Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Ερωτικό ωροσκόπιο 28/1

Ερωτικό ωροσκόπιο 28/1

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθερος/η: Μέχρι το απόγευμα θα νιώθεις μια απροσδιόριστη υπερένταση αλλά με τη Σελήνη να περνά στον 7ο οίκο σου σταδιακά θα ηρεμείς και θα βγάλεις τον «γλυκό» και ερωτιάρη εαυτό σου. Η άνεσή σου να γνωριστείς με νέα πρόσωπα θα είναι μεγάλη και ίσως φέρει στο κατώφλι σου μια καινούργια ερωτική κατάκτηση, οπότε καλό θα ήταν να την εκμεταλλευτείς και να κυκλοφορήσεις.
Σε σχέση: Το βράδυ σου προμηνύεται πολύ πιο ερωτικό από τις προηγούμενες μέρες και μπορεί να συμβάλλει σε αυτό μια έξοδος με το ταίρι σου που όχι μόνο θα περάσετε καλά, αλλά θα έρθετε ακόμα πιο κοντά.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθερος/η: Το να επιλέξεις ένα πρόσωπο από αυτά που σε περιτριγυρίζουν ερωτικά θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο σήμερα, αφού και το ένα σου αρέσει για Χ λόγους, το άλλο σε καλύπτει σε Ψ ανάγκες ή το τρίτο σε ελκύει πολύ ερωτικά. Μπορείς όμως να φλερτάρεις χαλαρά, χωρίς να βιάζεσαι να δεσμευτείς με κάποιο κι όταν έρθει η ώρα το ξαναβλέπεις.
Σε σχέση: Ο σύντροφός σου θα επιμείνει να λειτουργήσεις αρκετά διπλωματικά σε ένα εργασιακό σου θέμα και να μην φανερώσεις τις πραγματικές σου σκέψεις. Έτσι όπως είναι τα πράγματα καλό θα ήταν να ακούσεις τη συμβουλή του.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ελεύθερος/η: Η ερωτική διάθεση θα σε καταλάβει σήμερα κι ίσως σου δοθεί μια μικρή αφορμή, για να ξεκινήσεις να φλερτάρεις με ένα πρόσωπο που θα γνωρίσεις. Το ανάλαφρο στυλ σου και η ευελιξία σου θα βοηθήσουν ώστε να παίξεις αρκετά, αποφεύγοντας υποσχέσεις και δεσμεύσεις. Εκτός βέβαια αν σου αρέσει υπερβολικά, οπότε έμμεσα θα ωθήσεις τα πράγματα προς τα εκεί.
Σε σχέση: Ένα ευχάριστο βράδυ θα περάσετε με το ταίρι σου στο σπίτι, παρά την αρχική διάθεσή σου να πάτε κάπου η οποία δεν είχε την θετική ανταπόκριση από την πλευρά του. Τουλάχιστον θα απολαύσετε περισσότερες ερωτικές στιγμές.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Θα πρέπει να αφήσεις να «φύγει» ένα πρόσωπο από τα παλιά, που επιμένεις να το κρατάς μέσα σου γιατί ακόμα κι αν ψάχνεις κάτι καινούργιο, δεν κάνεις «χώρο» για να περάσει και αναπόφευκτα μπαίνεις σε συγκρίσεις. Αυτό τον καιρό που οι πλανητικές συγκυρίες σε ευνοούν, οφείλεις να κυνηγήσεις την τύχη σου στα ερωτικά και να ακολουθήσεις νέο μονοπάτι.
Σε σχέση: Η οικογένεια πάντα έχει τον τρόπο να επιδρά πάνω σου, παρά τις αντιδράσεις που προβάλλεις. Ωστόσο, όταν παρεμβαίνει στα της σχέσης σου είναι στο δικό σου χέρι, με την ανάλογη μαεστρία να τη βάζεις στη θέση της.

 

 

ΛΕΩΝ

Ελεύθερος/η: Η σκέψη σου σήμερα θα περιστρέφεται γύρω από ένα άτομο που γνώρισες πρόσφατα. Ίσως νιώσεις την ανάγκη να επικοινωνήσεις μαζί του, αλλά επειδή δε θέλεις να φανεί πόσο σε έχει επηρεάσει συναισθηματικά, θα ψάξεις να βρεις μια δικαιολογία. Αν το δεις φιλικά κι όχι σαν αντικείμενο του πόθου σου, τότε θα λειτουργήσεις πιο χαλαρά.
Σε σχέση: Ενώ ήσασταν έτοιμοι να ξεκινήσετε κάποιες γραφειοκρατικές διαδικασίες ή να κλείσετε κάποιο πρακτικό θέμα, σήμερα θα σας πιάσει μια αναβλητικότητα και μάλλον θα τα μεταθέσετε για αργότερα.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου ως το απόγευμα ασκείς μια έλξη στο αντίθετο φύλο που είναι εμφανής και αυτό είναι ένα ισχυρό κίνητρο για να πάρεις κάποιες πρωτοβουλίες στον ερωτικό τομέα. Από το βράδυ, μάλιστα θα γίνει ακόμα πιο έντονη κι αν βγεις οι προτάσεις ή το φλερτ δε θα λείψουν. Γι’ αυτό καλό θα ήταν να ανταποκριθείς και να αφήσεις τις συστολές.
Σε σχέση: Η διάθεσή σου είναι αρκετά ερωτική προς το ταίρι σου ενώ είναι πολύ πιθανό να του αποκαλύψεις και μια επιθυμία σου που την κρατούσες μέσα σου και δεν την έχεις αναφέρει ακόμα.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθερος/η: Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου από το απόγευμα θα έχεις περίσσεια χάρη και στυλ, οπότε όλα τα φώτα θα στραφούν πάνω σου. Η ερωτική σου ζωή έρχεται πρώτη στη λίστα προτεραιοτήτων σου και φυσικά με το «πακέτο» που έχεις στην κατοχή σου, οι επιτυχίες σου αυτό το διήμερο στο αντίθετο φύλο θα είναι αρκετές. Γι’ αυτό κάνε έξυπνες κινήσεις για να καταφέρεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Σε σχέση: Τονίζεται η τάση σου για μοίρασμα και συντροφικότητα με το ταίρι σου γι’ αυτό θα είσαι πιο συμβιβαστικής/η και μελιστάλαχτος/η και θα προσπαθήσεις να φτιάξεις ένα όμορφο, ρομαντικό περιβάλλον για τους δυο σας.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθερος/η: Με τον Άρη στο ζώδιό σου και τη Σελήνη στον Ζυγό το σίγουρο είναι ότι ο νους σου θα κατεβάσει πολλές ιδέες για να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σου αρέσει. Όλες οι κινήσεις σου θα είναι πλάγιες για να μην εκτεθείς αλλά αρκετές για να το ιντριγκάρεις και να κερδίσεις το ενδιαφέρον του.
Σε σχέση: Από το παραμικρό, τον τελευταίο καιρό, προκαλούνται εντάσεις στη σχέση σου, όμως σήμερα μάλλον θα είσαι απρόθυμος/η να συνεχίσεις μια διαμάχη γιατί είσαι κουρασμένος/η και δεν έχεις όρεξη να αντιπαρατίθεσαι με το σύντροφό σου για ασήμαντα πράγματα.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθερος/η: Έντονη θα είναι η ανάγκη σου για κοινωνικοποίηση σήμερα κι η συμπεριφορά σου θα είναι πιο γλυκιά και πρόσχαρη, οπότε θα είναι πιο εύκολο να πλησιάσεις και να σε πλησιάσουν άτομα και να δημιουργήσεις νέες επαφές. Ωστόσο πέρα από κάποια χαλαρά φλερτ και αστεία που θα σε διασκεδάσουν, δεν θα συμβεί κάτι πιο ουσιαστικό πέρα από αόριστες υποσχέσεις.
Σε σχέση: Έχει τη διάθεση να συζητήσεις ακόμα και το πιο ευαίσθητο θέμα με το σύντροφό σου, όχι όμως και να τσακωθείς γι’ αυτό αν δεις ότι η πορεία πάει προς τα κει, θα βρεις τρόπο να το αποφύγεις, ρίχνοντάς το στην πλάκα.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθερος/η: Η γοητεία σου είναι έντονη σήμερα και με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα κάψεις καρδιές, αν κυκλοφορήσεις. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, να έρθεις πιο κοντά με ένα άτομο που όμως σου στέλνει διφορούμενα σήματα και δεν θα μπορέσεις εύκολα να καταλάβεις τις προθέσεις του. Επειδή όμως έχεις κουραστεί, τα «ίσως» και τα «μήπως» δεν έχεις καμία διάθεση να τ’ ανεχτείς.
Σε σχέση: Ο σύντροφός σου θα καταφέρει να αποσπάσει την προσοχή σου από τα επαγγελματικά σου θέματα και ίσως σε τραβήξει σε μια έξοδο για να ξεσκάσεις, αν σε δει ιδιαίτερα αγχωμένο/η.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθερος/η: Υπάρχει ένα πρόσωπο που σου αρέσει αλλά σε μπερδεύει κιόλας, αφού από τη μια είναι όλο γλύκες, χαμόγελα και καλά λόγια κι από την άλλη έχει μια αδιάφορη σχεδόν στάση απέναντί σου. Δεν αποκλείεται σήμερα να προσπαθήσεις να το «στριμώξεις» σε μια κουβέντα για να μάθεις τι θέλει από σένα, χωρίς ωστόσο να γίνεις πιεστικός/η.
Σε σχέση: Αν και συνήθως είσαι προκλητικός/η στο λόγο σου σήμερα θα προσπαθήσεις να μην δώσεις συνέχεια σε μια διαφωνία που μπορεί να υπάρξει με το σύντροφό σου και θα είσαι μάλλον ανεκτικός/η ως αδιάφορος/η.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

Ελεύθερος/η: Η Σελήνη για λίγο ακόμα θα βρίσκεται στον 7ο οίκο σου, οπότε πιθανόν να την εκμεταλλευτείς, κάνοντας μια κίνηση προς ένα άτομο που σου αρέσει ή αποδεχόμενος/η μια πρόταση που μπορεί να σου γίνει. Το κλίμα πάντως επειδή είναι ιδιαίτερα ρομαντικό κι αγαπησιάρικο θα σε επηρεάσει και ίσως δεις με πιο ερωτική ματιά μια κατάσταση.
Σε σχέση: Ένα όμορφο βράδυ θα είναι το σημερινό για σένα και το σύντροφό σου κι ο έρωτάς σας θα ξαναζωντανέψει, αν και υπάρχει περίπτωση να του αναφέρεις με έμμεσο τρόπο ότι κάποιες ανάγκες σου παραμένουν ακάλυπτες.

 

 

 

 

 

Πηγή: astrology.gr