Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Ερωτικό ωροσκόπιο 23/9

Ερωτικό ωροσκόπιο 23/9

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθερος/η: Μια γνωριμία μέσω φίλων ή μιας ομάδας, με άτομο εκκεντρικό ή ασυνήθιστο είναι πιθανή σήμερα με το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού και μάλιστα εκεί που θα έχεις βγει ξέγνοιαστος/η να απολαύσεις τον καφέ ή το ποτό σου. Γενικά, η μέρα επιφυλάσσει εκπλήξεις και ευχάριστες ανατροπές που θα αλλάξουν αρκετά την ερωτική σου ζωή. Επίσης, μπορεί να σου τη δώσει και να κάνεις μια ξαφνική αλλαγή στην εμφάνισή σου.
Σε σχέση: Μια έκπληξη από το σύντροφό σου θα σε κάνει να νιώσεις πολύ όμορφα και θα ξαναφουντώσει τη φλόγα του έρωτά σας γιατί είχε παραγίνει επίπεδη η σχέση σας.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθερος/η: Δεν καλωσορίζεις με χαρά τις εκπλήξεις, προτιμάς την πεπατημένη που θεωρείς πιο ασφαλή και εξ αιτίας των αργών αντανακλαστικών σου μπορεί σήμερα να χάσεις μια μοναδική ευκαιρία για να ευτυχήσεις. Γι’ αυτό καλό θα ήταν να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα και να μην αφήσεις να πετάξεις το πουλάκι, επειδή αυτό που θα σου εμφανιστεί δεν σου είναι οικείο.
Σε σχέση: Μια υπόθεση που αφορά σε οικογενειακά σας θέματα θα πάρει μια άλλη τροπή, πολύ πιο ευχάριστη και ενδεχομένως προς το συμφέρον σας.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ελεύθερος/η: Μια καινούργια γνωριμία ενδέχεται να σε ξεσηκώσει καθώς θα πρόκειται για ένα έξυπνο και ετοιμόλογο άτομο με απόψεις και αντιλήψεις κοινές με τις δικές σου. Ωστόσο, καλό θα ήταν να μην βγεις να το πανηγυρίσεις καθότι η εξέλιξη μπορεί να είναι πολύ περίεργη. Κράτησε στενή επαφή μαζί του αλλά μικρό καλάθι αφού ο Κρόνος παραμονεύει.
Σε σχέση: Το πρόγραμμα με το ταίρι σου μάλλον θα αλλάξει σήμερα αλλά ενδεχομένως να είναι για καλό σκοπό. Μια επίσκεψη γνωστού ίσως σας λύσει τα χέρια σε ένα θέμα που σας απασχολεί.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Μια μεγάλη ανατροπή στα ερωτικά σου επιφυλάσσει η μέρα εξ αιτίας του τριγώνου της Αφροδίτης με τον Ουρανό. Ίσως κάποιο άτομο από τον επαγγελματικό σου χώρο να σε είχε βάλει στο στόχαστρο για πολύ καιρό και σήμερα να σε αιφνιδιάσει με μια πρόταση που δε θα μπορείς να αντισταθείς. Γενικά πάντως, όσο πιο ανυποψίαστος/η και χαλαρός/η είσαι, τόσο πιο όμορφη θα είναι η έκπληξη που θα σου γίνει.
Σε σχέση: Δεν αποκλείεται να λάβεις κάποιο απρόσμενο μπόνους ή χρήματα που σου χρωστούσαν και τα είχες ξεγραμμένα. Αφού θα καλύψεις κάποιες βασικές ανάγκες ίσως πάρεις κι ένα δωράκι στο ταίρι σου για να χαρεί.

 

 

ΛΕΩΝ

Ελεύθερος/η: Με την Αφροδίτη σου σε τρίγωνο με τον Ουρανό δεν αποκλείεται να σου ΄ρθει να κάνεις μια ξαφνική αλλαγή στα μαλλιά σου για να ανανεωθείς και να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου. Η πιθανότητα να βρεις επίσης ένα άτομο που θα σε εξιτάρει εντελώς τυχαία ή μέσα από το διαδίκτυο, γνωστό γνωστού, είναι επίσης μεγάλη και μάλιστα να καταλήξετε να μιλάτε για ώρες κι ένα σωρό πράγματα.
Σε σχέση: Η διάθεσή σου είναι καλή, παρά τον καιρό και μπορεί να μη θέλεις να επιστρέψεις νωρίς σπίτι σήμερα γι’ αυτό θα επικοινωνήσεις με το σύντροφό σου να βρεθείτε κάπου έξω και να πάτε μια βόλτα ή σε ένα καινούργιο μαγαζί που έχεις σταμπάρει.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Η γνωριμία σου σήμερα με ένα άτομο αρκετά προκλητικό και ενθουσιώδες μάλλον θα ταρακουνήσει για τα καλά την οργανωμένη σου ζωή και θα σε παρασύρει στους δικούς του ρυθμούς, κάνοντάς σε να αναρωτιέσαι μήπως μέχρι τώρα νόμιζες ότι ζούσες. Ίσως είναι το γύρισμα της τύχης που περίμενες αλλά δεν ερχόταν κι είχες αρχίσει να χάνεις τις ελπίδες σου, οπότε ζήσε το με όλη σου την ψυχή.
Σε σχέση: Μια επαγγελματική επιτυχία συνοδευόμενη από αύξηση εσόδων, είναι ένας σημαντικός λόγος για να το γλεντήσεις με το έτερο ήμισυ και να βρείτε μαζί τρόπους να αξιοποιήσετε τα επιπλέον χρήματα.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθερος/η: Πέραν της Φθινοπωρινής Ισημερίας σήμερα με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιό σου και τον Ερμή ανάδρομο υπάρχει και το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού κι όπως αντιλαμβάνεσαι είσαι από τους πρωταγωνιστές της μέρας. Οι ευκαιρίες θα έρχονται η μια μετά την άλλη στα ερωτικά σου αλλά δεν αποκλείεται να εμφανιστεί μπροστά σου κι ένας παλιός σου έρωτας που δεν ευδοκίμησε, ζητώντας σου να ξαναπροσπαθήσετε. Εσύ να επιλέξεις το καινούργιο κι άφθαρτο!
Σε σχέση: Δεν αποκλείεται να ξαναβρεθείτε με ένα παλιό γνωστό ή φίλο σας σήμερα που θα παίξει σημαντικό ρόλο στο να κινήσετε κάποιες υποθέσεις σας ή να σας συστήσει σε κάποιους ανθρώπους που θα αλλάξουν τελείως τα πράγματα στη ζωή σας.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθερος/η: Έτσι ξαφνικά, μπορεί να μπει σήμερα στη ζωή σου ένα άτομο και να κλέψει την καρδιά σου γι’ αυτό πρέπει να αντιδράσεις γρήγορα, αν θέλεις να το ζήσεις. Άσε την καχυποψία και τη δυσπιστία σου στην άκρη και ακολούθησέ το. Μπορεί ο δρόμος να μην είναι πολύ μακρύς, μπορεί και να είναι, αλλά όσο διάστημα κι αν κρατήσει εσύ θα γεμίσεις ζωντάνια και ενέργεια, οπότε καλό θα σου κάνει.
Σε σχέση: Ίσως διαπιστώσεις ξαφνικά ότι αξίζει να ρισκάρεις και να ακολουθήσεις μια συμβουλή ή πρόταση του συντρόφου σου και ενδεχομένως να βρεις κι έναν απρόσμενο σύμμαχο που θα συμβάλλει ώστε να πετύχεις.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθερος/η: Ένα ξαφνικό γεγονός θα σε αναγκάσει να κάνεις στροφή 180 μοιρών στα ερωτικά σου και να απομακρυνθείς από ένα άτομο που προσπαθούσες να κατακτήσεις τον τελευταίο καιρό. Όμως, όσο κι αν θορυβηθείς αρχικά, θα διαπιστώσεις σύντομα ότι μάλλον για το καλό σου ήταν, αφού έτσι θα ανοίξει ο δρόμος για να έρθει ένα άλλο, πολύ πιο ταιριαστό σε σένα και με περισσότερες προοπτικές.
Σε σχέση: Μια απρόσμενη επίσκεψη από κάποιο φίλο ή συγγενή σας θα ανατρέψει το πρόγραμμα που είχατε κάνει για το βράδυ αλλά δε θα σε νοιάξει γιατί θα γελάσετε, θα ανταλλάξετε νέα και γενικά θα περάσετε καλά.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθερος/η: Αν περιμένεις κάτι διακαώς και σου έρθει, τότε δεν είναι έκπληξη αλλά η μέρα σήμερα δεν ευνοεί τα αναμενόμενα και τα συνηθισμένα αλλά τα απροσδόκητα και τα ξαφνικά. Το θέμα είναι ότι για να σου τύχουν τα καλά κυρίως στα ερωτικά σου, πρέπει κι εσύ να αφεθείς και να μην τρώγεσαι πότε θα συμβούν. Βγες, πήγαινε κάπου με τους φίλους σου, διασκέδασε κι άσε την ευκαιρία να έρθει να σε συναντήσει, μην την κυνηγάς.
Σε σχέση: Ίσως κάνετε κάποιες αλλαγές ή μια αγορά για το σπίτι που σκεφτόσασταν εδώ και καιρό αλλά όλο κάτι τύχαινε και το αναβάλατε για κάποια άλλη στιγμή. Σήμερα μάλλον θα σου την δώσει και θα θελήσεις να ξεμπερδεύεις.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθερος/η: Το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού δε θα ταρακουνήσει τον κόσμο σου, γιατί απλούστατα εσύ είσαι μαθημένος/η στις εκπλήξεις, αν και περισσότερο τις κάνεις, παρά τις δέχεσαι. Αν λοιπόν υπάρχει ένα άτομο που σου τριβελίζει το μυαλό και το θέλεις, είναι η κατάλληλη μέρα για να το αιφνιδιάσεις ή να βρεις έναν πρωτότυπο τρόπο να το πλησιάσεις. Αν και θα ξαφνιαστεί, η αντίδρασή του θα είναι θετική.
Σε σχέση: Ο άνθρωπός σου θα κάνει κάτι που θα σε ξενίσει ίσως γιατί θα συνειδητοποιήσεις ότι τον είχες υποτιμήσει ή δεν είχες σταθεί να αναλογιστείς τι μπορεί να σου προσφέρει και ξαφνικά θα νιώσεις πολύ τυχερός/η που είναι δίπλα σου.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

Ελεύθερος/η: Αν ο έρωτας ήταν μια ευθεία, σίγουρα θα ήταν πολύ βαρετός. Αντίθετα, έχει ανηφόρες, κατηφόρες και απότομες στροφές που δεν ξέρεις ποτέ που μπορούν να οδηγήσουν. Με όχημα τη διαίσθησή σου, ακολούθησε την πορεία που θα εμφανιστεί μπροστά σου σήμερα, χωρίς φόβο και δισταγμό αλλά με την πεποίθηση ότι θα σε βγάλει σε ένα μοναδικά όμορφο μέρος.
Σε σχέση: Πολλές φορές είναι οι αντιδράσεις μας που κάνουν τα πράγματα καλύτερα ή χειρότερα, γι’ αυτό αν προκύψει μια ξαφνική ένταση και δεν έχεις τη συνηθισμένη σου συμπεριφορά σύντομα θα εκτονωθεί και μέχρι το τέλος της ημέρας θα ξεχαστεί.

 

 

 

 

 

Πηγή: astrology.gr