Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 06/06 – 12/06/2016

Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 06/06 – 12/06/2016

Ασφαλώς αυτή η νέα εβδομάδα επηρεάζεται από την Νέα Σελήνη και θα μας βοηθήσει να κάνουμε αρκετά νέα ξεκινήματα. Βέβαια αυτό το οποίο θα έχει μεγαλύτερη σημασία θα είναι ο αισθηματικός και ο οικονομικός τομέας.

Οι διαπροσωπικές μας σχέσεις θα παίξουν τον κυρίαρχο ρόλο και θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και ξεκίνημα νέων σχέσεων.

Στον οικονομικό όμως τομέα θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, αφού αν και θα υπάρχει βελτίωση και προοπτικές θα έχουμε έντονα την τάση για σπατάλες προκειμένου να προβληθούμε.

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016
Ο Ήλιος σε σύνοδο με την Αφροδίτη, έτσι ευνοούνται κυρίως οι Κριοί, οι Δίδυμοι, οι Λέοντες, οι Ζυγοί, οι Τοξότες, και οι Υδροχόοι, ιδιαίτερα του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά. Η γοητεία σας θα σας φέρνει δίπλα σας πολλά ενδιαφέροντα πρόσωπα. Προσέξτε τα οικονομικά σας και καλύψτε τις υποχρεώσεις σας.

Η Σελήνη εισέρχεται στον Καρκίνο και ευνοούνται περισσότερο οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί και οι Ιχθείς, αλλά και οι Ταύροι και οι Παρθένοι, θα είστε πολύ ελκυστικοί προς το αντίθετο φύλο. Μπορείτε να ισορροπήσετε τις σχέσεις σας με το στενό σας περιβάλλον.

Τρίτη 7 Ιουνίου 2016
Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, σε εξάγωνο με τον Ερμή και τον Δία και σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό μας κάνει περισσότερο συναισθηματικούς και έχουμε τάσεις ανεξαρτησίας.

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016
Η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα ευνοούνται περισσότερο οι Κριοί, οι  Λέοντες και οι Τοξότες, αλλά και οι Δίδυμοι και οι Ζυγοί, οπότε θα βγάλετε όλο τον αυθορμητισμό σας θα προσελκύεται το άλλο φύλο και θα ξεκινήσετε μια νέα σχέση.

Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Άρη μας βοηθά να ξεπεράσουμε προβλήματα από το παρελθόν.

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016
Ο Ερμής σε αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη, επηρεάζονται κυρίως οι Ταύροι, οι Λέοντες, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι ιδιαίτερα του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά. Θα δυσκολευτεί η επικοινωνία σας με τους συνεργάτες σας, αλλά και με το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο και σε εξάγωνο με τον Ήλιο και την Αφροδίτη μας κάνει πολύ γοητευτικούς και φέρνει νέους έρωτες στη ζωή μας.

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016
Η Σελήνη εισέρχεται στην Παρθένο και ευνοούνται κυρίως οι Ταύροι, οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι, αλλά και οι Καρκίνοι και οι Σκορπιοί, είναι η καλύτερη στιγμή για να οργανώσετε τις υποχρεώσεις σας και να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητές σας.

Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό, αλλά και  σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Άρη και τον Ερμή μας κάνει δημιουργικούς, αλλά και υπομονετικούς.

Σάββατο 11 Ιουνίου 2016
Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία, σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα και σε τετράγωνο με τον Κρόνο μας δημιουργεί άγχη και πρέπει να προσέξουμε την καριέρα μας και τις ερωτικές μας σχέσεις.

Κυριακή 12 Ιουνίου 2016
Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό έτσι ευνοούνται περισσότερο οι Κριοί, οι Δίδυμοι, οι Λέοντες, οι Τοξότες και οι Υδροχόοι, ιδιαίτερα του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά. Θα μπορέσετε να βελτιώσετε πολλούς τομείς της ζωής σας. Στον οικονομικό και επαγγελματικό τομέα θα επιλύσετε τα προβλήματά σας, ενώ στον ερωτικό θα κάνετε νέες γνωριμίες ή θα ανανεώσετε την σχέση σας.

Η Σελήνη σε τρίγωνο Πλούτωνα και εξάγωνο με τον ανάδρομο Άρη, αλλά και σε τετράγωνο με τον Ήλιο και την Αφροδίτη, μας κάνει υπερβολικούς στην έκφραση των αισθημάτων μας, αλλά και πολύ γοητευτικούς, νέες γνωριμίες και σχέσεις μπορεί να δημιουργηθούν.

Πηγή: oroskopos