Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Άστρα την Δευτέρα, με τον Ερμή σε τρίγωνο με Άρη, τετράγωνο με Ουρανό

Άστρα την Δευτέρα, με τον Ερμή σε τρίγωνο με Άρη, τετράγωνο με Ουρανό

Η έναρξη της εβδομάδας γίνεται με τον Ερμή να κρατά πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις, με δύο σημαντικές όψεις που σχηματίζει σήμερα Δευτέρα, και που εστιάζουν τόσο στην επικοινωνία όσο και στις μετακινήσεις μας.

Για αρχή έχουμε το τρίγωνο του Ερμή με τον Άρη, που μας χαρίζει ένα μεγαλύτερο ποσοστό ενέργειας από το συνηθισμένο. Η σημερινή μέρα προσφέρεται για να ασχοληθούμε με κάθε είδους πνευματική εργασία και να την ολοκληρώσουμε. Παράλληλα, η ενέργεια της όψης αυτής σου δίνει διάθεση για δράση και για πρωτοβουλίες. Και φυσικά, μπορείς να εκφράσεις ό,τι νιώθεις, ενώ δεν αποκλείεται τις ημέρες αυτές να καταφέρεις να βρεις λύσεις σε θέματα που μπορεί να σε έχουν δυσκολέψει ιδιαίτερα στο παρελθόν, μια και αντιλαμβάνεσαι ενδεχομένως πολλά περισσότερα από ό,τι συνήθως!

Ερμής σε τετράγωνο με Ουρανό

Βεβαίως, από την άλλη μεριά έχουμε το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό, που δε θα σε αφήσει καμία περίπτωση να βαρεθείς, μια και προτίθεται να κάνει την ημέρα σου σε πολλές περιπτώσεις… ανατρεπτική!

Υπάρχει μια έντονη διάθεση για αλλαγές, ό,τι και αν μπορεί να σημαίνει αυτό για τον καθέναν από εμάς… Και συχνά είναι το σύμπαν που συνωμοτεί στο να πραγματοποιηθούν, μια και η όψη ευθύνεται για αναπάντεχα μηνύματα και συναντήσεις, που αλλάζουν το πρόγραμμά σου και σε κάνουν να ασχοληθείς ίσως και με κάτι τελείως διαφορετικό από ό,τι είχες υπολογίσει.

Δεν αποκλείεται τις ημέρες αυτές να βρεις τη βοήθεια και την υποστήριξη που χρειαζόσουν, πραγματικά το εκεί που δεν το περίμενες, προκειμένου να υλοποιήσεις ένα σχέδιο, μια ιδέα, ένα εγχείρημα που φαινόταν δύσκολο ή και ακατόρθωτο!

Βεβαίως, από την άλλη μεριά, η όψη αυτή ενδεχομένως να προκαλέσει νευρικότητα, ένταση κι απρόβλεπτες συμπεριφορές, που μπορεί να λειτουργήσουν άκρως ανατρεπτικά στην καθημερινότητά σου, στις σχέσεις σου ή στις συνεργασίες σου και να φέρουν κυριολεκτικά τα πάνω κάτω! Αλλά δεν αποκλείεται και μια συνάντηση να μην είναι τόσο ευχάριστη όσο θα περίμενες, αφού γενικότερα η ενέργεια του Ερμή με τον Ουρανό μπορεί να σε φέρει στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή, ενεργοποιώντας δύσκολες καταστάσεις, που σε βρίσκουν εντελώς απροετοίμαστο!

Πρόσεξε ιδιαίτερα τις ηλεκτρικές συσκευές και το χειρισμό τους την περίοδο αυτή…

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τις αστρολογικές όψεις του Ερμή

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόποή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά, τις ημέρες αυτές να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καταρχάς στο λόγο σας, κυρίως αν νιώσετε ότι πιέζεστε από τις καταστάσεις ή από τα πρόσωπα, γιατί είναι πολύ εύκολο να λειτουργήσετε ανατρεπτικά, συχνά χωρίς να υπολογίζετε και τις συνέπειες… Ακόμα, μπορεί να βρεθείτε μπροστά σε συμπεριφορές, οι οποίες μπορεί να έχουν έντονα προκλητικό ή ανατρεπτικό χαρακτήρα απέναντί σας κι αυτό καλείστε επίσης να το διαχειριστείτε με ευελιξία και κυρίως ψυχραιμία!

Από την άλλη μεριά, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς, και πάλι του τρίτου δεκαημέρου, εκμεταλλευτείτε την ενέργεια των ημερών για να εξελίξετε θέματα που μπορεί να έχουν έναν αρκετά μεγάλο βαθμό δυσκολίας, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες, περνώντας στη δράση και εξυπηρετώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους στόχους σας!

Πηγή: myastro