Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια – 17 έως 23 Ιουλίου

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια – 17 έως 23 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ

Γίνεσαι πιο εξωστρεφής και αυτό σε βάζει σε μια καινούργια διαδικασία η οποία σου δίνει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και δύναμη. Θα βρεθείς σε νέα σχήματα και καταστάσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις πολλά από τα προβλήματα του παρελθόντος. Η κρίση σου πάντως θα γίνει πιο ορθή και θα εστιάσεις σε ένα συγκεκριμένο θέμα το οποίο είναι απαραίτητο, ώστε να κάνεις ένα όνειρό σου πραγματικότητα. Το μυστικό είναι να βιώσεις όμορφες εμπειρίες και να ξεσηκωθείς συναισθηματικά γιατί είναι σημαντικό να έχεις θετική αντιμετώπιση στα πράγματα. Η υπομονή και η επιμονή θα σου φέρουν και χρήματα και θα ζήσεις ευχάριστες στιγμές.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Η δράση σου χρειάζεται να είναι σταθερή και αυτό σίγουρα σε βάζει σε καινούργια μονοπάτια τα οποία είναι έντονα δημιουργικά.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν θα κάτσεις να αναλύσεις αυτή την στιγμή τα πράγματα ενώ μπορεί να επιμείνεις σε κάποιες απόψεις που είναι υπερβολικές και πιθανόν να εμπεριέχουν και το στοιχείο του θαυμασμού ή του μεγαλείου από την πλευρά σου, εφ’ όσον θέλεις οπωσδήποτε να σε εκτιμήσουν για αυτά που κάνεις. Ίσως να μονοπωλείς το ενδιαφέρον των άλλων με διάφορα τρυκ που ούτε και εσύ αντιλαμβάνεσαι εύκολα. Η επαφή με ένα Λιοντάρι δεν είναι και πολύ άνετη, κυρίως αν βρίσκεστε μαζί στον ίδιο χώρο γιατί σου επιβάλλει με τον τρόπο του ένα στυλ διαβίωσης που θεωρείς ότι είναι μάλλον ξένο στα δικά σου δεδομένα.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Η διάθεσή σου να κατανοήσεις ή να βοηθήσεις ξεκινά από την επιθυμία της ατομικής σου αναγνώρισης. Φρόντισε να μην το παρακάνεις.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά, περνάς καλά γιατί έχεις αποφορτιστεί και νιώθεις ότι όλα έχουν μπει σε μια ομαλή κατεύθυνση. Μικρά ταξίδια ή επαφή με άτομα που συμπαθείς και νιώθεις ότι έχετε καλή επικοινωνία θα διανθίσουν την καθημερινότητά σου. Πάντως αυτό το διάστημα κάνεις μακροπρόθεσμα σχέδια, με στόχο την εξασφάλισή σου, είτε σε δουλειά είτε σε προσωπική σχέση. Το κυριότερο είναι ότι έχεις ένα πολύ καλό αβαντάζ, την έλλειψη διχογνωμίας που πολλές φορές σε βασανίζει και από αυτό και μόνο αισθάνεσαι ότι μπορείς να ξεπεράσεις τις δυσκολίες του παρελθόντος.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Το ότι βρίσκεσαι μέσα σε καταστάσεις που τροφοδοτούν το δημιουργικό σου κομμάτι είναι για σένα ένα θετικό βήμα προς την εξέλιξη.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η διορατικότητά σου θα αυξηθεί με την Πανσέληνο και θα είναι πιο έντονη, αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του τρίτου δεκαήμερου. Θα δεις την αλήθεια, ενώ θα βγει στην επιφάνεια οτιδήποτε έχεις βαθιά κρυμμένο ή «κουκούλωνες» τόσο καιρό, ιδίως σε θέματα πολύ στενών συνεργασιών αλλά και συντροφικής σχέσης, οπότε θα απελευθερωθείς. Από την άλλη, θα ασχοληθείς περισσότερο με τα οικονομικά σου και θα κάνεις προσπάθειες, ώστε να ξεχωρίσεις ή να ισχυροποιήσεις τις δικές σου πεποιθήσεις που θα σε υποστηρίξουν στα επόμενα βήματά σου. Το ότι θέλεις να φανείς και να ξεχωρίσεις σε ό,τι κάνεις θα είναι για σένα ένα κίνητρο για να δημιουργήσεις κάτι πιο πάνω από εσένα.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Οι αλλαγές που κάνεις θα σε ωφελήσουν για να ανεβάσεις τον πήχη και για να ξεκολλήσεις από συνήθειες που δεν σε προοδεύουν καθόλου.

 

 

ΛΕΩΝ

Γράφει η Μπέλλα Κυδωνάκη

Έχεις την τιμητική σου, αφού το πλανητικό σύστημα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για σένα και θα σου προσφέρει δώρα αλλά κυρίως θα σου δώσει μια έντονη σιγουριά σε ό,τι κάνεις. Ο εγωισμός σου όμως ίσως υπερτονιστεί και πιέζεις να γίνεται το δικό σου γι’ αυτό καλό θα είναι να έχεις αυτογνωσία και να μπορείς να διακρίνεις την υπερβολή που μάλλον θα σε ξεπεράσει κάποια στιγμή. Η προσωπική σου δύναμη θα είναι μεγάλη και θα δώσεις μια άλλη διάσταση στην ζωή σου, παρεμβαίνοντας και βρίσκοντας μονοπάτια που σίγουρα θα σε ξεκολλήσουν ακόμα και από δύσκολες καταστάσεις. Μέσα στο σπίτι σου συνεχίζεις να νιώθεις κάπως αδικημένος/η και πιθανόν να πιστεύεις ότι οικονομικά μπορεί να σε ρίχνουν αυτή την περίοδο, τελικά όμως θα επικρατήσει το συναίσθημά σου και με αυτό θα προσπαθήσεις να εναρμονίσεις όλες σου τις κινήσεις.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ: Ανακατατάξεις σε όλα τα επίπεδα θα σε φέρουν εμπρός σε μια νέα, πιο θετική πραγματικότητα η οποία θα σου δώσει μεγαλύτερη εύνοια.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχεις βάλει σαν στόχο να απομονωθείς κάπως και να επιλέξεις ήρεμα και χωρίς παρεμβολές τι σου πηγαίνει και τι όχι. Πιθανόν να μην μπορείς να κάνεις άμεσα ξεκαθαρίσματα με κάποια πρόσωπα για αυτό θα προσπαθήσεις να κινηθείς πίσω από κλειστές πόρτες και χωρίς να δώσεις στόχο. Θα κάνεις ορθή επιλογή ατόμων και θα δουλέψετε μαζί πολύ δυναμικά. Ο από μηχανής Θεός μπορεί να εμφανιστεί σε κάποιες προσωπικές σου υποθέσεις και να έχεις μπροστά σου ένα αποτέλεσμα που δεν το περίμενες καν. Τα σχέδια κι η οργάνωση ενός ταξιδιού με ένα φίλο σου Σκορπιό θα σου φτιάξουν τις ημέρες.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Κρατάς κρυμμένα κάποια καλά χαρτιά γιατί θέλεις να προστατεύσεις τις σκέψεις και τα σχέδιά σου και να μην τα ανακοινώνεις ακόμα.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Οι δύσκολες ημέρες σιγά-σιγά απομακρύνονται και τη θέση τους παίρνουν πιο εύκολες και όμορφες. Επιτέλους, ξεχωρίζει αυτό που κάνεις και έτσι απελευθερώνεσαι από εντάσεις και ανασφάλειες που πιθανόν να σχετίζονταν και με την οικογένειά σου. Η Πανσέληνος, αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες, μπορεί να σε επηρεάσει και να δεις μπροστά σου μια διαφορετική πραγματικότητα από αυτή που ήξερες μέχρι τώρα. Το μυστικό είναι να παραμείνεις ψύχραιμος/η και ό,τι κι αν γίνει, να μην μετακινηθείς από την πρωταρχική σου θέση που είναι και η σωστή. Σε ενδιαφέρει πολύ η αποδοχή των φίλων σου ή μιας ομάδας και επιζητάς τα θετικά σχόλια και κινήσεις από την πλευρά τους που να αποδεικνύουν ότι σε εκτιμούν.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ο ανταγωνισμός δεν μπορεί να σε προχωρήσει. Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο για να εξασκηθείς στην ευγενή άμιλλα.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης στο ζώδιό σου κάνει πλέον αισθητή την παρουσία του και σε υποχρεώνει σε κινήσεις που πιθανόν παλιότερα να απέφευγες. Όσο ανεβαίνει η αντιπαλότητα, τόσο αυξάνεται και η δική σου επιθυμία να σε αποδεχτούν πλήρως -και όχι μόνο- συγκεκριμένα άτομα. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα δουλέψεις πολύ σκληρά για να πετύχεις τον στόχο σου και στο τέλος, αν έχεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου αλλά και στους γύρω σου, θα τα καταφέρεις, παρά τα εμπόδια και τις ανατροπές στα σχέδιά σου. Οι αξίες σου αυτές τις ημέρες μπορεί να νιώθεις ότι χάνονται ή υποχωρούν εμπρός στην τάση για το φαίνεσθαι και όχι το γίγνεσθαι που είναι και η ουσία των πραγμάτων.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Θα προσπαθήσεις να προσεγγίσεις μέσα από μια δική σου πραγματικότητα το ιδανικό και θα έρθουν όλα πολύ εύκολα.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όλα με ένα μαγικό τρόπο αλλάζουν, αφού η πίστη σου ενδυναμώνεται, με στόχο το καλό αλλά και την αγάπη του εαυτού σου και των άλλων. Οπότε, αυτό θα σου δώσει φτερά και θα έχεις την αισιοδοξία ότι τα πράγματα θα πάνε καλά και χωρίς να κοπιάσεις ιδιαίτερα. Μπορεί να νιώθεις ότι υπάρχει μια ανώτερη δύναμη που σε οδηγεί. Ενώ τις προηγούμενες ημέρες αισθανόσουν ότι σε είχαν εγκαταλείψει όλοι, τώρα έρχονται τα πάνω κάτω και μάλιστα υπέρ σου, οπότε θα εκμεταλλευτείς και την οικονομική εύνοια που μπορεί να έρθει ξαφνικά από το εξωτερικό ή μέσα την καταξίωση μιας δουλειάς σου σχετική με αυτό ή την παιδεία.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μπορείς εύκολα να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα και να κερδίσεις, όχι μόνο την πίστη στον εαυτό σου ότι θα τα καταφέρεις, αλλά και την εμπιστοσύνη των γύρω σου.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιό σου και επηρεάζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα σου φέρει ένα είδος ανατροπής γιατί με κάποιο τρόπο θα ξεχωρίσεις την αλήθεια από το ψέμα, τα θέλω αλλά και τις ανάγκες σου. Χρειάζεται να έχεις ψυχραιμία για να αντιμετωπίσεις τις αιφνίδιες αλλαγές. Η πίστη στον εαυτό σου θα πρέπει να είναι δυνατή για να την χρησιμοποιήσεις πάνω από όλα για το δικό σου καλό και μετά σε συνεργάτες που αυτή την περίοδο μπορεί να νιώθεις ότι σε αμφισβητούν ή σε κατηγορούν άδικα και σε κάνουν να αισθάνεσαι άβολα. Οπότε, οφείλεις να ανεβάσεις τον πήχη και να αποδείξεις ακόμα και το αυτονόητο.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Βρίσκεσαι παντού και με αυτόν τον τρόπο προσπαθείς να ξεχωρίσεις γιατί σου επιβάλλεται από τις εξωτερικές συνθήκες να φανείς και, αν χρειαστεί, να πάρεις και τα ηνία.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Απολαμβάνεις το καλό κλίμα που έχει δημιουργηθεί από τους γύρω σου και μπορεί να βρεθείς με φίλους και με άτομα που νιώθεις καλά ή ότι θα σε βοηθήσουν. Αλλά και από αυτά να μην πάρεις στήριξη, υπάρχει ένα ευνοϊκό κλίμα που σε οδηγεί σε πράγματα όμορφα και πολύ αρμονικά. Το ότι αναζητάς να φανεί η μοναδικότητά σου είναι και αυτό μέσα στο παιχνίδι που παίζεται αυτή την περίοδο και μάλιστα σου κάνει καλό που επιτέλους είσαι δεκτικός/η σε κάθε προσφορά. Το Εγώ σου πάντως θα αναδειχθεί υπερβολικά μέσω των άλλων αλλά δεν πρέπει να «τσιμπήσεις» και να χάσεις την ταπεινότητά σου γιατί στο τέλος μπορεί να την πατήσεις. Γενικά, κινήσου με μέτρο αλλά και με ποιότητα, όπως έχεις ανάγκη σαν άτομο.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ζητάς με κάποιο τρόπο την αποκλειστικότητα μέσα από τους άλλους και τελικά καταφέρνεις να την κερδίσεις, αρκεί να έχεις μέτρο αλλά και αυτογνωσία.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

Βλέπεις ότι κάτι πάει να αλλάξει και να γυρίσει το παιχνίδι, όμως με ένα τρόπο πολύ φαντασμαγορικό και ενδεχομένως ξένο για την δική σου την καθημερινότητα. Επειδή δεν είσαι και Θεός, δε θα αντισταθείς στην πολυτέλεια και στον τρόπο ζωής που δεν έχει μιζέρια. Για αυτό θα επιμένεις να δίνεις και να θαυμαστείς, ακόμα και από κάτι μικρό που κάνεις. Η σχέση σου με συγκεκριμένα άτομα ενδεχομένως να επεκταθεί και να κάνεις μια συνεργασία που θα αποδεικνύει το πόσο «έχεις κάνει κτήμα σου» αυτό με το οποίο ασχολείσαι. Κληρονομικά και περιουσιακά στοιχεία, κοινά με την οικογένεια, πιθανόν να σε απασχολήσουν.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Έχεις μέσα σου μια ανεξάντλητη πηγή ενέργειας που αν την ενεργοποιήσεις, πιστεύοντας περισσότερο στον εαυτό σου, θα καταφέρεις να έχεις υποστήριξη ακόμα και από άτομα που δεν περίμενες.

 

 

 

 

Πηγή: astrology.gr