Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Ερωτικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Ερωτικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις πριν κάνεις το πρόγραμμά σου γι’ αυτό το Σ/Κ σε βαθμολογία!

ΚΡΙΟΣ

Το διήμερο αυτό θα κληθείς να διασκεδάσεις και να προσφέρεις χαρά στους άλλους. Τα πράγματα όμως περιπλέκονται αφού από τη μία το Σάββατο θα είσαι μέσα στο τρελό κέφι, στέλνοντας και λαμβάνοντας vibes αγάπης και την Κυριακή με τη Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερω θα νιώθεις δύο κλικ καλυτέρα από την κατάνυξη… της ακολουθίας του Επιταφίου.

Βαθμολογία:+3 και καλό θα είναι να ακολουθήσεις τον τίτλο της ταινίας «Ποτέ την Κυριακή»

 

ΤΑΥΡΟΣ

Κατά τη διάρκεια αυτού του διημέρου θα μπορέσεις να ξεχωρίσεις από τους άλλους αλλά κυρίως να βγάλεις προς τα έξω πτυχές του εαυτού σου που τους ήταν άγνωστες. Η Κυριακή σε βρίσκει με τη Σελήνη στον Αιγόκερω να απολαμβάνεις τις δάφνες της επιτυχίας σου και έχοντας δίπλα σου ένα ταίρι το οποίο δεν θα μπορεί να λογίζεται σαν περιπέτεια μιας βραδιάς.

Βαθμολογία: +4 αφού η ερωτική σου Ιθάκη είναι κοντά… κάπου εκεί έξω

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι κοινωνικές εκδηλώσεις κι οι επαφές θα σε οδηγήσουν σε ερωτικά μονοπάτια, ιδιαίτερα ηδονικά, αρκεί όμως να ξέρεις πως θα χειριστείς τις συγκεκριμένες καταστάσεις. Η Σελήνη στον Τοξότη καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββάτου θα σε βοηθήσει να προσεγγίσεις άτομο που σ’ ενδιαφέρει ενώ η Κυριακή είναι κατάλληλη για να κάνεις τις πιο κατάλληλες επιλογές, λειτουργώντας τόσο με τη λογική όσο όμως και με το συναίσθημα.

Βαθμολογία: +4.5 και αγγίζεις την τελειότητα

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Άσε την κουζίνα και άρπαξε τις ευκαιρίες. Το Σαββατοκύριακο αυτό καλείσαι να βγεις από το καβούκι σου και να παίξεις μπάλα στις μεγάλες αλάνες του έρωτα. Ο Άρης και η Αφροδίτη μέσα από το Ζυγό μπορεί να σου δημιουργήσουν δυσκολίες όμως ο Ποσειδώνας σου δίνει το λυσάρι και έτσι κανένας γρίφος ή ερωτικό πρόβλημα δεν είναι για σένα άλυτο.

Βαθμολογία:+3.5 και πάρε αποφάσεις διαφορετικά στον έρωτα θα χάσεις

 

ΛΕΩΝ

Ένα διήμερο γεμάτο θέληση για δημιουργία και για έρωτα. Δυστυχώς όμως, σε αυτές τις καταστάσεις χρειάζεται και η συγκατάθεση του άλλου. Με τον Ήλιο και τον Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού ίσως βρεθείς εν μέσω αντιδράσεων καθώς οι προτιμήσεις οι δικές σου και οι επιθυμίες των άλλων να μην συναντιούνται. Το Σάββατο με τη Σελήνη στον Τοξότη είναι σαφέστατα καλύτερο και σε βοηθά να κάνεις γνωριμίες οι οποίες θα ευοδωθούν στο μέλλον.

Βαθμολογία: +3 αφού όπως λέει και ο Γαϊτάνος «Λάθος εποχή ξεκινάμε πάλι»

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τη Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη όλο το Σάββατο θα νιώσεις που σου ανακατεύεται το πρόγραμμα αλλά εσύ έχεις γεννηθεί για τα δύσκολα. Την Κυριακή, με τη Σελήνη στον Αιγόκερω μπορείς να ποντάρεις πολύ αφού ψυχικά θα απογειωθείς και θα καταφέρεις να τραβήξεις τα βλέμματα των προσώπων που σε ενδιαφέρουν. Το σεξ και το συναίσθημα θα βρίσκονται αυτό το Σαββατοκύριακο στην ιδανική αναλογία.

Βαθμολογία:+4 αφού η Σελήνη το Σαββάτο σε «χαλάει»

 

ΖΥΓΟΣ

Με τον Άρη και την Αφροδίτη στο ζώδιό σου να σε γεμίζει με αυτοπεποίθηση και επιτυχίες στο άλλο φύλο προχωράς χωρίς δισταγμό προς την επιτυχία. Το Σάββατο θα θελήσεις να διασκεδάσεις και να λειτουργήσεις αρκετά υπεύθυνα. Την Κυριακή όμως θα έχεις μια μόνιμη γκρίνια αφού με τη Σελήνη στον Αιγόκερω θα αισθανθείς πως είσαι μέρος μιας τραγικής ιστορίας.

Βαθμολογία: +3.5 αφού δυο πλανήτες δεν μπορούν να φέρουν την άνοιξη που αναζητάς

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βάζοντας το χέρι βαθιά στην τσέπη θα νιώσεις φανταστικά αφού στην παρούσα φάση το «πιστεύω» σου είναι πως «μια ζωή την έχουμε». Έτσι, το ξέφρενο γλέντι θα φέρει ξέφρενο φλερτ το οποίο θα μετουσιωθεί σε έρωτα. Την Κυριακή τα πράγματα είναι καλά αφού η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να μην σου εξυπηρετεί τους σκοπούς «Σ’ αγαπώ – μ’ αγαπάς» αλλά δεν είναι ακατάλληλη.

Βαθμολογία:+4 γιατί αν δεν κάψεις τα ρημάδια τα λεφτά πως θα κυνηγήσεις τον απόλυτο έρωτα;

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ίσως χρειαστεί να επανεξετάσεις την αξία των σχέσεων αφού με τη Σελήνη στο ζώδιό σου θα είσαι το επίκεντρο της χαράς. Δίνεις και παίρνεις απόλαυση, η παρέα μαζί σου θα είναι μοναδική και μαζεύεις μπόλικα τηλέφωνα. Την Κυριακή με τη Σελήνη στον Αιγόκερω προσπαθείς να σοβαρευτείς αλλά οι σκοποί που είχες κατά νου έχουν επιτευχθεί στο ακέραιο.

Βαθμολογία:+3.5 αφού αδυνατείς να καταλάβεις ότι άλλο αγάπη και άλλο σεξ

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το Σαββατοκύριακο αυτό για να παρακινηθείς και να βγεις έξω θα πρέπει να συμβούν σημεία και τέρατα. Ιδιαίτερα το Σάββατο με τη Σελήνη στον 12ο θα χρειαστείς οπωσδήποτε «σπρώξιμο» από κάποιο φιλικό πρόσωπο. Αυτό είναι καλό γιατί το βράδυ μπαίνουν οι σπόροι και την Κυριακή με την Σελήνη στο ζώδιό σου φτάνεις στην κατάσταση «υλοποίησης». Το σεξ και η επικοινωνία αποκτούν τη σημασία που τους αρμόζει.

Βαθμολογία: +4 και δεν μασάς αφού ό,τι κινείται το «χτυπάς»

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τρέξε, παίξε, γλέντησε, φώναξε και γενικά άδραξε την ημέρα. Το Σάββατο με τη Σελήνη στον Τοξότη θα νιώσεις τις βαθύτερες αισθηματικές επιθυμίες σου να πραγματοποιούνται αφού θα ελκύεις ιδιαίτερα ξεχωριστά άτομα. Την Κυριακή με τη Σελήνη στον 12ο ηλιακό οίκο θα καταφέρεις μέσα από μυστικές συναντήσεις να ξεκαθαρίσεις μια κατάσταση.

Βαθμολογία:+ 3.5 αφού ο Ήλιος και ο Ερμής σου κάνουν μεγάλη «χαλάστρα»

 

ΙΧΘΥΕΣ

Το Σάββατο με τη Σελήνη στον Τοξότη θα νιώσεις πως η επικοινωνία με τους άλλους δεν είναι εύκολη. Μέσα όμως από φίλους και γνωστούς θα καταφέρεις να μετατρέψεις μια δύσκολη μέρα σε υποφερτή. Την Κυριακή με τη Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να μην λάβεις το συναίσθημα που θα ήθελες, θα έχεις όμως πρωτόγνωρες ερωτικές εμπειρίες που θα υπερκαλύψουν τη συναισθηματική «χασούρα».

Βαθμολογία:+4 αφού ο Ήλιος και ο Ερμής σε βοηθούν να βάλεις φωτιά στα «θέλω» και τις επιθυμίες των άλλων

 

 

 

 

Πηγή: astrology.gr