Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024
Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

 ΚΡΙΟΣ

AdTech Ad

Έχεις αφήσει πίσω σου αρνητικές σκέψεις και καταστάσεις και προσπαθείς να κτίσεις κάτι διαφορετικό, είτε με τον εαυτό σου είτε με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Μάλλον θα σταματήσεις μίση, αντιπαλότητες και ανταγωνισμούς γιατί θέλεις να υπάρχει ίση μεταχείριση και αντιμετώπιση. Το καινούργιο στοιχείο που προστίθεται και αφορά την προσωπική σου έκφραση είναι ότι θα βγάλεις στην επιφάνεια την ευαισθησία σου αλλά και την πολύ συναισθηματική σου πλευρά, με στόχο να προστατεύσεις ή να φροντίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ο Καρκίνος ή ο Αιγόκερως θα σου δημιουργήσει πιο έντονα αυτά τα συναισθήματα και θα δημιουργήσεις αυτό το διάστημα πιο κοντινή σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ

Ενθαρρύνεσαι από διάφορα γεγονότα που σίγουρα έχουν προκληθεί και από την πλευρά του άλλου ατόμου, αφού βλέπεις ότι τελικά υπάρχει ενδιαφέρον. Οπότε θα έρθεις πιο κοντά με ένα άτομο, ίσως και μέσα στον φιλικό κύκλο που κινείσαι. Το μυστικό είναι να μην ξαναβουτήξεις σε μια σχέση που σχετίζεται με το παρελθόν και ενώ είχες πάρει απόφαση να σταματήσεις. Η μοναξιά ή ο φόβος της απομόνωσης μπορεί να σε γυρίσουν πίσω και στο βάθος δεν το θέλεις καθόλου αυτό. Αλλά μερικές φορές πιάνεις τον εαυτό σου να ομοιάζει με ένα πολύ μοιραίο πρόσωπο που το ξεπερνούν τα κρυμμένα συναισθήματα και ακολουθεί τελικά έναν άλλο δρόμο από αυτόν που πραγματικά θα ήθελε. Στο χέρι σου είναι να αντέξεις για λίγο την μοναξιά ή όπως λες την απομόνωση. Όχι ότι δεν έχεις φίλους και παρέες να σε στηρίξουν αλλά μπορεί μέσα στο μυαλό σου να υπάρχει ένα κόλλημα με το συγκεκριμένο άτομο. Πιθανόν να είναι Κριός ή Ζυγός. Με τον Καρκίνο μπορεί να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο και να τα βρείτε από την πρώτη στιγμή.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν έχεις γεννηθεί την τελευταία ημέρα του ζωδίου σου θα επηρεαστείς από την Πανσέληνο που γίνεται σήμερα στις 20 του μηνός. Αλλά ήδη οι αποφάσεις σου είναι χαραγμένες και δεν θα αλλάξει κάτι πάρα πολύ. Απλά θα κάνεις άλλη μια διαπίστωση η οποία θα βγάλει στην επιφάνεια κάτι που χρειαζόταν να μάθεις, για να μπορείς πλέον να ξέρεις που είσαι και με ποιο πρόσωπο. Η αναζήτησή σου για τις αξίες που έχει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο μπορεί να σε απομονώνει γενικά από όλο το ερωτικό σκηνικό. Γιατί αναγκαστικά και χωρίς να το καταλάβεις θα γίνεις πολύ απόλυτος/η. Σίγουρα αυτό ανεβάζει τον πήχη και ψάχνεις πλέον για θησαυρό. Ίσως όμως πρέπει να ρίξεις και λίγο νερό στο κρασί σου αφού κανένας δεν είναι αναμάρτητος. Το ότι θα δείξεις την ευαίσθητη πλευρά σου στον Καρκίνο ή στον Αιγόκερω από τη μια σε φοβίζει γιατί μπορεί να νιώσεις ότι είσαι ευάλωτος/η, αλλά σε απελευθερώνει κιόλας από το να φέρεσαι με ένα συγκεκριμένο τρόπο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχεις την τιμητική σου αφού βρίσκεσαι με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου που θα σου δώσει μια νέα ενέργεια και θα σε ευεργετήσει ψυχικά και σωματικά. Θα θέλεις να τονώσεις την εμφάνισή σου αγοράζοντας καινούργια, πιο θηλυκά ρούχα ή κάνοντας κούρα και μάσκες ομορφιάς. Γενικά, θα έχεις μια προσωπική απομόνωση αλλά θα είναι πολύ ιδιαίτερη και γόνιμη αφού θα προσπαθήσεις να φτιάξεις καλύτερη σχέση με τον εαυτό σου. Οπότε αυτό θα σε ωφελήσει διπλά γιατί ό,τι νιώθεις μέσα σου μετά το εκπέμπεις προς τους άλλους και σίγουρα θα βρεθεί ένα πρόσωπο που θα πιάσει αυτήν την τόσο θετική αύρα. Το μυστικό είναι να σταθείς περισσότερο στη σχέση, να μην ενθουσιαστείς και μετά αρχίσεις να αφαιρείς πόντους από συμπεριφορά ή εμφάνιση. Το ζητούμενο είναι να ψάξεις βαθιά αν σε αντιπροσωπεύει συναισθηματικά και όχι τόσο επαγγελματικά ή κοινωνικά. Γιατί υπάρχει μέσα σου μια έντονη κρυμμένη φιλοδοξία η οποία δεν σε αφήνει να κρίνεις ξεκάθαρα τι ακριβώς θέλεις και με ποιο τρόπο θα γεμίσεις τις μπαταρίες σου πέρα από τον συνηθισμένο τρόπο της συντροφικότητας. Μάλλον επιθυμείς μαζί με τη σχέση και επαγγελματική άνοδο και αυτό πιθανόν να είναι τροχοπέδη στην δημιουργία ή στην μονιμότητα μιας προσωπικής σχέσης.

 

ΛΕΩΝ

Εκτιμάς όλες τις προσπάθειες που γίνονται από την πλευρά ενός ατόμου που μπορεί να είσαι μαζί του/της στην δουλειά. Αλλά εσύ νιώθεις πιθανόν ένα κενό γιατί λείπει από τη ζωή σου όπως λες το ιδανικό άτομο. Ή μπορεί να υπάρχει και να μη μπορείς να το δεις γιατί αυτήν την περίοδο έχεις αποκλείσει την ερωτική χαρά από την ζωή σου. Πιθανόν να τα ψειρίζεις όλα περισσότερο και να μη σου είναι εύκολο να κάνεις σχέση. Γιατί θέλεις να είναι στα δικά σου μέτρα και μπορεί να υπάρχει και μια υπερβολή από την πλευρά σου. Αν αποφασίσεις να αλλάξεις τα δεδομένα τότε θα κάνει την εμφάνισή του/της ένας Αιγόκερως που είναι πολύ κοντά σου αλλά μπορεί και να μην το είχες δει. Πιθανόν αν είσαι μόνος/η να προτιμήσεις να ζήσεις με ένα κομμάτι φαντασίας ή να επικοινωνείς πλατωνικά με ένα πρόσωπο γιατί έχεις εκτιμήσει ότι η ζωή σου μαζί του δεν θα είναι όπως θέλεις. Σε φιλικό επίπεδο μπορεί να βγαίνεις με ένα άλλο Λιοντάρι ή με ένα Δίδυμο ή Τοξότη αλλά τα αφήνεις όλα σε ένα σημείο. Γενικά, αν καταφέρει ένα άτομο και σε κερδίσει θα είναι κάτι πολύ δυνατό και απόλυτο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσπαθείς να ονειρευτείς για να μην είσαι τόσο ρεαλιστής/α, αλλά μάλλον δεν σου βγαίνει γιατί οι συνθήκες σε οδηγούν προς άλλες κατευθύνσεις. Παρόλα αυτά δεν το βάζεις κάτω, κάνεις πάλι προσπάθειες και συνέχεια δικαιολογείς ή καλύπτεις αντιδράσεις και συναισθήματα του ατόμου που είστε μαζί. Αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου η σημερινή Πανσέληνος σε επηρεάζει αρκετά και ίσως μάθεις κάτι που δεν θα είναι εύκολο να το διαχειριστείς. Αλλά έχεις και το τσαγανό να ξεπερνάς γρήγορα τέτοιου είδους κρίσεις. Για σένα ένα από τα πιο σημαντικά προσόντα σε μια σχέση είναι η συνέπεια και, αν τη βρεις στο πρόσωπο ενός Καρκίνου ή Σκορπιού, μπορεί να πάρεις απόφαση να προχωρήσεις και ας μην νιώθεις τόσο μεγάλη σύνδεση. Μερικές φορές βάζεις τη λογική μπροστά και σε πηγαίνει παντού. Με τον Τοξότη περνάτε και ξαναπερνάτε κρίση αλλά τελικά επειδή υπάρχει κάτι ανώτερο που σας δένει συνέχεια λες μέσα σου να το ξαναπροσπαθήσεις.

 

ΖΥΓΟΣ

Ξαναγυρνάς σε μια κατάσταση που μάλλον θα σε βάλει τελικά να δώσεις μεγαλύτερη σημασία πρώτα στα συναισθήματά σου και μετά στο άτομο που είστε μαζί. Γιατί θα βγει στην επιφάνεια ένα διαφορετικό συναίσθημα που σίγουρα θα σε κάνει πιο ευάλωτο/η, αλλά συγχρόνως θα σε στιγματίσει για ένα διάστημα η διάθεσή σου για προστασία και φροντίδα. Ένα ρομαντικό άτομο πολύ ευάλωτο και ευαίσθητο μπορεί να μπει στη ζωή σου και πιθανόν να είναι Καρκίνος. Αν είσαι ήδη μαζί του/της θα έρθεις πιο κοντά γιατί θα καταλάβεις τελικά και τον τρόπο που λειτουργεί. Μην ξεχνάς ότι αγάπη δεν είναι μόνο αυτό που θέλεις εσύ αλλά και να ενδιαφέρεσαι για τις ανάγκες του άλλου ατόμου. Οπότε αυτή η καινούργια ενέργεια που διαχέεται γύρω σου θα σε αλλάξει. Αν φυσικά το θέλεις και εσύ. Γιατί μην ξεχνάς ότι όλα είναι ελεύθερη βούληση. Με το Δίδυμο υπάρχουν πολλές συζητήσεις αλλά κάτι σε κολλάει και δεν προχωράς πιο… επίσημα. Μπορεί επίσης να έχεις συνεχή πισωγυρίσματα και να μην ξέρεις πως να το διαχειριστείς. Μη βιάζεσαι, όλα θα αλλάξουν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχεις μια μεγάλη κινητικότητα και διεκδικείς με το δικό σου τρόπο όλα όσα κάποιος δεν θέλει να σου χαρίσει ή να σου δώσει. Εσύ προχωράς και παίρνεις αυτά που θες και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα βιώσεις μια καινούργια πρωτόγνωρη εσωτερική δύναμη την οποία δεν είναι τόσο εύκολο να διαχειριστείς. Αλλά επειδή έχεις πείσμα και αποφασιστικότητα και ό,τι βάλεις στο μυαλό σου το πετυχαίνεις, αυτήν τη φορά το Λιοντάρι θα πέσει αμαχητί γιατί εσύ έχεις εκείνο το τσαγανό και την δύναμη του έρωτα που παρασέρνει στο πέρασμά σου. Από την άλλη, όλα αλλάζουν σιγά-σιγά και αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα βιώνεις ηρεμία και διάθεση να είσαι τρυφερός/η κι αυτό θα σου δημιουργήσει ένα εσωτερικό άνοιγμα. Ένα άτομο από το εξωτερικό θα επικοινωνήσει πάλι μαζί σου και επειδή είχατε χαθεί για ένα μεγάλο διάστημα θα έχετε να πείτε πολλά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Βρίσκεσαι για λίγο σε έναν επιλεγμένο αποκλεισμό. Είναι σαν να μην πιστεύεις τίποτα από αυτά που μπορεί να σου λέει το άλλο άτομο γιατί θέλεις να τα διαπιστώνεις πλέον όλα μόνος/η σου και να βιώνεις ξεχωριστά συναισθήματα με ποιότητα και εσωτερική αξία. Για αυτό έχεις αλλάξει και δεν είσαι τόσο εύκολος/η στο «ναι» ακόμα και στον/στην σύντροφο που μπορεί να είστε χρόνια μαζί. Κάπου θέλεις αποδείξεις και πράξεις και αυτό είναι που σε βάζει να αλλάξεις τελείως συμπεριφορά. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο ο Κρόνος που είναι στο ζώδιο σου σε υποχρεώνει να κάνεις τον απολογισμό σου, αλλά και να πιέζεις τις καταστάσεις για απολογισμό ή και για μια ειλικρινή εξομολόγηση από την άλλη πλευρά. Όσο πάντως συζητάς με τον Δίδυμο τόσο αποκαλύπτεις πράγματα που δεν είχες καν σκεφτεί πριν. Είναι σαν να σηκώνεται η κουρτίνα και να βλέπεις καθαρά μια αλήθεια και για σένα αλλά και για το άλλο πρόσωπο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η περίοδος αυτή είναι πιο εύκολη για σένα προκειμένου να δημιουργήσεις τη σχέση που θέλεις ή να έρθεις κοντά με ένα άτομο που σε ενδιαφέρει εδώ και πολύ καιρό. Τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία γιατί ανοίγουν οι πόρτες και εσύ είσαι μέσα παντού. Πολλά καλέσματα και γενικά σημαντικά άτομα που γνωρίζεις και μπαίνουν στην ζωή σου θα σου αλλάξουν για λίγο την οπτική της άρνησης και της απομόνωσης. Με τον Καρκίνο ή τον Παρθένο μπορεί να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για να είστε μαζί και πιθανόν να ξεκινήσεις να συζείς για να γνωριστείς καλύτερα. Γενικά, έχεις κάπως ελαφρύνει από τα πολλά προβλήματα και νιώθεις το αίσθημα της αισιοδοξίας να σε συνεπαίρνει και πάλι. Μπορείς να πεις αντίο στην μοναξιά για ένα διάστημα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είσαι κάπως μετέωρος/η γιατί όλα γίνονται τόσο γρήγορα και εσύ πρέπει να τρέξεις πίσω από άτομα και καταστάσεις, κάτι που δεν σε αντιπροσωπεύει καθόλου. Το μυστικό είναι να καταλάβεις και τις ανάγκες του άλλου ατόμου. Πιθανόν κάποια οικογενειακά θέματα να σου δημιουργούν παραπάνω άγχος και αυτό να βγαίνει μέσα στην προσωπική σου σχέση χωρίς όμως εσύ να το θέλεις. Προσπάθησε να παρατηρείς τον εαυτό σου και όταν ξεφεύγεις να τον επαναφέρεις στην τάξη. Το μυστικό της επιτυχίας στην προκειμένη φάση είναι η συναισθηματική συμπεριφορά που οφείλεις να δείξεις στον/στην σύντροφό σου. Ακόμα, η επαφή με έναν Ταύρο που μπορεί στην αρχή της γνωριμίας να σταμάτησε απότομα, τώρα και πάλι επανέρχεται νοσταλγικά μέσα στην καρδιά σου και αυτό σου κάνει πολύ καλό. Μπορεί να είχες βιαστεί να βγάλεις συμπεράσματα, αλλά τώρα έχεις χρόνο και λάθη να μην γίνουν αλλά και να έρθετε πιο κοντά. Η άλλη πλευρά πάντως είναι πολύ ανοιχτή και περιμένει.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Νιώθεις μια αισιοδοξία που σου αλλάζει τη διάθεση αλλά όλα θα εξαρτηθούν από τη δική σου στάση και συμπεριφορά. Ο ερωτισμός σου μπορεί να συνδέεται αυτό το διάστημα και με την απόκτηση οικογένειας και παιδιών. Γενικά δημιουργείς, ρισκάρεις αλλά δεν είσαι μακριά από τον εαυτό σου και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Αν επιλέξεις την ξεγνοιασιά και τη διασκέδαση θα είναι η καλύτερη αντιμετώπιση απέναντι ακόμα και σε ένα μεγάλο «όχι» που μπορεί να προέρχεται από τον Τοξότη, ο οποίος μπορεί να υπάρχει στη ζωή σου αλλά δεν σου αρέσει ο τρόπος που φέρεται ή ο τρόπος που εκδηλώνει τα συναισθήματά του/της. Στο χέρι σου είναι να αλλάξεις όλα τα κακώς κείμενα. Με τον Δίδυμο υπάρχει επικοινωνία αλλά όχι συνεχόμενη και αυτό είναι που σε στεναχωρεί μερικές φορές. Επειδή πιστεύεις ή ότι δεν σε καταλαβαίνει ή ότι έχει και άλλη παράλληλη σχέση. Πριν βγάλεις οριστικά συμπεράσματα καλό είναι να κάνεις μια πολύ σοβαρή συζήτηση.

 

 

 

 

 

 

Πηγή: astrology.gr