Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 7/05 Σάββατο

Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 7/05 Σάββατο

Η αγνή αγάπη που έχετε Κριοί, για το άτομο της καρδιάς σας, δεν πρέπει μόνο να εκφράζεται λεκτικά, αλλά να υποστηρίζεται και από τις ανάλογες πράξεις.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Τοξότης

Όλοι οι Ταύροι, είναι ακόμη κάτω από τον αντίκτυπο της νέας σελήνης. Κάτι όμως που τους κάνει να σκεφτούν πολύ περισσότερο, για όλα αυτά που πρέπει να δρομολογήσουν για το σμίξιμο με το άτομο που τους απασχολεί.
Θετική εξέλιξη με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Είσαστε έτοιμοι να κλείσετε Δίδυμοι, ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ζωή σας. Μην κάνετε όμως κάτι αυτήν την εποχή καθώς ο κυβερνήτης σας, ανάδρομος, δεν είναι υποστηρικτικός.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Λέων

Οι Καρκίνοι, έχουν πάρει τις τελικές τους αποφάσεις για ακόμη μια ευκαιρία, και αυτό θα το αποκαλύψουν άμεσα, στο άτομο που τους είχε πληγώσει.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Ζυγός

Οι καταστάσεις και ο χρόνος, Λέοντες σας έχουν ξεφύγει. Δεν είστε και στην καλύτερη σας διάθεση, άρα καλύτερα συγκεντρώστε τις δυνάμεις σας και μην καταναλώνεστε άδικα.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Τοξότης

Οι Παρθένοι είναι στο στόχαστρο του αστρολογικού κυκλώνα αυτές τις ημέρες. Αυτό πιθανόν να σας βγει και σε καλό, καθώς κάποιος από το παρελθόν θα σας θυμηθεί.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Ιχθείς

Είσαστε με το ένα πόδι στην επιτυχία Ζυγοί. Έχετε κουραστεί αρκετά για να έλξετε και πάλι το άτομο που σας ενδιέφερε. Τώρα θα σας ανταποδοθούν και τα συναισθήματα.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Ιχθείς

Δεν είστε των διπλωματικών λύσεων εσείς οι Σκορπιοί. Θα βρεθείτε μπροστά σε διλήμματα ερωτικά. Πράξτε με το τι λεει αυτήν την φορά η καθαρή λογική σας.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Αιγόκερως

Δεν είσαστε σταθεροί αυτές τις ημέρες στις απόψεις σας Τοξότες. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Οργανώστε τις προτάσεις σας και επικοινωνήστε περισσότερο.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Παρθένος

Οι Αιγόκεροι, είναι οι ευνοημένοι των τελευταίων ημερών. Έχουν αρκετό χρόνο μέχρι και την λήξη του Ταύρου, για να οργανώσουν τις επόμενες κινήσεις τους.
Θετική εξέλιξη με: Παρθένος και Ζυγός

Για τους Υδροχόους, οι μέρες θα δώσουν τις επικοινωνιακές ευκαιρίες για να συγκροτήσετε τις δυνάμεις σας, και να κάνετε την κίνηση σας, προς το άτομο που ακόμη σας ενδιαφέρει.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Τοξότης

φυλαχτό αγάπης

Όλοι οι Ιχθείς θα έχουν μέσα στην επόμενη εβδομάδα, ευχάριστες ειδήσεις από αγαπημένο άτομο του παρελθόντος. Δεν χρειάζεται όμως να ανταποκριθείτε άμεσα.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Παρθένος

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.

Πηγή: astro-live.gr