Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

5 συμβουλές για να κρατήσεις έναν Αιγόκερω κοντά σου για πάντα!

Σεμνοί και πρακτικοί ως ζώδιο της γης, οι Αιγόκεροι είναι εξαιρετικά επιλεκτικοί σε σχέση με το ποιον/α ξοδεύουν το χρόνο τους. Οπότε αν είσαι ένας/μια από τους ελάχιστους εκλεκτούς είναι μεγάλη τιμή για σένα. Είναι αλήθεια ότι έχουν υψηλές απαιτήσεις τόσο από τον εαυτό τους όσο και από τους άλλους. Αλλά, από τη στιγμή που ένας Αιγόκερως θα σε διαλέξει, δεν θα ξαναβρείς πιο ανιδιοτελή και άνευ όρων αγάπη από αυτή που θα σου προσφέρει.

Δεδομένου ότι οι Αιγόκεροι δεσμεύονται στενά με αυτούς που αφήνουν να αγγίξουν την καρδιά τους, είναι εκπληκτικοί σύντροφοι ζωής. Όταν βρεις κάποιον, μην τον αφήσεις να σου ξεφύγει!

Έχουν υψηλή νοημοσύνη και λογική, οπότε, όταν τα θαλασσώσεις κάπου, θα σου κάνουν μια δίκαιη προειδοποίηση και θα σου αφήσουν αρκετά περιθώρια. Αλλά, πρόσεξε, το μόνο που χρειάζεται ο Αιγόκερως για να μετατραπεί από έναν ήρεμο τύπο σε έναν ιδιότροπο, είναι να επαναλάβεις το ίδιο λάθος πολλές φορές.

Ποια είναι η λύση; Μα φυσικά να τους κρατάς ήρεμους! Πιο κάτω σου δίνουμε πέντε σίγουρες συμβουλές, που αν τις τηρήσεις, να είσαι σίγουρος/η ότι ο Αιγόκερως δεν θα έχει να σου δώσει τίποτα άλλο εκτός από αγάπη:

1. Να επιδεικνύεις έξυπνο χιούμορ

Οι Αιγόκεροι είναι συχνά αντικοινωνικοί, οπότε εκτιμούν έναν σύντροφο που ξέρει πώς να τους βγάλει από το καβούκι τους. Ένας από τους καλύτερους τρόπους να το κάνεις αυτό είναι να επιδείξεις πνευματική ευφυΐα. Ένα πράγμα ισχύει σίγουρα για τους Αιγόκερους: είναι ειδικοί στον σαρκασμό και τη σάτιρα. Δώσε τους την ευκαιρία να λάμψει το έξυπνο πνεύμα τους και θα σε αγαπούν ακόμα περισσότερο γι’ αυτό.

2. Να προτιμάς τον προγραμματισμό και όχι τον αυθορμητισμό

Ενώ εσύ μπορεί να θεωρήσεις ότι ένα μικρό ταξίδι μαζί του θα είναι μια ρομαντική απόδραση, ο Αιγόκερως σου πιθανόν να… φρικάρει από το πόσο λίγο χρόνο έχει για να προετοιμαστεί. Οι Αιγόκεροι είναι μανιακοί με τον έλεγχο και την οργάνωση, αλλά είναι πραγματικά γεννημένοι ηγέτες και τους αρέσει να είναι σίγουροι ότι όλα είναι σε τάξη, πριν αφεθούν για να χαλαρώσουν. Κάνε τους το χατίρι και ενημέρωσέ τους εγκαίρως, ώστε να σχεδιάσουν τα πάντα όπως πρέπει.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί για τους επόμενους 12 μήνες

3. Μείωσε στο ελάχιστο τις περιττές δαπάνες

Οι Αιγόκεροι διαθέτουν μια πολύ πρακτική και υψηλής αξίας σταθερότητα, έτσι ώστε ο τραπεζικός τους λογαριασμός να έχει πάντα απόθεμα και να είναι τακτοποιημένος. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για εκείνους και αποφεύγουν συστηματικά τις επιπόλαιες σπατάλες. Το να τους γεμίσεις με ακριβά δώρα που στην πραγματικότητα δεν τα αντέχει η τσέπη σου, θα τους κάνει να νιώσουν μάλλον άβολα και όχι ευτυχισμένοι. Φυσικά και δεν πειράζει, μια στο τόσο, να κεράσεις τον Αιγόκερω σου μια βραδινή έξοδο ή να του κάνεις ένα ακριβό δώρο. Απλώς κάνε το όταν έχουν πέσει οι αντιστάσεις του και είναι κάπως πιο επιεικής στην κρίση του, π.χ. τα Χριστούγεννα ή σε κάποια επέτειο.

4. Να παραμείνεις φινετσάτος

Δεν χωράει χιούμορ εδώ. Οι Αιγόκεροι έχουν μηδενική ανοχή στις παιδιάστικες και ανώριμες συμπεριφορές. Δεν είναι στριφνοί. Απλώς θέλουν να είναι με κάποιον που ξέρει τι του γίνεται και δεν ανέχονται τίποτα λιγότερο. Κάνε τον Αιγόκερω περήφανο που είναι μαζί σου, δείχνοντάς του την εκλεπτυσμένη και ώριμη πλευρά σου όταν κυκλοφορείτε μαζί δημοσίως.

5. Κάνε την επιτυχία προτεραιότητά σου

Οι Αιγόκεροι είναι υπερβολικά «εθισμένοι» στη δουλειά τους και εκτιμούν πολύ αυτήν την ποιότητα και στους άλλους, ιδιαίτερα στον/στην σύντροφό τους. Δεν αντέχουν να είναι μαζί με κάποιον/α που είναι πολύ νωχελικός ή τεμπέλης ή αδιάφορος να κυνηγήσει και να εργαστεί πάνω σε μια ή περισσότερες προοπτικές. Ενώ θα κάνουν ότι μπορούν για να στηρίξουν τους στόχους σου, σίγουρα θα σταματήσουν να σε στηρίζουν αν είναι προφανές ότι δεν καταβάλεις καμία προσπάθεια για να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα.

Διάβασε επίσης:

Οι 4 ιδανικές γυναίκες για τον άντρα Αιγόκερω

Χωρίσατε και τον θες πίσω; Έτσι θα τα ξαναβρείς με τον Αιγόκερω

Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε: Να γιατί δεν πρόκειται να μείνεις σε μια σχέση

Αυτά τα 4 ζώδια είναι φτιαγμένα για να δημιουργούν σταθερές σχέσεις

Είναι άξιο εμπιστοσύνης το ταίρι σου; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι!


Πηγή