Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

 ΚΡΙΟΣ

Διατηρείς την ερωτική σου διάθεση και μάλιστα την διανθίζεις με μεγαλύτερη δόση συντροφικότητας, χωρίς όμως να σημαίνει ότι καταφέρνεις να πετύχεις αυτό που θέλεις. Ο λόγος είναι ότι έχεις πολλές υποχρεώσεις που σε κρατάνε δεσμευμένο/η αλλά και σε βάζουν να κάνεις πράγματα που είναι για σένα αγγαρεία. Η/ο Παρθένος ξαφνικά εμφανίζεται στο προσκήνιο και δημιουργεί μια αίσθηση ότι όλα θα πάνε καλά και θα είστε συνέχεια μαζί. Βέβαια αυτό δεν είναι εύκολο για κανέναν από τους δυο γιατί έχετε διαφορετική οπτική γωνία. Ο Ζυγός από εκεί που είχε χαθεί τελείως τώρα κάνει την εμφανισή του αλλά κυρίως μέσα από τηλέφωνα και μηνύματα. Ίσως να διστάζει ακόμα να πλησιάσει γιατί πιθανόν να μην έχει πάρει αποφάσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Σκέφτεσαι πολλά πράγματα και τα συμπεράσματα που βγάζεις δεν είναι και τόσο θετικά για κανένα γιατί δεν έχεις την καθαρή οπτική γωνία. Μάλλον παλαντζάρεις και δεν παίρνεις αποφάσεις. Μπορεί να δείχνεις ενδιαφέρον για ένα Ζυγό αλλά δεν προχωράς παρακάτω εκτός αν σας δένουν κοινά επαγγελματικά αλλά και πάλι ο καθένας, όταν μένει μόνος, αποστασιοποιείται γιατί υπάρχει ο φόβος της απόρριψης. Όσο και να ξεπερνάς πάντως τα όριά σου, αν δεις ότι δεν γίνεται τίποτε με ένα άτομο που σε ενδιαφέρει, κάνεις πίσω. Με τον Κριό μπορεί να έρθετε πιο κοντά και να μιλήσετε για συμβίωση αλλά ίσως βαθιά να μην είσαι ακόμα έτοιμος/η. Με το Λιοντάρι και τον Υδροχόο γίνονται διάφορα που δείχνουν ότι έχετε πολλά κοινά να μοιραστείτε. Μην το φοβάσαι και προχώρα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι συνθήκες αλλάζουν και από εκεί που περνούσες ξέγνοιαστα και όμορφα, τώρα αναγκάζεσαι να απολογείσαι και να βρίσκεσαι συνέχεια σε μια φάση που όλα αλλάζουν και τίποτε δεν σε καλύπτει. Η σχέση με Παρθένο ή Τοξότη είναι πολύ ρευστή και τα νεύρα είναι έντονα και αρκετά. Μπορεί μέσα στην πίεση να αποφασίσεις να είσαι και μόνος/η αλλά με βαριά καρδιά, όμως οι εντάσεις δεν είναι του τύπου σου και θέλεις να τις αποφύγεις γιατί νιώθεις μεγάλη κούραση. Το πιο σημαντικό είναι να μην βγάζεις συμπεράσματα πολύ γρήγορα και κυρίως χωρίς να έχεις την αποκλειστική πληροφόρηση γιατί εκεί θα γίνουν αρκετά λάθη. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο με τον Ιχθύ θα γίνουν ανακατατάξεις αλλά μετά από διάφορες αποκαλύψεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βάζεις την λογική να δουλέψει και με αυτόν τον τρόπο δεν δεσμεύεσαι αλλά και το κυριώτερο δεν στεναχωριέσαι όπως παλιά γιατί ό, τι σε αφορά το παίρνεις πολύ κατάκαρδα. Με τον Κριό είστε πολύ κοντά και συγχρόνως μακριά γιατί όλα εξαρτώνται από τον τρόπο που θα χειριστείς εσύ την επικοινωνία σας. Μάλλον χρειάζεσαι διπλωματία την οποία δεν διαθέτεις και αυτό το διάστημα πρέπει να την μάθεις. Η σχέση με τον Ζυγό σου δημιουργεί μια χαλαρότητα αλλά ίσως συναισθηματικά να μην καλύπτεσαι τόσο πολύ και χρειάζεται να κάνεις αρκετές συζητήσεις για να υπάρξει κατανόηση. Πάντως η βοήθεια των φίλων είναι πολύτιμη γιατί θα σε στηρίξουν, ακόμα και σε μια περίεργη σχέση που έχεις και δεν έχεις βρει ακόμα τις ισορροπίες σου. Με τον Υδροχόο γίνονται πράγματα αλλά τις περισσότερες φορές δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε εύκολα και είστε μεταξύ σας ήξεις αφήξεις.

 

ΛΕΩΝ

Οι δυο ερωτικοί πλανήτες, Άρης και Αφροδίτη, βρίσκονται στο ζώδιό σου και σε κάνουν να νιώθεις ότι έχεις μια εσωτερική πηγή που βγάζει συνέχεια αγάπη και καλή ενέργεια. Για αυτό είναι ευκαιρία να διορθώσεις όλα τα κακώς κείμενα αλλά ήρεμα, χωρίς φωνές και φασαρίες. Επειδή έχεις την τύχη με το μέρος σου, κάνε τις ανάλογες κινήσεις για να ξεμπλοκάρεις ακόμα και από μια παλιά ιστορία η οποία σε έχει βασανίσει αρκετά. Επίσης, μπορεί να γνωρίσεις ένα άτομο που έχει σχέση με το εξωτερικό και να ξεκινήσεις να κάνεις ταξίδια από τη μια στιγμή στην άλλη. Γενικά να μην χαλάς οτιδήποτε καλό σου τυχαίνει αυτό το διάστημα γιατί δεν θα είσαι έτσι συνέχεια και εκμεταλλεύσου όσα σου δίνονται.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ενέργεια του Δία έχει αρχίσει να σε πιάνει και να βλέπεις μπροστά σου ότι όλα είναι πλέον πιθανά και κυρίως τα καλά. Η συντροφικότητα είναι για σένα δεδομένη για αυτό θα παραξενευτείς με τον Κριό που βρίσκεται κάπως παράμερα, επειδή όμως όλα τα ανέχεσαι πια γιατί νιώθεις καλά ίσως να κάνεις μια υποχώρηση που άλλες φορές θα την θεωρούσες υπερβολική. Η θολή εικόνα από ένα Ιχθύ σε κουράζει μερικές φορές γιατί δεν είναι και πολύ κοντά σου. Βάζει συνέχεια τους όρους του και αυτό σε ενοχλεί αρκετά, όμως είναι ένα άτομο που σου βγάζει το συναίσθημα στην επιφάνεια και σε γεμίζει. Αν έχεις κάποιες δυσκολίες με τον Τοξότη θα πρέπει να του δώσεις παραπάνω ελευθερίες γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο θα τον κερδίσεις.

 

ΖΥΓΟΣ

Έχεις ακόμα κάποιες συγκεκριμένες ευκαιρίες να δράσεις και να βρεθείς και πάλι στο προσκήνιο. Μην φοβάσαι γιατί τίποτε δεν έχει χαθεί ακόμα με τον Κριό αρκεί να τον χειριστείς καλά και τότε όλα θα γίνουν όπως παλιά. Είναι μεγάλη η επιρροή σου πάνω του, επειδή θεωρεί ότι μπορεί να είσαι το άλλο του μισό. Η κρυφή σχέση με ένα Ιχθύ μάλλον δεν σε καλύπτει αλλά δεν γίνεται να κάνεις και αλλιώς γιατί είναι κάπως μοιραία και δεν μπορείς να ξεκολλήσεις εύκολα από το άτομο αυτό. Οι συζητήσεις ίσως να μην βοηθάνε γιατί θα είσαι σε διαφορετικό μήκος κύματος. Όσο και να προσπαθείς να αποφύγεις τον Αιγόκερω τελικά θα υπάρχει μια επαφή πολύ δυνατή, κυρίως από την πλευρά του και θα μπουν τα πράγματα στην θέση τους.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Νιώθεις περίεργα και συγχρόνως μεγάλη ευθύνη για το πώς πρέπει να φέρεσαι. Σκέφτεσαι ότι δεν είσαι ο εαυτός σου γιατί αν ήσουν, θα πρέπει να έρθεις σε ρήξη με πολύ κόσμο. Αυτή την περίοδο όμως προτιμάς το συμβιβασμό και τη φιλική συμπεριφορά γιατί αλλιώς γνωρίζεις ότι θα υπάρχουν εντάσεις και προβλήματα, κυρίως με Λιοντάρι ή Υδροχόο που η επιμονή του σε συγκεκριμένο τρόπο συμπεριφοράς σε φέρνει μερικές φορές σε αδιέξοδο και δεν ξέρεις πώς να κινηθείς. Ευτυχώς οι συζητήσεις με φίλους και γενικά με κόσμο που έχει ανοικτό μυαλό σε ηρεμούν και σου κάνουν και πολύ καλό. Τη σχέση με τον Ιχθύ αν δεν την βάλετε σε καλούπι θα είναι ονειρική. Για αυτό μην τρώγεσαι να είναι όλα σύμφωνα με τα δικά σου μέτρα και σταθμά γιατί θα χάσεις την άνεση και την χαλάρωση.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν περνάς και τόσο καλά γιατί μπορεί μεν το ερωτικό κομμάτι να μη σε απασχολεί αλλά υπάρχουν όλα τα υπόλοιπα τα οποία επηρεάζουν αυτήν τη στιγμή τη ζωή σου και εσύ δεν μπορείς να τα αποφύγεις. Η σχέση με τον Παρθένο παρουσιάζει σημάδια αλλαγής και μάλιστα θετικής, αρκεί να μην κρίνεις εύκολα την συμπεριφορά του. Από την άλλη, με το Λιοντάρι γίνονται συνέχεια καλά πράγματα, με ένα τρόπο πολύ ιδιαίτερο και όλο αυτό σε κάνει να κρατιέσαι από τη σχέση και να μην σκέφτεσαι το φευγιό. Με τον Ιχθύ πρέπει να δουλέψεις σκληρά γιατί ίσως και οι δυο να συνειδητοποιείτε ότι έχετε ανάγκη να γειωθείτε σε μια πραγματικότητα. Αν πάλι είσαι μόνος/η από επιλογή δεν θα είναι και τόσο εύκολο να παραμείνεις σε αυτή την κατάσταση γιατί θα υπάρξει στενή πολιορκία από ένα πρόσωπο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ανακουφίζεσαι εν μέρει γιατί βλέπεις ότι παρ’ όλο που σε πιάνει μια τάση μοναχικότητας, όλο και κάποιο τηλέφωνο κτυπάει και σου δημιουργεί τη διάθεση να βγεις και να περάσεις καλά. Ίσως ξαφνικά αρχίσουν και παρουσιάζονται άτομα από το πουθενά. Ο Ζυγός μπορεί να είναι ένας υποψήφιος αλλά το παιχνίδι το κάνεις μόνο εσύ. Με το Λιοντάρι τα πράγματα είναι πιο δύσκολα γιατί πιθανόν να υπάρχουν παρεξηγήσεις που για να λυθούν θα πρέπει να κάνεις αγώνα να του αλλάξεις την οπτική γωνία που έχει αυτή την στιγμή για σένα. Όσο και να προσπαθείς να το κρύψεις, ακόμα και από τον εαυτό σου, με τον Παρθένο ταιρίαζεις τόσο πολύ που νιώθεις ότι μαζί του μπορεί να αράξεις, αρκεί να πιάσεις τον σφυγμό του.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν σου αρέσει η εξέλιξη της σχέσης σου γιατί όλα είναι ρευστά και υπό αναίρεση και κυρίως σκέψεις αλλά και πράξεις. Δεν είσαι εσύ γεννημένος/η για τα πολύπλοκα και τα σύνθετα. Προτιμάς να είστε με ένα άτομο φίλοι για να έχετε μια καλύτερη προοπτική αργότερα. Οι πολλές κόνξες σε κουράζουν και δεν ξέρεις τι να κάνεις. Για αυτό με τον Καρκίνο ή τον Σκορπιό, αν δεν υπάρχει διαφάνεια, σου δημιουργείται άγχος για το πώς πρέπει να φερθείς και πώς να σταθείς. Πάντως έχεις μεγάλη διάθεση για συζήτηση και κατανόηση οπότε αυτό σου δίνει ένα προβάδισμα. Το ζητούμενο όμως είναι να μπορείς να αντεπεξέρχεσαι ακόμα και στα μεγάλα πάθη και να μην το σκας, όταν είναι να ζήσεις κάτι απόλυτο.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η συμπεριφορά σου είναι πολύ συντροφική και αυτό σε βοηθάει σιγά-σιγά να ξεφύγεις από τα κακώς κείμενα. Η σχέση με τον Παρθένο είναι πολύ εύκολη αυτή την στιγμή και το κατέχεις το θέμα γιατί έχετε έρθει πιο κοντά και αυτό θα σας δέσει περισσότερο. Αρκεί να βάζεις που και που τη λογική σου και να γειώνεσαι την κατάλληλη στιγμή. Πλέον έχεις ανοίξει την πύλη κι έρχονται άτομα στη ζωή σου για αυτό σε λίγο θα μπει τέρμα στην μοναξιά και στις δύσκολες φάσεις. Πάντως θα είσαι από τους/τις κερδισμένους/ες αυτής της περιόδου και θα δεις να γίνονται θαύματα. Η επαφή με τον πολύ κόσμο σου πηγαίνει περισσότερο και σε βάζει να κάνεις πράγματα που δεν τα είχες σκεφτεί καν. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι οι συζητήσεις με τον Ζυγό γιατί ίσως γίνουν λάθη και παρανοήσεις.

 

 

 

 

 

Πηγή: astrology.gr