Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024
Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

 ΚΡΙΟΣ

AdTech Ad

Νιώθεις μια εσωτερική έξαψη και θέλεις να αλλάξεις όλα τα κακώς κείμενα. Μάλλον δεν υποχωρείς σε πράγματα που παλιά υποχωρούσες γιατί έχεις πάρει τα πάνω σου και δεν σε ενδιαφέρει και τόσο η γνώμη του άλλου. Κυρίως αν νιώθεις ότι αδικείσαι παρόλο που έχεις κάνει απίστευτες υποχωρήσεις. Η σχέση με τον Καρκίνο θα περάσει κάποια σκαμπανεβάσματα αλλά αν βάλετε τα πράγματα σωστά στη θέση τους θα περάσετε καλά. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο μπορεί να γνωρίσεις ένα Δίδυμο ή Τοξότη και να ξεκινήσεις κάτι πολύ δυνατό. Όσο μένεις μακριά απο τον Αιγόκερω πιθανόν να είναι καλύτερα γιατί μπορεί να έχετε μεγάλες διαφωνίες. Με τον Σκορπιό οι συζητήσεις θα είναι πιο εύκολες και επικοδομητικές.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Έχεις μια μαεστρία στο να βάζεις τα πράγματα στην θέση τους. Το θέμα που θέλεις να καταστήσεις σαφές στην επαφή σου με τον Κριό είναι η δικαιοσύνη στη σχέση. Γιατί δεν σου αρέσει να γίνονται παρεξηγήσεις ή ακόμα και γκάφες και να είσαι το επίκεντρο. Όσο πάντως και να φοβάσαι να έρθεις σε προσωπική συνάντηση με τον Τοξότη τόσο θα αρνείσαι την βαθιά σου ελευθερία και ατομική ευτυχία. Με τον Υδροχόο η επιδίωξή σου θα πρέπει να έχει ξεκάθαρες γραμμές, γιατί αλλιώς θα χάσετε και οι δύο το ενδιαφέρον και τη μπάλα. Μη σε τρομάζουν οι αποστάσεις που τυχόν να έχει αυτή την στιγμή, γιατί όλα θα γίνουν όταν πρέπει, στην ώρα τους.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αναρωτιέσαι τι άλλο πρέπει να κάνεις με τον Τοξότη για να έχετε τελικά μια κοινή πολιτική η οποία θα εξυπηρετεί και τους δυο. Είναι η περίοδος πάντως που μπορεί να έρθετε κοντά και να είναι όλα πιο εύκολα και περισσότερο ξεκάθαρα. Η αλήθεια με τον Ταύρο και τον Σκορπιό μπορεί να είναι δύσκολη και να πρέπει να κάνεις υπερβάσεις για να πείτε επιτέλους ο ένας στον άλλον τι θέλετε. Φρόντισε να μην ξοδεύεις την ενέργειά σου σε μια σχέση που μπορεί να είναι ουτοπική. Χρειάζεται γρήγορα να καταλάβεις πως θα είναι τα πράγματα μελλοντικά, για να μην ελπίζεις πάνω σε λανθασμένη βάση.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βρίσκεσαι στη φάση που μπορεί να μεγαλοποιείς τα συναισθήματά σου και αυτό τελικά μπορεί να έχει διπλό αποτέλεσμα. Ή θα φέρεις τα πράγματα στα άκρα και πιθανόν να χωρίσεις ή θα κάνεις υπερβολές και τρέλλες και δεν θα είσαι ο εαυτός σου. Μπορεί φυσικά με τον Κριό οι σχέσεις σας να είναι τεταμένες και περίεργες γιατί επαναστατείτε και οι δυο και δεν ξέρετε τελικά προς τα που το πάτε. Οι βιαστικές αποφάσεις είναι συχνά μοιραίες και χρειάζεται χρόνος για να αποκτήσεις την συναισθηματική εμπειρία ώστε να βλέπεις και να ξεχωρίζεις το σωστό απο το λάθος. Με τον Αιγόκερω διερευνάτε πολύ τα πράγματα μεταξύ σας και τολμάτε να ρισκάρετε ακόμα και μια σταθερή κατάσταση, αν κατά την γνώμη σας δεν περνάτε καλά.

 

ΛΕΩΝ

Όλα σου φαίνονται πιο εύκολα και πιο ερωτικά γιατί έχεις έναν τρόπο και καλοπιάνεις τον εαυτό σου. Αναζητάς την περιπέτεια και αφήνεσαι ακόμα και όταν δεν είσαι σίγουρος/η τι μέλλει γενέσθαι γιατί κάπου θέλεις να ζήσεις περισσότερο και καλύτερα. Άλλωστε δεν έχεις να χάσεις και πολλά σε περίπτωση που κτυπήσεις λάθος πόρτα γιατί πολύ γρήγορα η καρδιά σου θα γιάνει με μια νέα γνωριμία. Με τον Υδροχόο δεν υπάρχουν τόσο αποστάσεις συναισθηματικές όσο έλλειψη συνεννόησης πάνω σε πρακτικά θέματα. Κυρίως αν έχετε μια επαγγελματική συνεργασία θα υπάρχουν μόνιμες αντιδράσεις λόγω της διαφοράς απόψεων και στρατηγικής.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ζεις πολύ έντονα και πιθανόν να μην ξέρεις πότε θα βάλεις το μέτρο. Αυτό είναι και καλό και δύσκολο γιατί μπορεί να δείχνεις μια έντονη ανωριμότητα στην επαφή σου με ένα πρόσωπο που έχεις γνωρίσεις πρόσφατα και πιθανόν να νιώθεις αμήχανα. Ενώ έχεις ξεκινήσει πολύ δυναμικά στην επαφή σου με τον Κριό, τώρα μπορεί να κάνεις πίσω επειδή πιθανόν να έταξες περισσότερα από όσα μπορούσες να προσφέρεις, κυρίως σε ένα πρόσωπο που περίμενε από εσένα κάτι πιο σοβαρό. Αντίθετα με τον Ταύρο ή το Σκορπιό οι δύσκολες στιγμές μπορεί και να πέρασαν, τουλάχιστον για λίγο, και οδεύετε προς μια αρμονική και ειρηνική συνεύρεση.

 

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη στον άξονά σου σηματοδοτεί μια νέα περίοδο στην οποία θα βγεις προς τα έξω και θα αυξηθούν περισσότερο οι ευκαιρίες σου. Αλλά ό,τι κάνεις καλό είναι να το κάνεις πολύ γρήγορα για να μην έχεις περιθώρια να το κρίνεις με ανωριμότητα ή να το σταματήσουν οι άλλοι. Κάτι ξαφνικό και γρήγορο μπορεί να σε συνεπάρει και να σε βγάλει από το τέλμα της μοναξιάς. Επίσης εκεί που η υπόθεση ήταν τελείως χαμένη με τον Κριό, μια απότομη στροφή από την πλευρά του/της θα σε δικαιώσει και θα σου δημιουργήσει τη διάθεση να ελπίζεις μόνο για το καλύτερο.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσπαθείς να ξεφύγεις από την συντηρητική σου συμπεριφορά και συγχρόνως να δημιουργήσεις ιδιωτικό χώρο για τον εαυτό σου. Ο σεβασμός προς το πρόσωπό σου θεωρείς ότι είναι αναγκαίος για να κυλήσουν όλα τα υπόλοιπα καλά, αρκεί να το καταλάβεις και να μην αργήσεις να δεις τον εαυτό σου με άλλο μάτι. Η συμπόνια επίσης είναι ένα σημαντικό συναίσθημα το οποίο θα αναγκαστείς να αναζητήσεις επειδή αυτή την στιγμή δεν γίνεται κάτι άλλο. Οπότε η πρώτη ερωτική σωστή σχέση πρέπει να είναι με τον… εαυτό σου και μετά με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Αν βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά μετά όλα θα κυλήσουν με άλλη ενέργεια. Η σχέση με τον Κριό θα ανανεωθεί και θα γίνει πολύ καλύτερη γιατί θα επικρατήσει η αλήθεια.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχεις καινούργιες ευκαιρίες να δείξεις το δυναμικό σου και μέσα από αυτό θα δικαιωθείς γιατί τελικά ένα άτομο που σε ενδιαφέρει υπερβολικά θα έρθει πιο κοντά σου και θα σου τα δώσει όλα μαζεμένα. Η κρίση σου απέναντι σε έναν Ιχθύ μπορεί να μην είναι και τόσο καθαρή και καλύτερα να μην έχεις συναισθήματα λύπης, γιατί με αυτόν τον τρόπο είσαι κάπου που δεν συμμετέχει η καρδιά σου. Η ευκολία που θα δημιουργήσεις σχέση αυτήν την εβδομάδα, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, θα σε φέρει σε επαφή ακόμα και με ένα μεγάλο σου απωθημένο. Αρκεί να μην βιάζεσαι και να μην παραλογίζεσαι γιατί μπορεί να τα χαλάσεις όλα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είσαι «στην πρίζα» και έτοιμος/η ακόμα και να τα παρατήσεις όλα προκειμένου να δημιουργηθεί μια καινούργια κατάσταση στη ζωή σου, όπου θα είσαι περισσότερο ο εαυτός σου και θα εκφράζεις τη δική σου αλήθεια. Θέλεις να τελειώνεις με την καταπίεση και δεν θα δεχτείς πλέον να κάνεις υποχωρήσεις ή συμβιβασμούς. Μπορεί να υπάρχει ένα κρυφό ενδιαφέρον για ένα πρόσωπο πολύ μεγαλύτερό σου, αλλά, επειδή έχεις αλλάξει, προσπαθείς με χίλιους τρόπους ή να απαγκιστρωθείς ή να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και να μην αφήσεις τα πράγματα στην τύχη. Ο Δίδυμος, μέσα στη δουλειά σου ή σε ένα χώρο που συναντιόσαστε καθημερινά, ενώ μπορεί να είναι με άλλη σχέση, σου δείχνει έντονο ενδιαφέρον.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ενθουσιάζεσαι και κρατάς αυτήν την καλή ενέργεια με στόχο να κάνεις εσύ το παιχνίδι όπως θέλεις και όπως σου αρέσει, γιατί πλέον βάζεις τα όρια σου και νιώθεις καλά με αυτό. Αρκεί να μην το παρακάνεις με ιδέες περί ανεξαρτησίας και ελευθερίας που μπορεί να απομακρύνουν το άλλο το άτομο. Η σκέψη ενός Ταύρου σε ταράζει γιατί, ενώ θέλεις να είστε μαζί, φοβάσαι ότι θα σε δεσμεύσει ολοκληρωτικά με την κτητική του συμπεριφορά. Η δράση σου έτσι και αλλιώς αυτήν την περίοδο είναι πιο ξεκάθαρη και δεν θέλεις να σε δεσμεύουν και πολύ. Παρόλα αυτά κινδυνεύεις να χάσεις μια σημαντική ευκαιρία μαζί του/της, αν φυσικά απομακρυνθείς.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Έχεις βγει τελείως έξω από τον εαυτό σου και κάνεις βήματα που ούτε περίμενες. Θα πάρεις πρωτοβουλίες που παλιά φάνταζαν απίθανες, γιατί όλα θα σου φανούν πιο εύκολα και πιο ιδανικά. Αυτό το θέμα φυσικά του ιδανικού μπορεί να σε αποπροσανατολίσει και να λειτουργήσεις τελείως διαφορετικά. Μπορεί δηλαδή να δρας σε ιδεαλιστικό επίπεδο και όχι να αντιμετωπίζεις την κατάσταση όπως έχει. Οπότε αυτό δεν σε συμφέρει, γιατί όλα θα γίνονται κάτω από την πίεση της αλλαγής της δικής σου προσωπικότητας σε σχέση με το άλλο πρόσωπο. Με το Δίδυμο και τον Τοξότη υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον, αλλά όλα παίζονται, αφού οι ψευδαισθήσεις δεν θα μπορούν να διαρκέσουν για μεγάλο διάστημα ακόμα. Με τον Κριό ή το Ζυγό έχει ξεκινήσει και παίζεται ένα παιχνίδι έντονου φλερτ.

 

 

 

 

Πηγή: astrology.gr