Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

5 δυσκολίες που θα αντιμετωπίσεις, αν βγαίνεις με Ταύρο, Παρθένο, Αιγόκερω

Με όποιο ζώδιο και είσαι σίγουρα κάποια θεματάκια θα τα αντιμετωπίσεις. Κι αυτό γιατί κανείς δεν είναι τέλειος και γιατί καμία σχέση δεν είναι ρόδινη και χωρίς «αγκάθια». Λίγο πιο κάτω θα σου αναλύσουμε τις πέντε δυσκολίες που θα συναντήσεις αν κάνεις δεσμό με ένα από τα ζώδια της Γης, δηλαδή με έναν Ταύρο, μια Παρθένο ή έναν Αιγόκερω.

1. Καταρχάς τα ζώδια αυτά είναι ρεαλιστές μέχρι το κόκκαλο. Πιστεύουν μόνο σε ό,τι εξηγείται με την λογική. Είναι δύσκολο να καταλάβουν κάτι που έχει να κάνει με το ένστικτο ή τον πνευματικό κόσμο ή κάτι το οποίο δεν μπορεί να αναλυθεί επιστημονικά και να τεκμηριωθεί. Είναι τόσο προσγειωμένα που δεν ενθουσιαστούν με το μέλλον της σχέσης σας. Θα χαρούν μεν, αλλά με μέτρο κι εσύ μπορεί να ξενερώσεις.

2. Έχουν μια συγκεκριμένη ρουτίνα και καθημερινότητα, την οποία αν εσύ τολμήσεις να διαταράξεις, μπορεί να γίνεις ακόμα και εχθρός τους. Έχουν την απαίτηση να ακολουθείς το πρόγραμμά τους και να το σέβεσαι. Αφιερώνουν χρόνο στον εαυτό τους και όταν το κάνουν δεν θέλουν κατά την διάρκειά του να τους ενοχλείς ή να τους τον στερείς.

❤ Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε ΕΔΩ την απάντηση! 

3. Ο λόγος τους είναι συμβόλαιο. Όταν σου υποσχεθούν, κάτι θα το κάνουν. Αν σε βλέπουν σοβαρά, θα δεσμευτούν μαζί σου και θα κάνουν σχέδια για το μέλλον. Παρ’ όλα αυτά η σχέση σας κατά πάσα πιθανότητα θα πηγαίνει… αργά και θα περάσει αρκετός χρόνος μέχρι να μπορέσετε να κάνετε το επόμενο βήμα. Κι αυτό διότι πρέπει να είναι σίγουροι για ό,τι πάνε να κάνουν και να πειστούν ότι υπάρχει όντως μέλλον μεταξύ σας.

4. Είναι ζώδια της Γης και αυτό σημαίνει ότι δεν τους αρέσουν οι αλλαγές. Προτιμούν να ζουν την ζωή που έχουν συνηθίσει και έχουν μάθει, παρά να τους ξαφνιάζεις με κάτι καινούργιο που τους βγάζει έξω από τα νερά τους. Αν συμβεί αυτό νιώθουν ανασφάλεια, άγχος και έχουν έντονα ξεσπάσματα.

5. Είναι άτομα πρακτικά και πολύ καλοί οικονομικοί διαχειριστές. Μπορεί να φτάσουν και στα όρια του τσιγκούνη κάποιες φορές. Δεν τους αρέσει να ξοδεύουν αλόγιστα και σιχαίνονται τα υπερβολικά έξοδα και τις σπατάλες. Μην περιμένεις από εκείνα να είναι… “big spenders”. Μάλλον φέρνουν περισσότερο σε Σκρούτζ .

Διάβασε επίσης:

Τα 3 ζώδια που δεν φοβούνται να πειραματιστούν με την πολυγαμία!

Τα 4 ζώδια που νοσταλγούν έντονα τους πρώην τους!

Αυτές οι γυναίκες του ζωδιακού ελκύονται από το μυαλό κι όχι την εμφάνιση


Πηγή