Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις πριν «μπλέξεις» με άντρα Ιχθύ

Εάν ο σύντροφός σου είναι ένας ονειροπόλος, ευαίσθητος, ρομαντικός, αισθησιακός, καλλιτεχνικός και μυστηριώδης Ιχθύς, διάβασε παρακάτω τι μπορείς να κάνεις, ώστε να παραμείνει ερωτευμένος και ικανοποιημένος μέσα στη σχέση!

1. Αγκάλιασε τη «μυστικιστική» πλευρά

Αν είσαι ερωτευμένη με ένα Ιχθύ, ίσως ήδη έχεις αντιληφθεί ότι βρίσκεται στον δικό του ξεχωριστό κόσμο, έναν κόσμο φαντασίας κι ονείρου. Ο άντρας αυτός χρειάζεται μια σύντροφο η οποία θα κατανοεί και θα αποδέχεται την on/off σχέση του με την πραγματικότητα και δε θα περιμένει από αυτόν να αντιμετωπίσει ευθέως την κακία και τον θυμό ή να έχει άμεση επαφή με την πρακτική πλευρά. Επίσης να καταλάβει ότι ο τρόπος που βλέπει τα πράγματα είναι πιο αφηρημένος, συμβολικός ή μυστικιστικός και δε θα εμποδίζει την πνευματική του ανάπτυξη.

 

2. Ξέχνα τον έλεγχο

Το να μανιπιουλάρεις έναν Ιχθύ είναι πολύ εύκολο. Αν μάλιστα η προσωπικότητά σου είναι δυναμική, μπορείς να «καπελώσεις» τον συγκεκριμένο άντρα και να τον έχεις του απόλυτου ελέγχου σου. Ωστόσο, όσο παθητικός ή δεκτικός κι αν δείχνει, το διαισθάνεται και δεν του αρέσει καθόλου, όταν προσπαθούν να τον ορίσουν ή τον πιέζουν. Αντιστάσου στην τάση να περνάει το δικό σου όλη την ώρα και βεβαιώσου ότι του έχεις δείξει το σεβασμό που του αξίζει. Αν υποψιαστεί ότι τον αντιμετωπίζεις σαν χαλάκι, θα σου ξεγλιστρήσει και θα ψάξει γι’ αλλού «παρηγοριά».

 

3. Αισθησιασμός Vs Σεξ=1-0

Ο Ιχθύς, σε γενικές γραμμές, είναι ένα πολύ αισθησιακό ζώδιο που του αρέσει να «κάνει έρωτα». Το άγριο, βάρβαρο, ωμό ή απροκάλυπτα περίεργο σεξ είναι απωθητικό γι’ αυτόν τον άντρα, αντίθετα, θα λιώσει με αρωματικά κεριά, μουσική και αφρόλουτρα. Αφιέρωσε χρόνο να ικανοποιήσεις τις αισθήσεις του και θα ανταμειφθείς, αφού μπορεί να μετατρέψει την συνεύρεσή σας σε μια σχεδόν μυσταγωγική εμπειρία.

 

4. Μεγάλα όνειρα

Είναι στο DNA του Ιχθύ να ονειρεύεται. Ίσως σκέφτεσαι, αν είσαι πιο πρακτική, ότι η ονειροπόληση και οι φαντασιώσεις είναι χάσιμο χρόνου, αλλά πρέπει να ξέρεις ότι, απορρίπτοντας ή κοροϊδεύοντας τα όνειρά του εραστή σου, βλάπτεις την ίδια τη σχέση. Αντ’ αυτού, βοήθησέ τον να κάνει κάποια από αυτά πραγματικότητα ή με έμμεσο τρόπο ώθησέ τον να χαμηλώσει τον πήχη των προσδοκιών του, αν θεωρείς ότι είναι ανέφικτα. Πάνω απ’ όλα να είσαι θετική, ενθαρρυντική κι αισιόδοξη γιατί λαχταρά μια σύντροφο που θα τον εμψυχώσει και θα τον υποστηρίξει πρακτικά και ηθικά.

 

5. Ενθάρρυνε την Ανεξαρτησία του

Θεώρησε ότι ένα από τα καθήκοντά σου είναι να βοηθήσεις τον συγκεκριμένο άντρα να σταθεί στα δικά του πόδια γιατί έχει την τάση να τρέχει μακριά από τα προβλήματα, να ξεφεύγει από τον πραγματικό κόσμο, ακόμα και -μερικές φορές- μέσω διαφόρων εξαρτήσεων. Ο Ιχθύς θα πρέπει να ξέρει ότι θα είσαι εκεί για αυτόν, θα του παρέχεις ασφάλεια και φροντίδα, μην τον αφήσεις όμως να κρεμαστεί από πάνω σου. Ενθάρρυνέ τον να ξεκινήσει νέα χόμπι και βρίσκεται συχνότερα με φίλους, να διευρύνει τους ορίζοντές του, να αποκτήσει καινούργιες εμπειρίες, να ασχοληθεί με μια μορφή τέχνης που θα τον βοηθήσει να εκφραστεί και είναι βέβαιο ότι η σχέση σας θα έχει διάρκεια.

Διάβασε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑτις ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.


Πηγή