Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Χριστουγεννιάτικες προτάσεις δώρων για όλα τα ζώδια

Χριστουγεννιάτικες προτάσεις δώρων για όλα τα ζώδια

Τα Χριστούγεννα έρχονται κι εσείς σίγουρα θα αναρωτιέστε τι δώρα να αγοράσετε στον/στην σύντροφό σας. Δεν χρειάζεται να πελαγώνετε!

Διαλέξτε το τέλειο δώρο για το ταίρι σας ανάλογα με το ζώδιο του/της!

Κριός

Ο ασυγκράτητος Κριός δεν ενδιαφέρεται για πρακτικά δώρα ή εκείνα που απαιτούν πολύ χρόνο για να τα απολαύσει. Αυτό επειδή απλά δεν έχει την υπομονή ή το ενδιαφέρον που χρειάζεται για να συναρμολογήσει τέτοια πράγματα. Προτιμήστε δώρα που θα προσφέρουν στιγμιαία ικανοποίηση και σωματική δραστηριότητα.

Προτεινόμενα δώρα για Κριό: Εισιτήρια για αθλητικές εκδηλώσεις ή εισιτήρια για κάποιο φεστιβάλ μουσικής, αθλητικά παπούτσια, μαθήματα χορού σε σχολή, γυαλιά ηλίου, φόρεμα.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι πρακτικός τύπος με ακριβά όμως γούστα και μπορεί να αναγνωρίσει την ποιότητα με την αφή ή την όσφρηση του. Έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τη φύση και τη γη, έτσι τα δώρα που σχετίζονται με αυτά τα στοιχεία θα τον συγκινήσουν σίγουρα.

Προτεινόμενα δώρα για Ταύρο: Κασκόλ ή πασμίνα, μια τσάντα από γνήσιο δέρμα, ένα άρωμα, μια συνεδρία για μασάζ σώματος, ένα βιβλίο μαγειρικής ή μαθήματα μαγειρικής, ένα κουτάκι με γλυκά φράουλας επικαλυμμένα με σοκολάτα, ένα όμορφο φυτό εσωτερικού χώρου ή γάντια κηπουρικής, αν θέλετε κάτι πιο συμβολικό.

Δίδυμοι

Οι πνευματώδεις Δίδυμοι θα είναι ευχαριστημένοι από κάθε λογής περίεργα και είναι από εκείνους που εκτιμούν και τα μικρά δώρα.

Προτεινόμενα δώρα για τον Δίδυμο: Βελόνες πλεξίματος, ένα σετ από χρωματιστά στυλό ή μολύβια, ένα βιβλίο για την ενίσχυση της δημιουργικότητας του, ένα CD ή ακόμα καλύτερα βινύλιο, ένα Smartphone ή άλλη κινητή συσκευή, ένα μπρελόκ ή ένα μικρό σημειωματάριο και στυλό.

Καρκίνος

Ο συναισθηματικός καρκίνος λατρεύει τα πράγματα αντίκες ή κάτι χειροποίητο.

Προτεινόμενα δώρα για τον Καρκίνο: ένα καρβέλι σπιτικό ψωμί, μια οικογενειακή φωτογραφία σε κορνίζα ή μια ψηφιακή κορνίζα φορτωμένη με αγαπημένες φωτογραφίες, ένα βιβλίο με συνταγές, ένα σετ από βελούδινες ή μεταξωτές μαξιλαροθήκες.

Λέων

Ο Λέων είναι ένα από τα θερμότερα και πιο παθιασμένοι ζώδια και, επίσης, ένα από τα πιο γενναιόδωρα. Έτσι, μπορεί καμιά φορά να δυσκολευόμαστε να βρούμε ένα δώρο που θα τους ικανοποιήσει αφού έχουν ανεβασμένο τον πήχη.

Προτεινόμενα δώρα για τον Λέων: Εισιτήρια για θέατρο ή όπερα, μια επαγγελματική φωτογράφηση, όπου θα κάνει το μοντέλο, μια συσκευή για καραόκε, κάποιο άρωμα ή κοσμήματα, μια ημέρα σε spa, ένα μπουκάλι καλό κρασί, μια επώνυμη τσάντα ή ένα επώνυμο ρολόι, μια δωροκάρτα σε κατάστημα ρούχων.

Παρθένος

Το δώρο που θα επιλέξετε για ένα Παρθένο πρέπει να είναι πρακτικό και αυτό επειδή δεν του αρέσει να γεμίζει με περιττά πράγματα.

Προτεινόμενα δώρα για τον Παρθένο: Μια δωροκάρτα σε ένα κατάστημα ρούχων με έκπτωση, ένα gadget για την κουζίνα, όπως ένα μπλέντερ ή αποχυμωτής, μια γουστόζικη τσάντα, συνδρομή σε κάποιο γυμναστήριο ή ένα βιβλίο για την υγεία και την ευεξία.

Ζυγός

Ο γοητευτικός Ζυγός θα ξετρελαθεί με ό,τι και να του χαρίσετε ή τελοσπάντων δεν θα σας αφήσει να καταλάβετε ότι δεν ενθουσιάστηκε με το δώρο σας.

Προτεινόμενα δώρα για τον Ζυγό: Ένα μπουκάλι καλό κρασί, ένα κουτί με ανάμικτες τρούφες σοκολάτας, μια ημέρα spa ή ένα γεύμα σε ένα ωραίο εστιατόριο, ένα πανέμορφο κασκόλ ή καπέλο ή αν προτιμάτε κάτι συναισθηματικό μια κορνίζα με οικογενειακή φωτογραφία ή ένα μενταγιόν.

Σκορπιός

Ο μυστηριώδης Σκορπιός αρέσκεται στο να ψάχνει εκείνος τι δώρο μπορεί να του πήρατε. Στην πραγματικότητα αν παίξετε μαζί του το κυνήγι του θησαυρου για να βρει το δώρο του μόνος του θα τον/την κατενθουσιάσετε.

Προτεινόμενα δώρα για τον Σκορπιό: Ένα βιβλίο ψυχολογίας, ένα αστυνομικό μυθιστόρημα, ένα βιβλίο αστρολογίας, μια τράπουλα ταρώ, κιάλια, μεταξένια εσώρουχα ή το Kama Sutra.

Τοξότης

Ο Τοξότης αγαπά την περιπέτεια. Για ένα αθλητικό τύπο λοιπόν το ιδανικό δώρο θα ήταν οτιδήποτε σχετίζεται με δραστηριότητα και ενέργεια.

Προτεινόμενα δώρα για τον Τοξότη: Ένα ζευγάρι μπότες πεζοπορίας, εισιτήρια για ένα προορισμό δεν έχει ποτέ ξανά επισκεφτεί, εισιτήρια για μια αθλητική εκδήλωση, μαθήματα κατάδυσης ή μαγειρικής, ένα βιβλίο φιλοσοφίας ή ένα ταξιδιωτικό βιβλίο.

Αιγόκερως

Ο εργατικός Αιγόκερως λατρεύει τα δώρα που σχετίζονται με τη δουλειά του και έχει πολύ ακριβά γούστα.

Προτεινόμενα δώρα για τον Αιγόκερω: Ένα δερμάτινο χαρτοφυλάκιο, ένα μπουκάλι καλό κρασί, μαθήματα γκολφ, ένα βιβλίο σχετικά με τις στρατηγικές για τη δικτύωση, τη μεγιστοποίηση της απόδοσης ή άλλες πτυχές της επιτυχίας.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος αγαπά οποιοδήποτε δώρο ταιριάζει με τις μοναδικές του γεύσεις, την προσωπικότητά του, την αγάπη του για τις εναλλακτικές θεραπείες, ή τη φιλανθρωπική πλευρά του.

Προτεινόμενα δώρα για τον Υδροχόο: Ένα smartphone ή κάποιο άλλο τεχνολογικό gadget, σεμινάρια βελονισμού ή μασάζ, ένα χαλάκι γιόγκα, μια δωρεά στην αγαπημένη του φιλανθρωπική οργάνωση, ένα βιβλίο διαλογισμού ή ένα βιβλίο αστρολογίας.

Ιχθύες

Οι Ιχθύες θα εκτιμήσουν ό,τι και να τους χαρίσετε ανεξάρτητα από το αν είναι ακριβό ή φτηνό, μεγάλο ή μικρό.

Προτεινόμενα δώρα για τους Ιχθύες: Ένα βιβλίο με ποιήματα αγάπης, ένα κασκόλ το οποίο θα το έχετε πλέξει εσείς, ένα βιβλίο σχετικά με την ερμηνεία ονείρων, ένα γατάκι ή χρυσόψαρο.

Πηγή: baby.gr