Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Ερωτικές Προβλέψεις Ιουνίου για όλα τα ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις Ιουνίου για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Σε πολλές σκέψεις θα μπείτε, ήδη από το ξεκίνημα του μήνα, μιας κι οι κοσμικές επιταγές (λέγε με και Νέα Σελήνη στους Διδύμους), σας θέλουν να κάνετε ένα συνολικό απολογισμό κερδών και χασούρας σε προσωπικό επίπεδο. Δεν είναι καθόλου άσχημο αυτό, δεδομένου ότι έχετε αρκετή ώθηση ώστε να προχωρήσετε στην σοβαρή (αυτή τη φορά) εξέταση νέων ιδεών, προσώπων, πραγμάτων. Μη φοβηθείτε καθόλου, κάνετε όσες δοκιμές θέλετε, τώρα είναι η κατάλληλη εποχή να βρείτε καινούργιο προσανατολισμό, κι αν αυτό το βρίσκετε αρκετά τολμηρό ή ασύμβατο με τον τρόπο ζωής σας, τουλάχιστον, αφεθείτε με περισσότερη σιγουριά στους νέους ορίζοντες (ερωτικούς και μη) που μπορούν κάλλιστα να ανοιχτούν μπροστά σας.

Προς μεγάλη απογοήτευση όλων μας, ο Άρης κινείται ανάδρομα όλο το μήνα και αν μπορούσα, θα ήταν ο πρώτος πλανήτης που θα χαστούκιζα. Τι σημαίνει όμως αυτό για εσάς τα Κριάρια; Αν έχετε θέματα άλυτα με τον σύντροφό σας, προσπαθήσετε να τα λύσετε με τρόπο όχι παρεμβατικό κι επιβλητικό, αλλά να τα προσεγγίσετε με προσοχή, και χωρίς να πατήσετε τις κόκκινες γραμμές. Αντιμετωπίστε το όλο θέμα περισσότερο πρακτικά, παρά συναισθηματικά ή διανοητικά. Δείξτε τι θέλετε, κι ίσως θα ήταν καλύτερα να αποφύγετε τα λόγια, αν πιστεύετε ότι δεν μπορείτε να χειριστείτε το θέμα ντελικάτα. Όσοι σκέφτεστε το χωρισμό, θα σας έλεγα να περιμένετε να τελειώσει ο μήνας για να μην έρθετε αντιμέτωποι με θέματα δυσάρεστα που θα σας κάνουν να το μετανιώσετε. Προσοχή λοιπόν, αν κι αυτή θα είναι η γενική διαταγή για όλα τα ζώδια αυτό το μήνα.

Όσοι είστε singles, καλό θα ήταν να επικεντρωθείτε σε ότι ήδη έχετε στο οπτικό σας πεδίο, παρά να επιδιώξετε νέες γνωριμίες. Αν όμως είστε πεπεισμένοι ότι δεν θα πάθετε τίποτα, απλά κρατήστε τον εαυτό σας δεμένο σε κανένα κατάρτι όπως έκανε κι ο Οδυσσέας, γιατί η σεξουαλική σας ζωή, δεν σηκώνει παρορμητικές κατακτήσεις αυτό το μήνα, είναι απασχολημένη με το να κάνει την γενική απογραφή της. Αυτό δε σημαίνει ότι η λίμπιντο σας θα πιάσει τον πάτο, σημαίνει απλά, ότι θα ήταν προτιμότερο να απολαύσετε το σεξ, αφού πρώτα προηγηθεί μια καλή κουβέντα με τον ίδιο σας τον εαυτό. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι η τυχόν έλξη που μπορεί να αισθανθείτε για κάποιον/αν πρώην. Κι επειδή είναι ένα πονεμένο θέμα, σας αφήνω να το χειριστείτε όπως αγαπάτε, αφού πρώτα σας δώσω μια ευχή για γρήγορη ανάρρωση. Ο νοών, νοείτω…

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο από τα τέλη του μήνα θα σας στραβοκοιτάξει λίγο, αλλά θα σας φοβηθεί και δεν θα τολμήσει να αγγίξει τρίχα από τα μαλλάκια σας. Εσείς από την άλλη, αρπάξτε την ευκαιρία και στρώστε κάποια ενδοοικογενειακά θεματάκια. Σε καλό θα σας βγει, ακόμα κι αν δεν νιώθετε 100% σίγουρος/η για αυτό.
Η Πανσέληνος προς το τέλος του μήνα, θα σας γεμίσει αισιοδοξία, την οποία προβλέπω να μεταφράζετε σε πράσινο φως για να κάνετε νέα σχέδια, και μάλιστα μεγάλα. Αυτό μόνο άσχημο δεν είναι και φυσικά σας εύχομαι ο Δίας να είναι πάντα μαζί σας, και να σας χαρίζει εύνοια κι άπλετη τύχη. Προς το παρόν, σας χαμογελάει κοιτώντας πάνω από τον ώμο σας, κάθε μέρα και φροντίζοντας να σας μπριζώνει κατάλληλα στην δουλειά σας!

 


ΤΑΥΡΟΣ

Θα ξεκινήσετε τον μήνα με τον Ερμή στο ζώδιο σας κι αυτό δεν είναι άσχημο, αφού θα έχετε λίγο ακόμα χρόνο για να ολοκληρώσετε τις όποιες συζητήσεις με τον εαυτό σας, και πραγματικά ελπίζω (για το καλό όλων μας), να βγάλετε άκρη.
Αν όμως νιώσετε ότι χρειάζεστε ένα κλικ παραπάνω για να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, να κι η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, παρέα με τον Ήλιο, τον Ερμή και την Αφροδίτη (μέχρι τα μέσα του μήνα), να σας κάνουν πλάτες για να φτάσετε εκεί που επιδιώκετε. Όσα κυνηγάτε να δημιουργήσετε με προσωπικό σας κάματο, τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να πετύχετε, για αυτό μη διστάσετε να κάνετε ότι προ-απαιτείται για να δρέψετε τους όμορφους καρπούς.
Και δε θα σταματήσουμε εκεί! Νέες ιδέες και νέα μπολιάσματα βλέπω να φυτρώνουν μέσα σας, τα οποία καλό θα ήταν να εξετάσετε σοβαρά και να κινηθείτε άμεσα για να τα δείτε να μετουσιώνονται σε έργα. Διαφορετικά, θα σας κοστίσει διπλά σε κόπο, αν περιμένετε να εξελιχθούν από μόνα τους.

Αυτά ήταν τα καλά νέα. Τα άσχημα είναι ότι, όσοι βρίσκεστε σε γάμο ή σχέση, θα αισθανθείτε ένα περίεργο συναίσθημα, σαν να κάνετε βόλτα στο τρενάκι του τρόμου ένα πράγμα. Θα ανεβαίνετε και θα κατεβαίνετε χωρίς προειδοποίηση από την κορφή στα Τάρταρα και πάλι από την αρχή. Κρατήστε την ψυχραιμία σας όσοι και όσο μπορείτε, οι υπόλοιποι φαντάζομαι από τώρα ότι θα διαλύσετε το Σύμπαν με μια απλή σας… έκρηξη. Μακάρι να ήταν αλλιώς τα πράγματα, αλλά αν σας παρηγορεί αυτό που θα γράψω, στο ίδιο καζάνι θα βράσουμε όλοι αυτό το μήνα πάνω κάτω.

Παρόλα αυτά, η Πανσέληνος στον Τοξότη, θα ανάψει μια σπίθα στη σεξουαλική σας ζωή, είτε είστε singles, είτε σε σχέση ή γάμο. Καλό είναι να χειριστείτε ορθά αυτή τη σπίθα και να την απολαύσετε, πριν γίνει πυρκαγιά και σας κάψει. Κι ήδη έχετε τις προϋποθέσεις να περάσετε σχετικά άνετα και καλά, μιας κι η Αφροδίτη στον Καρκίνο, από το τέλος του μήνα και μετά, σας κάνει τα γλυκά μάτια, χαρίζοντας τρυφερές στιγμές, αλλά και μια ενδοσκόπηση των όσων αισθάνεστε για τρίτα άτομα.

Το ξέρω ότι ίσως και λόγω καιρού έχετε αυξημένη λίμπιντο και διάθεση (μα πολλή διάθεση!) για παιχνίδι, γι’ αυτό, αν κρατήσετε τα νεύρα σας υπό έλεγχο, πιστεύω ότι θα περάσετε όμορφα, όχι όμως χωρίς περιορισμούς. Μακάρι να σας έλεγα ότι όλοι οι άνεμοι φυσούν πρίμα και ότι μπορείτε απλά να αφεθείτε να σας πάνε όπου θέλουν, αλλά δεν είναι αυτή η περίπτωση. Συμβιβαστείτε με αυτό που σας δίνεται αυτή την περίοδο και χαμογελάστε, γιατί δεν είστε από τους άτυχους!

 


ΔΙΔΥΜΟΙ

Νέα Σελήνη στις αρχές του μήνα στο ζώδιο σας και Πανσέληνος στο τέλος του μήνα, πάλι στον άξονά σας, στον Τοξότη. Καθόλου άσχημα, κι αν προσθέσω στην συνταγή και τον Ήλιο, την Αφροδίτη και τον Ερμή, στο ζώδιο σας, νομίζω έχετε αρκετά φόντα να ξεπεράσετε ή τουλάχιστον να περάσετε με τις ελάχιστες δυνατές απώλειες, τις προκλήσεις του μήνα. Το οπλοστάσιο σας είναι γεμάτο, οι μπαταρίες σας φαίνεται να φορτίζονται καλά, πάμε λοιπόν να δούμε τι θέλει αυτός ο μήνας από τη ζωή σας!

Ανανέωση. Ανανέωση σε επίπεδο προσωπικό! Συγχαρητήρια, επιβιώσατε ενός χειμώνα, (κι ενός ανάδρομου Ερμή προσφάτως), κι ήρθε η ώρα να δείτε τον εαυτό σας με άλλα μάτια. Δε θα αλλάξετε τα ματάκια σας, αλλά ότι μπορείτε μέσα κι έξω από εσάς. Και πολύ καλά θα κάνετε, γιατί θα σας βγει και μάλιστα πολύ ωραία. Μόνο βιαστείτε μου κομματάκι και ξεμπερδέψετε όποια γενική επιδιόρθωση αναλάβετε, μέχρι τις 18 του μήνα. Δε θα σας πάρω το κεφάλι αν το προσπαθήσετε κι αργότερα, απλά θα δώσω τα εύσημα στους Καρκίνους. Με λόγια απλά, μέχρι τότε η Αφροδίτη στο ζώδιο σας, θα μπορεί να σας κάνει δώρα για να ζηλεύουν τα άλλα παιδάκια.

Αυτό φυσικά σημαίνει ότι η λάμψη σας θα ελκύσει πολλούς μνηστήρες, κι άλλο που δεν θέλατε οι ελεύθεροι, γι’ αυτό, εκμεταλλευτείτε το, αλλά (ναι, σχεδόν πάντα και με σπαστική ακρίβεια υπάρχει ένα ‘’αλλά’’), μην ζητήσετε η γνωριμία να γίνει γάμος, αν πρώτα δεν βεβαιωθείτε ότι υπάρχει λόγος σοβαρός για να δέσετε άγκυρα. Το οξύμωρο είναι ότι, πλανητικά, αν επιθυμείτε να δέσετε το ταίρι σας, έχετε τις ευλογίες του ουρανού, αλλά (να το πάλι το ‘’αλλά’’), σας κόβω περισσότερο να θέλετε να φλερτάρετε και να σας φλερτάρουν, παρά να κάτσετε κάτω να το αναλύσετε το πράγμα. Δικαίωμα σας αναφαίρετο κι έτσι, σας αφήνω να απολαύσετε τα όμορφα που θα βρείτε στο δρόμο σας, γιατί, ναι, θα τα βρείτε ή θα σας βρουν!

Όσοι Δίδυμοι πάλι βρίσκεστε εις γάμου κοινωνίαν, θα δείτε στο τέλος του μήνα με την Πανσέληνο στον Τοξότη, να πέφτει φως στο Τούνελ, ή αλλιώς, θα νιώσετε να εκπλήσσεστε ευχάριστα από το άλλο σας μισό και θα αισθανθείτε ένα φρέσκο αεράκι να τρυπώνει στην σχέση σας. Ομολογώ ότι η εποχή που διανύουμε, έχει αφήσει κάποια σημάδια κόπωσης στην σχέση σας, θέλω να πιστεύω όμως ότι δεν είστε από τους ανθρώπους που επιτρέπουν, η πίεση των πραγμάτων να τους μαρκάρει μια και για πάντα. Είστε φύσει ευλογημένοι να αντιδράτε με τρόπο που αποτρέπει τα πράγματα να φτάσουν στα άκρα. Με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, αντικρούετε τις προκλήσεις, κι αυτό λογαριάζεται υπέρ σας.

Αν βρεθείτε να αντιμετωπίσετε σκηνές ζηλοτυπίας, πράξτε με ακριβώς αυτό τον τρόπο. Ο Άρης στο Σκορπιό είναι ανάδρομος και λίαν επικίνδυνος. Μη του χαρίσετε την ικανοποίηση να σας βγάλει από την καλή διάθεση που επιτέλους δικαιούστε και με το παραπάνω. Χειριστείτε όποιες κόντρες εμφανιστούν στο επαγγελματικό πεδίο, με χαμηλούς τόνους και ήπιες μανούβρες. Μην επιτρέψετε σε τρίτα άτομα να σας εκτροχιάσουν, αν μπορείτε, αποφύγετε ή αναβάλλετε τις όποιες αντιπαραθέσεις.

 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα ξεκινήσω προτρέποντάς σας να κάνετε μια βουτιά στα ίδια σας τα άδυτα και να δείτε τι έχει μείνει μέσα σας σαν απωθημένο, να το αναγνωρίσετε και να κάνετε κάτι για αυτό. Διαφορετικά, εκμεταλλευτείτε την Νέα Σελήνη στις αρχές του μήνα, για να πετύχετε ένα σημείο εσωτερικής ακινησίας και ηρεμίας, με άλλα λόγια, να καλμάρετε τα νερά σας και να δαμάσετε τις σκέψεις σας.

Είναι μια καλή εποχή, μέχρι και τα μέσα του μήνα, να εξετάσετε πιο προσεχτικά τις ανάγκες των ανθρώπων γύρω σας, μέσα στη ζωή σας και να τους δώσετε ένα χέρι βοηθείας. Δε θα ήταν άσχημη ιδέα, να κάνετε το ίδιο και με τον/την σύντροφο ή το σύζυγό σας, προβάλλοντας την καλή σας διάθεση να αναλάβετε κομμάτι από τις έγνοιες τους. Δε σας προτρέπω να λυγίσετε κάτω από το βάρος προβλημάτων που δεν είναι δικά σας και δεν τα δημιουργήσατε, αλλά θεμιτό είναι να δείξετε πως έχετε κάθε καλή πρόθεση να βοηθήσετε και να ανακουφίσετε συναισθηματικά έστω τα πρόσωπα που αγαπάτε ή νοιάζεστε.

Όσοι είστε ελεύθεροι, προσέξετε καλά πως θα παίξετε το παιχνίδι σας αυτό το μήνα και ναι, ειδικά αυτό μήνα! Φοβάμαι μήπως σας τορπιλίσουν οι ίδιες σας οι προσπάθειες να φλερτάρετε, ακόμα κι αν η Αφροδίτη από τις 18 του μήνα, σας χαρίζει μια σκανδαλώδη λάμψη και ενέργεια. Το ξέρω πως είναι δύσκολο να έχεις το μέλι στα δάχτυλα και να μην το γλύφεις, αλλά πως θα φαινόταν αν σας πρότεινα να απολαύσετε με ασφάλεια την όση γοητεία σας χαρίσει η Αφροδίτη και να αποφύγετε όσο μπορείτε τις απείρου κάλλους σκηνές έντασης και ζήλειας που μπορεί να σας δώσει απλόχερα ο στριμμένος ανάδρομος Άρης στον Σκορπιό; Μείνετε θεατές ή τουλάχιστον μην αποφασίσετε ποια θα είναι η επόμενη σας κίνηση τώρα αμέσως. Καλύτερα να απολαύσετε την εύνοια της Αφροδίτης, παρά να μαζέψετε τα συντρίμμια του θυμωμένου Άρη.

Το ίδιο ισχύει και για όσους είναι σε σχέση ή σε γάμο. Η Αφροδίτη κι ο Ήλιος στο ζώδιο σας, σας χαμογελούν και σας προτρέπουν (από το τέλος του μήνα και μετά) να αγκαλιάσετε τον εαυτό σας. Να σας προσέξετε, να σας περιποιηθείτε. Δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να κάνετε αισθητικές αλλαγές, ιδίως μετά τις 18 του μήνα. Η Πανσέληνος στο τέλος του μήνα, θα σας δώσει καλές ιδέες και μια νότα χαράς που καλό θα ήταν να την εκμεταλλευτείτε κάνοντας τα πράγματα που θα σας ευχαριστούσαν να βιώνετε σε καθημερινή βάση, πράξη.

Μην ακούω παράπονα για τη λίμπιντο σας, αφού εσείς οι ίδιοι δεν έχετε σταματήσει να κοπιάζετε με χίλια διαφορετικά πράγματα κάθε μέρα και κάθε στιγμή. Ξεκούραση χρειάζεστε και που να τη βρείτε. Κουράγιο λοιπόν και σφίξτε τα δόντια ή… χαλαρώστε λουριά και αφεθείτε λιγάκι.
Ο μήνας αυτός δεν είναι καθόλου άσχημος για εσάς, ακόμα κι αν όντως, θα μπορούσε να ήταν ακόμα καλύτερος για όλους μας. Περάστε όσο πιο όμορφα μπορείτε, χωρίς ενοχές και με περισσότερη δόση ανεμελιάς.

 


ΛΕΩΝ

Γοητευτικά μου Λιονταράκια, αυτό το μήνα, θέλω να εστιάσετε την προσοχή σας σε οτιδήποτε δεν σας προκαλεί άγχος κι εκνευρισμό! Βλέπω ότι έχετε όλη την καλή διάθεση, ιδιαίτερα προς το τέλος του μήνα, με την Αφροδίτη στον γλυκό Καρκίνο, να τείνετε χείρα βοηθείας σε όποιον την έχει ανάγκη, και πολύ καλά θα κάνετε. Θα επωφεληθείτε κι εσείς από αυτή τη διαδικασία, αφού θα νιώσετε χρήσιμοι κι ίσως προβείτε και σε μερικές εσωτερικές αλλαγές, λόγω αυτού.

Έχετε πολλές πιθανότητες να γνωρίσετε κάποιον/α σε κάποιου είδους συγκέντρωση, συνάντηση, κλαμπ, και να δέσετε μαζί του άμεσα, έχοντας ένα πολύ καλό κανάλι επικοινωνίας. Διόλου απίθανο, η Νέα Σελήνη στις αρχές του μήνα, να σας σπρώξει έξω από τα νερά σας, για να κάνετε βήματα που ούτε κι εσείς είχατε φανταστεί, αλλά που ευλογούνται με πολλή τύχη. Μη διστάσετε να παίξετε με τις πιθανότητες, γιατί αν μη τι άλλο, όσες έχετε για να χάσετε, άλλες τόσες έχετε και για να κερδίσετε. Όπως όμως και αν το δείτε το όλο θέμα, οι δικοί σας χειρισμοί, ας έχουν πάντα μια τάση αισιοδοξίας, αφού αυτή ταιριάζει και με την ιδιοσυγκρασία σας.

Τα λιοντάρια που είστε δεσμευμένα, ας πειραματιστείτε λιγάκι παραπάνω στην σεξουαλική σας ζωή. Δεν είναι καθόλου άσχημη ιδέα, δεδομένου ότι θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε τρικυμία στην εστία σας και πολλά νεύρα. Δεν είναι απαραίτητο ότι τα προβλήματα θα εστιαστούν στο άλλο σας μισό, γι’ αυτό το λόγο και δεν ανησυχώ για τη σχέση σας, αλλά για να σφίξετε τους δεσμούς σας, μπορείτε να καταφύγετε στο σεξ. Προσέξτε μόνο τα προβλήματα που τυχόν σας ταλαιπωρήσουν (κι επιμένω να το τονίζω), να μην τα φέρετε εσείς οι ίδιοι στην ερωτική σας ζωή, μεταφέροντας τις ευθύνες στον σύντροφό σας ή τον σύζυγό σας. Εν ολίγοις, αυτό είναι το εμπόδιο που πρέπει να βρείτε τον τρόπο να ξεπεράσετε αυτό το μήνα, για να κρατήσετε το κεφάλι σας ήσυχο, ή τουλάχιστον μακριά από μπελάδες.

Τολμήστε με την Πανσέληνο στον Τοξότη στο τέλος του μήνα, να παίξετε, να φλερτάρετε και να αφεθείτε σε μια διάθεση χαλαρής τεμπελιάς, η οποία, δεν θα σας πάει καθόλου άσχημα. Ούτως ή άλλως, έχετε βάλει φρένο εδώ και καιρό σε τρελές ονειροπολήσεις κι εκπαιδεύετε τον εαυτό σας να είναι πιο σοβαρός και πιο μετρημένος σε όλες του τις αντιδράσεις. Έστω για αυτό το ολόγιομο φεγγάρι, κάντε μια εξαίρεση και χαλαρώστε τα σκοινιά. Αυτό το κλίμα της αυτοσυγκράτησης, θα κρατήσει ακόμα για κάποιο χρονικό διάστημα, επομένως, αδράξτε την ευκαιρία να αποσυμπιεστείτε λιγάκι.

Μιλήστε ανοιχτά για ό,τι σας δημιουργεί πρόβλημα κι ίσως εκπλαγείτε από τις αντιδράσεις. Όπως ανέφερα και στην αρχή, υπάρχουν πολλές και καλές πιθανότητες να βρείτε ανταπόκριση κι ανακούφιση, έστω κι αν αυτή είναι προσωρινή. Έτσι τα ορίζει ο μήνας, κι έτσι θα τα αρμενίσετε κι εσείς φλογερά μου λιοντάρια, σκορπώντας παντού τη χάρη της σαγηνευτικής σας παρουσίας!

 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλοκαίρι ξεκινάει επίσημα κι η διάθεση αλλάζει, γίνεται πιο παιχνιδιάρικη. Η Νέα Σελήνη στις αρχές του μήνα, αν και θα νιώσεις να σου προσθέτει ένα βάρος, στην πραγματικότητα, το μόνο που σου ζητάει είναι να επαναδιαπραγματευθείς την εξωτερική σου εικόνα και το πώς αυτή επηρεάζει την καριέρα σου ή απλά το πώς σε εισπράττουν οι άλλοι. Το θετικό είναι ότι, αν κατορθώσεις να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά, θα δεις άμεση ανταπόκριση. Την ανταπόκριση αυτή, από τα μέσα (προς τέλος) του μήνα και μετά, με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, θα μπορέσεις να την εξαργυρώσεις με πολλά βλέμματα θαυμασμού και νέες γνωριμίες. Καθόλου άσχημα, έτσι;

Βασική προϋπόθεση είναι να μην αφήσεις τον εαυτό σου να επικεντρωθεί μόνο σε θέματα που άπτονται της εργασιακής σου ζωής, αλλά αντίθετα, καλείσαι να στρέψεις την ενέργεια σου σε εσένα τον/την ίδιο/α. Είτε είσαι σε σχέση, είτε όχι, πρώτα θα δεις τι συμβαίνει μέσα σου, μετά θα εξετάσεις τι συμβαίνει στο ίδιο σου το σπίτι, την οικογένεια σου κι έπειτα αυτό που εκτυλίσσεται έξω από εσένα.

Αν είσαι σε σχέση ή σε γάμο, το ξέρω πως έχεις κουραστεί από τις απότομες αλλαγές στη διάθεση του συντρόφου σου, αλλά καλό θα ήταν στις αρχές του μήνα να κάνεις μια όμορφη κουβεντούλα μαζί του, διατηρώντας όμως την ψυχραιμία σου. Ο ανάδρομος Άρης αυτή την περίοδο, μοιάζει να έχει κηρύξει τον πόλεμο, μέσα στο ίδιο το κεφάλι σου, κι αυτό επιβαρύνει την κατάσταση. Κουβαλώντας έτσι, το αρνητικό φορτίο σκέψεων κι έχοντας την προδιάθεση να σκεφτείς το χειρότερο και να ορμήσεις σε καυγά, σε συμβουλεύω να αφήσεις το εριστικό σου ύφος και να προσπαθήσεις να κάνεις μια κουβέντα με ειλικρινείς προθέσεις και κρατώντας απόσταση από τα συναισθήματά σου. Ακούγεται οξύμωρο, μιας κι είσαι κατεξοχήν το ζώδιο αυτό που το έχει καταφέρει από τα πέντε πρώτα χρόνια της ζωής του. Να όμως που έρχεται η ημέρα που αυτό σου το ταλέντο, οφείλεις επιτακτικά να το χρησιμοποιήσεις.

Όσοι είστε ελεύθεροι σκοπευτές, ίσως έχετε και τα τυχερά σας αυτό το μήνα. Από τα μέσα του μήνα και μετά, ίσως νιώσετε πιο άνετα σε κύκλους και σε κοινωνικές εκδηλώσεις που στο παρελθόν είχατε… σνομπάρει. Κάντε ένα άνοιγμα και θα δείτε ότι οι καινούργιες γνωριμίες ίσως να είναι πιο εύκολο να αποκτηθούν, αν εσείς απλά αφήσετε τη γοητεία σας να μιλήσει για εσάς, αντί… εσείς οι ίδιοι! Η Πανσέληνος στο τέλος του μήνα, θα σας βάλει σε σκέψεις, αλλά σκέψεις που θα σας δώσουν ώθηση, θα σας γεμίσουν μια απρόσμενη αισιοδοξία, κι αυτό, μόνο καλό είναι.

Θα ήταν παράλειψη να μην σας τονίσω ότι όσο ο Δίας είναι στο ζώδιο σας, εσείς απλά, κάνετε ότι μπορείτε για να εξασφαλίσετε μια θέση στον Ήλιο. Ότι κι αν σημαίνει αυτό για τον καθένα από εσάς, απλά να θυμόσαστε, ότι τώρα είναι η ώρα, τώρα είναι η σωστή εποχή, για να παίξετε με τις πιθανότητες και να κερδίσετε. Το γνωρίζω ότι αυτό από μόνο του δε λέει πολλά, απλά κρατήστε τα καλάθια σας ανοιχτά και δείτε τι θα πέσει μέσα!

 


ΖΥΓΟΣ

Θέματα που θα αφορούν τα κεκτημένα σας, θα σας βάλουν σε σκέψεις κι ίσως αντιμετωπίσετε αρκετά προβλήματα αυτό το μήνα με τον Άρη ανάδρομο στο Σκορπιό, που έχει βάλει στόχο να μας ταλαιπωρήσει όλους ανεξαρτήτως ζωδίου. Η πρώτη λοιπόν καλή αντίδραση, θα ήταν να κινηθείτε σωστά και σοφά, ώστε να ελαχιστοποιήσετε τις απώλειες σας. Δεν είναι ό,τι πιο καλό μπορεί να συμβεί σε κάποιον, να νιώθει πως για ό,τι έχει κοπιάσει, υπάρχει κίνδυνος να το χάσει. Αν μη τι άλλο, πώς να μιλάμε για τα ερωτικά ενός ανθρώπου, που πασχίζει να διατηρήσει απλώς μια ισορροπία σε ό,τι έχει αποκτήσει με προσωπικό κόπο; Έχοντας λοιπόν στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι μπορεί να βιώσετε ανατροπές και εχθρότητες, δεσμευμένοι και αδέσμευτοι Ζυγοί, δώστε μεγάλη σημασία στα οικονομικά σας και τις τυχόν απώλειες.

Τα καλά νέα είναι ότι ιδιαίτερα από τις αρχές του μήνα και ως τα μέσα του περίπου, με την Νέα Σελήνη αλλά και με την Αφροδίτη και τον Ερμή στους Διδύμους, θα έχετε όλη την υποστήριξη που μπορείτε πλανητικά να λάβετε αυτή την εποχή, για να ανταπεξέλθετε με αρκετή τύχη στα όποια προβλήματα, συναντήσετε.

Η σεξουαλική σας ζωή, (ή απλά ο ερωτικός σας σύντροφος αν είστε αδέσμευτοι), μέχρι και τα μέσα του μήνα, θα μπει σε μια φάση αναζήτησης. Ίσως νιώσετε ότι ήρθε η στιγμή να μιλήσετε για πράγματα που σας αρέσουν ή αντιθέτως σας ενοχλούν κι αυτή είναι η τελευταία σας ευκαιρία για να τα λύσετε ή απλά να τα βάλετε σε μια τάξη, έστω και στο μυαλό σας. Δεν είναι, παρά μια όμορφη περίοδος, που φυσικά σας προτείνω να την εκμεταλλευτείτε στο έπακρο και να φροντίσετε να περάσετε όσο πιο όμορφα γίνεται. Η κουβέντα μπορεί μην γίνει με λόγια, αλλά με… πράξεις, κι αυτό είναι επίσης θεμιτό!

Από τα μέσα και προς το τέλος του μήνα, θα κάνετε μια μικρή μεταφορά της προσοχής και της ενέργειάς σας σε θέματα που άπτονται της εικόνας σας σε τρίτα άτομα, πρόσωπα που αντιλαμβάνεστε ότι έχουν θέση ισχύος απέναντί σας. Παρόλο που ίσως ένα σφίξιμο στο στομάχι, θα το νιώσετε, μην φοβηθείτε. Αντιθέτως, αν έλκεστε από κάποιο τέτοιο πρόσωπο, ίσως σας δοθεί η ευκαιρία να το προσεγγίσετε. Για να φτάσετε σε αυτό το σημείο, θα έχει προηγηθεί αρχικά μια Νέα Σελήνη στις αρχές του μήνα, που θα σας βάλει κατά κάποιο τρόπο, στην πρίζα. Νέες ιδέες και νέες φιλοδοξίες θα γεννηθούν, πασπαλισμένες με πολύ συναίσθημα, που μπορεί να σας οδηγήσει ακόμα και σε μονοπάτια, μακριά από την εστία σας. Το πώς θα το εκμεταλλευτείτε αυτό, είναι στο χέρι σας.

Έχοντας αυτήν την εποχή μια τάση να νιώθετε πιο ευάλωτος/η ή έστω πιο μαλακός απέναντι στις απαιτήσεις ή τις ανάγκες τρίτων, θα σας πρότεινα να μην αποστραφείτε αυτήν την τάση, αλλά κι από την άλλη να μην γίνετε θύμα ατόμων που μπορεί να σας βλάψουν, ιδιαίτερα στον εργασιακό τομέα. Όσοι Ζυγοί είστε ελεύθεροι, μπορεί να νιώσετε έλξη για πρόσωπο που εργάζεται ή συνεργάζεται μαζί σας. Το συναίσθημα θα είναι απρόβλεπτο και ξαφνικό, αλλά λίαν ευχάριστο!

 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καταρχάς να κάτσετε κάτω και να πάρετε βαθιές ανάσες. Ήδη από τον Μάιο σας έχει βάλει ο Άρης το δάχτυλο στην πρίζα και τα βολτ που σας διαπερνούν, μάλλον έχουν φριζάρει τα νεύρα σας και λίγα λέω.

Γνωρίζοντας πως ο ανάδρομος Άρης στο ζώδιο σας είναι αρκετός από μόνος του για να σας κάνει να διαλύσετε το σύμπαν γύρω σας, δεν μένει παρά να σας ζητήσω, ιδιαίτερα από τα μέσα του μήνα και μετά, με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, να χαμηλώσετε το όπλο σας κι αν δεν μπορείτε απλά να το βάλετε στην άκρη, τουλάχιστον επιτρέψετε σε κάτι όμορφο να σας φτάσει και να σας γλυκάνει τον εκνευρισμό και την αναστάτωση που αισθάνεστε.

Μέχρι και το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, παίζει να κάνετε μια καινούργια γνωριμία, έστω και μέσα από μια παρεξήγηση! Δεν είναι άσχημος τρόπος να κάνει κάποιος γνωριμίες, αλλά ας μην το παρακάνουμε, γιατί μπορεί απλά να είναι κάτι παροδικό, κάτι που μπορεί να μην κρατήσει. Αν όμως δείτε μελλοντικά ότι η σχέση που ξεκινήσατε με ανάδρομο Άρη έπιασε, φροντίστε να της βγάλετε όλα τα αγκάθια, προτού δεσμευτείτε για τα καλά.

Η ερωτική σας ζωή πάλι, δείχνει μια χαρά, κι όσοι καταφέρετε να μην επιτρέψετε στον ανάδρομο κυβερνήτη σας, να σας χαλάσει την διάθεση, θα δείτε ότι όλα θα περπατήσουν καλά και θα απολαύσετε αυτό που τόσο σας αρέσει, το σεξ! Η Νέα Σελήνη στις αρχές του μήνα μάλιστα, ίσως σας βάλει κι ιδέες να δοκιμάσετε την τύχη σας στο εξωτερικό (ότι κι αν αυτό σημαίνει, π.χ. σχέση με άτομο που βρίσκεται εκτός χώρας ή άλλης εθνικότητας), ή απλά να επεκτείνετε τους ορίζοντες σας σε θέματα συναισθηματικά. Θα μου έκανε πολλή εντύπωση να σας δω να μετατρέπεστε σε πολυσυλλεκτικά άτομα, αλλά για να μην το ξεχειλώσω το όλο θέμα, απλά θα σας πω ότι ίσως αυτή είναι η σωστή στιγμή για να ερευνήσετε κάθε νέο πεδίο που ίσως θα θέλατε να επεκταθείτε ή να δοκιμάσετε.

Καλή τύχη θα έχετε όσοι κάνετε γνωριμίες σε περιβάλλοντα έξω του εργασιακού ή του φιλικού κύκλου. Μη διστάσετε να προβάλλετε τον εαυτό σας, όσο κι αν αυτό ακούγεται κάπως τρομακτικό για εσάς. Θα διαπιστώσετε πως αν ξεπεράσετε τους αρχικούς δισταγμούς σας, όλα θα κυλήσουν ακριβώς όπως πρέπει. Ξαφνικές γνωριμίες κι έρωτες από το πουθενά κυριολεκτικά, επιμένω κι αυτό το μήνα, ότι μπορεί να σας εκτροχιάσουν με τον πιο όμορφο τρόπο.

Η Πανσέληνος στο τέλος του μήνα, θα σας θυμίσει ότι πρέπει να προσέχετε τα έξοδα σας και τα κεκτημένα σας. Ο έρωτας είναι ωραίος, αλλά και το χρήμα, τα αγαθά που έχουμε αποκτήσει με τον κόπο μας, πρέπει και αυτά να τα διαφυλάξουμε.

Συμβουλή του μήνα για εσάς: Άρης είναι και θα περάσει. Οι σχέσεις όμως που έχετε με κόπο κτίσει, δεν αξίζει να θυσιαστούν ή να δοκιμαστούν σκληρά κι επίπονα επειδή όλη την ένταση (καλώς ή κακώς), έχει πέσει ο κλήρος σε εσάς να την απορροφήσετε. Αν δεν μπορείτε, κάντε ένα βήμα πίσω και κρατήσετε αποστάσεις από όσους αγαπάτε, μέχρι να νιώσετε και πάλι ότι έχετε τον έλεγχο της κατάστασης.

 


ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη στις αρχές ήδη του μήνα, σηματοδοτεί μια περίοδο καινούργιων αναζητήσεων για εσάς, που μέχρι το τέλος του μήνα με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας, θα μετουσιωθεί σε μια πιο ολοκληρωμένη και ξεκάθαρη εικόνα, του τι αναζητάτε στον άνθρωπο που ψάχνετε.

Βασική προϋπόθεση (όπως και για όλους μας άλλωστε), είναι να χειριστείτε τον ανάδρομο Άρη που επιφορτίζει αρνητικά το κλίμα και ωθεί με ένταση τα απωθημένα σας προς τα έξω, με τέτοιο τρόπο, που να μην σας χαλάσει τις θετικές κατά τα άλλα συνθήκες που διαμορφώνονται στον ουρανό για εσάς. Μια καλή συμβουλή είναι να χαλαρώσετε και να αφήσετε τον έλεγχο, όσο κι αν αυτό σας ακούγεται παράξενο. Ίσως η όποια προσπάθεια καταβάλλετε αυτή την περίοδο για να μπορέσετε να χειριστείτε θέματα που δεν είναι καθαρή η προέλευσή τους, να σας κουράσει υπερβολικά και να σας κόψει την λίμπιντο. Καλύτερα λοιπόν να παραχωρήσετε έστω και προσωρινά τον έλεγχο στο σύντροφό σας ή σε κάποιο άλλο πρόσωπο και να συμφιλιωθείτε με την ιδέα ότι για αυτό το μήνα, δεν θα πάρετε πολλές πρωτοβουλίες.

Η ερωτική σας ζωή από τα μέσα του μήνα και έπειτα, θα είναι πολύ γεμάτη και εσείς πολύ δραστήριοι. Αυτό θα προκύψει από την καλή διάθεση του συντρόφου για όσους είναι δεσμευμένοι, ενώ όσοι είστε ακόμα singles, θα έχετε γεμάτες βραδιές και κανένα παράπονο! Καθόλου άσχημα και μάλιστα σε αμφότερους, (singles και μη) θα σας έδινα την ευχή, να πάρετε το χρόνο σας και να κάνετε μια καλή κουβέντα με τον σύντροφό ή τον/την σύζυγό σας. Είναι μια πολύ καλή περίοδος για να στρώσετε θέματα που σας απασχολούν ή απασχολούν εκείνους. Ο ρομαντισμός θα είναι διάχυτος στην ατμόσφαιρα κι όσο κι αν δεν το πιστεύετε, θα παρασύρει κι εσάς. Δε θέλει και πολύ! Καλοκαίρι είναι, κι όλα είναι πιθανό να συμβούν!

Θα ήθελα να στρέψω την προσοχή όσων είναι παντρεμένοι στα ενδοοικογενειακά τους θέματα, τα οποία ίσως απρόσκλητα, να κάνουν την εμφάνιση τους, κι όταν το λέω αυτό, δεν έχει καμία θετική χροιά δυστυχώς. Πριν τους επιτρέψετε να χαλάσουν την καλή σας διάθεση και την ερωτική σας, κατά συνέπεια, ίσως θα έπρεπε να τους αφιερώσετε την προσοχή σας και να κάνετε τα απαραίτητα βήματα για να τα επιλύσετε ή να τα θέσετε στο σωστό πλαίσιο, έτσι ώστε να μην σας δαγκώσουν μελλοντικά.

Συνολικά μιλώντας ο μήνας θα είναι δύσκολος για όλους μας, αλλά σε εσάς δίνονται μερικά καλά ανοίγματα, τα οποία και πρέπει να εκμεταλλευτείτε.

 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ξεκινήστε το μήνα σας, βάζοντας μια τάξη στα του οίκου και της καθημερινότητάς του, με τη Νέα Σελήνη να σεκοντάρει αυτήν την τάση ή, ακόμα καλύτερα, προαπαίτηση; Μην αγνοήσετε θέματα/προβλήματα στο εργασιακό σας περιβάλλον, γιατί τώρα είναι επίσης η κατάλληλη στιγμή να τα λύσετε με τρόπο φιλικό.

Αυτή η φιλική διάθεση μπορεί κάλλιστα να σας ωθήσει να συσφίξετε δεσμούς… αγάπης με συναδέλφους και πρόσωπα που κινούνται στο εργασιακό σας σύμπαν. Δεν είναι καθόλου κακό ή κατακριτέο, απλά δε ξέρω πως εσείς οι ίδιοι θα μπορέσετε να διαχειριστείτε τέτοιο… πειρασμό και σκάνδαλο! Κι αν έχω την διάθεση να σας πειράξω, αυτό το κάνω μόνο και μόνο για να σας χαλαρώσω και να σας πω ότι όλη αυτή η διάθεση φλερτ, όχι απλά θα σας τσιγκλήσει, αλλά θα προχωρήσει και θα ωριμάζει όσο οι εβδομάδες περπατούν κι η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο! Μην κάνετε τις πάπιες λοιπόν, κι αφεθείτε για μια φορά κι εσείς στα τερτίπια τα συναισθηματικά (κι όχι μόνο) που σας επιφυλάσσει ο μήνας!

Χαράς νέα, για όλους! Και για τους δεσμευμένους και για τους free Αιγόκερους, που θα δουν τις μετοχές τους να ανεβαίνουν κατακόρυφα, χωρίς καν να προσπαθήσουν! Όσοι είστε σε σχέση σοβαρή, μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να δείτε και τι προσφέρεται παρακάτω, αλλά κι αυτή η διάθεση ξεστρατίσματος, περαστική θα είναι, για αυτό, μην φοβηθείτε!

Τα Αιγοκεράκια που ακόμα ψάχνονται, καλά θα κάνουν να έχουν τα ματάκια τους ανοιχτά, έστω και για γνωριμίες, αν και από τώρα σας λέω, ότι ο Ιούλιος, θα σας σπονσοράρει ακόμα περισσότερο! Έχετε καλές πιθανότητες να γνωρίσετε κάποιον/α που θα κάνετε επανεκκίνηση της όλης κατάστασης.

Κι επειδή από τον ανάδρομο Άρη δεν γλυτώνει κανείς μας, εσείς, καλείστε να εστιάσετε σε θέματα που αφορούν τη συμμετοχή σας σε ομάδες, κλαμπ, συλλόγους, ακόμα και να επαναπροσδιορίσετε τις φιλικές σας σχέσεις εν ανάγκη. Πολύς θυμός μπορεί να σας βγει για φιλικά πρόσωπα, αλλά αλίμονο αν τον αφήσετε να βλάψει τις σχέσεις σας μαζί τους.

Η Πανσέληνος προς το τέλος του μήνα, θα σας φέρει αντιμέτωπους με αισθήματα που έχουν δημιουργηθεί σχεδόν ερήμην σας και φαίνεται να έρχονται στην επιφάνεια. Αρπάξτε την ευκαιρία και μαζί με το σύντροφο σας, μαλακώστε όσες σκληρές πτυχές έχουν απομείνει και τραυματίζουν τη σχέση σας μαζί του. Διαφορετικά, θα επανέλθετε μελλοντικά στην ίδια θέση και θα πρέπει να μπείτε και πάλι στην ίδια διαδικασία.

Ξαφνικές αλλαγές στη διάθεση σας, ίσως να σας βάλουν σε σκέψεις, αλλά πραγματικά, δεν πρέπει να μπείτε σε αυτή τη διαδικασία, όχι αν δεν συνοδεύεται από καταλυτικές πράξεις, κι η εποχή, δεν είναι η κατάλληλη για κάτι τέτοιο (όχι ακόμα τουλάχιστον).

 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ανάμεικτα συναισθήματα θα σας αφήσει αυτός ο μήνας, κάτι σαν μια γλυκόπικρη γεύση, αν κι ευχή μου είναι να βιώσετε και να αποκομίσετε μόνο θετικές εμπειρίες από ό,τι συμβαίνει πλανητικά.

Να ξεκινήσω με την Νέα Σελήνη στις αρχές του μήνα, που σας ευνοεί και συνοδεύεται κι από τον Ερμή και την Αφροδίτη, στο φιλικό προς εσάς, ζώδιο των Διδύμων. Φλερτ και σαφώς ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, πρόσκαιρες ή μη, θα εμφανιστούν και καλά θα κάνετε να τις αρπάξετε, μέχρι τουλάχιστον τα μέσα του μήνα. Όχι ότι αργότερα θα εκπνεύσουν, αλλά καλύτερα να γλύψετε το μέλι από τα δάκτυλα όσο είναι… γεμάτα μέλι!

Όσοι είστε σε σχέση ή παντρεμένοι, θα περάσετε κι εσείς πολύ όμορφα, και μάλιστα θα εμφανίσετε διάθεση για παιχνίδι, εντός κι εκτός των συνόρων της σχέσης σας. Δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό ή κακό, αλλά προσοχή, γιατί το πλανητικό σκηνικό θα μετακινηθεί και δεν ξέρω κατά πόσο αυτό θα είναι καλό για εσάς! Βοηθήστε τον σύντροφο ή τον σύζυγο σας σε θέματα που θα αφορούν τη δική του πλευρά της οικογένειας και προσπαθήστε να δράσετε πυροσβεστικά σε καταστάσεις που μπορεί να γίνουν εκρηκτικές.

Ευκαιρίες από τα μέσα του μήνα και μετά, θα παρουσιαστούν στο εργασιακό σας περιβάλλον, κι ίσως κι εκεί να θελήσετε να βουτήξετε το χέρι στο μέλι! Και πάλι σας υπενθυμίζω ότι έχετε τρομερά αυξημένη διάθεση για φλερτ, αλλά δεν νομίζω ότι έχετε προθέσεις να προχωρήσετε και σε περαιτέρω βήματα. Η Πανσέληνος στα τέλη του μήνα, ίσως διευρύνει ακόμα περισσότερο τον φιλικό σας κύκλο, αλλά δώστε την προσοχή σας σε φίλους που ήδη έχετε κι ίσως έχουν παράπονα από εσάς. Πριν λοιπόν προσθέσετε νέους φίλους, ασχοληθείτε και με αυτούς που ήδη εμπιστεύεστε και γνωρίζετε καλά.

Ο ανάδρομος Άρης είναι η καυτή πατάτα που πρέπει κάπως όλοι μας να προσέξουμε πως θα πιάσουμε αυτό το μήνα, κι εσείς αγαπημένα μου Υδροχοάκια, δεν αποτελείτε εξαίρεση. Όσο κι αν αυτός ο μήνας, θα σας φανεί σαφώς πιο αισιόδοξος και με καλύτερες προοπτικές από τον προηγούμενο, θα πρέπει να ασχοληθείτε με θέματα που άπτονται προσωπων που έχουν θέση πιο υψηλή από εσάς ή κάποιας μορφής εξουσία πάνω σας. Ίσως να έρθετε σε ρήξη μαζί τους, γερή αντιπαράθεση, που δε θα σας βγει όμως σε καλό (όπως άλλωστε σε κανέναν που κοντράρεται αυτή την εποχή με Άρη ανάδρομο), και θεμιτό θα ήταν να προσπεράσετε τις όποιες διαφορές και να περιμένετε το φαινόμενο να ολοκληρωθεί.

Αν πρέπει να σας δώσω μια συμβουλή για αυτό το μήνα, αυτή συνοψίζεται στα εξής: Προχωρήστε με βήματα σταθερά και απολαύστε αυτό που σας δίνεται, χωρίς όμως να συμπεριφερθείτε επιπόλαια και, νομίζοντας ότι δεν κινδυνεύετε, να τορπιλίσετε τις καλές σχέσεις σας με πρόσωπα που ναι μεν δεν έχουν ερωτικό ενδιαφέρον για εσάς, αλλά από την άλλη, μπορεί να σας βλάψουν.

 


ΙΧΘΥΕΣ

Ας ξεκινήσω από τα καλά νέα. Η Νέα Σελήνη αλλά κι η Πανσέληνος, –στις αρχές και στο τέλος του μήνα αντίστοιχα– όσο κι αν φαίνεται ότι θέλουν να σας κοντράρουν, στην πραγματικότητα ζητούν από εσάς, να ρίξετε περισσότερο βάρος σε θέματα που άπτονται της οικογένειάς σας και των προσώπων με επιρροή στη ζωή σας. Και γιατί παρακαλώ αυτά είναι καλά νέα; Επειδή ακριβώς εκεί βρίσκονται και οι ευκαιρίες που πρέπει να αδράξετε (και το εννοώ), σε ό,τι αφορά τα θέματα που μπορούν επιλυθούν. Σκέψεις πολλές θα σας συνοδέψουν αυτό το διάστημα, αλλά καλύτερα απλά να αντιδράσετε, παρά να πονέσετε το κεφαλάκι σας με το τι θέλει να πει ο ποιητής.

Μια όμορφη ατμόσφαιρα σε οικογενειακό επίπεδο θα σας γαληνέψει και θα φέρει στην επιφάνεια γλυκά συναισθήματα για ανθρώπους με τους οποίους είστε πολύ δεμένη/ος. Περπατώντας ο μήνας όμως, και μόλις η Αφροδίτη πιάσει να βασιλεύει στον φιλικό προς εσάς Καρκίνο, ελεύθεροι, αλλά και δεσμευμένοι, θα αποκτήσετε μια διαβολεμένη διάθεση για φλερτ, αγνό και μη!

Σημειώστε δε, ότι καινούργια πρόσωπα, σχεδόν απρόσκλητα θα μπουν στη ζωή σας, ακόμα κι αν εσείς δεν έχετε κουνήσει καν την ουρίτσα σας. Δε νομίζω αυτό να σας χαλάσει τη διάθεση, απεναντίας, ο μήνας σας θέλει μάλλον να κάνετε ανοίγματα προς όλες τις κατευθύνσεις! Όσοι έχετε δέσει το άλλο σας μισό, απολαύστε ότι έχει να σας δώσει ο ουρανός αυτό τον μήνα! Καλή διάθεση εκ μέρους σας και πολλή ανεβασμένη ψυχολογία.

Η μοναδική παραφωνία, το μοναδικό αγκάθι στο πλευρό (όλων μας), είναι ο ισχυρός και θυμωμένος ανάδρομος Άρης στον Σκορπιό, που στην περίπτωση σας, θέλει να σας σύρει σε μπελάδες, αλλά μέσω τρίτων προσώπων. Προσέξτε λοιπόν πως θα χειριστείτε τυχόν παράπονα (ή έντονη γκρίνια) από την πλευρά του/της συντρόφου σας. Σας ξορκίζω να αφήσετε το χιούμορ στο πλάι, να δώσετε την απαιτούμενη προσοχή σε υπαρκτά ή ανυπόστατα παράπονα και να διαλύσετε όποια σύννεφα εμφανιστούν στην σχέση σας.

Οι singles, από το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα κι έπειτα, θα έχετε πολλές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και η σεξουαλική σας ζωή, θα είναι κάτι παραπάνω από ανθηρή. Μην κάνετε το λάθος να διασταυρώσετε τα ξίφη σας με ανθρώπους που έχουν θέση ή εξουσία μεγαλύτερη από τη δική σας και φυσικά αποφύγετε κάθε είδους φλερτ μαζί τους. Επίσης, μην εμμένετε σε αντιλήψεις που έχετε –ακόμα κι αν είστε πεπεισμένοι ότι έχετε δίκιο. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να ανταγωνιστείτε κανέναν, επομένως, απλά χαλαρώστε (αν σας το επιτρέψει ο ανάδρομος Άρης) κι απολαύστε το καλοκαίρι που ξεκίνησε επίσημα!

 


 

 

 

 

 

 

Πηγή: astrology.gr