα έπρεπε βέβαια, αφού είναι γνωστό ότι δε γυρνάς ποτέ πίσω). Το δύσκολο όμως είναι να αποδεχτεί ότι βάζεις τους φίλους σου πιο πάνω από αυτόν και σε περίπτωση αντίδρασής του, κάνεις σαφές ότι προϋπήρχαν στη ζωή σου και δεν πρόκειται να τους παρατήσεις, δείχνοντάς του έμμεσα ότι οι άντρες έρχονται και παρέρχονται αλλά αυτοί μένουν.

9. Είσαι συχνά αντιφατική

Σου ταιριάζει ο στίχος «άλλα λέω, άλλα κάνω κι άλλα εννοώ», αφού τη μια στιγμή μπορεί να υποστηρίζεις με θέρμη μια θέση και την επόμενη την αντίθετή της. Πριν βιαστείς να δικαιολογηθείς, λέγοντας ότι ο απόλυτος δεν είναι έξυπνος άνθρωπος, είναι καλό όντως να αλλάζεις άποψη, όχι όμως τόσο συχνά γιατί μπερδεύεις τον σύντροφό σου που εκεί που είναι σίγουρος ότι κάτι θα σε ικανοποιήσει ή θα σε βρει σύμφωνη, εκεί το αναιρείς.

10. Βαριέσαι εύκολα

Αυτό ισχύει τόσο για τη σχέση, όσο και για τους ανθρώπους. Θέλεις συνεχώς το ενδιαφέρον σου να ανανεώνεται, θέλεις να υπάρχει κάτι διαφορετικό, κάτι που να σε κρατάει σε εγρήγορση και να μη θεωρείται τίποτα δεδομένο. Ούτε εσύ, ούτε ο σύντροφός σου, ούτε το αύριο. Πάνω σε αυτή τη βάση λοιπόν οποιοσδήποτε προγραμματισμός έχει αποτύχει. Αλλά δε γίνεται να κάνετε πάντα ό,τι σας έρθει εκείνη τη στιγμή…


Πηγή