Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 5 έως 9 Ιανουαρίου;

 ΚΡΙΟΣ

aries

Βρίσκεσαι σε μια φάση κάπως περίεργη γιατί η ανασφάλεια που μπορεί να νιώθεις από συναισθηματικές καταστάσεις θα σε κάνουν ευάλωτο/η. Πιθανόν με τον Καρκίνο, Ζυγό ή Αιγόκερω θα υπάρξουν κάποιες αναγκαίες αλλαγές γιατί θα νιώσεις ότι πρέπει να γίνει κάτι το διαφορετικό. Πάντως θα πάρεις αποφάσεις που αφορούν το συναισθηματικό σου μέλλον. Από την άλλη αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα δεις ότι η διάθεσή σου θα μεταβάλλει γιατί θα επιλέξεις να βρεθείς με πολλούς φίλους και ομάδες οι οποίες θα σε βοηθήσουν να ανανεωθείς και να κάνεις και νέες γνωριμίες που θα σου κάνουν πολύ καλό.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Προσπαθείς να κατανοήσεις κάποιες καταστάσεις που δεν είναι εύκολες για σένα, επειδή δεν δέχεσαι πολύ ανοικτές ή φιλικές συμπεριφορές, δεν μπορείς να δικαιολογήσεις κινήσεις ενός ατόμου που σε ενδιαφέρει. Θα πρέπει για να μην είσαι πολύ κλειστός/η και να έχεις διάθεση για κατανόηση και φιλικότητα για να κάνεις νέες γνωριμίες, αν νιώθεις μοναξιά ή απομόνωση. Ο Υδροχόος θα είναι το πρόσωπο που μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω αρκεί να τον/ην αποδεχτείς όπως είναι. Με το Λιοντάρι θα σου υπάρξει κάτι πολύ δυνατό και θα σου βγάλει στην επιφάνεια μια έντονη θερμότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Ξεκινάει μια καλύτερη περίοδος για σένα γιατί θα έχεις την δυνατότητα να ελιχθείς και να μιλήσεις με τον τρόπο που εσύ θέλεις. Νιώθεις ότι έχεις μια δύναμη να σε σπρώχνει και να σου επιβεβαιώνει ότι τελικά είσαι σε σωστό δρόμο. Με το Λιοντάρι, Ζυγό ή Υδροχόο θα κάνεις καλύτερες συζητήσεις και η επικοινωνία θα έχει μια εύκολη πρόσβαση. Μην αφήσεις πάντως τον Σκορπιό να σου βάλει τα δικά του όρια. Να τα βάλεις εσύ για να υπάρχει δικαιοσύνη μεταξύ σας γιατί το λάθος συναίσθημα μερικές φορές σου αλλοιώνει την βασική σου συνείδηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Η Πανσέληνος που γίνεται σήμερα στο ζώδιό σου είναι πολύ σημαντική γιατί μπορεί να καταλάβεις τον τελικό προορισμό μια σχέσης κυρίως με τον Ζυγό. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα περάσεις μικρές εσωτερικές συγκρούσεις γιατί θα βγουν στην επιφάνεια προσωπικά απωθημένα και πιθανόν να μην μπορείς να τα συγκρατήσεις. Ο εαυτός σου και τα συναισθήματά σου δεν θα συμπίπτουν και θα διαφοροποιηθείς απέναντι σε έναν Αιγόκερω αν δεν κάνει το βήμα που περιμένεις. Ο Κριός θα ταράξει τα αδρανή νερά με ξαφνικές αλήθειες που θα βγουν στην επιφάνεια. Γενικά είναι μια περίεργη εβδομάδα γιατί θα πρέπει να κατανοήσεις πιο εύκολα την φιλική συμπεριφορά ενός Υδροχόου.

ΛΕΩΝ

leo

Έχεις να ασχοληθείς περισσότερο με τα κρυμμένα σου συναισθήματα που σε συνδυασμό με τα «πρέπει» ενός Αιγόκερω ίσως σου δημιουργηθεί μεγάλη ευαισθησία και γίνεις ευάλωτος/η απέναντι κυρίως σε οτιδήποτε δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσεις με την προσωπική σου δύναμη και εξαρτάται από τους άλλους. Όμως θα δεις ότι θα βελτιώσεις τις προσωπικές σου σχέσεις γιατί το άλλο άτομο θα μπορεί να σου δώσει όμορφα συναισθήματα. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα επηρεαστείς άμεσα από την ανοιχτή συμπεριφορά του Υδροχόου. Αν σκέφτεσαι ότι δεν παίρνεις αγάπη και δεν σου δίνουν αυτό που αξίζεις θα δοκιμαστείς αρκετά. Καλύτερα να αφήσεις τον εγωισμό σου στην άκρη και να αρχίσεις εσύ να κάνεις κινήσεις για να μπορέσει να καταλάβει και το άλλο το άτομο, κυρίως αν είναι Σκορπιός, πως νιώθεις γιατί το ύφος που παρουσιάζεις είναι ανεξιχνίαστο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Διαλέγεις πιο εύκολα πλέον να είσαι με ένα άτομο γιατί σου εμπνέει εμπιστοσύνη και δεν φοβάσαι ότι θα σε βάλει σε καραντίνα. Η δικαίωση μπορεί να έρθει από τη συμπεριφορά ενός Υδροχόου γιατί θα θελήσει να μοιραστεί τα πάντα μαζί σου. Αν σε ενδιαφέρει ο Καρκίνος θα βρεις ένα τρόπο να μιλάτε που δεν είναι και συνηθισμένος για σένα αλλά επειδή σε ενδιαφέρει, προσπαθείς να κάνεις τα πάντα. Η τρυφερότητα και η αποδοχή είναι απαραίτητη για να μπορείτε να επικοινωνείτε. Με τον Σκορπιό αν συνεχίσεις να του κάνεις κηρύγματα για τους φίλους ή για την ελευθερία του, θα έχετε κάποιες εντάσεις που πιθανόν να εξελιχτούν σε καβγάδες.

 

ΖΥΓΟΣ

libra

Κάπως προβληματίζεσαι γιατί δεν παίρνεις αυτό που θέλεις από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει κι ίσως πιστεύεις ότι πρέπει να κάνεις κάτι για να αλλάξει η ατμόσφαιρα. Το πιο σημαντικό είναι να μπορέσεις να δεις ποια είναι η πραγματική σου συμπεριφορά γιατί μερικές φορές νομίζεις ότι δίνεις πολλά και δεν είναι έτσι ακριβώς. Για αυτό και λίγη αυτογνωσία δεν σε βλάπτει. Πάντως αν καταλάβεις τι χρειάζεται να δείξεις προς τα έξω για να θεωρήσει το άλλο το πρόσωπο την παρουσία σου σοβαρή, θα δεις μεγάλες αλλαγές και τελικά θα βρεις και ένα κομμάτι από τον εαυτό σου. Με τον Καρκίνο ή τον Αιγόκερω υπάρχει μια δυσκολία στην έκφραση και στην διαφορετικότητα προτεραιοτήτων.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Η φιλική συμπεριφορά του Υδροχόου δεν σου αρέσει και πολύ γιατί εσύ χρειάζεσαι κάτι άλλο από την πλευρά του και συνήθως είναι ο λόγος της διαφωνίας σας. Για αυτό πρέπει να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις που δεν σου φαίνονται και πολύ εύκολες αλλά ίσως είναι απαραίτητες για να παραμείνεις μαζί του. Στο Λιοντάρι θα πρέπει να πεις την αλήθεια για να μην παιδεύεστε και οι δυο γιατί ενδιαφέρεται ο ένας για τον άλλο αλλά δεν το παραδέχεστε. Καλύτερα να πείτε την αλήθεια για να μην υπάρχει απομάκρυνση. Με τον Κριό θα γίνουν διάφορες αλλαγές και κυρίως θα τις κάνει αυτός γιατί δεν θέλει να σε χάσει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Ενθουσιάζεσαι γιατί βρίσκεσαι σε μια φάση που μπορείς να έρθεις πιο κοντά με το άλλο το άτομο αφού η συμπεριφορά σου είναι πιο ανάλαφρη και κυρίως πολύ φιλική κι αυτό πάντα σε βοηθά και σε βγάζει από αδιέξοδα. Η προστασία που μπορεί να έχεις από το Λιοντάρι θα σε βγάλει άφοβα στην απέναντι όχθη. Επειδή ήδη ο Κρόνος έχει μπει στο ζώδιο σου μπορεί να νιώθεις ότι υπάρχει κάτι περιοριστικό και αυτό θα σε σπρώξει σε αυστηρές προσεγγίσεις σε όλα τα επίπεδα. Αν πιστεύεις ενδόμυχα ότι θα γίνει ένα θαύμα με τον Καρκίνο να το περιμένεις γιατί θα έρθουν έτσι οι περιστάσεις που θα σας φέρουν πιο κοντά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Η Πανσέληνος που γίνεται στον άξονά σου και σου βγάζει συναισθήματα πολύ ιδιαίτερα και πολύ περίεργα ως προς την αλήθεια σου, θα σε δοκιμάσει για μια ακόμα φορά γιατί πρέπει να πάρεις κάποιες καθοριστικές αποφάσεις οι οποίες θα δώσουν μια νέα τροπή σε μια σχέση που ήδη βρίσκεται σε κρίση, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο γιατί θα ολοκληρωθεί μια σειρά κινήσεων που έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό. Με τον Ζυγό θα αντιληφθείτε περισσότερα πράγματα το ίδιο και με τον Κριό ή Καρκίνο. Επίσης μια σημαντική ανανέωση με τον Υδροχόο θα σου δώσει την ευκαιρία να καταλάβεις τι τελικά θέλει από εσένα ή οικονομική σύμπραξη για ένα καλύτερο μέλλον μεταξύ σας ή ατομική ευκολία.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Η εύνοιά σου θα ξεκινήσει από αυτή την εβδομάδα γιατί ήδη έχει μπει η Αφροδίτη στο ζώδιό σου. Μαζί με τον Ερμή θα υπάρξει μια σημαντική ανανέωση σε σκέψη και ιδέες που θα βοηθήσουν την καρδιά σου να ανοίξει και να αποδεχτεί κάποιες συμπεριφορές που είναι περίεργες ή δυσανάγνωστες από το άλλο πρόσωπο. Μην σκορπάς πάντως την προσωπική σου δύναμη για να αναλύεις άτομα τι κάνουν και πως είναι. Με τον Καρκίνο λόγω κάποιων οικογενειακών θεμάτων που έχεις θα έρθεις πιο κοντά γιατί θα σε βοηθήσει να αντεπεξέλθεις πιο εύκολα.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Έχεις αποφασίσει συνειδητά να μείνεις για λίγο απομονωμένος/η από όλους και όλα γιατί πιστεύεις ότι θέλεις να έχεις μια προσωπική άποψη για κάποιες δικές σου ανασφάλειες. Δεν σημαίνει ότι αυτό είναι η καλύτερη λύση, αλλά φοβάσαι να κάνεις ένα βήμα παραπέρα γιατί δεν θέλεις την απόρριψη. Οπότε θα αναλάβεις την ευθύνη σου και θα κάτσεις για λίγο να ρεμβάζεις και να βλέπεις όπως θέλεις εσύ τα πράγματα και τις καταστάσεις. Για αυτό μπορεί να σκέφτεσαι και ένα πρόσωπο που δεν είναι παρόν/α ούτε υπάρχει πραγματική σχέση μαζί αλλά το μυαλό σου θα είναι κολλημένο εκεί, προσπαθώντας να πιάσει το όνειρο.

 

Πηγή: astrology.gr