Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις πριν «μπλέξεις» με άντρα Σκορπιό

Εάν ο σύντροφός σου είναι ένας sexy, σοβαρός, θεληματικός, διερευνητικός, αποφασιστικός, με έντονο προσωπικό μαγνητισμό Σκορπιός, διάβασε παρακάτω τι μπορείς να κάνεις, ώστε να παραμείνει ερωτευμένος και ικανοποιημένος μέσα στη σχέση!

1. Συνόδεψέ τον στο συναισθηματικό… τρενάκι του τρόμου
Ο Σκορπιός είναι ένα εξαιρετικά συναισθηματικό ζώδιο, με έντονα σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή του, φτάνοντας πολύ συχνά από το ζενίθ στο ναδίρ και είναι αναμενόμενο να παρασύρει κι εσένα μαζί του. Αν κι εσύ είσαι συναισθηματική, θα είναι αρκετά εύκολο, αν και είναι πολύ πιθανό, από ένα σημείο και μετά, να φλερτάρετε κι οι δυο με το χάος. Αν είσαι πιο ελεγχόμενη και λογική, θα είναι πολύ δύσκολο να φτάσεις μέχρι τα βάθη που απαιτεί ο συγκεκριμένος άντρας. Από τη στιγμή όμως που επέλεξες να είσαι δίπλα του, το οφείλεις ή τουλάχιστον να προσπαθήσεις να κατανοήσεις τα δικά του, εν ολίγοις να αφήσεις το μυαλό στην άκρη και να δεις με τα μάτια της καρδιάς σου.

2. Απόλαυσε τα παιχνίδια εξουσίας
Είναι σε όλους γνωστό ότι ο Σκορπιός έχει θέματα ελέγχου. Ο αγαπημένος σου θέλει να κυριαρχεί και μπορεί να καταστρώσει ολόκληρη στρατηγική, προκειμένου να έχει τα ηνία της σχέσης. Αν το δεις από την πλευρά της σεξουαλικής σας ζωής, βέβαια δεν φαίνεται τόσο κακό, καθώς η λίμπιντό του είναι ιδιαίτερα αυξημένη, οπότε, η γκάμα του στα ανάλογα παιχνίδια είναι μεγάλη και δε θα σε χαλάσει καθόλου η εξουσία που έχει στο κρεβάτι. Τα προβλήματα θα ξεκινήσουν έξω από αυτό…

3. Μην σκάβεις πάρα πολύ βαθιά
Αυτό είναι άλλο ένα από τα παράδοξα και τις αντιφάσεις του Σκορπιού. Ενώ αυτός θέλει να μάθει τα πάντα για σένα, ακόμα και τα πιο βαθιά και σκοτεινά μυστικά σου, δε θα σου δώσει και πολλά ως αντάλλαγμα. Όσο κι αν σκάψεις, ένα μεγάλο κομμάτι του δε πρόκειται να στο φανερώσει, αντίθετα, θα ενοχληθεί κιόλας, αν επιμείνεις. Το χειρότερό δε, θα είναι να του κάνεις συνεχώς ερωτήσεις για τις διαθέσεις, τις σκέψεις ή τα συναισθήματά του. Θα πρέπει να του δώσεις αρκετό χρόνο για να σε εμπιστευτεί και να σου αποκαλύψει από μόνος του αρκετά κομμάτια. Όλα όμως μην τα περιμένεις.

4. Διεκδίκησε την ανεξαρτησία σου… Σεμνά!
Αν σου αρέσει να ερωτοτροπείς και να φλερτάρεις, μάλλον είσαι κι ακατάλληλη γι’ αυτόν τον άντρα, καθώς είναι πολύ ζηλιάρης και κτητικός. Εάν πάλι είσαι κοινωνική και διαχυτική με τους ανθρώπους, πάλι θα έχεις προβλήματα, αφού κάλλιστα μπορεί να παρεξηγήσει αυτή την ανάλαφρη συμπεριφορά σου. Το πιο εύκολο θα ήταν να τα κόψεις όλα μαχαίρι, προκειμένου να παραμείνει στο πλευρό σου, αλλά αυτό δεν θα ήταν υγιές για σένα. Γι’ αυτό προσπάθησε σταδιακά και χωρίς εξάρσεις και κορώνες, να διατηρήσεις την ανεξαρτησία σου και την ελευθερία να είσαι ο εαυτός σου. Μόλις συνειδητοποιήσει ο Σκορπιός ότι δεν κινδυνεύει να σε χάσει, επειδή θα χαμογελάσεις ή θα πεις ένα κομπλιμέντο σε κάποιον, θα χαλαρώσει. Αρκεί όντως να μη σου μπουν… ιδέες, γιατί θα το καταλάβει με τη μία.

5. Μην του δίνεις λόγο να σε μισήσει
Σίγουρα δε θέλεις να έρθεις αντιμέτωπη με έναν οργισμένο Σκορπιό, ιδίως αν φταις, γιατί μπορεί να γίνει εξαιρετικά μοχθηρός και εκδικητικός, όταν πληγώνεται ή αδικείται. Ακόμα κι αν ήταν ο πιο αξιόπιστος σύμμαχός σου, όταν ήσασταν μαζί, θα γίνει ο χειρότερος εχθρός σου, αν τον απατήσεις ή τον κοροϊδέψεις. Τη συγχώρεση ξέχασέ την, αφού δε θα ησυχάσει, αν δεν σε βλάψει όσο -και περισσότερο- τον έβλαψες εσύ. Ο Σκορπιός είναι απόλυτος σε όλα του. Ή θα είσαι μαζί του, ταυτισμένη ως το τέλος ή εναντίον του κι αυτό θα πρέπει να το θυμάσαι.

Διάβασε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ τις ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.


Πηγή