Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια – 11 έως 17 Ιουνίου

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια – 11 έως 17 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ

AdTech Ad

Θα κάνεις την προσπάθειά σου για να γεμίσεις κάποια κενά που αυτή τη στιγμή υπάρχουν στη ζωή σου. Το καλό είναι ότι ξεκολλάς και δεν έχεις εκείνη την άσχημη διάθεση γιατί βλέπεις μπροστά σου μέλλον και αυτό είναι που θα σου δώσει μια εξαιρετική προοπτική. Μια καινούργια γνώση θα σε απελευθερώσει και θα σου δώσει αντοχές αλλά και ανοίγματα. Επειδή υπάρχουν θέματα στο οικονομικό επίπεδο μιας συνεργασίας, θα χρειαστεί από την πλευρά σου να βάλεις το μαχαίρι στο κόκκαλο και να ερευνήσεις ακόμα και πιθανές αδικίες προς το πρόσωπό σου από συνεργάτες ή δικούς σου λάθος χειρισμούς.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Η απαλλαγή από διάφορες μικρές έννοιες θα σου δώσει τη δυνατότητα να ξεπεράσεις εμπόδια που δεν σε άφηναν να δεις καινούργιες προοπτικές.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Προσπαθείς να ξανακερδίσεις την εμπιστοσύνη ή την συναισθηματική ασφάλεια μέσα από σχέσεις που θεωρείς δεδομένες. Αλλά, στην προσπάθειά σου αυτή, μπορεί να κάνεις λάθη που θα δημιουργήσουν εξαρτήσεις τις οποίες όμως δεν έχεις ανάγκη. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα προσπαθήσεις να ξαναμπείς στο παιχνίδι και να γίνεις απαραίτητος/η στα δικά σου άτομα, με ένα τρόπο όμως ελεγκτικό. Αλλά, καλύτερα να έχεις λιγότερο έλεγχο επάνω στους άλλους για να έχεις και την ανεξαρτησία σου. Είναι ένα δυναμικό βήμα που αν το καταφέρεις, θα πετύχεις πολύ περισσότερα από τα αναμενόμενα. Οι έξυπνες κινήσεις και οι επιπλέον γνώσεις σε οικονομικά θέματα θα αλλάξουν την μίζερη οπτική σου.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αν έχεις τη δύναμη να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα όπως είναι, κυρίως όσον αφορά στα δικά σου άτομα, θα μπεις αυτόματα στην διαδικασία της εξυγίανσης.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ωφελείσαι άμεσα γιατί μέχρι και τις 17 Ιουνίου η Αφροδίτη μαζί με τον Ήλιο θα είναι στο ζώδιό σου και από τις 13 του μηνός θα μπει και ο Ερμής. Οπότε οι κινήσεις σου θα είναι πιο σίγουρες και κυρίως πιο κοντά στον ψυχισμό σου. Δε θα κάνεις τα χατίρια κανενός, αντίθετα, θα βρεις διέξοδο σε προβλήματα που σε έχουν απασχολήσει. Η δυναμική σου πάντως θα οφείλεται και στον τρόπο που θα σκέφτεσαι γιατί όλα δείχνουν ότι κάτι αλλάζει μέσα σου. Αυτό που θα σε χαρακτηρίσει το συγκεκριμένο διάστημα είναι το φρένο που θα βάλεις, ακόμα και στον ίδιο σου τον εαυτό σου, σε συνήθειες ετών που δεν σου έκαναν καθόλου καλό. Η αυστηρότητα και η οριοθέτηση είναι όμως διπλής κατεύθυνσης γιατί γίνονται και από εσένα αλλά και από ένα πιο ώριμο άτομο που θέλει να σε δει να αλλάζεις.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Όσο πιο σοβαρά παίρνεις τη ζωή και τα άτομα που έχεις δίπλα σου, τόσο πιο πολύ θα σε σέβονται και θα σε εκτιμούν.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσπαθείς να είσαι όσο μπορείς πιο ανοικτός/η και ανεκτικός/η ακόμα και σε καταστάσεις που άλλες φορές δεν θα άντεχες καθόλου. Δοκιμάζεις με κάποιο τρόπο τις δυνάμεις σου σε θέματα επικοινωνίας που για σένα δεν είναι και το πιο εύκολο. Παρ’ όλο που υπάρχουν συνεχόμενες αλλαγές σε πολλά επίπεδα και κυρίως στην καθημερινότητα γιατί προστίθενται καινούργια στοιχεία που δεν αντιλαμβάνεσαι πλήρως, διατηρείς την ψυχραιμία σου γιατί το ένστικτό σου λέει ότι γίνονται για το καλό σου. Η Αφροδίτη που θα μπει από τις 18 του μηνός στο ζώδιό σου θα σου φέρει μια θετική αλλαγή, αφού θα έχεις την τύχη να διαπραγματεύεσαι με μεγαλύτερη ευκολία οτιδήποτε σε απασχολεί.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Η συνεχής διάθεση για επικοινωνία σε κάνει να μαθαίνεις καινούργια πράγματα, οπότε ελίσσεσαι πολύ πιο εύκολα σε όλα τα επίπεδα.

 

 

ΛΕΩΝ

Οι προσπάθειές σου θα πιάσουν τόπο, αφού θα σε βοηθήσουν και οι δικοί σου άνθρωποι. Η συνειδητοποίηση πολλών νέων πραγμάτων θα σε κάνουν πιο ανοικτό/η και θα εκτιμήσεις περισσότερο όσα έχεις κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Οι φίλοι θα είναι πολύ κοντά σου και θα μοιράζεστε όμορφες στιγμές. Το ότι μπορεί να είσαι αρκετά επιφυλακτικός/η με το οικογενειακό περιβάλλον και κυρίως με το θέμα ενός ακινήτου, θα σε κάνει να απομονωθείς ή να φαίνεσαι κάπως απόμακρος/η. Όλα πάντως έχουν το τίμημά τους και πρέπει, αν έχουν γίνει κάποια λάθη, είτε σε επίπεδο υπεραξίας ή το αντίθετο, να τα αναγνωρίσεις και να τα διορθώσεις. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα δεις μια καινούργια πραγματικότητα η οποία πιθανόν να σου είχε διαφύγει ή να μην ήθελες καν να υπάρχει στη ζωή σου.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αν αναγνωρίσεις σφάλματα του παρελθόντος, θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποιες αναστολές και κυρίως κωλύματα που σε εμποδίζουν να προχωρήσεις.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μιλάς με πολύ κόσμο και αυτό ως ένα σημείο σε βοηθά να κάνεις γνωριμίες που θα σε εξελίξουν, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Αν έχεις ενδοιασμούς ή διχάζεσαι και δεν ξέρεις τι είναι το καλύτερο για σένα, ώστε να πάρεις κάποιες αποφάσεις, είναι προτιμότερο να περιμένεις λίγο μέχρι να σιγουρευτείς ότι τελικά είσαι στο σωστό δρόμο. Μόνο έτσι θα έχεις την σωστή επαφή και επικοινωνία με τους γύρω σου αλλά και με το αντικείμενο που θέλεις να ασχοληθείς. Εν τούτοις, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η με μια κίνηση που θέλεις να κάνεις και πιστεύεις ότι θα σε βγάλει από την μονοτονία γιατί μπορεί να βλέπεις το τυρί κι όχι τη φάκα. Όλα να τα συζητάς και να τα διαπραγματεύεσαι. Οι οικογενειακές σχέσεις προς το τέλος της εβδομάδας θα σε οδηγήσουν σε ασφαλή μονοπάτια.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ο πολύς κόσμος σου κάνει καλό και συγχρόνως σε ξεσηκώνει για ανοίγματα που μπορεί να μην σου ταιριάζουν. Βρες την μέση οδό και εκεί να βαδίσεις.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Εκφράζεσαι πιο εύκολα γιατί έχεις σιγουριά και εσωτερική ισορροπία η οποία σε βοηθάει να αντισταθείς στους φόβους σου, να ξανοιχτείς και να ανακτήσεις τις παλιές σου επαφές. Βρίσκεσαι σε φάση που μπορείς να ανοίξεις τα φτερά σου και να διοχετεύσεις την ενέργειά σου, είτε στην εκπαίδευση είτε σε μια μορφή επικοινωνίας με άτομα που ενδεχομένως να ζουν και στο εξωτερικό. Η δική σου στάση ζωής θα ωθήσει στο να παρθούν αποφάσεις ακόμα και μέσα σε μια ομάδα, ώστε όλα να είναι ισότιμα και κυρίως ελεύθερα. Θα πεις πλέον εύκολα τη γνώμη σου και θα την ακολουθήσουν πολλοί. Οι αντιφάσεις και οι συγκρούσεις θα σταματήσουν για λίγο και η ισορροπία με το περιβάλλον γύρω σου θα είναι πλέον αρμονική.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αναλαμβάνεις εύκολα πρωτοβουλίες οι οποίες αυτή την στιγμή δείχνουν οι πλέον κατάλληλες για την εξέλιξή σου. Ακολούθησε το ένστικτό σου, όσο περισσότερο μπορείς.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσπαθείς με νύχια και με δόντια να κάνεις συμβιβασμούς και επικοινωνιακές ντρίπλες. Άλλες φορές τα καταφέρνεις και άλλες όχι γιατί όλα είναι πολύ φλου και νιώθεις ότι συχνά σε ό,τι κάνεις δεν είσαι ο εαυτός σου. Μπορείς, ωστόσο, να διαπραγματεύεσαι και βγαίνεις έξω από τα όριά σου κι αυτό είναι για σένα πρωτόγνωρο και ασυνήθιστο. Το κλειδί είναι ότι μετακινείσαι και δεν παραμένεις σε σταθερή βάση. Τα οικονομικά που αφορούν σε τρίτους αλλά και άτομα που σε υποστηρίζουν ή είναι συνεργάτες από τα παλιά θα σε βάλουν να αναπροσαρμόσεις κάποιες αξίες σου τις οποίες δεν ήταν εύκολο μέχρι τώρα να τις διαμορφώσεις με τα νέα δεδομένα γιατί και ανασφάλειες έχεις αλλά και δεν είσαι σίγουρος/η ότι κάνει το σωστό.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μην εγκαταλείπεις τον αγώνα όσο και αν τον διακόπτεις συνέχεια γιατί προστίθεται ένα καινούργιο στοιχείο. Τα καταφέρνεις και βλέπεις σφαιρικά όλες σου τις υποθέσεις και αυτό σίγουρα σε εξελίσσει.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι άλλοι παίζουν ένα σημαντικό ρόλο για σένα αλλά νιώθεις κι ένα είδος εξάρτησης που χρειάζεται με τρόπο να την αποτινάξεις, άσχετα αν αυτός που τελικά ευνοείται είσαι εσύ. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να αναπροσαρμόσεις τη ζωή σου και τους στόχους σου ανάλογα πως σου συμπεριφέρονται ή πως ανταποκρίνονται οι πολύ κοντινοί σου άνθρωποι. Μπορεί να μην το πετύχεις απόλυτα από την μια στιγμή στην άλλη, αλλά στο τέλος κάτι καλό θα σου μείνει, είτε μια συνεργασία είτε μια πολύ δυνατή φιλία, η οποία θα ενώσει διάφορες αντιθέσεις που ήδη υπάρχουν και λειτουργούν στην ζωή σου και συγχρόνως θα σε αποδεσμεύσει από τα επώδυνα και δυσάρεστα γεγονότα.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Όσο δεν αφήνεις να εισχωρήσει στη ζωή σου ένα συγκεκριμένο άτομο και αντιστέκεσαι, τόσο πιο δύσκολα θα μπεις σε συντροφική σχέση.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Διατηρείς την ψυχραιμία σου, αν και νιώθεις ότι απομακρύνεσαι από την πραγματικότητα. Θα ήθελες πάντως να είναι όλα ομαλά και να μην αναγκάζεσαι να κάνεις συμβιβασμούς ή οπισθοχωρήσεις. Δεν σε γεμίζει τίποτα γιατί χρειάζεσαι πολύ δουλειά και αυτό σε κάνει να νιώθεις σαν ψάρι έξω από τα νερά. Το διάβασμα και γενικά η ενημέρωση πάνω σε θέματα γνώσεων ή πληροφοριών θα σου δώσει άλλο αέρα και συγχρόνως θα σε πάει και λίγο πιο μακριά. Αλλά το ζητούμενο είναι να κάνεις την υπέρβαση και θα αναγκαστείς τελικά να την κάνεις γιατί δεν θα έχεις άλλα περιθώρια. Από το τέλος της εβδομάδας, επειδή μπαίνει η Αφροδίτη στον άξονά σου, θα έχεις την ανάγκη να δώσεις περισσότερα στην οικογένειά σου αλλά και σε άτομα που σου βγάζουν στην επιφάνεια τη θαλπωρή, την ασφάλεια και την προστασία. Οτιδήποτε δεν ρέει θα το εγκαταλείψεις σιγά-σιγά με στόχο την προσωπική σου ηρεμία. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, υπάρχουν ευκαιρίες για επαγγελματική σταθερότητα, αρκεί να ενώσεις τις δυνάμεις σου με άτομα και καταστάσεις που σε συνδέουν με το παρελθόν.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Η ζωή σου χρειάζεται αυτή την περίοδο μεγαλύτερη ελαφρότητα και επικοινωνία για να μπορείς να ελιχθείς στην καθημερινότητα.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχεις αντοχές και εκμεταλλεύεσαι συνέχεια την παραμικρή ευκαιρία που μπορεί να σου παρουσιαστεί, είτε μέσω φίλων και γνωστών είτε μέσω μια παλιάς ερωτικής σχέσης. Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις είναι ένα οικονομικό βαρίδι που σχετίζεται με υποθέσεις του παρελθόντος και αυτό κατά κάποιο τρόπο σε τραβάει πίσω. Στάσου στο ύψος των περιστάσεων και μην λυγίσεις μπροστά σε οποιαδήποτε δυσκολία. Η τύχη είναι με το μέρος σου, αρκεί να έχεις σωστό προγραμματισμό και να μην πάρεις τίποτε επί πόνου ή το θεωρήσεις τετελεσμένο γιατί όλα κυλούν και μάλιστα πολύ γρήγορα. Αρκεί να μπεις σε καινούργια σχήματα και ρίσκα και να οραματιστείς ή να πιστέψεις περισσότερο στις αλλαγές, κυρίως σε επίπεδο νέας δημιουργικής δουλειάς.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Όσο βλέπεις ευκαιρίες, τόσο δεν θα σε εγκαταλείπει η τύχη σου. Γι’ αυτό κράτησε με νύχια και δόντια το δημιουργικό σου κομμάτι.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

Δοκιμάζεις τις δυνάμεις σου σε πολλά καινούργια πράγματα αλλά εκεί που όλα πάνε ρολόι ξαφνικά μπορεί να χαλάνε και εσύ να διχάζεσαι προς τα που θα πρέπει να κατευθυνθείς. Οι υπερβολές δεν είναι του χαρακτήρα σου για αυτό μην μπλέκεσαι με λόγια και πληροφορίες που στο τέλος μπορεί να σου φανούν άχρηστες. Αν θέλεις να ανανεώσεις το σπίτι σου, μπορείς να το κάνεις πιο εύκολα, αν είσαι ανοικτός /η σε ιδέες ή οτιδήποτε είναι τελείως διαφορετικό από αυτά που γνώριζες μέχρι τώρα. Μπορεί από την πολύ πληροφόρηση κάπου να χαθείς και να μην ξέρεις τι να ακολουθήσεις αλλά η διάκριση και η επιμονή θα σου φέρει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Γενικά, το ξεσκαρτάρισμα είναι αυτό που θα σου δώσει ενέργεια για να προχωρήσεις γιατί θα ξέρεις τι να κρατήσεις και τι να πετάξεις. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, η επαγγελματική σου δράση θα έχει ένα συγκεκριμένο στόχο, οπότε θα ξεπεράσεις κάποιες αναστολές ή αναποδιές που ίσως συμβαίνουν αυτό το διάστημα.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Οι αφορισμοί δεν σου πηγαίνουν καθόλου. Οπότε, μην μπεις στο παιχνίδι της κρίσης και της απόρριψης ατόμων κυρίως μέσα από πληροφορίες που δεν τις έχεις καν διασταυρώσει.

 

 

 

 

 

Πηγή: astrology.gr