Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024

EduBirdie: Η έρευνα που έδειξε πόσο πιθανό είναι να απιστήσει το κάθε ζώδιο

Σύμφωνα με μια νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την EduBirdie, κάθε ζώδιο έχει το δικό του διαφορετικό στιλ που καθορίζει την τάση του προς την απιστία. Διάβασε παρακάτω, τι ανέδειξε η έρευνα και μάλιστα με ποσοστά (%).

ΚΡΙΟΣ

Ως δυναμικό και ανταγωνιστικό, πύρινο ζώδιο, ο Κριός ενεργεί με το ένστικτό του και είναι αρκετά πιθανό να… λοξοδρομήσει από τη σχέση του, επειδή παρασύρθηκε από τον ενθουσιασμό του ή την παρόρμηση της στιγμής. Η έρευνα έδειξε ότι το 34% των Κριών έχει απατήσει ή έχει πλησιάσει πολύ στο να απατήσει τον/την σύντροφό του.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε αυτό το τόσο αισθησιακό και πρακτικό γήινο ζώδιο, ανήκουν συνήθως πολύ προσγειωμένα και αξιόπιστα άτομα. Μόνο το 17% των Ταύρων έχουν απατήσει ή έχουν έρθει κοντά στο να απατήσουν το ταίρι τους, ενώ η μεγάλη πλειοψηφία πιστεύει στην μονογαμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όσοι ανήκουν στο αέρινο ζώδιο των Διδύμων συνήθως προτιμούν τις ανέμελες ή τις περιστασιακές σχέσεις, κάτι που δεν προκαλεί και τόσο έκπληξη. Το 31% από αυτούς έχουν απατήσει ή παραλίγο να απατήσουν το ταίρι τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Αυτό το συναισθηματικό και συμπονετικό ζώδιο χαρακτηρίζεται από τον τρόπο που φροντίζει τους ανθρώπους γύρω του. Είναι σε πλήρη επαφή με τα αισθήματά του και ειλικρινές στις δεσμεύσεις του. Μόνο το 13% των Καρκίνων έχει απατήσει ή έχει πλησιάσει τον… πειρασμό, ενώ οι περισσότεροι δηλώνουν πιστοί.

❤ Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε εδώ την απάντηση!  

ΛΕΩΝ

Ο Λέων αγαπά το δράμα και αυτό το δείχνει τόσο με την πύρινη προσωπικότητά του όσο και με τις πράξεις του. Σχεδόν το 36% των Λεόντων έχει απατήσει τον/την σύντροφό του ή σκέφτηκε σοβαρά να… παραστρατήσει. Παρεμπιπτόντως έχει το πιο υψηλό ποσοστό απιστίας στη λίστα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Η Παρθένος είναι γνωστή για την πίστη και την πρακτικότητά της που εφαρμόζει με μεγάλη συνέπεια. Μόνο το 6% των Παρθένων έδειξαν τάσεις να παρεκκλίνουν από τη σχέση τους. Ψάξτε να βρείτε έναν Παρθένο τώρα!

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι διπλωμάτης και ευγενής, ενώ παράλληλα βρίσκεται σε μια αέναη αναζήτηση του ρομαντικού έρωτα. Η έρευνα έδειξε ότι μόνο το 7% έμπλεξε ή σκέφτηκε να μπλέξει με άλλο άτομο πέραν του συντρόφου του!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι απρόθυμος να αφήσει κάποιον να εισβάλει στον ψυχικό του κόσμο και γι’ αυτό είναι δύσκολο να ανοιχτεί. Οπότε, για προφανείς λόγους, είναι λιγότερο πιθανό να εμπλακεί σε μια επιπόλαιη σχέση. Μόνο το 9% έχει απατήσει ή έχει πλησιάσει στο να απατήσει τον/την σύντροφό του. Ελέγξετε τους, όμως, για μικρο-απάτες!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι εξωστρεφής από τη φύση του και μπορεί με μια σχετική άνεση ν’ αφήσει μια σχέση αν δει ότι μια άλλη είναι πιο ευχάριστη ή τον κάνει να νιώθει καλά. Από τους ερωτηθέντες Τοξότες, το 23% έχει απατήσει ή έχει έρθει πολύ κοντά στο να απατήσει το έτερο του ήμισυ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτό το αγριοκάτσικο του ζωδιακού είναι σοβαρό και ανεξάρτητο, γι’ αυτό έχει λιγότερες πιθανότητες από τα άλλα ζώδια να κατασταλάξει με έναν σύντροφο. Από τη στιγμή όμως που θα «δέσει» μέσα σε μια σχέση, οι πιθανότητες να παραστρατήσει ή να έστω να το σκεφτεί είναι μόνον 11%.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι πράγματι ασυμβίβαστος, όμως όταν δεθεί με κάποιον, συνδέεται μαζί του σ’ ένα ιδιαίτερα βαθύ επίπεδο, οπότε τα παραστρατήματα σίγουρα δεν είναι επιλογή του. Μόνο το 10% των Υδροχόων απατούν το σύντροφό τους ή επιδεικνύουν επιπόλαιη συμπεριφορά στη σχέση τους.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτό το υδάτινο ζώδιο είναι συμπονετικό και έχει ενσυναίσθηση. Η πίστη του στο σύντροφό του είναι τόσο παρούσα στη ζωή του όσο και η αγάπη του για τις παραλίες και τη φύση. Μόνο το 12% των Ιχθύων έχουν απατήσει ή σκέφτηκαν να απατήσουν το ταίρι τους.

Διάβασε επίσης: Οι έρευνες μίλησαν! Το «κέρατο» είναι πιθανή αιτία χωρισμού για αυτά τα 6 ζωδια ζευγάρια

Έτσι θα αντιδράσει το κάθε ζώδιο όταν σε χάσει οριστικά!


Πηγή