Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια – 5 έως 11 Ιουνίου

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια – 5 έως 11 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ

AdTech Ad

Ορίζεις καλύτερα τα πράγματα αφού βρίσκεσαι σε ένα σταυροδρόμι εισροής πληροφοριών και απόκτησης γνώσεων. Με αυτόν τον τρόπο μπαίνεις σε καινούργιες καταστάσεις πιο εύκολες για σένα και με μεγαλύτερο επικοινωνιακό χαρακτήρα. Στα πλαίσια των ανοιγμάτων που κάνεις θα γνωριστείς με νέα άτομα και σίγουρα η ανταλλαγή και η βοήθεια θα είναι μεγάλη. Η Νέα Σελήνη που γίνεται στις 5 Ιουνίου θα σου δώσει το έναυσμα αλλά και τη διάθεση να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις να κρατήσεις και τι τελικά θέλεις να πετάξεις από σκέψεις, συζητήσεις, επαφές και πληροφορίες. Μικρά ταξίδια σε συνδυασμό με επαγγελματικές υποθέσεις θα σε βοηθήσουν να σταθείς με μεγαλύτερη σιγουριά.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Όσο κρατάς την αντικειμενικότητά σου και παρατηρείς τα γεγονότα, τόσο καλύτερα θα διαχειριστείς όλες τις υποθέσεις σου.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποιες επιλογές σε οικονομικό επίπεδο σε δικαιώνουν και άλλες μπορεί να σε βάλουν να αναθεωρήσεις τις κινήσεις σου. Η Νέα Σελήνη θα σου δείξει αλήθειες πάνω σε αυτό το θέμα και θα νιώσεις ότι βρίσκεσαι ακριβώς στο μεταίχμιο. Γιατί μπορείς να καταλάβεις πιο εύκολα ότι οι επιλογές που έχεις κάνει από μόνος/η σου είναι καλύτερες από ότι με συνεργασίες, όπου υπάρχει μια δυσκολία κινήσεων αλλά και αναγνώρισης της προσφοράς σου από την πλευρά των άλλων. Είσαι όμως σε φάση που μπορείς να διαπραγματεύεσαι περισσότερο από άλλες φορές, να συζητάς όλες σου τις κινήσεις και να γίνεσαι ξεκάθαρος/η με τα «θέλω» και τα «όχι» σου. Οπότε, προχωράς μέσα από την επικοινωνία και το μοίρασμα. Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις ιδιαίτερα είναι να μη… σπαταληθείς στην πολύ ανάλυση και συζήτηση και τελικά δεν καταλήξεις πουθενά. Ο Ερμής που συνεχίζει να είναι στο ζώδιό σου δίνει ένα χέρι βοηθείας και περισσότερο σ’ εσένα που έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Οι μελετημένες κινήσεις θα ορίσουν και το αποτέλεσμα στα οικονομικά σου και σε οτιδήποτε κατέχεις ή θέλεις να αποκτήσεις. Χρειάζεσαι περισσότερη σκέψη και πληροφόρηση.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Βρίσκεσαι σε ένα πολύ σημαντικό σταυροδρόμι όπου όλα σχεδόν θα καθορίζονται από εσένα και από το επίπεδο της εσωτερικής σου εξέλιξης . Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιό σου στις 5 Ιουνίου θα στιγματίσει όλες σου τις κινήσεις και τις αποφάσεις γιατί συνοδεύεται από ένα μεγάλο πλανητικό σταυρό όπου αναγκαστικά θα δεις πράγματα που πιθανόν να μη μπορούσες. Όλα πάντως θα αλλάξουν και θα κινηθούν προς μια κατεύθυνση που δεν την περιμένεις ή δεν την έχεις καν σκεφτεί. Η συμμετοχή της Αφροδίτης στο πλανητικό φαινόμενο θα βοηθήσει κάπως τις έξτρα δυσκολίες και εμπόδια που θα φέρει ο Κρόνος στον Τοξότη από την άλλη. Για αυτό, χωρίς να το επιδιώξεις, θα υπάρξει μια τάση από την πλευρά σου για εξυγίανση όλων των υποθέσεών σου, με στόχο ακόμα και την ηθική καλυτέρευση σε ότι κάνεις. Περισσότερο επηρεάζεσαι εσύ που έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο οπότε όλα θα κριθούν από την ατομική σου εξέλιξη, πάντα σε σχέση με τους άλλους γύρω σου. Ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα προς όλες τις κατευθύνσεις θα σου δώσει νέα πνοή σε ό,τι κι αν κάνεις.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Όσο αποδέχεσαι την αλήθεια, τόσο πιο εύκολα θα δεις την πραγματικότητα που χρειάζεται να αντιληφθείς.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αναστάτωση που νιώθεις αυτές τις ημέρες οφείλεται και στις κινήσεις της Νέας Σελήνης αφού θα βρεθείς με πολύ κόσμο – δια ζώσης όμως μόνο με ιδιαίτερα και πολύ δοκιμασμένα άτομα . Αναγκαστικά θα γίνεις το επίκεντρο μεγάλης επικοινωνιακής δράσης, μόνο που η διχογνωμία η οποία πιθανόν να επικρατεί μπορεί να σε κουράσει. Αλλά όλα αυτά σε ένα επίπεδο πολύ κρυφό και πολύ απομονωμένο από την πλευρά σου. Πιθανόν να θέλεις να κρατηθείς στην αφάνεια για προσωπικούς λόγους, χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα μιλάς στο τηλέφωνο ή δεν θα ανταλλάσεις απόψεις με κόσμο, μαζεύοντας πληροφορίες για το πως και το γιατί διαφόρων υποθέσεων. Γιατί έτσι πιστεύεις ότι θα λύσεις τα θέματά σου, ακούγοντας πολλές γνώμες και απόψεις. Πιθανόν το πρόβλημα ενός δικού σου ατόμου να σε κρατήσει μακριά από την καθημερινότητα. Μπορεί επίσης να χρειάζεσαι ξεκούραση από την πολύ ανάλωση των προηγούμενων ημερών και τουλάχιστον μια ημέρα θα πρέπει να τηρήσεις το πρωτόκολλο και να προστατέψεις τον εαυτό σου.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Όσο περισσότερο μελετημένες και συνειδητές είναι οι κινήσεις σου, τόσο πιο εύκολα δεν θα διχάζεσαι και δεν θα αναλώνεσαι σε απόψεις και γνώμες τρίτων.

 

 

ΛΕΩΝ

Προσπαθείς να εκτιμήσεις σωστά τα γεγονότα για αυτό βρίσκεσαι με πολύ κόσμο ανταλλάσοντας απόψεις και σκέψεις με στόχο τη φιλική συμμετοχή σου σε ομαδικά σχήματα, αλλά και την επαγγελματική σου εξέλιξη. Γιατί τώρα είσαι σε μια θέση όπου μπορείς να επικοινωνείς και να ανταλλάσεις ιδέες. Είναι δύσκολο πάντως να επεκταθείς αν δεν παραμείνεις σε ένα σημείο. Αυτό που χρειάζεται από την πλευρά σου αυτήν τη στιγμή είναι να δείξεις σταθερότητα και ισχυρή εσωτερική θέληση για να μη σε οδηγήσουν οι καταστάσεις μακριά από τον εαυτό σου και τα θέλω σου. Κάποια οικονομικά ανοίγματα που θέλεις να κάνεις από τη μια σου παρουσιάζονται εύκολα και από την άλλη δεν θέλεις να ρισκάρεις για να μη γίνουν λάθη. Πρέπει να ξεπεράσεις τη λεπτή διαχωριστική γραμμή για να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο μπορεί να πιέζεσαι περισσότερο στο να επιλύσεις κάποια οικονομικά θέματα του παρελθόντος που αφορούν προσωπικά σου έσοδα ή το θέμα ενός ακινήτου.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ανακαλύπτεις κάποιου τύπου συμμαχίες που θα σε οδηγήσουν στον δρόμο της διπλωματίας και της επικοινωνιακής δράσης. Στήριξε αυτήν την κίνησή σου γιατί θα έχεις σημαντική βοήθεια.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για να δεις ένα κομμάτι της αλήθειας μάλλον θα πιεστείς, γιατί η Νέα Σελήνη θα φέρει εξελίξεις και γεγονότα που ίσως σε κάνουν να αναθεωρήσεις και να βάλεις νέες βάσεις σε αυτά που θέλεις να κάνεις. Για αυτό μη φοβηθείς να ξεκολλήσεις από κάτι που θεωρούσες δεδομένο ακόμα και από μια συνεργασία που ήταν για σένα το άλφα και το ωμέγα. Θα δεις ξεκάθαρα μπροστά σου ότι είχες πέσει έξω και σίγουρα θα ωθήσεις τα πράγματα προς άλλη κατεύθυνση. Τίποτα δεν είναι εύκολο αλλά και τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Δέξου τις νέες συνθήκες και μην αντιστέκεσαι έστω και για λίγο. Το μυστικό είναι να αφεθείς σε μια εσωτερική πίστη ότι τελικά όλα γίνονται για το καλό σου και τελικά θα βγεις από τις δυσκολίες χωρίς να το καταλάβεις. Ακόμα και τις αντιστάσεις ενός ηλικιωμένου προσώπου μπορείς να σταματήσεις αν δεχτείς ότι όλα γίνονται για ένα σκοπό που είναι για το καλό σου. Πολλές πρακτικές δυσκολίες μπορεί να σε κάνουν να αναρωτηθείς αν είσαι στον σωστό δρόμο. Με υπομονή και εσωτερική πίστη θα ξεπεράσεις τα προβλήματα. Η μεγάλη σου κοινωνικότητα και η ανταλλαγή γνώσεων και πληροφοριών θα σου δώσει χέρι βοηθείας ώστε να βγεις από ένα αδιέξοδο.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Είναι εύκολο να επηρεαστείς από τις συνθήκες και να μην ξέρεις προς τα που να πας. Όσο μπορείς, είναι καλό να διυλίζεις τις πολλές κουβέντες και συζητήσεις για να ξέρεις τελικά τι πρέπει να κρατήσεις και τι όχι.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Έχεις γενικά μια πολύ εύκολη επικοινωνιακή πολιτική και προσπαθείς να κάνεις πολλά πράγματα. Γιατί νιώθεις ότι ο χρόνος περνάει και εσύ πρέπει με τον τρόπο σου να τον εκμεταλλευτείς. Δεν σημαίνει όμως ότι θα κάνεις κάτι σημαντικό αν εσύ δεν έχεις επιλέξει στόχο και μια συγκεκριμένη ταυτότητα. Για αυτό φρόντισε το έργο σου να έχει από την αρχή μέχρι το τέλος ένα όνομα και συγκεκριμένη δράση. Γιατί μπορεί να χαθείς μεταξύ του παρελθόντος και του παρόντος χρόνου. Σίγουρα πάντως κάτι σημαντικό θα κάνεις στο τέλος. Αρκεί να ξέρεις μέχρι που σε παίρνει να πας. Γιατί τις περισσότερες φορές δεν το γνωρίζεις από την αρχή. Τις αλλαγές που επέρχονται πάντως από τον οικογενειακό σου περίγυρο ή από τον εσωτερικό σου κόσμο θα είναι πιο εύκολο να τις μοιραστείς με τους γύρω σου ή με φίλους. Το εξωτερικό, νομικές υποθέσεις ή σπουδές που αφορούν κάτι καινούργιο θα σε αφομοιώσουν γιατί θα πρέπει αναγκαστικά να αφιερώσεις χρόνο και να κάνεις πολλή δουλειά για να έχεις αποτελέσματα. Η Νέα Σελήνη θα σε επηρεάσει και θετικά γιατί θα διακρίνεις πιο εύκολα το στόχο σου.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Η αναγνώριση της αξίας σου θα έρθει πιο εύκολα γιατί έχεις αποφασίσει να μοιραστείς με περισσότερο κόσμο τις γνώσεις και τις πρακτικές σου.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βρίσκεις τρόπο να μιλήσεις, να εκφραστείς, να διεκδικήσεις. να πειραματιστείς και γενικά να βγάλεις από μέσα σου πολλά από αυτά που έχεις κρυμμένα. Οπότε αυτό από μόνο του σε απελευθερώνει. Η Νέα Σελήνη θα σε αναγκάσει να ασχοληθείς με οικονομικές απολαβές αλλά και να επανεξετάσεις συνεργασίες που είτε δεν σου κάνουν είτε δεν σου δίνουν την εξασφάλιση που θα ήθελες. Οι υποχρεώσεις σου θα πληρωθούν ή θα βρεις έναν τρόπο πιο εύκολο στη διαπραγμάτευση για να τις αντιμετωπίσεις. Γενικά θα μιλήσεις και αυτό θα σε βγάλει σε ένα ξέφωτο. Όσο τα κρατάς μέσα σου, δεν τα διαχειρίζεσαι και τόσο καλά. Απλά τώρα επειδή μπορεί να τα πεις μαζεμένα, καλό είναι να υπάρξει διάκριση για να μην πεις και πράγματα που πιθανόν δεν χρειάζεσαι. Το ότι θα επηρεαστείς από γνώμες τρίτων είναι δεδομένο. Αρκεί να μην το παρακάνεις και μετά δεν ξέρεις με ποιο τρόπο να βρεις τον εαυτό σου. Σε ό,τι κάνεις πάντως θα υπάρχει μια νότα αλλαγής.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αναγκάζεσαι εκ των πραγμάτων να μοιραστείς απόψεις άλλων και να πεις και εσύ τις δικές σου σκέψεις, τις πολύ προσωπικές. Για να μην το μετανιώσεις μετά, διάλεξε προσεκτικά σε ποιους θα μιλήσεις.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Βλέπεις διάφορες αλλαγές που γίνονται στην καθημερινότητά σου, κυρίως στις πολύ προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες. Και η αλήθεια είναι ότι εσύ βάζεις πλέον τους δικούς σου όρους γιατί θέλεις να περιορίσεις όλα τα λάθη που έχουν γίνει, πιο πολύ από τη δική σου πλευρά. Υπάρχει ένα μεγάλο κομμάτι σου που ωριμάζει είτε με καλό τρόπο είτε με περιοριστικό. Εσύ βλέπεις τι χρειάζεται να αλλάξεις για να βελτιωθεί η ζωή σου και μάλλον θα κάνεις διαφόρων ειδών περικοπές. Η Νέα Σελήνη που γίνεται στον άξονά σου στις 5 Ιουνίου και επηρεάζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να σου φέρει τα πάνω-κάτω. Παρόλο που γίνεται κάτω από συνθήκες που παίζουν ρόλο και οι άλλοι στην ζωή σου, εσύ παραμένεις βράχος, αμετακίνητος/η στις δικές σου αξίες και πεποιθήσεις. Και μάλλον δεν θα σε επηρεάσουν τόσο πολύ όσο παλιά. Θα υπάρχει πάντως μια μεγάλη κινητικότητα και μπορεί να γνωρίσεις πολύ κόσμο που σε βάζει σε ένα νέο σκεπτικό. Εσύ όμως με κάποιο τρόπο θα δώσεις μεγαλύτερη βαρύτητα στα δικά σου θέλω. Πιθανόν να χρειάζεσαι περισσότερο την απομόνωση απ’ ότι παλιά και να πρέπει να τα βγάλεις πέρα κρατώντας πολλά στεγανά. Παρόλα αυτά, έχεις εύνοια από τους γύρω οι οποίοι σε θέλουν συνέχεια στην παρέα τους και βασίζονται πολύ στη δική σου γνώμη.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Όσο διατηρείς τις δικές σου ιδέες σε ένα επίπεδο κανένας δεν μπορεί να σε βγάλει από την πορεία και από τους στόχους σου. Οι συνεργασίες όμως επιβάλλονται για να προχωρήσεις μπροστά.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βρίσκεσαι συνέχεια μέσα σε κόσμο και σε νέες καταστάσεις, που δεν σημαίνει απαραίτητα ότι σου ταιριάζουν, αλλά αναγκάζεσαι μάλλον να επικοινωνήσεις μαζί τους για να μη βρεθείς κάποια στιγμή εκτός παιχνιδιού, κυρίως μέσα στο εργασιακό σου περιβάλλον. Η πληροφόρηση και οι νέες εμπειρίες σε διανοητικό επίπεδο θα σε βάλουν να ψαχτείς παραπάνω αν τελικά είσαι στο σωστό δρόμο ή όχι. Δεν σου ταιριάζει και πάρα πολύ να βγαίνεις έξω από τα συνηθισμένα σου μέτρα αλλά τελικά είναι αναγκαίο για να συγχρωτιστείς με άλλα άτομα και για να γνωρίσεις περισσότερο τον κόσμο μέσα από διαφορετικές εμπειρίες. Η Νέα Σελήνη μπορεί να σε κάνει να ξεκινήσεις να «ψάχνεσαι» σε θέματα διατροφής και προληπτικής φροντίδας. Όλα πάντως θα τα κάνεις με στόχο την αρμονία του σώματος αλλά και την γενική αλλαγή του καθημερινού σου περιβάλλοντος. Απόφυγε καλύτερα τις πολλές συζητήσεις για τα προβλήματα που ίσως έχουν προκύψει στη δουλειά σου, γιατί μπορεί να βρεθείς μπλεγμένος/η σε κουτσομπολιά που πιθανόν να μην είχες καν συμμετάσχει. Όσο πιο μακριά τόσο καλύτερα.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ο βομβαρδισμός από νέες πληροφορίες θα σε κάνει να στραφείς σε δρόμους που πιθανόν να είναι ξένοι με τη δική σου προσωπικότητα. Χρειάζεται να διακρίνεις άμεσα τι θα κρατήσεις και τι θα πετάξεις.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βρίσκεσαι σε μια φάση που δοκιμάζεις όλες τις δημιουργικές σου δυνάμεις, πως δηλαδή μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις υπέρ σου και κατά πόσο μπορείς να ρισκάρεις εκ του ασφαλούς. Γενικά, με τη Νέα Σελήνη θα απασχοληθείς περισσότερο με θέματα παιδιών και με τον τρόπο που θα τα φέρεις κοντά σου, μέσα από σωστή επικοινωνία και ανοίγματα. Επίσης, θα θυμηθείς την εφηβεία σου και δεν θα καθίσεις καθόλου μέσα στο σπίτι, αφού θα είσαι συνέχεια σε καλέσματα και μέσα-έξω με φίλους και γνωστούς. Η κρίση πάντως που μπορεί να δημιουργηθεί με ένα κολλητό άτομο γρήγορα θα διευθετηθεί αφού θα λυθούν όλες οι μεταξύ σας παρανοήσεις. Χόμπι και ταλέντα θα εκφραστούν πιο εύκολα αυτήν την περίοδο, αλλά ό,τι και να κάνεις θα χρειάζεται πάντα μια σοβαρή αντιμετώπιση. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο δεν θα έχεις μεγάλη ευκολία στη λήψη αποφάσεων, γιατί κάπου θα εμμένεις περισσότερο χωρίς καλά-καλά να το καταλάβεις.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Η διασκέδαση, η χαρά και γενικά η εύθυμη πλευρά της ζωής θα σε βοηθήσουν να ξεσκάσεις και να συνδεθείς πάλι με το παιδί που κουβαλάς μέσα σου.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

Ανακατεύεσαι με πολλά πράγματα και ο στόχος σου είναι να αλλάξεις όλα τα κακώς κείμενα. Αλλά χρειάζεται προσοχή γιατί η Νέα Σελήνη μπορεί να σε συμπαρασύρει σε πορίσματα που τελικά να μην σχετίζονται με την αλήθεια που ψάχνεις. Η δοκιμασία μπορεί να είναι λίγο πιο δύσκολη για σένα που έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο αφού θα μοιραστείς σε πολλές μεριές με στόχο να βγάλεις ένα κεντρικό πόρισμα. Πιθανόν να κρατάς κάπως τα μπόσικα σε περίπτωση που πρέπει να ξεπεράσεις ένα σοκ και θέλεις οι γύρω να σέβονται πλέον τα όρια που θέτεις. Όσο πάντως ξοδεύεσαι σε πολλά πράγματα τόσο πιο δύσκολα θα βρίσκεις την άκρη σου. Χρειάζεται να ανοιχτείς στη μεγάλη πληροφόρηση και στις πολλές νέες γνωριμίες που σου έρχονται ξαφνικά, με μέτρο όμως γιατί μάλλον θα επηρεαστείς αρνητικά από την διαφορετικότητα των ιδεών και των επαφών. Η σοβαρότητα είναι αυτό που θα σε σώσει γιατί έτσι δεν θα ακολουθήσεις τη γνώμη κανενός παρά μόνον του σωστού. Σε κάθε περίπτωση, θα δεις μια πραγματικότητα η οποία σίγουρα θα αλλάξει την τρέχουσα καθημερινότητά σου. Το σπίτι σου μπορεί να γίνει σημείο αναφοράς φίλων και επίσης αυτό το διάστημα ίσως ξεκινήσεις ένα κομμάτι δουλειάς μέσα από εκεί.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Να θυμάσαι ότι ανήκεις μόνο στον εαυτό σου και έτσι δεν θα μπερδευτείς σε διχογνωμίες και αντιφάσεις.

 

 

 

 

Πηγή: astrology.gr