Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Αλβέρτης Ίδιοι στόχοι με νέα όνειρα και φιλοδοξίες

Αλβέρτης: Ίδιοι στόχοι με νέα όνειρα και φιλοδοξίες

«Το μέλλον είναι στα χέρια μας»

Ο Παναθηναϊκός Superfoods παρουσίασε τη νέα του συνεργασία με τον ΟΠΑΠ και στο πλαίσιο της παρουσίασης ο Φραγκίσκος Αλβέρτης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6. O τιμ μάνατζερ του «τριφυλλιού» τόνισε ότι οι στόχοι παραμένουν ίδιοι και τη νέα χρονιά για τον Παναθηναϊκό Superfoods.

Μιλώντας για την απουσία του εμβληματικού Δημήτρη Διαμαντίδη από την ομάδα είπε ότι η ομάδα οφείλει να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες και να κάνει το καλύτερο δυνατό αυτή τη νέα χρονιά.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Παύλο Κουστέρη:

Για το τι σημαίνει η νέα συνεργασία για του Παναθηναϊκού Superfoods με τον ΟΠΑΠ:

«Όλοι μεγαλώσαμε με τον ΟΠΑΠ να είναι σήμα κατατεθέν του ελληνικού αθλητισμού. Ο ΟΠΑΠ έχει σταθεί όλα αυτά τα χρόνια κοντά αρωγός στον ελληνικό αθλητισμό . Οι εποχές δεν είναι ίδιες με τα προηγούμενα χρόνια και ο αθλητισμός έχει ανάγκη τη στήριξή του. Ακόμα πιο σημαντικό βέβαια είναι το γεγονός ότι στηρίζει τους αθλητές είναι σημαντικό που στηρίζει τους αθλητές των Παρολυμπιακών Αγώνων. Εμείς σαν Παναθηναϊκός Superfoods είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτή τη συνεργασία».

Για τους στόχους της ομάδας τη νέα χρονιά:

«Οι στόχοι για τον Παναθηναϊκό Superfoods είναι πάντα ίδιοι, ξεκινάει μια νέα χρονιά με όνειρα και φιλοδοξίες».

Για το πώς θα αντιμετωπίσει η ομάδα την πρώτη αυτή χρονιά χωρίς το Δημήτρη Διαμαντίδη:

«Οφείλουμε να προσαρμοστούμε όλοι σε οτιδήποτε καινούριο και με βάση τα νέα δεδομένα πρέπει να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Ο στόχος είναι να έχουμε τον Παναθηναϊκό Superfoods όσο πιο ψηλά γίνεται».

Για το πώς βλέπει εκείνος τη νέα γενιά του ελληνικού μπάσκετ:

«Το μέλλον είναι στα χέρια μας και είναι υποχρέωση όλων μας να βοηθήσουμε αυτά τα παιδιά. Αν μπορέσουμε να δείξουμε σε αυτά τα νέα παιδιά το πώς να ξεδιπλώσουν το ταλέντο και τις δυνατότητες τους θα έχουμε κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα για το καλό του ελληνικού μπάσκετ».

Για το νέο κορμό της ομάδας και τους Έλληνες παίκτες:

«Έλληνες παίκτες υπάρχουν και ο Παναθηναϊκός έχει κάποια παιδιά που θα πρέπει να στηριχτεί η ομάδα. Θέλουμε να τους έχουμε κοντά μας και να τους δίνουμε τη σωστή νοοτροπία».

Πηγή: sport-fm.gr