Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Άστρα Weekend Love! Ο έρωτας το Σαββατοκύριακο 4 με 5 Ιούνη 2016

Άστρα Weekend Love! Ο έρωτας το Σαββατοκύριακο 4 με 5 Ιούνη 2016

Καλό μήνα, καλά μου φιλαράκια! Πάμε να ανακαλύψουμε τι θα συμβεί το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιούνη, μιας και πλησιάζουν για τα καλά οι πρώτες ζέστες και σίγουρα η διάθεσή μας αρχίζει να ανεβαίνει μαζί με το θερμόμετρο.

Πάμε να δούμε τι θα συμβεί στην ερωτική ζωή κάθε ζωδίου!

ΚΡΙΟΣ

Κάτι θα σου χαρίσει η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στους Διδύμους, θα σου φέρει μια νέα ευκαιρία, θα σου χαρίσει εκείνη τη στιγμή που θα μπορούσε να γίνει αφορμή να δώσεις μεγάλη χαρά και ευτυχία στην ερωτική σου ζωή! Ας μιλήσουμε όμως με παραδείγματα για να καταλάβεις, Κριέ μου, μπορεί να σου φέρει μια τυχαία συνάντηση, να βρεθείς με ένα άτομο και να πιάσετε μια σοβαρή κουβέντα (φιλοσοφική) αλλά που δεν αποκλείεται να εξελιχθεί σε ένωση. Σε μία έξοδό σου μπορεί να εκπλήξεις τα πλήθη και να ανέβει η αυτοπεποίθησή σου στα ύψη. Επίσης, μια νέα σχέση πολλά υποσχόμενη μπορεί να ξεκινήσει μέσα στο διήμερο αυτό, αρκεί να γνωρίζεις επακριβώς τι είναι αυτό που γυρεύεις στον έρωτα αυτή την περίοδο.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι αντικειμενικά ένα όμορφο διήμερο, μια όμορφη συγκυρία που μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στην ερωτική σου ζωή. Αρκεί (να σου θέσω έναν όρο, sorry) να γνωρίζεις, να έχεις ξεκάθαρη, αντικειμενική και πλήρως αποσαφηνισμένη άποψη στα θέλω σου. Μην μπερδευτείς και μην πεις εντάξει, ό, τι έρθει, θα το τσεκάρω πρώτα και βλέπουμε. Αν, για παράδειγμα, είσαι σε φάση να κάνεις μια σχέση διαρκείας, να σε αγαπά και να σε νοιάζεται ένα άτομο, δεν θα πρέπει να μπεις σε μια ερωτική σχέση που δεν έχεις ξεκαθαρίσει στο άτομο αυτό τι ζητάς από την αρχή. Έτσι θα αποφύγεις παρανοήσεις. Βεβαίως και δεν μπορείς να ξέρεις από την αρχή τι σου ξημερώνει με έναν άνθρωπο αλλά θέλω, αν μη τι άλλο, μέσα σου να ξέρεις καλά που βαδίζεις και που πας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Χαμός θα γίνει αυτό το διήμερο! Πλανητικό πάρτυ θα γίνει πάνω από το κεφάλι σου! Πάμε να δούμε όμως μία – μία όψη για να καταλάβουμε τι θα συμβεί; Πρώτον, έχεις τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Δία, που σε αναγκάζει να είσαι μετριοπαθής στα θέλω σου και να μην έχεις υψηλές προσδοκίες. Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Κρόνο να σου λέει «ωπ που πας», σίγουρα θες αυτό το άτομο; Σε φρενάρει σε κάθε νέα σχέση ή και παλιά ακόμη. Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία να σου δημιουργεί μια αναβλητικότητα και να σε περιορίζει. Η Σελήνη να είναι στο ζώδιό σου, (ουφ, να και κάτι καλό) να σου δίνει ώθηση να επικοινωνήσεις με ευκολία και κατανόηση. Και τέλος για να σε γλυκάνω (το αξίζεις) νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, μπορεί να νικήσει όλα τα κακώς κείμενα που σου προανέφερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πως αισθάνεσαι, γλυκέ μου Καρκίνε; Βάζω στοίχημα ότι στην ερώτηση αυτή, χιλιάδες εικόνες αγανάκτησης, ταλαιπωρίας και δυσφορίας σου ήρθαν στο μυαλό. Δεν είσαι γκρινιάρικο ζώδιο μωρέ, έχεις κάθε λόγο να δυσανασχετείς με τα όσα σου έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα ή μάλλον με τα όσα δεν σου έχουν συμβεί στην ερωτική σου ζωή, και εγώ στη θέση σου έτσι θα ένιωθα. Θα σου δώσω χαρά όμως αυτό το διήμερο: μια κοινωνική εκδήλωση, μια μικρή απόδραση ή και ακόμη μια έξοδος μπορεί να αλλάξει τα συναισθήματα σου, μπορεί να μην είσαι σε θέση να σου εγγυηθώ μια νέα σχέση αλλά μπορώ να σου τάξω ότι θα περάσεις ένα πολύ όμορφο και αισιόδοξο διήμερο. Τουλάχιστον μια νέα γνωριμία, ένα σκίρτημα θα το νιώσεις δεν μπορεί, δεν γίνεται.

ΛΕΩΝ

Απλώνεται ένα όμορφο, ήρεμο και ειδυλλιακό διήμερο, θα τολμήσω να πω, με θάρρος και ειλικρίνεια θα σου αποκαλύψω πως είναι κομματάκι ερωτικό. Μπορεί να γίνει εκείνο το μπαμ στην ερωτική σου ζωή αλλά λόγω της δικής σου χαλαρής διάθεση, ίσως να μην καταλάβει το άτομο που έχεις στο πλάι σου, αν έχεις ενθουσιασμό, ερωτική ανταπόκριση ή επιθυμία. Θα είσαι σε μια κατάσταση τόσο ζεν που δεν είναι καθόλου ευδιάκριτη η ανταπόκρισή σου. Κατάλαβε το νωρίς πως το πράσινο φως που θες να ανάψεις, είναι αχνό και δεν φαίνεται καλά. Πράξε αναλόγως και σε εσένα, Λιοντάρι μου, που διαθέτεις μια ερωτική σχέση, μη σε παρασύρει η μεγάλη σου ανάγκη να ηρεμήσεις, γιατί το ταίρι σου θα νιώσει ότι το κρατάς μακριά. Απέφυγε τη δικαιολογημένη γκρίνια, λοιπόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολλή αντίφαση έχει αυτό το διήμερο πλανητικά και συναισθηματικά. Με έχεις μάθει, φαντάζομαι… Ξεκινώ από τα αρνητικά και κλείνω με τα θετικά. Ήλιος σε τετράγωνο με Δία, Αφροδίτη σε αντίθεση με Κρόνο και τετράγωνο Δία, σου δημιουργούν εγκράτεια, ανασφάλεια και υπερεκτίμηση των γεγονότων. Σε κάνουν να έχεις μια αναβλητικότητα με την ερωτική σου ζωή ή να αναζητάς να εξιδανικεύσεις ένα πρόσωπο ή μια ερωτική κατάσταση. Πάμε στα θετικά; Η νέα Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να σου φέρει μια νέα γνωριμία, μια συγκυρία για ανανέωση στην ερωτική σου ζωή και μάλιστα να συμβεί αυτό με έναν έξυπνο και παράδοξο τρόπο που σίγουρα θα σε εντυπωσιάσει και θα εξάψει τη φαντασία σου.

ΖΥΓΟΣ

Κάτι η Σελήνη στους Διδύμους, κάτι η νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο, μπορεί να σε κάνει πρόσχαρο, φιλικό και κοινωνικό. Σε κάνει να πετάς έξυπνες ατάκες και να εντυπωσιάζεις με τον αυθορμητισμό σου τα πλήθη! Δεν θέλει πολύ για να σε κοιτάζει και να σε θαυμάζει ένα πρόσωπο, να σε κοιτά και να λιώνει, να θέλει να σε κατακτήσει. Εσύ δεν έχεις παρά να ανάψεις το πράσινο φως στο άτομο αυτό, έστω και με τη διπλωματική σου στάση, έστω και με τη φιλική σου διάθεση (αν δεν έχεις θάρρος) να πλησιάσεις και να προσεγγίσεις το άτομο αυτό, γιατί σίγουρα θα το έχεις μπερδέψει με την κοινωνικότητά σου στο αν το επιθυμείς κι εσύ ερωτικά. Κάνε ένα βήμα, να κάνει εκείνο το επόμενο, που λέει κι ένα τραγούδι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ύποπτο, μυστηριώδες και ανατρεπτικό σίγουρα διήμερο καταφτάνει, ο Άρης ανάδρομος στο ζώδιό σου συνεχίζει να σου δημιουργεί ένταση αλλά αυτό το Σαββατοκύριακο είναι λες και σε ξεχνά, σε αφήνει για λίγο στην ησυχία σου και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε όσο παραπάνω μπορούμε. Αρκεί να μη μου τα κάνεις μαντάρα με σχέσεις που δεν σε ωφελούν πουθενά ή που αν φανερωθούν θα αντιμετωπίσεις προβλήματα και κριτική. Μια ανεμελιά και ηρεμία σου χαρίζεται απλόχερα αυτό το διήμερο και σε εντυπωσιάζει η ευκολία με την οποία μπορείς να αποκτήσεις μια ερωτική σχέση. Εκμεταλλεύσου το, τι άλλο να σου πω, πως τέτοιες ευκαιρίες δεν τις αφήνουμε να πάνε χαμένες με τίποτε. Ξεκίνα λοιπόν μια σχέση και άσε τον χρόνο να σου αποδείξει αν αξίζει και αν μπορεί να αντέξει στο χρόνο. Απόφυγε μόνο την επανασύνδεση, έχω λόγο που στο λέω.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από τη μια μεριά ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Δία, η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Κρόνο και σε τετράγωνο με τον Δία, περιπλέκει κάπως τα πράγματα και σε οδηγεί σε διλήμματα συναισθηματικά αλλά και κοινωνικά. Προμηνύεται ένα Σαββατοκύριακο ανατρεπτικό και εκεί που λες απαπαπα δεν πάω πουθενά με τέτοιες αρνητικές όψεις, να σου θυμίσω πως έχουμε και μια νέα Σελήνη στους Διδύμους που πρέπει και επιβάλλεται να σε κάνει να αψηφάς κάθε όψη που δεν είναι και τόσο θετική. Μια νέα Σελήνη πάντα τάζει νέα ερωτικά ξεκινήματα, μια νέα σχέση ή μια θετική προοπτική στην ήδη υπάρχουσα. Όπως κατάλαβες, είναι στο χέρι σου και στη βαθιά σου επιθυμία, κατά πόσο μπορείς να κερδίσεις και να αποσπάσεις κάτι θετικό από τη νέα αυτή Σελήνη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πέρασες μια εβδομάδα γεμάτη ένταση, αναποδιές και εσωτερικό αναβρασμό, δικαιούσαι να περάσεις ένα ήρεμο Σαββατοκύριακο. Έτσι, λοιπόν, θα γίνει, έχω κάνει τα κουμάντα μου εγώ με τους πλανήτες να σε αφήνουν στην ηρεμία σου, εσύ μου υπόσχεσαι ότι θα κάνεις τα πάντα για να περάσεις ένα όμορφο Σαββατοκύριακο και να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο να ζήσεις και ερωτικές στιγμές. Σε βάζω να μου υποσχεθείς γιατί ξέρω πόσο έντονη και δύσκολη εβδομάδα πέρασες και με φοβίζει το γεγονός ότι ίσως επιθυμήσεις την απομόνωση. Το να μοιράζεσαι στιγμές, εικόνες και ευχάριστα συμβάντα, διπλασιάζει σίγουρα τη χαρά και την ευτυχία σου. Τόλμησε το, εγώ είμαι πλάι σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι ένα ευνοϊκό διήμερο με τη Σελήνη να εισέρχεται στους Διδύμους και να σου δημιουργεί χαρούμενη διάθεση, είσαι που είσαι από τη φύση σου κοινωνικό άτομο σε προμοτάρει ακόμη πιο πολύ η Σελήνη αυτή! Σε κάνει έναν έξυπνο και γλυκό Υδροχόο που έχει διάθεση να «παίξει» διακριτικά μεν αλλά με ερωτισμό δε με ένα άτομο. Να πετάξει όμορφες ατάκες, να ανεβάσει ένα άτομο αλλά να αφήνεις ταυτόχρονα και ένα μυστήριο του τύπου «σε θέλω – δεν σε θέλω» και να γίνεται ένα όμορφο παιχνίδι που εξιτάρει σίγουρα το πρόσωπο που έχεις απέναντί σου! Αυτό το γεγονός που δημιουργείς ένα πέπλο μυστηρίου είναι το αγαπημένο σου, το ξέρω!

ΙΧΘΥΣ

Δεν το λες ένα εύκολο διήμερο αλλά ούτε και ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο που θα σε παιδέψει, λίγο απ’ όλα, έτσι για να μη βαριόμαστε είναι. Έχεις έναν Ήλιο σε τετράγωνο με τον Δία, έχεις και μια Αφροδίτη σε αντίθεση με Κρόνο και τετράγωνο Δία που θα σε ζορίσουν κάπως και θα σε κάνουν να μην μπορείς να διακρίνεις τι είναι σωστό για εσένα και τι όχι. Τα εύκολα και συνάμα ευχάριστα νέα για τη ζωή σου είναι η νέα Σελήνη στους Διδύμους που μπορεί να σου φέρει μια νέα γνωριμία στο προσκήνιο. Μια ερωτική συνάντηση που μπορεί να σου αλλάξει τη διάθεση και την ψυχολογία. Είναι ένα διήμερο όπου σίγουρα δεν πρόκειται να βαρεθείς ή να νιώσεις πως βιώνεις μια ανιαρή ζωή. Σε καμία περίπτωση δεν θα γίνει αυτό στο υπόσχομαι!

πηγή: e-zwdia.gr