Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Ερωτικό ωροσκόπιο 8/11

Ερωτικό ωροσκόπιο 8/11

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθερος/η: Η Αφροδίτη καταφθάνει στον 7ο οίκο σου, προσφέροντας αφειδώς ευκαιρίες για δημιουργία μιας καινούργιας σχέσης, καθότι ο Ζυγός είναι το ζώδιο της συντροφικότητας. Με τη γοητεία σου να κτυπάει κόκκινο, θα είναι δύσκολο να περάσεις απαρατήρητος/η, αλλά και η έντονη διάθεση κοινωνικοποίησης που θα έχεις το προσεχές χρονικό διάστημα θα σε φέρνει σε επαφή με νέα πρόσωπα και στέκια, οπότε είναι μάλλον απίθανο να μην κεραυνοβοληθείς από έρωτα.
Σε σχέση: Αναστολή στις εντάσεις και τις κόντρες ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου θα δώσει η Αφροδίτη στον Ζυγό κι έμφαση στον έρωτα. Ακόμα και προβλήματα να προκύψουν στη σχέση σου, θα επικρατεί η ψυχραιμία και η ανάγκη εύρεσης λύσης μέσα από συζήτηση και εξεύρεσης κοινού τόπου.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθερος/η: Η κυβερνήτης σου Αφροδίτη περνά στο Ζυγό κι αρχίζεις να παίρνεις τα πάνω σου, καθώς θα είσαι πιο χαλαρός/η με λιγότερα εργασιακά προβλήματα ενώ δεν αποκλείεται καθόλου να έχεις μέσα στη δουλειά και τα ερωτικά τυχερά σου, αφού η εμφάνιση ενός καινούργιου προσώπου μπορεί να δώσει μια άλλη διάσταση στην έννοια «εργασιακές σχέσεις».
Σε σχέση: Πέρα από την τάση σου για ερωτικές απολαύσεις που θα αυξηθεί αυτή την περίοδο στη σχέση σου υπάρχει πιθανότητα να μεγαλώσει η όρεξή σου και για γευστικές απολαύσεις, οπότε φροντίστε με το ταίρι σου να μην χάσετε το μέτρο.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ελεύθερος/η: Η Αφροδίτη στο Ζυγό φέρνει φρεσκάδα και διάθεση ανανέωσης στην προσωπική σου ζωή ενώ όλο και περισσότερο θα προσανατολίζεσαι στην ιδέα της δημιουργίας μιας μόνιμης σχέσης για να έχεις όλα τα καλά που θα μπορούσε να σου προσφέρει. Πάντως πέραση θα έχεις αρκετή κι οι επιτυχίες σου στο αντίθετο φύλο θα είναι πολλές. Εσύ το μόνο που οφείλεις να κάνεις είναι τη σωστή επιλογή.
Σε σχέση: Και μέσα στην κρίση με το ταίρι σου θα βρείτε τρόπους να περάσετε «ζάχαρη» αυτό το διάστημα και μάλιστα χωρίς να ξοδεύετε τα μαλλιοκέφαλά σας. Σινεμά, μαζώξεις με φίλους στο σπίτι αλλά και κοινωνικές εκδηλώσεις δε θα λείψουν από το πρόγραμμά σας.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Η γλύκα κι η ζεστασιά σου θα τυλίγει σαν μαλακή κουβέρτα τους πάντες γύρω σου και τα κομπλιμέντα που θα μαζεύεις θα είναι άφθονα. Ωστόσο, όσες προτάσεις κι αν έχεις καλό θα ήταν να μη βιαστείς να προχωρήσεις αν το συγκεκριμένο άτομο δεν είναι διατεθειμένο να προχωρήσει σε σχέση. Φλέρταρε, λοιπόν, κάνε το παιχνίδι σου αλλά μην αποδέχεσαι, ούτε να απορρίψεις τίποτα αν δεν βεβαιωθείς.
Σε σχέση: Μέσα στα μέλια θα είστε με το ταίρι σου ενώ δεν αποκλείεται να προχωρήσετε σε συμβίωση ή σε γάμο, αν δεν το έχετε κάνει ήδη. Οι στιγμές στο σπίτι θα είναι απολαυστικές και ίσως κάνετε αρκετές βελτιώσεις ή αλλαγές για να αποκτήσετε το ζεστό, αρμονικό περιβάλλον που ονειρεύεστε.

 

ΛΕΩΝ

Ελεύθερος/η: Θα είναι εύκολο να κερδίσεις συμπάθειες και θετικά σχόλια αυτό τον καιρό για τη συνολική σου παρουσία ενώ η διπλωματική σου στάση θα ενισχυθεί οπότε δε θα χαλάς κανενός την καρδιά και βέβαια θα περνά έμμεσα και το δικό σου. Ίσως ανοίξεις επαφές με το εξωτερικό, κάνεις ένα ταξίδι ενώ δεν αποκλείεται να βρεις τον έρωτα σε ένα πρόσωπο που είναι από μακριά ή από άλλο μέρος της χώρας.
Σε σχέση: Σε όλες σου τις συζητήσεις με το ταίρι σου ακόμα και τους καβγάδες θα επιδείξεις μια περίεργη συμβιβαστική διάθεση ίσως γιατί δε θα θέλεις πια να χαλιέσαι και να τραβάνε τα πράγματα πολύ. Επιπλέον, είναι πιθανό ένα συγγενικό σας πρόσωπο να σας στηρίξει αν χρειαστείτε τη βοήθειά του.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Έχεις ήδη βάλει ως στόχο τη βελτίωση της προσωπικής σου ζωής και με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον 2ο οίκο σου ο προσωπικός σου μαγνητισμός θα αυξηθεί, το ίδιο και το ρομαντικό σου πνεύμα γι’ αυτό κι οι μετοχές σου στο χρηματιστήριο του έρωτα θα ανέβουν πολύ. Καλό θα ήταν λοιπόν να βάλεις για λίγο στην άκρη τα επαγγελματικά και να αυξήσεις τις βραδινές σου εξόδους γιατί μια ενδιαφέρουσα γνωριμία είναι πιθανή.
Σε σχέση: Μια αύξηση εσόδων είναι πολύ πιθανή που ακόμα κι να δεν είναι θεαματική, θα χαλαρώσει τόσο εσένα όσο και το σύντροφό σου και θα σας δώσει μια ανάσα. Επίσης, υπάρχει περίπτωση να το ρίξεις σε αγορές προσωπικών ειδών ή καλλυντικών που θα ενισχύσουν και την ερωτική σου διάθεση.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθερος/η: Καλωσορίζεις με χαμόγελο και μ’ όλους τους τύπους την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, αναμένοντας με ανυπομονησία να σου προσφέρει τα δώρα της. Η ανάγκη σου για μια θεαματική αλλαγή στην εξωτερική σου εμφάνιση που θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου θα αυξηθεί και θα ποντάρεις εκεί ώστε να αυξήσεις τις επιτυχίες σου στο αντίθετο φύλο. Ό, τι κι αν κάνεις, όπου κι αν βρεθείς θα τραβάς τα βλέμματα πάνω σου ενώ δεν αποκλείεται στο τέλος της περιόδου να μην είσαι πια μόνος/η.
Σε σχέση: Ο σύντροφός σου θα σε έχει στα ώπα-ώπα και δε θα σου χαλάει χατίρι. Κι εσύ όμως θα φροντίσεις να βγάλεις όλη τη γλύκα και τη χάρη σου και θα δείχνεις τον έρωτά σου γι’ αυτόν σε κάθε ευκαιρία. Με τις αποφάσεις και τις πρωτοβουλίες όμως δε θα το ‘χεις…

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθερος/η: Η ψυχολογία σου θα ανέβει και θα αποκτήσεις μια ισορροπία που θα σε ηρεμήσει και δεν θα ταλαιπωρείσαι από ανασφάλειες ή άγχη. Θα κάνεις σχέδια για την ερωτική σου ζωή και θα στρωθείς στη «δουλειά», προσπαθώντας να τα υλοποιήσεις. Με ένα καινούργιο πρόσωπο που σχετίζεται με τη δουλειά σου ίσως υπάρξει ένα ειδύλλιο που (άλλο που δεν ήθελες) θα αναπτυχθεί μακριά από τα φώτα και τα αδιάκριτα βλέμματα.
Σε σχέση: Δεν αποκλείεται να τα φορτώσεις στον κόκορα στην δουλειά γιατί θα αντιληφθείς ότι έχεις παραμελήσει αρκετά το ταίρι σου και με το δίκιο του σου ζητά λίγο περισσότερο ζέση. Πρόσεξε μόνο να κρατήσεις τις ισορροπίες.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθερος/η: Μέσα στη χαρά και το κέφι θα είσαι ενώ θα βρίσκεις συνεχώς αφορμές να βγαίνεις και να διασκεδάζεις με την παρέα σου. Θα περάσεις όμορφες στιγμές, θα γνωρίσεις καινούργια άτομα και θα κάνεις αρκετές φιλίες. Η είσοδός σου σε έναν ευρύτερο ή διαφορετικό κοινωνικό κύκλο θα σου κάνει καλό, αφού θα σε τροφοδοτήσει με νέα ενδιαφέροντα κι ίσως μέσα από αυτόν βρεις τον έρωτα.
Σε σχέση: Αποφασίζετε με το ταίρι σου να χαρείτε τη ζωή σας γι’ αυτό τον ελεύθερο χρόνο σας θα φροντίσετε να τον γεμίσετε με δραστηριότητες κι εξόδους που θα σας αναζωογονήσουν προσωπικά αλλά θα δυναμώσουν τον έρωτά σας.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθερος/η: Ίσως δώσεις παραπάνω βάρος στο στυλ και την εικόνα σου με αποτέλεσμα τα κομπλιμέντα να πάνε και να έρχονται. Όμως εσύ θέλεις ουσία γιατί έχεις κουραστεί να είσαι μόνος/η σου παρέα με τον πόνο σου. Θα έχεις τις ευκαιρίες σου, αρκεί να τις χειριστείς σωστά και να μη σε καταλάβει η ανάγκη. Να φροντίσεις λοιπόν να διαθέσεις τον εαυτό σου μόνο σε αυτό το άτομο που θα είναι πρόθυμο να σου προσφέρει ό, τι επιθυμείς!
Σε σχέση: Όλοι θα έχουν ένα καλό λόγο να πουν για σένα, ενώ δεν αποκλείεται να έχεις και μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση. Όμως δε θα βιαστείς να αποφασίσεις και θα κρατήσεις μια φλου στάση ενώ θα τη συζητήσεις εκτενώς με το σύντροφό σου ίσως γιατί θα έχεις τις αμφιβολίες σου.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθερος/η: Όσο γυρίζεις, τόσο περισσότερες ευκαιρίες θα έχεις να βρεις ένα άτομο που θα κερδίσει την καρδιά σου γι’ αυτό δέξου προτάσεις και πήγαινε όπου σε καλούν, ακόμα κι αν σου φαίνονται πολύ βαρετά γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει η τύχη. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να βρεις ταίρι να ταιριάξεις, ακόμα κι από το διαδίκτυο. Εκεί όμως μην αρκεστείς στην ανταλλαγή μηνυμάτων αλλά να επιδιώξεις συνάντηση.
Σε σχέση: Θα είσαι πιο συμβιβαστικός/η ή τουλάχιστον δε θα είσαι έτοιμος/η να προκαλέσεις το ταίρι σου στην πρώτη ευκαιρία, ενώ θα σου είναι πιο εύκολο να πεις κι ένα καλό λόγο ή να το επιβραβεύσεις σε μια του προσπάθεια.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

Ελεύθερος/η: Τόσο οικονομικά όσο κι ερωτικά, τα πράγματα θα πάνε πολύ καλύτερα αυτή την περίοδο ενώ δεν αποκλείεται μέχρι να φύγει η Αφροδίτη από τον 8ο οίκο σου να περάσεις στο κλαμπ των δεσμευμένων. Ο ρομαντισμός σου ανάμεικτος με έντονο ερωτισμό θα σε κάνει πόλο έλξης του αντίθετου φύλου, οπότε αν παίξεις σωστά τα φύλλα σου και κινήσεις τα κατάλληλα νήματα, το νερό θα μπει στο αυλάκι.
Σε σχέση: Ο έρωτας επανέρχεται γλυκός κι ονειρεμένος στη σχέση σου και αυτή την περίοδο θα είστε μέσα στα μέλια με το ταίρι σου ζώντας μοναδικές σεξουαλικές στιγμές.

 

 

 

 

Πηγή: astrology.gr