Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Ερωτικό ωροσκόπιο 12/7

Ερωτικό ωροσκόπιο 12/7

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθερος/η: Η εβδομάδα κλείνει με αρκετή ένταση αφού το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού σε τραβάει σχεδόν από τα μαλλιά να κάνεις όσες αλλαγές χρειάζονται στην προσωπική σου ζωή και ιδιαίτερα στα ερωτικά σου, κυρίως αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο. Έχε κατά νου ότι αυτό που δεν περιμένεις με τίποτα ή είχες απορρίψει στο παρελθόν ίσως είναι αυτό που τελικά θα συμβεί.
Σε σχέση: Ένας εκνευρισμός με το σύντροφό σου ή μια έντονη διαφωνία είναι πολύ πιθανό να επεκταθεί και να σε αναγκάσει να πάρεις αποφάσεις απότομες και αναπάντεχες. Μην το τραβάς στα άκρα, εκτός κι αν θέλεις να το λήξεις.

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθερος/η: Η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη και επειδή δεν είσαι και πολύ των εκπλήξεων, καλό θα ήταν να απέχεις γενικά από συζητήσεις και επαφές, κυρίως ερωτικές είτε γιατί θα στραβώσουν τελείως είτε γιατί άλλο περίμενες ή ήλπιζες κι άλλο θα σου παρουσιαστεί. Καλύτερα κάτσε σπίτι σου, μέχρι να κατακαθίσει ο κουρνιαχτός.
Σε σχέση: Όσο κι αν θες να κάνεις μια ανοικτή συζήτηση με το ταίρι σου και να πεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου, καλό θα ήταν να την αναβάλλεις γιατί θα πυροδοτήσεις μια σειρά αλυσιδωτών αντιδράσεων. Για την ώρα κάνε υπομονή και περίμενε.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ελεύθερος/η: Η διττή φύση σου σε προστατεύει σήμερα αφού όσο έχεις μια προσωπικότητα που δε στέκεται πουθενά ή παρουσιάζει από τη μια σταθερότητα από την άλλη αστάθεια στα ερωτικά, τόσο οι ανατροπές δε σε φοβίζουν ενώ η ευελιξία σου θα αποδειχθεί σωτήρια. Ίσως η περίεργη συμπεριφορά ενός ατόμου που σου άρεσε μέχρι πρότινος να σε σπρώξει στο να το αποχαιρετήσεις οριστικά.
Σε σχέση: Μια σου συμπεριφορά ίσως προκαλέσει τη ρήξη με κάποιο φιλικό σου πρόσωπο ή με μια ομάδα γι’ αυτό αποστασιοποιήσου και μη μετέχεις πουθενά. Αντ’ αυτού πάρε το ταίρι σου και πηγαίνετε κάπου οι δυο σας όπου δε θα έχετε με κανέναν επαφή.

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Το τετράγωνο του Ήλιου σου με τον Ουρανό για μια ακόμα φορά σε καλεί να απορρίψεις την πεπατημένη και να κάνεις την δική σου επανάσταση στα ερωτικά. Βέβαια το «κάλεσμα» ενδεχομένως να σου θυμίσει ψυχρολουσία, εξαιτίας ενός γεγονότος που θα συμβεί αλλά (μεταξύ μας) μόνο έτσι θα ξεκουνήσεις. Όταν δεν έχεις απολύτως τίποτα να χάσεις και στοχεύεις σε ένα καλύτερο μέλλον, η ρήξη είναι πιο εύκολη.
Σε σχέση: Ένα επαγγελματικό θέμα ή μια απόφαση που θα πάρεις και σχετίζεται με το συγκεκριμένο τομέα, ίσως γίνει η αφορμή για να υποστείς μια «επίθεση» από το σύντροφό σου και τον τρόπο που κινείσαι και φέρεσαι.

 

 

ΛΕΩΝ

Ελεύθερος/η: Θα προσπαθήσεις να ηρεμήσεις τον εαυτό σου αλλά η ανησυχία θα είναι έντονη και δεν θα τα καταφέρεις. Τόσο στα εργασιακά όσο (ευτυχώς λιγότερο) στα ερωτικά η κατάσταση είναι ρευστή, οπότε δε σου επιτρέπεται αυτή τη στιγμή να κάνεις όνειρα για το μέλλον, αν δεν ξεκαθαρίσεις ορισμένα πράγματα και σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να το κάνεις με κάπως απότομο κι επιτακτικό τρόπο.
Σε σχέση: Ένα άγχος αδικαιολόγητο, μια εσωτερική ένταση σε έχει καταβάλλει σήμερα που ενδεχομένως να οφείλεται σε κάποιο καυγά ή διαφωνία με το σύντροφό σου κι ίσως όλα αυτά σε σπρώξουν στο να του βάλεις λίγο «πάγο» ή να κρατήσεις μούτρα.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Μια εμπλοκή ή ανατροπή επιφυλάσσει η μέρα στα ερωτικά σου και θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος/η ανάλογα. Ίσως «ξενερώσεις» ξαφνικά από μια κουβέντα ή κίνηση ενός ατόμου που γνώρισες πρόσφατα, συνειδητοποιώντας ότι δεν είναι για σένα ή αναβληθεί ένα ραντεβού σου, με χαζή δικαιολογία, εκνευριστείς και αποφασίσεις ότι αρκετά ανέχτηκες και δεν πάει άλλο.
Σε σχέση: Η συμπεριφορά του συντρόφου σου θα σε προβληματίσει σήμερα καθώς η νευρικότητα ή η ευερεθιστότητά του δε θα σου επιτρέπει ούτε καν να το προσεγγίσεις. Ίσως θα ήταν καλύτερο για να μην τσακωθείτε, να τον αφήσεις λίγο μόνο του.

 

 

 

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθερος/η: Σήμερα οι εκπλήξεις θα μπορούσαν να είναι δυσάρεστες στα ερωτικά σου, αν δεν έχεις λάβει το μήνυμα ότι χρειάζεται επειγόντως να αλλάξεις τακτική και οπτική και να επιμένεις σε παλιές και ξεπερασμένες συνταγές. Αν έβαλες μυαλό, από τα απανωτά κρούσματα του Ουρανού που έχεις υποστεί, τότε οι ανατροπές θα είναι ευχάριστες. Ακόμα και μια γνωριμία που θα σε απογειώσει παίζει.
Σε σχέση: Θέματα σπιτιού και οικογένειας ίσως σε βγάλουν απότομα από το καλοκαιρινό mood και σε αναγκάσουν να συγκαλέσεις έκτακτο συμβούλιο με το σύντροφό σου για να βρείτε τρόπο αντιμετώπισής τους.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθερος/η: Θα έχεις την αίσθηση ότι τα πράγματα στα ερωτικά σου έχουν πάρει ένα δρόμο που είτε δε σε ευνοεί είτε σου προκαλούν αρκετά θέματα που, λόγω ιδιοσυγκρασίας, δεν μπορείς να διαχειριστείς. Δεν αποκλείεται λοιπόν σήμερα να κάνεις μια απότομη στροφή για να τα μαζέψεις όσο μπορείς, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα διακόψεις με το άτομο που σου προκαλεί αυτή την αναστάτωση.
Σε σχέση: Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, αν διαπιστώσεις ότι ο σύντροφός σου έχει πάρει κάποιες αποφάσεις χωρίς να σε έχει ενημερώσει και στις παρουσιάσει σήμερα. Ίσως όντως είναι για το καλό σας.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθερος/η: Είσαι ανοιχτός/η σε όλες τις προοπτικές, ακόμα και να ξαναδοκιμάσεις την τύχη σου, χωρίς καν να το σκεφτείς ιδιαίτερα, με ένα άτομο που θα εμφανιστεί και πάλι μπροστά σου, κυρίως αν υπάρχουν συναισθήματα ακόμα μέσα σας. Ακόμα κι αν κάποιοι χαρακτηρίσουν απερίσκεπτες τις ενέργειές σου, εσύ μη δίνεις καμία σημασία και κάνε αυτό που θα σου πει η καρδιά σου.
Σε σχέση: Σου βγαίνει ένα αντιδραστικό στοιχείο προς το ταίρι σου σήμερα κι ίσως το εκνευρίσει μια κίνησή σου που δεν πάει πολύ καιρός από τότε που σου είχε επισημάνει ότι καλό θα ήταν να μην γίνει και να το ξανασκεφτείς. Εσύ, όμως, θα κάνεις του κεφαλιού σου.

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθερος/η: Κυρίως εσύ που έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα δοκιμαστείς σε αντανακλαστικά και αντοχές με το τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού καθώς θα διαπιστώσεις πόσο τούμπα μπορούν να έρθουν τα πάντα στα ερωτικά σου. Σε γενικές γραμμές πάντως, το απίθανο ή και αδύνατο γίνεται πιθανό σήμερα, είτε θετικό, είτε αρνητικό, κόντρα σε κάθε λογική, αφήνοντάς σε άφωνο/η. Μην αποκλείεις τίποτα, λοιπόν.
Σε σχέση: Αν έχεις πιεστεί συναισθηματικά από το σύντροφό σου και έχεις κάνει υπομονή για να μην ρίξεις λάδι στη φωτιά ίσως γιατί έχετε σοβαρότερα προβλήματα να αντιμετωπίσετε, σήμερα θα ξεσπάσεις έντονα, νιώθοντας ότι δεν αντέχεις πλέον.

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθερος/η: Υπήρχε ένα παλιό τραγούδι που έλεγε: «δηλώσεις που μείνανε δηλώσεις». Για να μην στο αφιερώσουν λοιπόν, καλό θα ήταν να προσέχεις τι λες και υπόσχεσαι σήμερα γιατί δεν θα είναι εύκολο να καταλάβει ένα άτομο ότι ό, τι βγαίνει από το στόμα σου είναι με βάση τα συναισθήματα της δεδομένης στιγμής. Για να μην κατηγορηθείς για αντιφατική ή και ψεύτικη συμπεριφορά, κράτα το στόμα σου κλειστό.
Σε σχέση: Ο Ουρανός σου ανήκει και σήμερα θα συντονιστείς απόλυτα μαζί του, αφού μια από τις γνωστές σου κρίσεις για ελευθερία και ανεξαρτησία ίσως σε σπρώξουν στο να γίνεις απότομος/η προς το ταίρι σου και να το κατηγορήσεις ότι σε πνίγει και σε περιορίζει.

 

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

Ελεύθερος/η: Η σημερινή μέρα θα σε κάνει να αισθανθείς ότι είσαι τελείως ξένος/η και δεν έχεις καμία σχέση με αυτόν τον κόσμο. Μια ξαφνική ανατροπή στα ερωτικά σου, θα σε αφήσει για λίγο μουδιασμένο/η συναισθηματικά αλλά μην της επιτρέψεις να σε ρίξει ψυχολογικά. Να κολλήσεις στη σκέψη ότι ενδεχομένως να ήταν για καλό σου και ότι κάποιος εκεί πάνω σε προστατεύει από τα χειρότερα.
Σε σχέση: Ίσως ο σύντροφός σου βγάλει μια ένταση σήμερα και καταφερθεί εναντίον σου αλλά πριν περάσεις στην αντεπίθεση, σκέψου μήπως έχεις κι εσύ ευθύνη. Αν δεν μπορείς να θυμηθείς κάτι ζήτησέ του, όσο πιο ψύχραιμα γίνεται, το λόγο.

 

 

 

Πηγή: astrology.gr