Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

5 ζώδια που τους αρέσουν τα «άγρια» παιχνίδια στο κρεβάτι

Το σεξ είναι μεγάλο κεφάλαιο και τα γούστα ή οι προτιμήσεις αναρίθμητα. Ανάλογα, λοιπόν, κάποιοι εραστές είναι τρυφεροί και ρομαντικοί, άλλοι ηδονικοί, άλλοι αισθησιακοί, υπάρχουν κι αυτοί που είναι πιο μπρουτάλ. Παρακάτω θα βρεις τους 5 πιο «άγριους» του ζωδιακού και μάλιστα ίσως εκπλαγείς, καθώς άλλο δείχνουν προς τα έξω κι άλλο είναι στο κρεβάτι.

ΚΡΙΟΣ

Μπορείς να κάνεις μαζί του οτιδήποτε. Αν υπάρχει κάτι που δεν έχεις δοκιμάσει και θα ήθελες, είναι πρόθυμος να… συμμετέχει. Όπως σε όλα τα άλλα, έτσι και στο κρεβάτι θέλει να ηγείται και είναι πάντα… ετοιμοπόλεμος και καυτός. Εννοείται ότι το «άγριο», μπρουτάλ σεξ είναι η ειδικότητά του, γι’ αυτό είναι άλλωστε και πρώτος στη λίστα. Επειδή, μάλιστα, είναι και πολύ ανταγωνιστικός, αν προσπαθήσεις να πάρεις εσύ το πάνω χέρι, θα το «πληρώσεις».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ADTECH.config.placements[5933561] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };

Ο Αιγόκερως είναι όντως διαφορετικός τη μέρα και τη νύχτα…  Κατά τη διάρκεια της ημέρας, σοβαρός, μετρημένος, επαγγελματίας, τίποτα δε φαίνεται να είναι ικανό να του αποσπάσει την προσοχή από τη δουλειά. Τη νύχτα όμως γίνεται άλλος άνθρωπος, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για σεξ. Πολλές φορές, το θηρίο που κρύβεται μέσα του εξαπολύεται και βγαίνει η μπρουτάλ πλευρά του. Θα σου κάνει πράγματα που ποτέ δεν φαντάστηκες και θα τα ευχαριστηθείς όλα. Επίσης, να ξέρεις ότι έχει και διάρκεια και του αρέσουν τα σεξουαλικά παιχνίδια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι γνωστός για τους πειραματισμούς του και του αρέσει το ατόφιο, «καθαρό» από συναίσθημα σεξ, γι’ αυτό ακριβώς και βρίσκεται στη λίστα. Μπορεί όταν βγαίνει πρώτο ραντεβού να δείχνει ρομαντικός, σχεδόν γλυκός, αλλά μη σε ξεγελάει, στο κρεβάτι του βγαίνει η άγρια πλευρά και χάνεται κάθε ρομαντικό του στοιχείο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός έτσι κι αλλιώς είναι σεξουαλικός, οπότε και στο κρεβάτι θα του βγει όλη η ένταση και το πάθος. Το σεξ μαζί του μπορεί να σου αφήσει τραύματα κυριολεκτικά, αφού του αρέσει να δαγκώνει, να σφίγγει, να ρουφάει και γενικά να αφήνει τα σημάδια του πάνω στο κορμί της εκάστοτε παρτενέρ του. Το απολαμβάνει να παίζει άγρια -ορισμένες φορές βγάζει κι έναν σαδισμό- έχει αντοχή και διάρκεια, οπότε κάθε γυναίκα στο τέλος νιώθει εξουθενωμένη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο άντρας Παρθένος φαίνεται συγκρατημένος και συνεσταλμένος, όμως στο σεξ είναι τελείως αλλιώς. Εκεί γίνεται kinky, του βγαίνουν περίεργα γούστα και σίγουρα αποτελεί την μεγάλη έκπληξη. Τα sex toys, το spanking, το dirty talking, εκτός από το άγριο σεξ, είναι μερικά από αυτά που απολαμβάνει, αν και θα τα βγάλει μόνο αν σε εμπιστευτεί πλήρως.

Διάβασε επίσης:

Ποιο είναι το καλύτερο μέρος να κάνεις σεξ σύμφωνα με το ζώδιό σου;

Ζώδια και σεξ: Τι μπορούν να κάνουν για να αυξήσουν την ερωτική απόλαυση;

Παιχνίδια και «προκαταρκτικά» που θα τον βάλουν σε άλλη διάσταση με βάση το ζώδιό του

 


Πηγή