Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια 23 έως 27 Φεβρουαρίου

 ΚΡΙΟΣ

aries

Αναβαθμίζεις την ερωτική σου ζωή και το κάνεις με έναν τρόπο πολύ δυναμικό. Ίσως πάρεις απόφαση να τελείωσες μια σχέση γιατί θα έχεις την δύναμη να πεις πολλά όχι. Από την άλλη, θα διαθέσεις περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου και κυρίως θα δοκιμάσεις να βρεθείς με ένα πρόσωπο που θα είναι για σένα καταλύτης σε όλα τα επίπεδα. Η σχέση με το Ζυγό θα διαφοροποιηθεί και θα ξεπεράσεις πιθανόν μια σημαντική κρίση. Το ζητούμενο είναι να δουλέψεις με τον εαυτό σου όσο μπορείς περισσότερο γιατί το νιώθεις ότι πρέπει να γίνουν αλλαγές στον τομέα της σχέσης σου που θα είναι πλέον τελειωτικές.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Έχεις ένα έντονο παρασκήνιο και αυτό σε βοηθάει να παίρνεις δύναμη χωρίς να εκτίθεσαι. Με τον Κριό θα βρεθείς σύντομα μαζί. Βέβαια επειδή βλέπεις ότι δεν ταιριάζεις πάρα πολύ αλλά κάτι έχει που σε εξουσιάζει με έναν τρόπο πολύ βαθύ, δεν μπορείς να απεξαρτηθείς εύκολα. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να κινηθείς με ίσους όρους και να ζητήσεις και εσύ για σένα με έναν τρόπο πολύ δυναμικό αυτά που θα ήθελες να πάρεις. Ίσως ζητήσεις και τη βοήθεια άλλων ατόμων που είναι κοινοί σας φίλοι. Πάντως έχεις αποφασίσει να αλλάξεις τα πάντα και θα το κάνεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Έχεις μπει πλέον σε ένα σύστημα ανάπτυξης ατομικών αξιών και σίγουρα αυτό θα φέρει και περισσότερες γνωριμίες αλλά και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση που θα σου δώσει τον αέρα της υπεροχής. Αν είσαι με ένα πρόσωπο που τα πράγματα είναι αρκετά φλου θα πατήσεις πόδι για να ξεκαθαρίσεις οτιδήποτε δεν σου αρέσει. Το καλό είναι ότι θα βιώσεις μια έντονη φιλία που θα γίνει πολύ ερωτική. Με έναν άλλο Δίδυμο, με τον Κριό ή τον Τοξότη θα μιλήσεις πολύ ανοικτά χωρίς ν’ απολογείσαι για τη συμπεριφορά σου. Ενώ αντίθετα με τον Παρθένο ή τον Ιχθύ μπορεί να έχεις την εικόνα ενός μάρτυρα που θυσιάζεσαι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Υπάρχει μια ένταση η οποία σε υποχρεώνει να κινηθείς πολύ δυναμικά αλλά και πολύ δραστικά. Οπότε ίσως να μην ξέρεις με ποιο τρόπο να μιλήσεις χωρίς να χάσεις την ψυχραιμία σου ή τελικά το προσωπικό σου στίγμα. Στην ουσία δεν σου αρέσει να λειτουργείς πολύ παρορμητικά για να τρίξεις τα δόντια του άλλου ατόμου γιατί έχεις και τις ευαισθησίες σου και θέλεις να αγαπιέσαι για αυτό που είσαι. Όμως με τον Κριό ή τον Ζυγό θα βρεθείς να ξεκαθαρίζεις μια κατάσταση στην οποία δεν υπάρχει ωριμότητα. Το καλό είναι ότι μέσα από τη μεγάλη πίεση θα βγει κάτι θετικό, αρκεί να το διαχειριστείς με έναν πολύ έξυπνο τρόπο.

ΛΕΩΝ

leo

Συνειδητοποιείς ότι πρέπει να ξεπεράσεις κάποιες δύσκολες στιγμές και να επενδύσεις και πάλι στη σχέση σου με μια δύναμη που θα σε κάνει να ξαναμπείς στο παιχνίδι. Αν θέλεις να ξεκινήσεις τώρα κάτι, θα ήταν ωφέλιμο από την πλευρά σου να μην είσαι τόσο πουριτανός/η, γιατί με το Κριό θα πρέπει να τα πείτε έξω από τα δόντια και τίποτε να μην είναι καλυμμένο. Το ίδιο μπορεί να γίνει και με τον Ζυγό. Με τον Σκορπιό όμως χρειάζεσαι άλλη πολιτική και βασικά δεν του/της αρέσει να μιλάς για τις κατακτήσεις σου ή για τα κατορθώματα που αφορούν τις γύρω σχέσεις σου. Γιατί μπορεί να σε διαγράψει με τη μια, αν νιώσει ότι δεν είσαι το άτομο που είχε φανταστεί. Δηλαδή πιστό/η και μονογαμικό/η.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Θα ξεπεράσεις κάποιες πιθανές συγκρούσεις γιατί τελευταία τα έχεις δει όλα μαύρα, επειδή πιθανόν να τα χάλασες με ένα άτομο που εδώ και καιρό είχατε μια σχέση πολύ τεταμένη. Τώρα, θα φροντίσεις να δώσεις καινούργιο νόημα στη ζωή σου για να ξεπεράσεις ακόμα και μια αδικία που έχει γίνει στο πρόσωπό σου. Με τον Σκορπιό θα υπάρχει τρελή χημεία αλλά και μεγάλη ένταση η οποία μπορεί να χαλάσει κάτι που ήδη είχατε φτιάξει. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι να μην προσβάλεις ή να επικρίνεις ένα Δίδυμο ή έναν Καρκίνο γιατί θα χαλάσεις τελείως τις ισορροπίες μεταξύ σας.

 

ΖΥΓΟΣ

libra

Είσαι σε μια κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και σίγουρα θα νιώσεις ότι μπορεί να σε ανταγωνίζεται ακόμα και ένα πρόσωπο που το είχες δεδομένο. Το σημαντικότερο που έχεις να κάνεις είναι να διεκδικήσεις δυναμικά για σένα και να μην περιμένεις με καρτερικό τρόπο τι θα κάνει το άλλο άτομο. Αν μάλιστα νιώθεις ότι κινδυνεύεις να χάσεις τη μπάλα με το πρόσωπο που είστε εδώ και καιρό μαζί και, επειδή εσύ μάλλον τα θέλεις όλα δικά σου, μπορεί να έχει πάρει απόφαση να φύγει από κοντά σου. Για αυτό ζήτησε αυτό που θέλεις και μην περιμένεις να το κάνει κανένας άλλος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Θέλεις να ξεφύγεις από τα ίδια και τα ίδια για αυτό σε σχέση με τον χαρακτήρα σου ρισκάρεις και δεν κάνεις πίσω για κανέναν. Το πιο σημαντικό είναι να περιορίσεις τον αυθορμητισμό σου αν δεν είσαι σίγουρος/η ότι θέλεις ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Γιατί μπορεί να ενθουσιαστείς στην αρχή μ’ ένα άτομο και μετά να το αφήσεις στα κρύα του λουτρού. Αυτό δεν σου κάνει καλό στην φήμη σου. Και αν ξεκινάς τώρα για να σε πάρει κάποιος σοβαρά θα πρέπει να δείχνεις και σοβαρότητα. Πάντως, αν σαν προσωπικότητα έχεις μπέρδεμα, θα ψάχνεσαι πολύ περισσότερο από άλλες φορές και θα σου βγει στην επιφάνεια το ανικανοποίητο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Έχεις πολλά να κάνεις και να πεις για αυτό δεν χαρίζεσαι σε κανέναν και βάζεις εσύ πλέον τα όρια και τους όρους. Μάλλον όταν λειτουργείς με αυτόν τον τρόπο περνάς καλύτερα. Γιατί όσο υποχωρείς σ’ ένα άτομο που δεν σέβεται την ατομικότητά σου, τόσο θα του κάνεις τα χατίρια και εσύ θα έχεις πολλά νεύρα. Ενώ τώρα δεν θα έχεις απωθημένα, αλλά θα μιλάς και θα κινείσαι πολύ δυναμικά. Το να βγαίνεις με το Σκορπιό δεν είναι και πολύ εύκολο για σένα. Επειδή η μυστικοπάθεια του κτυπάει κόκκινο και δεν ξέρεις τελικά με τι άτομο έχεις να κάνεις, ίσως τελικά να τα παρατήσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Βρίσκεσαι στα καρφιά γιατί από τη μια το παίζεις άνετος/η και από την άλλη φοβάσαι ότι θα χάσεις και αυτό που έχεις. Αν δεν έχει γίνει ήδη, γιατί είσαι σε μια κατάσταση που μπορεί να μη δέχεσαι μύγα στο σπαθί σου. Όσο πάντως σκέφτεσαι να παραμείνεις σπίτι σου, αντί να τρέχεις από εδώ και από εκεί, καλύτερα να βελτιώσεις τον χώρο σου. Έτσι, θα είναι πιο εύκολο να τα βρείτε με τον Καρκίνο που καραδοκεί να βρει λάθος για να μείνετε χώρια, ενώ είχατε σχεδιάσει το αντίθετο. Με το Λιοντάρι παίζονται μεταξύ σας παιχνίδια εξουσίας και επικράτησης του δυνατότερου και μάλλον απομακρύνεστε πολύ από την αγάπη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Υπολογίζεις περισσότερο πως θα φερθείς και με ποιο τρόπο θα βρεθείς με το άλλο άτομο, χωρίς όμως να φαίνεται ότι εσύ τελικά είσαι ο /η κυνηγός. Πάντως, επειδή αναγκαστικά θα πρέπει να φροντίσεις για τη σχέση σου, να θυμάσαι ότι αν την παραμελήσεις θα χάσεις πολλούς πόντους. Επειδή ταμπουρώνεσαι πίσω από μια πολύ δυναμική προσωπικότητα και από τη μεγάλη ανάγκη να σε σέβονται, μπορεί να έχεις και μοναξιά η οποία είναι αρκετά δύσκολη για σένα. Όσο μιλάς με τον Κριό τόσο πιο εύκολο είναι να έρθεις πιο κοντά του/της, γιατί θα σε εμπιστευτεί και θα δει επίσης ότι περνάτε και καλά.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Έχεις έντονα συναισθήματα που δεν φοβάσαι να τα δείξεις αλλά και να τα εκφράσεις. Πιθανόν να χρειαστεί να βρεθείς με ένα άτομο πολύ κοντά και ίσως απομυθοποιήσεις κάποια υπερβολικά συναισθήματα, τα οποία τελικά ήταν αποκλειστικά δικά σου και το άλλο το άτομο δεν είχε καμία ανάμειξη. Πάντως, αν ισχύει κάτι τέτοιο, καλύτερα να το ξέρεις, πριν κάνεις κάποια γκάφα και μετά δεν μπορείς να τη μαζέψεις. Οι συζητήσεις με τον Υδροχόο είναι αυτές που θα σε καθοδηγήσουν να ξεπεράσεις κάποιες φάσεις επαγγελματικές, αλλά δε σημαίνει ότι μπορείς να φτιάξεις και στενή σχέση μαζί του. Εκτός αν δώσεις χρόνο στην επαφή.

Πηγή: astrology.gr