Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024
Επιλεκτική Αστρολογία: Οι κατάλληλες ημερομηνίες για να έχεις επιτυχία!

Επιλεκτική Αστρολογία: Οι κατάλληλες ημερομηνίες για να έχεις επιτυχία!

Μάθε τον τρόπο που η αστρολογία μπορεί να σε βοηθήσει στην επιλογή των κατάλληλων ημερομηνιών! Η Βάσια Κόντη μας παρουσιάζει ένα ενδιαφέρον αστρολογικό θέμα!

Πόσες φορές βρέθηκες στη θέση να θέλεις να κάνεις ένα νέο σημαντικό ξεκίνημα και να αναζητάς την κατάλληλη περίοδο, προκειμένου το νέο εγχείρημά σου να στεφθεί με επιτυχία! Η έναρξη μίας επιχείρησης, ο γάμος, το ταξίδι, μία νέα σχέση, το ξεκίνημα μίας δουλειάς, η υπογραφή ενός συμβολαίου … είναι μερικές από τις σημαντικές δραστηριότητες που είναι βέβαιο ότι θα θελες να πραγματοποιήσεις την κατάλληλη στιγμή, προκειμένου να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα!

Σε αυτό ακριβώς το σημείο έρχεται η Επιλεκτική Αστρολογία να μας βοηθήσει στην επιλογή του κατάλληλου χρονικού διαστήματος, προκειμένου να έχουμε επιτυχία στις επιδιώξεις μας.

Η αστρολόγος μας Βάσια Κόντη, παρουσίασε στην εβδομαδιαία Αστρολογική της Εκπομπή στο Κανάλι 9  “Άστρα Εν Τάξει” το ενδιαφέρον αστρολογικό θέμα της Επιλεκτικής Αστρολογίας! Μαζί με την καλεσμένη της Αλεξάνδρα Καρακώστας μας έδωσαν χρήσιμες πληροφορίες που αξίζει να τις παρακολουθήσουμε!

Πηγή: oroskopos