Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024
7/03 – 8/03/2016: Σελήνη στους Ιχθείς

7/03 – 8/03/2016: Σελήνη στους Ιχθείς

Τώρα γινόμαστε περισσότερο ενστικτώδεις και έχουμε μια εσωστρεφή στάση προκειμένου να ισορροπήσουμε τα πράγματα και να κατανοήσουμε τον εαυτό μας σε σχέση με την πραγματικότητα, αν και η τάση φυγής από αυτήν θα είναι κυρίαρχη.

Όταν η Σελήνη βρίσκεται σ’ αυτό το ονειρικό ζώδιο, θέλουμε να ζήσουμε μια φανταστική ιστορία και έχουμε την τάση να θέλουμε να ανακαλύψουμε την μυστική πλευρά της ζωής και του κόσμου. Ασχολούμαστε κυρίως με τις λεπτομέρειες και είμαστε προσεκτικοί με την συμπεριφορά μας απέναντι στους άλλους.

Λεπτές κινήσεις 

Η Σελήνη θα είναι Κενή Πορείας από τις 7 Μαρτίου στις 10:46 μέχρι τις 21:08 όπου  και εισέρχεται στους Ιχθείς. Έτσι αυξάνεται η ευαισθησία μας απέναντι στους άλλους, είμαστε περισσότερο συμπονετικοί και ενδιαφερόμαστε για την επίλυση των προβλημάτων τους. Θέλουμε να ασχοληθούμε με τον εσωτερικό μας εαυτό και να ονειρευτούμε. Είμαστε περισσότερο χαλαροί και ήρεμοι, αναζητούμε ελεύθερο χρόνο για να απομακρυνθούμε από την πραγματικότητα και να ζήσουμε μια φαντασιακή κατάσταση.

Η αυξημένη διαίσθησή μας, γίνεται ο οδηγός των κινήσεών μας και των αποφάσεών μας. έχουμε μια ονειροπόλα διάθεση, πράγμα που ευνοεί περισσότερο τους καλλιτέχνες, οι οποίοι θα έχουν μεγαλύτερή έμπνευση και φαντασία . Ταυτόχρονα είμαστε και επαναστατικοί στις απόψεις μας και δεν δεχόμαστε την καθημερινή ρουτίνα και τις συμβατικές σχέσεις. Μας ενδιαφέρει η πνευματική μας ανύψωση και τα μυστήρια, μας απασχολεί κάθε τι το μυστικιστικό και ο πνευματισμός.

Επιρροές στα Ζώδια

Από αυτήν την διέλευση της Σελήνης ευνοούνται περισσότερο οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί και οι Ιχθείς, αλλά και οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι. Θα έχετε την ευκαιρία για το διήμερο αυτό να ασχοληθείτε με δράσεις αλληλεγγύης και να εκφράσετε την ευαισθησία σας σε κοινωνικά προβλήματα . Ακόμη με το ένστικτό σας μπορείτε να βρείτε λύσεις σε αδιέξοδα και να είναι πολύ ευφάνταστες.

Θα είστε χαλαροί και θα προσελκύεται το αντίθετο φύλο, με έναν ιδιαίτερο τρόπο, μπορεί μάλιστα να δημιουργήσετε μια κρυφή παράλληλη σχέση. Με τον σύντροφό σας θα μπορούσατε να αναζωπυρώσετε την σχέση σας, αν κάνατε μια βόλτα πλάι σε υδάτινο περιβάλλον, έτσι θα ερχόσαστε πολύ κοντά μεταξύ σας. Ακόμη θα έχετε την δυνατότητα να ισορροπήσετε την ψυχική σας διάθεση, αλλά και να βοηθήσετε τους γύρω σας, να αισθανθούν απαλλαγμένοι από το στρες. Θα έχετε την ευκαιρία α ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν την τέχνη και να παρακολουθήσετε κάποιο έργο. Ασφαλώς θα έχετε ονειρική διάθεση, αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις καταχρήσεις.

 

 

 

 

 

Πηγή: boro