Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις πριν «μπλέξεις» με άντρα Αιγόκερω

Εάν ο σύντροφός σου είναι ένας σοβαρός, υπεύθυνος, μετρημένος, ώριμος και συγκρατημένος Αιγόκερως, διάβασε παρακάτω τι μπορείς να κάνεις, ώστε να παραμείνει ερωτευμένος και ικανοποιημένος μέσα στη σχέση!

1. Συνδύασε τη σοβαρότητα με τη διασκέδαση

Ο Αιγόκερως είναι αρκετά σοβαρός και συχνά αισθάνεται ότι έχει φορτωθεί όλες τις ευθύνες και τις έγνοιες του κόσμου. Εννοείται ότι κι από σένα αναμένει την ανάλογη σοβαρότητα, ωστόσο, μην κάνεις το λάθος να πιστέψεις ότι δεν έχει και μια πιο χιουμοριστική, ιδιόμορφη πλευρά που απλά περιμένει την κατάλληλη ευκαιρία να εκφραστεί. Εκτιμά το έξυπνο χιούμορ και του αρέσει να γελά και να περνά καλά, γι’ αυτό θέλει μια σύντροφο, η οποία θα μπορεί να ισορροπήσει τη σοβαρότητα με την διασκέδαση και την παρόρμηση με την υπευθυνότητα. Με μέτρο μεν, αλλά σίγουρα απολαμβάνει κάποιες ώρες χαλάρωσης.

2. Αποδέξου τον δικό του ορισμό της ερωτικής σχέσης

Αν περιμένεις καρδούλες, λουλούδια, ποιήματα, γλυκόλογα και σούπερ εκπλήξεις, με αυτόν τον άντρα μάλλον έχασες. Ο Αιγόκερως εκλαμβάνει τελείως διαφορετικά την έννοια «ερωτική σχέση» από τα υπόλοιπα ζώδια. Όχι ότι δεν είναι καθόλου ρομαντικός, απλά θεωρεί πιο σημαντικό από τα κομπλιμέντα, το να σου εξασφαλίζει την άνεση και την ασφάλεια στην καθημερινότητά σου, να πληρώνει τους λογαριασμούς στην ώρα τους και να σε γλυτώνει από οικονομικά άγχη και γραφειοκρατικά θέματα. Έτσι όμως εκφράζει την αγάπη και το ενδιαφέρον του. Αν καταλήξει ότι είσαι η γυναίκα της ζωής του, να αναμένεις πάντως μια κλασική και με όλους τους τύπους πρόταση γάμου.

3. Αγόρασε ένα εγχειρίδιο σεξ

Ως ζώδιο της Γης, ο Αιγόκερως είναι ένας πολύ αισθησιακός άντρας και έχει μια αρκετά ενεργή ερωτική ζωή, αλλά είναι απαιτητικός και θέλει τα πάντα τέλεια για να λειτουργήσει. Αν του προσφέρεις το δικό σου «εγχειρίδιο» του σεξ, με το να του εκφράσεις τι σε ευχαριστεί και τι θέλεις, θα το εκτιμήσει πολύ κι ας είναι ένας έμπειρος εραστής. Άλλωστε είναι ιδιαίτερα φιλομαθής… και χαίρεται να λαμβάνει νέες γνώσεις, οπότε θα το ακολουθήσει κατά γράμμα και θα σου προσφέρει ατέλειωτες ώρες απόλαυσης. Επίσης θα αυξηθεί η εμπιστοσύνη του, αφού δε θα έχεις πρόβλημα να μοιραστείς μαζί του τα «κουμπιά» σου.

4. Διώξε του τις αμφιβολίες

Αν και προς τα έξω δείχνει ένας άνθρωπος με συμπαγή προσωπικότητα και γεμάτος αυτοπεποίθηση, ο Αιγόκερως κρύβει αρκετές ανασφάλειες, ενοχές και αμφιβολίες, γι’ αυτό και χρειάζεται μια γυναίκα με υπομονή και καλοπροαίρετη, που θα του τις διαλύσει και θα του προσφέρει την αγάπη και την επιβεβαίωση που χρειάζεται. Είναι έτοιμος να δεχτεί την εποικοδομητική κριτική και τα καλοπροαίρετα σχόλια αλλά κατά βάθος θέλει απλά κάποια να του πει ότι τα κάνει όλα σωστά.

5. Προσφορά Δέσμευσης

Ο Αιγόκερως, όπως και τα υπόλοιπα ζώδια της Γης, δεν ευδοκιμεί σε μια εφήμερη σχέση. Αντίθετα, θέλει μια σχέση με διάρκεια που θα του προσφέρει τη δυνατότητα να αποκτήσει εξοικείωση, ώστε να ξεδιπλώσει τα ταλέντα του και να εξελιχθεί μέσα από αυτήν. Σίγουρα λοιπόν δεν πρόκειται να δεις ούτε το 1/5 του χαρακτήρα του από την αρχή, αν δεν νιώσει ότι ενδιαφέρεσαι κι εσύ για κάτι περισσότερο, αν διαισθανθεί αναποφασιστικότητα ή άρνηση δέσμευσης από την πλευρά σου. Αν καταφέρεις να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του και τον πείσεις ότι θέλεις να είστε για πάντα μαζί, τότε θα εκπλαγείς με τα προτερήματά του κι η ανταμοιβή σου θα είναι πλουσιοπάροχη.

Διάβασε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ τις ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.


Πηγή