Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

 ΚΡΙΟΣ

Έχεις ηρεμήσει αρκετά γιατί βλέπεις ότι μπορείς να κερδίσεις το παιχνίδι. Επειδή ενδεχομένως να έχεις πρακτικά θέματα με δικά σου άτομα, οι υποχρεώσεις σου θα είναι μάλλον αυξημένες και εξ αιτίας τους δε θα είσαι εντάξει στην ερωτική σου σχέση. Το καλύτερο θα ήταν να εξηγήσεις στο συγκεκριμένο άτομο, παρά να εξαφανιστείς γιατί θα υπάρξουν μπερδέματα. Μια καινούργια γνωριμία μέσα από το ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον θα δώσει μια άλλη διάσταση στη ζωή σου, αλλά να μη βιαστείς γιατί πολλές φορές η παρόρμησή σου τα χαλάει όλα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Αρχίζεις και γίνεσαι πιο ευαίσθητος/η, οπότε θα ξανοιχτείς πιο εύκολα και θα δεχτείς ακόμα και πράγματα από ένα άτομο που πιθανόν να μην μπορούσες να αποδεχτείς παλιότερα. Η ουδετερότητα του Τοξότη σε στενοχωρεί αρκετά γιατί δεν έχει πάρει θέση απέναντι σε κάποια θέματα όπως επιθυμούσες. Κάνε εσύ το πρώτο βήμα και τα υπόλοιπα θα έρθουν γρήγορα. Ο Κριός επίσης μπορεί να σε μπλοκάρει με τα ήξεις αφήξεις που έχει συνέχεια αλλά αν παραμείνεις σταθερός/η, τελικά θα επηρεάσεις θετικά την κατάσταση.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι μια περίοδος κατά την οποία μεν θα έχεις μια συναισθηματική χαλάρωση, ταυτόχρονα όμως θα βγουν στην επιφάνεια διάφορες πρακτικές δυσκολίες στην σχέση σου. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα υπάρξει μια μικρή αναταραχή, κυρίως αν σχετίζεσαι με Παρθένο ή Ιχθύ. Το πιο σημαντικό είναι να παραμείνεις ήρεμος/η και να μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα γιατί ίσως κάνεις λάθος για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Επίσης, κλείσε τα αφτιά σου σε αυτά που θα σου μεταφέρουν οι φίλοι σου γιατί θα ακούσεις πράγματα που δεν θα είναι απόλυτα σωστά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ξεκινάς μια καινούργια πορεία στα ερωτικά σου, γεμάτη ευαισθησία και έντονα συναισθήματα. Ίσως με τον Υδροχόο να μην τα έχεις όλα αυτά αλλά δεν μπορείς μακριά του. Ο λόγος είναι ότι η περίεργη συμπεριφορά του σε ελκύει και δεν γίνεται να ξεφύγεις εύκολα. Από την άλλη, μπορεί να έχεις μια τελείως διαφορετική άποψη για τον Ιχθύ από εδώ και πέρα, αφού θα έρθετε πιο κοντά εξ αιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων γι’ αυτό οι αντιστάσεις στον έρωτά του θα μειωθούν. Πολλές συμπτώσεις θα σε βάλουν να αναρωτηθείς τι συμβαίνει με το Λιοντάρι αλλά και πάλι, δεν είσαι έτοιμος/η να αποδεχτείς ότι τελικά σε θέλει γιατί η εσωτερική σου πυξίδα είναι μάλλον μπερδεμένη.

 

ΛΕΩΝ

Περνάς την φάση της συντροφικότητας και αυτό σίγουρα σου κάνει πολύ καλό, κυρίως με τον Υδροχόο που θέλεις να είναι το άλλο σου μισό. Αν συνεχίσεις έτσι, θα γίνει κάτι πολύ δυνατό και θετικό και για τους δυο σας ίσως γιατί θα βρίσκεις τρόπο να ξεγλιστρήσεις από το Εγώ σου και αυτό θα κάνει πιο εύκολα τα πάντα. Η επαφή με τον Σκορπιό πιθανόν να σε αγχώνει γιατί σου κρύβει πράγματα και το παιχνίδι δεν παίζεται στα ίσα αλλά σε ελκύει σαν μαγνήτης και δεν μπορείς να πάρεις το μυαλό σου από αυτόν. Η διάθεσή σου πάντως θα βοηθήσει να βγάλεις από μέσα σου όλες τις αρνητικές σκέψεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος που γίνεται στις 22/2 θα φέρει στην επιφάνεια όλες τις ελλείψεις και τις ανάγκες που μπορεί να έχεις σε συναισθηματικό επίπεδο. Η φαντασία σου θα είναι αχαλίνωτη και θα σε ωθήσει να βγάλεις από μέσα σου όλα τα απωθημένα σου. Επειδή θα έχεις ανάγκη από τρυφερότητα και αγκαλιές, καλό θα ήταν να μην περίμενες να στα προσφέρει από μόνο του το άλλο πρόσωπο. Δώσε το στίγμα σου, δείχνοντας τι ακριβώς επιθυμείς. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, ίσως αισθανθείς ότι θέλεις να διαλύσεις την σχέση σου με ένα Δίδυμο, Τοξότη ή Ιχθύ. Χρειάζεται να περιμένεις και να αφήσεις να δουλέψει λίγο η λογική σου πλευρά γιατί μπορεί να χαθείς μόνο με το συναίσθημα και τις ελλείψεις του.

 

ΖΥΓΟΣ

Αισθάνεσαι μπερδεμένος/η κι αυτό δε βοηθά στο να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα πράγματα και κατά συνέπεια μπορεί να μπερδεύεις και ένα άτομο που είστε μαζί. Το μυστικό είναι να μην λυπάσαι και να αγαπάς. Αν το κάνεις αυτό και δεν μπλέκεσαι με τοξικές αγάπες, δηλαδή με πρόσωπα από τα οποία εξαρτάσαι, θα δεις ότι η αλήθεια θα λάμψει και θα βρεθείς εύκολα στο δρόμο της απελευθέρωσης. Μέσα στην δουλειά σου ή σε ένα χώρο που υπάρχουν άτομα με κοινά ενδιαφέροντα θα γνωρίσεις ένα Ιχθύ και ίσως ο έρωτας φουντώσει. Ο Κριός μπορεί να σου υπενθυμίζει ότι είναι το άλλο σου μισό, αλλά μερικές φορές σε απομακρύνει με τον απότομο τρόπο του.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το πεδίο μπροστά σου είναι ανοικτό και οι σχέσεις σου γίνονται πιο φιλικές, οπότε μπορεί να ξεδιπλώσεις τα παθιασμένα συναισθήματά σου γιατί έτσι θα σπάσει κάπως η εσωστρέφειά σου και θα είναι πιο εύκολο να γνωριστείς. Ακόμα και το Λιοντάρι που ενδιαφέρεται θα το κάνεις να έρθει πιο κοντά σου. Το θέμα είναι ότι κατέχεις τον τρόπο να σαγηνεύεις αλλά μερικές φορές δεν εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου αλλά αυτό είναι το μυστικό για να απελευθερώσεις τις δυνάμεις σου. Από την άλλη, η σχέση με Καρκίνο ή Ιχθύ θα είναι πιο εύκολη γιατί θα σταματήσεις τις συγκρούσεις και τις αντιστάσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα έχεις την τάση να θυσιαστείς και να είσαι όσο μπορείς πιο θετικός/η συναισθηματικά. Η αντιπαλότητα που μπορεί να υπήρχε με τον Δίδυμο ή τον Παρθένο πιθανόν να βγει από τις 22/2 και μετά γιατί όλα θα σου φαίνονται πολύ φλου και ρευστά και δε θα είναι εύκολο να εκφράσεις τα αληθινά συναισθήματά σου. Αν κολλήσεις πάντως σε λεπτομέρειες και κυρίως αν αρχίσεις και αναλύεις τη συμπεριφορά του άλλου ατόμου θα χαθείς. Καλύτερα να δεις το σύνολο κι όχι να σταθείς σε μεμονωμένες πράξεις του. Το ενδιαφέρον που υπάρχει από τον Ταύρο θα είναι πολύ έντονο αλλά εσύ φοβάσαι κάπως να ανοιχτείς γιατί θεωρείς ότι είναι απόλυτος και αυτό δεν σου αρέσει.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επικεντρώνεσαι στον εαυτό σου και νιώθεις πολύ ελεύθερος/η γιατί θα κάνεις ό,τι θέλεις εσύ. Πιθανόν να βρεθείς με πολλά άτομα κατά τύχη και να γίνετε όλοι μαζί μια παρέα που θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη για σένα. Θα κυλήσουν όλα χαλαρά και διασκεδαστικά και μέσα σε αυτό το καλό κλίμα θα γνωρίσεις ένα άτομο που ίσως σε φέρει σε επαφή με τον μεγάλο σου έρωτα. Πιθανόν να είναι Υδροχόος και μπορεί να σκεφτείς αρχικά ότι δεν σου ταιριάζει αλλά η φιλική ατμόσφαιρα που θα υπάρχει θα σε κάνει να αλλάξεις γνώμη. Από την άλλη, οι συζητήσεις που θα κάνεις θα είναι ευχάριστες αλλά και διευκρινιστικές γιατί θα βρεις λύση και θα βγεις από ένα αδιέξοδο με ένα Παρθένο ή ένα Ιχθύ.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ερωτική σου ζωή θα γίνει σαφώς καλύτερη αφού τα εμπόδια που είχες να αντιμετωπίσεις θα χαλαρώσουν αρκετά. Ο στόχος σου είναι να αποκαταστήσεις την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημά σου. Η διάθεσή σου πάντως θα βοηθήσει στο να επαναπροσεγγίσεις το εξαφανισμένο Λιοντάρι και θα μιλήσετε πολύ πιο ζεστά κι ίσως για το μέλλον. Ο Σκορπιός θα σου δείξει ότι είναι ανεξάρτητος και μπορεί να αφήσει να εννοηθεί ότι δεν παίζεις και τόσο σημαντικό ρόλο στην ζωή σου. Αλλά μάλλον είναι τερτίπι για να σε ξεσηκώσει και να ασχοληθείς περισσότερο μαζί του.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Με τον Ήλιο στο ζώδιό σου σίγουρα θα αποκτήσεις μεγαλύτερη εσωτερική δύναμη και συνειδητότητα, οπότε, θα δεις πιο εύκολα τις ανάγκες σου αλλά και πού κάνεις υποχωρήσεις ή καταπιέζεσαι. Πάντως, η σκοπιμότητα που υπάρχει στη σχέση σου με τον Κριό δημιουργεί μεγάλη καταπίεση και στους δύο για αυτό καλύτερα να είσαι ο εαυτός σου. Η σημαντική Πανσέληνος που γίνεται στις 22/2 και επηρεάζει αρκετά εσένα που έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, θα είναι η αφετηρία για να κάνεις κάποιες σημαντικές αλλαγές στα κακώς κείμενα. Το μπέρδεμα με τον Παρθένο ή τον Τοξότη μπορεί να είναι περαστικό αλλά θα σε πιέσει να δεις την σχέση σου πιο ρεαλιστικά.

 

 

 

 

 

 

Πηγή: astrology.gr