Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 18/05 Τετάρτη

Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 18/05 Τετάρτη

Διασχίζετε πολλά δύσκολα Κριοί, και αυτό σίγουρα σας έχει κουράσει σε ψυχολογικό επίπεδο. Αφήστε τις αλλαγές για τον ερχόμενο μήνα του Ιουνίου.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Ιχθείς

Σε λίγες ώρες θα είστε ‘ελεύθεροι’, Ταύροι. Προγραμματίστε τις δράσεις σας και για το πως θα έρθετε πιο κοντά στον άνθρωπο, που απασχολεί ακόμη την καρδιά σας.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Αιγόκερως

Δίδυμοι, είναι η σειρά σας για να παίξετε. Μην διστάσετε να κάνετε και κάτι πρωτοποριακό και να δείξετε, ότι υπάρχει μέσα στην καρδιά σας.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Λέων

Οι σκοποί σας Καρκίνοι, είναι μπερδεμένοι. Είσαστε με μια ψυχολογία όπως τα ασανσέρ. Δεν χρειάζεται να πιέζεστε για να εξυπηρετήσετε κανέναν τελικά.
Θετική εξέλιξη με: Παρθένος και Σκορπιός

Πολλά τα πρόσωπα του περιβάλλοντος σας Λέοντες, που σας πλησιάζουν με συμβουλές και νουθεσίες. Δεν χρειάζεται να δείξετε δυσαρέσκεια. Άλλωστε τα δικά σας θα κάνετε.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Ιχθείς

Οι Παρθένοι που αποζητούν να τα ξαναβρούν με τον άνθρωπο τους, το μόνο σίγουρο είναι ότι η ορθή πορεία του Ερμή στις 21-05, θα τους το φέρει μπροστά τους.
Θετική εξέλιξη με: Παρθένος και Τοξότης

Οι Ζυγοί που είναι σε βαριές σκέψεις να τελειώσουν αισθήματα και κοινές πορείες, θα το ξανασκεφτούν. Η Αφροδίτη έχει πολλά και καλά μυστικά να σας φανερώσει.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Ταύρος

Όλοι οι Σκορπιοί, είναι ένα βήμα πριν τολμήσουν την μεγάλη κίνηση. Θα κάνετε την επικοινωνία με το πρώην ταίρι σας, τελικά. Το πιο πιθανόν είναι να πάρετε θετική απάντηση.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Λέων

Κινήστε αυτές τις ημέρες με μεγάλη επιφύλαξη Τοξότες. Δεν υπάρχουν σίγουρα περιθώρια για άλλα λάθη. Το κόστος ενός μόνιμου χωρισμού, θα ήταν μεγάλο.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Σκορπιός

Όλοι οι Αιγόκεροι, είναι ένα βήμα πριν αποχωρήσουν οριστικά από σχέσεις και γάμους που δεν τους τροφοδοτούν, πια με αγάπη και συναισθητική κάλυψη.
Θετική εξέλιξη με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Ξεκινήστε Υδροχόοι, από την σωρεία λαθών που έχετε κάνει με τον άνθρωπο, που σας έδειξε την προσοχή του. Όλα τα άλλα ξέρετε πως να τα διορθώσετε.
Θετική εξέλιξη με: Παρθένος και Ζυγός

Ψαράκια, μέχρι να λήξει αυτός ο μήνας, του Μαίου, έχετε στην διάθεση σας πολλή αστρολογική εύνοια για να σώσετε σχέσεις και αισθηματικές επενδύσεις, δικές σας.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Αιγόκερως

 

 

 

 

 

 

Πηγή: astro-live