Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

4 ζώδια που δεν πρόκειται να σε αφήσουν να φύγεις από μια σχέση

Μπορεί τα πράγματα να πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο στην σχέση τους, ωστόσο τα παρακάτω ζώδια δεν παίρνουν εύκολα την απόφαση να χωρίσουν! Κι όχι μόνο, αλλά φτάνουν σε σημείο να πνίγονται στη μιζέρια, όμως δεν αφήνουν το άλλο πρόσωπο να προχωρήσει παρακάτω. Ποια είναι;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τον Σκορπιό δεν τον αφήνει κανείς. Ακόμα κι αν εσύ θέλεις να φύγεις, αν δεν θέλει αυτός να σε χάσει, δεν έχεις να πας πουθενά. Ο Σκορπιός πρέπει να πάρει ο ίδιος την απόφαση να τελειώσει μια κατάσταση. Αν δεν το διαλύσει μόνος του, τότε να ξέρεις θα κάνει τα πάντα για να σε έχει «συναισθηματικό» όμηρο και να μην σε αφήνει να προχωρήσεις παρακάτω τη ζωή σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι ένα από τα ζώδια που δεν μπορούν τις αλλαγές. Για εκείνον, η ασφάλεια, το δεδομένο και η ρουτίνα της καθημερινότητας είναι το παν. Ακόμα και αν η σχέση του έχει βαλτώσει, δεν θα την τελειώσει. Θα προτιμήσει να μείνει σε κάτι που δεν τραβάει προκειμένου να μην «αποσταθεροποιηθεί». Για τον λόγο αυτό, κρατά «όμηρο» και τον/την σύντροφό του, ζητώντας του να βάλει το λιθαράκι του, για να φτιάξει η κατάσταση και να σωθεί η σχέση.

ΛΕΩΝ

Ο λόγος που ο Λέων σε κρατά «συναισθηματικά όμηρο» είναι εντελώς διαφορετικός από αυτό του Ταύρου. Ο Λέων θέλει να έχει κοινό, fan club, θαυμαστές που θα τον αποθεώνουν και θα του λένε πόσο υπέροχος είναι και πόσο τον αγαπούν. Έτσι και νιώσει για κάποιο λόγο ότι το «κοινό» αυτό μειώνεται ή τον εγκαταλείπει και πάει γι άλλα, πιο ωραία πιο μεγάλα, τότε ξαναρίχνεται στην μάχη της διεκδίκησης προκειμένου να το φέρει πίσω. Και όταν το κάνει, τότε ξεκινά τα ίδια… Ένας φαύλος κύκλος, δηλαδή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τον θεωρείς γλυκούλη και τρυφερούλη τον Καρκίνο; Πού να δεις την σκοτεινή του πλευρά. Και ναι, αυτή η πλευρά είναι σκοτεινή διότι το να παίζεις με τα συναισθήματα και το μέλλον του άλλου δεν είναι κάτι καλό. Όταν ο Καρκίνος έχει επενδύσει πάνω σου, δεν αποδέχεται εύκολα ότι η σχέση μπορεί να διαλυθεί. Δίνει χρόνο, καθώς θεωρεί ότι τα πράγματα θα ισιώσουν. Και ζητά από εσένα να κάνεις το ίδιο. Στέκεται στο παρελθόν και τις ωραίες στιγμές και δεν αποδέχεται ότι δε θα υπάρξει βελτίωση στην σχέση σας.

Διάβασε επίσης: Οι 3 γυναίκες του ζωδιακού που δεν αφήνουν τους άντρες στην ησυχία τους

Οι έρευνες μίλησαν! Αυτά είναι τα πιο αταίριαστα ζευγάρια ζωδίων για σχέση!


Πηγή