Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024
Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

 ΚΡΙΟΣ

Ξεπερνάς τα όριά σου και πηγαίνεις ένα βήμα πιο πέρα κι αυτό προέρχεται και από μια εσωτερική πίεση για να ερευνήσεις περισσότερο ένα πεδίο που δεν γνωρίζεις και πολύ καλά. Και πιθανόν να αφορά το ψυχολογικό κομμάτι της σχέσης σου που τις περισσότερες φορές το αφήνεις απέξω γιατί όλο βιάζεσαι. Τώρα όμως έχεις αρχίσει και βλέπεις τα πράγματα από μέσα και συγχρόνως η ματιά σου είναι πιο ερευνητική. Με τον Σκορπιό υπάρχουν έντονα σκαμπανεβάσματα και αυτό είναι που σε σπρώχνει να πας παρακάτω. Το καλό είναι ότι μέσα σου βρίσκεις λύσεις και για αυτό θα προχωρήσεις με οποιοδήποτε τίμημα και με όλην την αλήθεια στο τσεπάκι σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης που είναι στον άξονά σου σε βάζει στην πρίζα και αρχίζεις πλέον να διεκδικείς όσα κατά την γνώμη σου δεν έχεις πάρει και επίσης αν έχεις αδικηθεί. Μπορεί να βγάλεις και νύχια απέναντι σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο γιατί ό,τι έχει συμβεί μαζί του/της στο παρελθόν τώρα τα θυμάσαι πιο έντονα και αυτό σε ενεργοποιεί μεν, αλλά αρνητικά. Αυτό που θα σε βοηθάει είναι ότι συγχρόνως έχεις και μια εσωτερική χαρά και διάθεση για κάτι καινούργιο. Οπότε είσαι ακριβώς στη μέση. Το ένα σου κομμάτι σε τραβάει να είσαι μαζί με ένα άτομο που έχεις αρκετά απωθημένα αλλά έχετε περάσει πολλά. Από την άλλη έχεις μια καινούργια διάθεση να βρεις κάτι νέο και πολύ φρέσκο, πιθανόν στο πρόσωπό ενός Κριού, Τοξότη ή Υδροχόου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Βρίσκεσαι κατά κάποιον τρόπο μέσα σε μια δεσμευτική κατάσταση γιατί νιώθεις ενοχές για πολλά θέματα. Η σοβαρότητα δημιουργεί αναγκαστικά έναν πήχη που πρέπει να είναι πολύ ψηλά. Ο λόγος είναι ότι αναζητάς την ωριμότητα μαζί με αυτή την τελειότητα, οπότε μπορεί να μην είναι όλα τόσο εύκολα. Που σημαίνει πως το φλερτ και το πεταλούδισμα που έκανες παλιά δεν υπάρχει πλέον τόσο έντονα στην ζωή σου. Γιατί αναθεωρείς, αναθεωρείς και αυτό σε κάνει να νιώθεις ότι το έδαφος κάτω από τα πόδια σου είναι σαθρό. Αλλά στην ουσία εσύ το έχεις επιλέξει και αυτό είναι το πιο σημαντικό που πρέπει να συνειδητοποιήσεις. Η σχέση με τον Τοξότη, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, περνάει αυτή την στιγμή από σαράντα κύματα. Αλλά αν δουλέψετε και οι δυο με το χέρι στην καρδιά θα δεις μια νέα πραγματικότητα μεταξύ σας. Ο Σκορπιός ή ο Αιγόκερως έχει μπει για τα καλά στην ζωή σου και με τίποτε δεν μπορείς να ξεφύγεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νιώθεις ότι αλλάζεις και μαζί σου αλλάζουν και οι επιλογές σου. Γιατί δεν θέλεις πλέον να είσαι το θύμα ή γενικά το άτομο που τελικά δεν έχει την θέση που του αξίζει. Μερικές φορές μπορεί να πιστεύεις ότι είσαι καλύτερα και μόνος/η γιατί νομίζεις ότι θα τα καταφέρεις. Αυτό που ζητάς είναι να μην πληγώνεσαι και αυτό το κάνει ο Υδροχόος. Γιατί δεν έχει και ιδέα τι μπορεί να σου προκαλεί με τις αντιστάσεις του, κυρίως απέναντι στις συναισθηματικές σου ανάγκες. Όσο πάντως αποδέχεσαι ότι μπορεί ο Κριός να μην σε ακολουθεί με τον τρόπο που θέλεις εσύ, τόσο τελικά νιώθεις μεγαλύτερη δύναμη γιατί είσαι ο εαυτός σου.

 

ΛΕΩΝ

Έχεις έναν έντονο ερωτισμό και κυνηγάς αυτο το διάστημα σαν έφηβος ή κυνηγός. Αυτό δεν σημαίνει ότι ξεπερνάς εύκολα το ενδιαφέρον σου απέναντι στον Σκορπιό, αλλά αναγνωρίζεις ότι θέλεις ελευθερία και διασκέδαση και λιγότερες εντάσεις, πάθη και κυρίως εξαρτήσεις. Για αυτό ανοίγεσαι και το παίζεις ελεύθερο πουλί. Ακόμα και μέσα σε μια σχέση να είσαι, έχεις χαλαρώσει αρκετά και δεν είσαι τόσο απόλυτος/η στα ερωτικά θέματα. Από την άλλη, μπορεί να νιώσεις ότι ένα πρόσωπο μεγαλύτερο η επιτυχημένο επαγγελματικά σε τραβάει σαν μαγνήτης. Όμως, εκτός από το ερωτικό, μπορεί να υπάρχει μεταξύ σας και μια πολύ δυναμική συνεργασία.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί να παίζεις σε διπλό ταμπλό και αυτό σίγουρα είναι κάτι πολύ καινούργιο για σένα, αλλά δεν σημαίνει ότι θα σε εκπλήσσει συνέχεια. Γιατί πιθανόν να βαρέθηκες την τάση που έχεις να είσαι τελείως αφοσιωμένος/η σε ένα πρόσωπο και ίσως νιώθεις ότι κυνηγάς νεφελώματα αντί για ένα αληθινό πρόσωπο. Με τον Τοξότη μπορεί να ταξιδεύεις και να έρθεις πιο κοντά μέσα από αυτήν την εμπειρία, αφού επιτέλους θα νιώσει ότι μπορείς να τον καταλάβεις. Με Ταύρο ή Σκορπιό γίνεται μια ισχυρή προσπάθεια για επάνοδο στην πρωταρχική σας κατάσταση, αλλά εμποδίζουν πάρα πολύ οι εξωτερικοί παράγοντες και κυρίως άτομα που έχουν πάνω σας ισχυρή επιρροή.

 

ΖΥΓΟΣ

Έχεις αρχίσει να αποδέχεσαι τις καταστάσεις και προσπαθείς να βάλεις όλα τα πράγματα σε μια τάξη. Με αυτόν τον τρόπο δεν λειτουργείς άναρχα και μοιραία και αυτό σίγουρα σε βοηθάει να προσδιορίζεις τις σημαντικές σου αξίες, κυρίως εκείνες που αφορούν κάποια άτομα στη ζωή σου. Η ασφάλεια που πιθανόν αναζητάς μέσα από έναν Καρκίνο ή από έναν Αιγόκερω σε δεσμεύει σε μια πραγματικότητα η οποία γίνεται από ανάγκη και εξαιτίας των «πρέπει» σου και όχι επειδή είσαι ο εαυτός σου. Γι αυτό χρειάζεται να ξεκινήσεις να βλέπεις όλο το θέμα από άλλη οπτική γωνία. Με τον Τοξότη ανεβαίνεις στα ουράνια, αλλά για να κρατήσει πρέπει να κάνεις προσπάθειες ώστε να έχεις τη δική σου προσωπική ζωή.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βρίσκεσαι σε ένα σημείο που νιώθεις ότι όλα ξεκινούν από την αρχή. Αλλάζεις στόχους και τους κάνεις περισσότερο ατομικούς, ενώ ακόμα και στα ερωτικά λειτουργείς με βάση τα δικά σου δεδομένα και δεν κάνεις πίσω. Ο Άρης στο ζώδιό σου θα σου προσφέρει μεγαλύτερη ελευθερία η οποία σίγουρα θα σου κάνει καλό σε όλα τα επίπεδα. Κυρίως όμως στον ερωτικό τομέα γιατί θα λες πλέον «όχι» και θα βρεις περισσότερο τον εαυτό σου. Οπότε, θα ισορροπήσεις ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις. Όσο πάντως και να αντιστέκεσαι σ’ ένα Λιοντάρι ή Υδροχόο, τελικά ίσως παραδεχτείς μέσα σου ότι έχεις μεγάλη αδυναμία, χωρίς να σημαίνει ότι θα το δείχνεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο ακόμα και η Αφροδίτη που είναι στο ζώδιό σου δεν είναι ικανή να σε αποτρέψει από κινήσεις πολύ ώριμες που έχουν προέλθει από αποφάσεις της συνειδητής σου πλευράς. Ό,τι δεν σου αρέσει πλέον το αλλάζεις άρδην χωρίς να υπολογίζεις τα εμπόδια. Κινείσαι ακάθεκτος/η με μια βαθιά σοβαρότητα και ωριμότητα η οποία σίγουρα θα ξαφνιάσει τους υπόλοιπους. Αλλά εσύ θέλεις να είσαι καλά με τον εαυτό σου και όχι για τους άλλους. Οπότε προχωράς και κάνεις κινήσεις που θα σου εξασφαλίσουν ένα καλύτερο μέλλον. Το παρασκήνιο όμως υπάρχει με έναν Ταύρο ή Σκορπιό, αλλά επειδή αλλάζεις θα βάλεις τα σωστά όρια και εκεί ώστε να ξεπεραστεί οτιδήποτε σε πάει πίσω.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχεις βάλει τα δυνατά σου γιατί πιστεύεις ότι τώρα μπορεί να βρεθεί η ευκαιρία που θα ανοιχτείς και θα γνωρίσεις ένα ιδιαίτερο άτομο. Αν είσαι σε κίνηση και σε ταξίδι πιθανόν να κάνεις μία γνωριμία μέσα από κάποιες επαγγελματικές συναντήσεις. Συνήθως προτιμάς ένα άτομο που να είναι καταξιωμένο, γιατί και εσύ θέλεις να τον/την θαυμάζεις κυρίως για την επαγγελματική του /της ασχολία ή ακόμα και για το μορφωτικό ή κοινωνικό του επίπεδο. Μπορεί να έχεις μερικές φορές όπως λένε οι φίλοι σου παράλογες απαιτήσεις με τα θέλω σου, αλλά μην τα παρατάς γιατί μόνον τότε θα αποδείξεις στον εαυτό σου αν θέλεις πραγματικά κάτι. Με το Δίδυμο υπάρχει μεγάλο παρασκήνιο το οποίο όμως δεν ξέρεις που θα σε οδηγήσει.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αντιλαμβάνεσαι τελείως διαφορετικά την πραγματικότητα από παλιά, γιατί πλέον έχεις μπει στην φάση της διεκδίκησης και τίποτε δεν είναι ικανό να σε σταματήσει. Θα γεμίσεις πάθη που δεν είναι εύκολο να τα καταλαγιάσεις αν δεν βρείς την τελική διέξοδο. Ταύρος και Σκορπιός είναι μία από τις δυνατές επιλογές σου και σίγουρα είναι ο λόγος που θα σε φέρει σε μια διαφορετική εσωτερική κατάσταση. Γιατί, από εκεί που διατηρούσες την ψυχραιμία σου και πολλές φορές έδειχνες ότι έχεις εξωτερικά μια απρόσωπη μάσκα, τώρα έχεις γεμίσει χυμούς και συναισθήματα έντονα που σε οδηγούν σε μια διαφορετική προσέγγιση της ερωτικής σου ζωής. Πάντως εκπέμπεις μεγάλο μαγνητισμό και άφθονο σεξαπίλ, που και τίποτα να μην κάνεις θα βλέπεις αποδοχή και κτητική συμπεριφορά.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Δοκιμάζεις και γεμίζεις εμπειρίες που τελικά σου κάνουν πολύ καλό. Η κρίση σου για τον Καρκίνο μπορεί να δείχνει ότι τον/την προσεγγίζεις φιλικά, αλλά μάλλον κρύβεις την αλήθεια για να μην εκτεθείς. Με τον Παρθένο μπορεί να κάνετε και σχέδια συνεργασίας και έτσι θα βρεθεί η ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά. Αυτό που φοβάσαι είναι πως ό,τι καλό βιώνεις μπορεί να κρατήσει λίγο. Άφησε τελείως αυτές τις σκέψεις και βγάλε από το μυαλό σου πως κάτι καλό πρόκειται να τελειώσει. Στο χέρι σου είναι να γίνει η σχέση σταθερή και μόνιμη. Μάλλον ξεχνάς ότι συνήθως ο/η πρώτος/η που βαριέται μέσα στη σχέση είσαι εσύ. Απλά δεν το παραδέχεσαι και, χωρίς να το συνειδητοποιήσεις, αφήνεις τελικά το άλλο άτομο και φεύγει από δική σου αδιαφορία.

 

 

 

 

 

Πηγή: astrology.gr