Πέμπτη , 2 Μάιος 2024
Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια – 10 έως 16 Ιουλίου

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια – 10 έως 16 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ

AdTech Ad

Όλα είναι κάπως δύσκολα για σένα αυτή την περίοδο, ιδιαίτερα στον τομέα της επικοινωνίας, αφού όπως φαίνεται σε έχει καταλάβει το συναίσθημα κι έχει πάρει τα ηνία, ενώ η λογική σου μάλλον έχει πάει περίπατο. Ευτυχώς όμως το πλανητικό σκηνικό θα αλλάξει και από τις 12 του μηνός θα «πάρεις φωτιά» οπότε θα ξαναβρείς τον εαυτό σου. Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες, μπορεί να αντιμετωπίζεις ακόμα κάποιες οικογενειακές ή επαγγελματικές δυσκολίες αλλά όλα θα αλλάξουν, αν κάνεις λίγη υπομονή. Τα καλά έρχονται οπότε προετοιμάσου να τα υποδεχτείς.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Η υπομονή σου εξαντλείται και μαζί με αυτή και τα περιθώρια που έχεις βάλει. Οι εσωτερικές δυνάμεις σου λένε τι να κάνεις και ως που αντέχεις, οπότε να ακολουθείς μόνο την καρδιά σου.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Πυκνώνουν τα θετικά μηνύματα που εισπράττεις γι’ αυτό και θα αρχίσεις να εκδηλώνεις τα καλά σου στοιχεία. Η σχέση σου με τους συγγενείς αλλά και με το φιλικό σου περιβάλλον είναι περισσότερο συναισθηματική κι ίσως βρεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά ακόμα και με άτομα που είχες χαθεί. Το κυριότερο είναι ότι έχεις διάθεση να βοηθήσεις και να περάσεις όμορφα, οπότε βρίσκεσαι με ένα τρόπο σε συνεχή επικοινωνία και σε επαφή με πολύ κόσμο. Μια ξένη γλώσσα, μαθήματα μαγειρικής ή ραπτικής, καθώς επίσης οτιδήποτε σχετίζεται με τη φροντίδα και την προστασία θα είναι αυτά που θα επιδιώξεις και θα κάνεις τα πάντα για να πετύχεις. Ένα ταξίδι με συγγενικά πρόσωπα θα σου δημιουργήσει ευχάριστη διάθεση.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Προσπάθησε να διατηρήσεις το καλό κλίμα και τις θετικές εντυπώσεις και μην μπεις στην διαδικασία του ανταγωνισμού και του φαίνεσθαι γιατί εκεί θα χάσεις το παιχνίδι.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάνεις κινήσεις που δηλώνουν ότι έχεις πάρει άλλη πορεία κι η σκέψη σου για όλα τα θέματα, από εκεί που ήταν αρκετά συγκρατημένη, τώρα μάλλον γίνεται αισιόδοξη και ελπίζεις σε κάτι καλύτερο. Οπότε θα έχεις πιο δυναμική παρουσία αλλά και μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και σε αυτά που γνωρίζεις ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις και τελείως διαφορετική οπτική γωνία. Ένα ταξίδι ή ένα είδος δημιουργικής έκφρασης θα σε βοηθήσουν να αναδείξεις τα επικοινωνιακά σου προσόντα. Μπορεί να αναζητάς θαυμαστές να εγκρίνουν αυτά που λες και αυτά που κάνεις, χωρίς να το καταλαβαίνεις, επειδή όμως δεν θα καταφύγεις σε πολλές υπερβολές, θα βρεις σύντομα τις ισορροπίες σου.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Όσο κρατάς πράγματα για τον εαυτό σου τόσο πιο δύσκολα θα εκφράζεσαι και θα δείχνεις τα θέλω σου. Αφήσου πιο ελεύθερος/η και θα δεις να αλλάζει τελείως το τοπίο.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σταδιακά ο Ερμής και η Αφροδίτη φεύγουν από το ζώδιό σου, αφήνοντάς σου όμως αρκετές ευαισθησίες και έντονη συναισθηματική έκφραση. Επειδή νιώθεις ότι όλα θα πάνε προς τα εκεί που θέλεις εσύ, θα εντείνεις τις προσπάθειές σου και θα ρίξεις το βάρος σου στο να κερδίσεις χρήματα, ώστε να ικανοποιήσεις περισσότερες προσωπικές σου επιθυμίες. Πιθανόν να έχεις μεγαλύτερες επιδιώξεις γιατί θέλεις να ξεπεράσεις κάποιες ανασφάλειες που αφορούν στην προσωπικότητά σου. Οι επαφές σου με άλλα άτομα μπορεί να γίνουν πιο επιλεκτικές. Η ιδιαίτερη παρουσία που θα έχεις ανάγκη να εκδηλώσεις προς τα έξω πιθανόν να σε ωθήσει σε υπερβολές.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αντιλαμβάνεσαι τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνεις. Μετά από κάποιες υπερβολές, ίσως τελικά καταλήξεις σε αυτό που θέλεις.

 

 

ΛΕΩΝ

Έρχεται μια εβδομάδα που θα δεις αρκετά πράγματα να αλλάζουν γιατί δυο σημαντικοί πλανήτες μπαίνουν στο ζώδιό σου, η Αφροδίτη στις 12 Ιουλίου και ο Ερμής στις 14. Θα κάνουν την εμφάνισή τους με πολύ εντυπωσιακό τρόπο, μάλιστα, ακόμα και ο ουρανός θα είναι πιο λαμπερός από την παρουσία τους. Αν μεταφερθεί αυτό σε προσωπικό επίπεδο, σημαίνει ότι θα σου φέρουν προσωπική λάμψη αλλά και μια υπερβολή, την οποία μπορεί να μην είναι εύκολο να τη διαχειριστείς. Γι’ αυτό δεν πρέπει να παρεκκλίνεις και να χάνεις το μέτρο και την ισορροπία. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, σίγουρα θα νιώσεις πιο έντονα την επιρροή γι’ αυτό θα ξεκινήσεις αλλαγές προς όλες τις κατευθύνσεις.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Είναι σημαντικό να εφοδιάσεις τον εαυτό σου με δυνάμεις που θα σε προχωρήσουν και θα σε προοδεύσουν προς όλες τις κατευθύνσεις. Αρκεί να μην πέσεις στην παγίδα του ατομικισμού.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά, περνάς καλά γιατί διάφορα γεγονότα που συμβαίνουν στην καθημερινότητά σου αποδεικνύουν ότι χαίρεις εκτίμησης και παρατηρείς ότι, όταν γνωρίζεις καινούργια άτομα, κερδίζεις την αποδοχή τους. Μερικές φορές μπορεί να νιώθεις ότι οι πολύ δικοί σου άνθρωποι σε πληγώνουν ή σε προδίδουν με τον τρόπο που σκέφτονται ή κινούνται απέναντί σου, αλλά αυτό μάλλον προέρχεται από την μεγάλη ευαισθησία που έχεις μέσα σου την οποία την κρύβεις αρκετά έξυπνα. Πιθανόν να ξεκινήσεις κάποιες μυστικές συμφωνίες για ένα επαγγελματικό σου σχέδιο ή να υπάρξει ένα έντονο παρασκήνιο με πρωταγωνιστή/α εσένα. Αν κάνεις υπομονή, το σύμπαν θα δουλέψει για σένα και θα σου έρθουν αποκαλύψεις «στο πιάτο» που σίγουρα θα σου φανούν χρήσιμες.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μερικές φορές το να κρύβεις τα χαρτιά σου είναι η πιο δυνατή κίνηση που μπορείς να κάνεις, όχι γιατί κινδυνεύεις από τους άλλους αλλά για να προστατεύεσαι από εσένα.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Αυτή η εβδομάδα θα είναι πολύ πιο εύκολη γιατί σιγά-σιγά θα αποφορτιστείς από συναισθηματικές εντάσεις και οικογενειακές υποχρεώσεις. Όλα θα γίνουν πιο εντυπωσιακά και η απήχηση που θα έχεις θα είναι μεγαλύτερη. Σίγουρα θα είσαι το επίκεντρο μιας παρέας ή μιας ομάδας που θα σου δώσει ευχαρίστηση και κυρίως νέα ενδιαφέροντα που θα έχουν πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα. Το καλό είναι ότι οι εξαρτήσεις σου θα υποχωρήσουν και θα μπορείς να στέκεσαι μόνος/η σε οτιδήποτε κάνεις. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα έχεις κάποιες περίεργες επαγγελματικές προκλήσεις που θα σου δείξουν όμως μια διαφορετική διάσταση των πραγμάτων.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αλλάζεις θετικά και αυτό είναι που σε βοηθάει στο οτιδήποτε κάνεις. Το κυριότερο είναι ότι νιώθεις πλέον μια εσωτερική σιγουριά ότι θα τα καταφέρεις.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχεις ένα ιδιαίτερο ενθουσιασμό τον οποίο δημιουργεί περισσότερο το ένστικτό σου παρά οτιδήποτε άλλο. Οπότε θα κλείσεις τα αφτιά σου στις φωνές των άλλων ατόμων γιατί θέλεις να ακούσεις μόνο την δική σου. Ένα οικογενειακό πρόβλημα που θα προκύψει, θα προτιμήσεις να το διευθετήσεις με τον τρόπο σου και χωρίς παρεμβάσεις τρίτων. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα δεις να συσσωρεύεται η ενέργειά σου σε πολύ υψηλά επίπεδα αλλά θα βρεις άμεσες και γρήγορες λύσεις για να την εκτονώσεις. Όλα είναι εφικτά αυτό το διάστημα και αν θέλεις, μπορείς να κάνεις υπερβάσεις και υπερβολές με μεγάλη ευκολία. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα έχεις μια ιδιαίτερη λάμψη και ένας παθιασμένος έρωτας ίσως σου κτυπήσει την πόρτα.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Βρίσκεις και πάλι τους ρυθμούς σου που αφορούν όμως κυρίως την προσωπικότητά σου. Όλα θα γυρίζουν με γύρω από εσένα και θα βάλεις την προσωπική σου σφραγίδα σε ό,τι και αν κάνεις.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσπαθείς να κάνεις πράξη κάποιες συνεργασίες και έχεις έντονη πίστη και αισιοδοξία για τα σχέδιά σου. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα σε απασχολούν ακόμα οικογενειακά ή κληρονομικά θέματα αλλά θα βάλεις τα δυνατά σου να τα ξεπεράσεις. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, θα ενεργοποιηθούν όλες οι δυνάμεις σου, με στόχο την διόρθωση πολλών λαθών ή άτυχων περιστάσεων που θα ήθελες να επανορθώσεις αλλά και να τα αποφύγεις στο μέλλον που είναι το πιο σημαντικό. Μετά όλα τα άλλα θα έρθουν. Η έντονη θρησκευτικότητα μπορεί να σε χαρακτηρίσει αυτό το διάστημα και να ψάχνεις μέσα σου να βρεις δυνατά στηρίγματα για να ακολουθήσεις τις επιδιώξεις σου και θα το πετύχεις, αρκεί να πιστέψεις στον εαυτό σου.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Η οργάνωση ενός ταξιδιού ή οτιδήποτε άλλου που πιθανόν να σε αναβαθμίσει θα είναι για σένα θετικό και θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από τα ίδια και τα ίδια.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσπαθείς να ξεκαθαρίσεις την θέση σου σε σχέση με τα άλλα άτομα. Ενώ έχουν ανοιχτεί πόρτες και βρίσκεις στήριξη από ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα, υπάρχει ένα εμπόδιο αυτή την στιγμή, το οποίο σχετίζεται με τον διαφορετικό τρόπο που σκέφτεσαι. Πιθανόν να μην θέλεις πλέον να μπαίνεις σε καλούπια ή να σε καθοδηγούν πρόσωπα που -κατά την γνώμη σου- δεν είναι ισότιμά σου. Μια ξαφνική αντίδραση ή διαφωνία από την πλευρά οικονομικών συνεργατών σου μπορεί να σε σπρώξει σε υπερβολές ή να σε κάνει πιστέψεις ότι πρέπει να αποδείξεις περισσότερο την αξία σου. Μην «τσιμπήσεις» γιατί θα είναι ο εγωισμός σου που θα θολώσει την κρίση σου.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αν θέλεις να βοηθήσεις τον εαυτό σου να μην εκλάβεις ως αρνητική καμία διαφωνία από την πλευρά τρίτων. Αντίθετα, να την πάρεις σαν παρότρυνση για να δεις κάτι καινούργιο

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αφήνεις πίσω σου κάποιες αντιφάσεις και συναισθηματικές εντάσεις και βάζεις πλώρη, ώστε να ξεκαθαρίσεις, κυρίως μέσα σου, με ποιους ανθρώπους θέλεις να είσαι πολύ κοντά και με ποιους πρέπει να κρατηθείς σε απόσταση. Η μετακίνηση της Αφροδίτης και του Ερμή απέναντί σου, σε υποχρεώνει να ασχοληθείς περισσότερο με τις ανάγκες των άλλων ατόμων. Αν συνεργάζεσαι με ένα Λιοντάρι, θα πρέπει να κάνετε από κοινού πολλά πράγματα. Ανοίγουν πόρτες σιγά-σιγά και εισπράττεις τα καλά μέσα από τρίτους. Οτιδήποτε σε αγγίζει συναισθηματικά, μπορεί να σε αδειάζει εσωτερικά γιατί μερικές φορές «τα βρίσκεις σκούρα» με άτομα που σου έχουν δημιουργήσει ενοχές, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί προς το τέλος του τρίτου δεκαήμερου. Μια απόφαση που αφορά σε θέματα επαγγελματικά, πρέπει να την πάρεις άμεσα κι ας πιεστείς.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Βρίσκεις νέες ευκαιρίες για να ξεδιπλώσεις τα ταλέντα σου και κυρίως ό,τι αφορά στο δημιουργικό σου κομμάτι που θέλεις να δουλέψεις.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

Συγκεντρώνεσαι περισσότερο στα θέλω σου και ακόμα κι αντιρρήσεις να υπάρχουν από την πλευρά των δικών σου ατόμων, εσύ επιμένεις και τελικά αποκτάς το θάρρος που σου χρειάζεται για να κάνεις ένα βήμα πιο μπροστά. Μπορεί στα μάτια των άλλων να φαίνεσαι ότι κάνεις υπερβολές αλλά εσύ πιστεύεις το αντίθετο. Η αλήθεια είναι κάπου στην μέση. Θα είναι μια περίοδος που ενδεχομένως να υπάρχουν διαφωνίες και εντάσεις για τον τρόπο διαχείρισης μιας κατάστασης, κυρίως με ένα Λιοντάρι. Όμως, αυτή την φορά ξέρεις τι ακριβώς θέλεις και έτσι δεν θα χάσεις τον δρόμο σου. Το να σκέφτεσαι με ένα υποκειμενικό τρόπο θα σε βοηθήσει και θα σου δώσει δύναμη να επιμείνεις στον στόχο και τις επιθυμίες σου.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Χρειάζεται να αποδείξεις την αξία σου λόγων των εξωτερικών συνθηκών που υπάρχουν, οπότε δεν πρέπει να αφήνεις τίποτα στην τύχη του.

 

 

 

 

 

Πηγή: astrology.gr