Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια – 10 έως 16 Ιανουαρίου

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια – 10 έως 16 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Βρίσκεσαι σε μια περίοδο που ρίχνεις όλο το βάρος σου στα επαγγελματικά και ιδιαίτερα στην εξέλιξή σου. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό την Τετάρτη θα σε βοηθήσει να βρεις ανέλπιστους υποστηρικτές και συμμάχους που θα ταχθούν μαζί σου και θα συμβάλλουν απίστευτα στα σχέδιά σου. Αξιοποίησε κάθε ευκαιρία και ιδιαίτερα αυτή που έρχεται από το πουθενά! Την Πέμπτη, το τρίγωνο του Ήλιου με το Δία είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για τα αισθηματικά σου, αφού θα έχεις τη δυνατότητα να προσεγγίσεις άτομα τα οποία σου αρέσουν ή να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου. Την Παρασκευή το τρίγωνο Ερμή – Δία είναι ιδανικό για να κάνεις συζητήσεις αλλά και να θέσεις επί τάπητος θέματα με φίλους και συγγενείς ενώ ευνοούνται ταξίδια, μετακινήσεις και ό,τι έχει να κάνει με μάθηση ή επιμόρφωση. Η παρουσία της Σελήνης την Παρασκευή και το Σάββατο στο δικό σου ζώδιο θα παρακινήσει το νου, το σώμα και τις αισθήσεις και δεν έχεις παρά να κάνεις οτιδήποτε θα λειτουργήσει ως ψυχική μπαταρία για το «εγώ» σου.

Το μότο της εβδομάδας: «Στη δουλειά δεν κάνω πίσω, αυτό που ανήκει θα το διεκδικήσω»

 

ΤΑΥΡΟΣ

Στα δύσκολα κάποιοι το βάζουν στα πόδια και κάποιοι αντιμετωπίζουν την κατάσταση. Εσύ ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία και ιδιαίτερα όσον αφορά σε θέματα που σχετίζονται με την καριέρα αλλά και την φήμη σου, αν και θα νιώσεις πως απέναντί σου δεν θα έχεις άτομα που θα σε καταλαβαίνουν δεν θα «λιποτακτήσεις». Από την Τετάρτη, τα πράγματα βελτιώνονται και ιδιαίτερα και το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις λύσεις που δεν περίμενες ή ακόμα να αποσπάσεις επαίνους και θετικά σχόλια σηματοδοτώντας έτσι ξαφνικά τη βελτίωση των τωρινών συνθηκών. Την Πέμπτη, μπορείς να αξιοποιήσεις ευκαιρίες για να περάσεις καλά εντός του σπιτιού ή να εκμεταλλευτείς τις συγκυρίες για να έχεις θετικές εξελίξεις για ζητήματα που συνδέονται με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Την Παρασκευή, το τρίγωνο Ερμή – Δία είναι μια καλή αστρολογική συγκυρία για να «τζογάρεις» τόσο στα αισθηματικά, όσο και στα οικονομικά, αφού το σύμπαν ευνοεί να είσαι εσύ ο κερδισμένος/η.

Το μότο της εβδομάδας: «Στις προκλήσεις ανταπαντώ, άρχοντας είμαι της ζωής μου και οδηγός του πεπρωμένου μου εγώ»

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εύνοια που τόσο καιρό αναζητούσες για κάτι νέο που θες να ξεκινήσεις αυτή την εβδομάδα βρίσκεται στην πόρτα σου. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου και συγκεκριμένα Δευτέρα και Τρίτη μπορεί να σε βοηθήσει να μεταλαμπαδεύσεις στους άλλους την τρέλα και το κέφι σου. Την Τετάρτη, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό σε βοηθά σε αισθηματικό επίπεδο αφού μέσα από τα γεγονότα θα αισθανθείς πως αρέσεις πολύ και πως το σύμπαν έχει στείλει επάνω σου όλη του τη θετική ενέργεια. Την Πέμπτη και την Παρασκευή ο ευεργέτης Δίας μέσα από τον τομέα του σπιτιού πραγματοποιεί θετικές όψεις με τον Ήλιο και τον Ερμή αντίστοιχα, γεγονός που ευνοεί επισκέψεις, οικογενειακές επαφές και συζητήσεις αλλά και προμηνύει ευχάριστα νέα για μια υπόθεση που ίσως είχες ξεγραμμένη ή ξεχασμένη. Τέλος, η πολυαστρία πλανητών στον τομέα των οικονομικών υποχρεώσεων προς τρίτους, σου κλείνει το μάτι να ρυθμίσεις τις όποιες οφειλές με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους.

Το μότο της εβδομάδας: «Με ανάδρομο Ερμή, τι λέω μην δίνεις σε όλα σημασία, πολλά μπορεί να είναι σοφία και αλλά τόσα ανοησία»

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το σεξ, ο έρωτας και οι επιθυμίες θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο ξεκίνημα της εβδομάδας και πιθανόν με τη Σελήνη μέσα στον Υδροχόο (Δεύτερα και Τρίτη) αλλά και στον οίκο της λίμπιντο να γίνεις party animal. Την Τετάρτη, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό είναι ιδανικό για να αναζητήσεις λύσεις σε θέματα ακίνητης περιουσίας ή διαχείρισης οικογενειακών θεμάτων. Την Πέμπτη και την Παρασκευή με το μεγάλο ευεργέτη του ζωδιακού, τον Δία, σε όψη τριγώνου με τον Ήλιο και τον Ερμή αντίστοιχα καλό θα είναι να πιστέψεις τόσο στην τύχη σου όσο και στον περιβόητο από μηχανής θεό, αφού θα σε λυτρώσει από τυχόν κακοτοπιές σε επαγγελματικά θέματα και θα δώσει νέες προοπτικές σε σχέδιά σου. Η ερωτική σου ζωή παίρνει φωτιά με την παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού, αφού αυξάνει κατακόρυφα τις πιθανότητες για ηδονή και παρουσιάζει ευκαιρίες, ώστε αισθηματικά να αναγεννηθείς.

Το μότο της εβδομάδας: «Πόσα κρατάω μέσα μου το ξέρω μόνο αλλά με τον Άρη στον δυναμικό Σκορπιό, δεν θέλω πια τον πόνο μου να πνίγω σε μια τούρτα παγωτό»

 

 

ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα ξεκινά με την προσοχή σου σε θέματα που αφορούν συνεργασίες ή έχουν να κάνουν με το/η σύντροφό ή γενικότερα τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό σου δίνει πόντους, καθώς δείχνει ότι μέσα στην εβδομάδα μπορείς να κάνεις μια ανέλπιστα καλή διαπραγμάτευση όσον αφορά στα οικονομικά σου αλλά και πιθανόν να ζήσεις μια ερωτική κατάσταση που θα σε συνεπάρει. Ευνοούνται αγορές και ό,τι μπορεί να φέρει αέρα ανανέωσης στην αισθηματική σου ζωή. Αξιοποίησε τον ελεύθερο χρόνο σου σε μια ευχάριστη δραστηριότητα η οποία μπορεί να σε ωφελήσει και οικονομικά και δραστηριοποιήσου σχετικά με τα παιδιά ή την αναψυχή αφού στα σχετικά πεδία μπορείς να ζήσεις μοναδικές στιγμές. Τέλος, το τρίγωνο Ήλιου – Δία την Πέμπτη σου προσφέρει απλόχερα την ευκαιρία να διακριθείς ανάμεσα σε άλλους και να αξιοποιήσεις καταστάσεις για να γίνεις πόλος έλξης και αντικείμενο συζήτησης.

Το μότο της εβδομάδας: «Ξέρω να ζω με τα πολλά, αντέχω με τα λίγα, ξέρω να είμαι νούμερο 1 το λένε από όπου κι αν πέρασα»

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την πολυαστρία πλανητών στον Αιγόκερω αυτή η εβδομάδα είναι ιδανική για να βάλεις την πολυαγαπημένη σου τάξη σε θέματα που αφορούν στην ερωτική σου ζωή, τον ελεύθερο χρόνο σου αλλά και τα δημιουργικά σου ενδιαφέροντα. Η ανάδρομη φορά του Ερμή δεν αποκλείεται να φέρει ξανά στη ζωή σου πρόσωπα από το συναισθηματικό παρελθόν τα οποία είτε αναζητούν να κλείσουν έναν κύκλο, είτε θέλουν να ανοίξουν έναν καινούργιο. Την Τετάρτη, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό είναι ιδανικό για να κινητοποιηθείς όσον αφορά σε θέματα εργασίας, διατροφής και σωματικής ή ψυχικής ευεξίας και να έχεις ευεργετικά αποτελέσματα. Την Πέμπτη και την Παρασκευή ο Δίας, αν και ανάδρομος, με τις όψεις τριγώνου που σχηματίζει τόσο με τον Ήλιο όσο και τον Ερμή υπόσχεται να βρεις λύσεις για να κλείσεις παρελθοντικά θέματα αλλά και να κάνεις πετυχημένες αναθεωρήσεις σε προσωπικές επιλογές και επιδιώξεις.

Το μότο της εβδομάδας: «Με τον Δία στο ζώδιό μου τις πόρτες της ευτυχίας τις ανοίγω μωρό μου»

 

ΖΥΓΟΣ

Στο κατώφλι της εβδομάδας και με τη Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου δώσε στον εαυτό σου την ευχαρίστηση του έρωτα, της διασκέδασης και απόλαυσε τις μικρές και μεγάλες πολυτέλειες της ζωής σου. Την Τετάρτη, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό είναι μια όψη που δείχνει ότι μια μεγάλη ευκαιρία ανοίγεται στον αισθηματικό τομέα αλλά και στις συνεργασίες και τις φιλίες σου. Δείξε προθυμία για γνωριμίες και προώθησε ιδέες και σχέδια που μπορούν να ανοίξουν την πόρτα στην ευτυχία και την χαρά. Ο Δίας μέσα από τον 12ο ηλιακό οίκο σε όψη τριγώνου με τον Ήλιο και τον Ερμή, την Πέμπτη και την Παρασκευή αντίστοιχα, μπορεί να λειτουργήσει ως δίχτυ ασφαλείας όσον αφορά στις υπερβολές που μπορεί να προκύψουν μέσα στην εβδομάδα. Ακόμη, ευνοεί να κλείσεις παρελθοντικά κακώς κείμενα και να κάνεις πράγματα που θα σου προσφέρουν τη ψυχική ανάταση που ζητάς.

Το μότο της εβδομάδας: «Θέλω να βάλω τέλος στο μαρτύριο, θα το λύσω της ψυχής μου το μυστήριο»

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή την εβδομάδα οι άλλοι μπορεί να πιστεύουν πως είσαι έτοιμος/η να ρίξεις την πετσέτα ή να πετάξεις τη μπάλα στην εξέδρα, όμως η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου την Δευτέρα και την Τρίτη λειτουργεί αποτρεπτικά, καθώς σε παρακινεί να είσαι σε συνεχή εγρήγορση. Την Τετάρτη, ο κυβερνήτης των σχέσεών σου, η Αφροδίτη, θα σχηματίσει θετική όψη με τον απρόσμενο Ουρανό και ευνοεί νέες γνωριμίες ικανές να ταράξουν τον αισθηματικό σου κόσμο. Αν είσαι σε σχέση, ένα νέο ξεκίνημα με το ταίρι σου μπορεί να φέρει έναν άνεμο θετικής αλλαγής. Πέμπτη και Παρασκευή το τρίγωνο του Δία με τον Ήλιο και τον Ερμή αντίστοιχα ευνοεί να δεις εκ νέου οικονομικές συμφωνίες και επιτέλους έστω και με κάποιες πιθανές μικροαπώλειες να δεις στα χέρια σου ζεστό χρήμα.

Το μότο της εβδομάδας: «Σας αρέσει, δεν σας αρέσει ό,τι χρήμα υπάρχει το μαζεύω εγώ και κάνω ό,τι μου αρέσει»

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την έναρξη της εβδομάδας δώσε έμφαση στην επικοινωνία γιατί μέσω αυτής θα καταφέρεις να θέσεις σε εφαρμογή τους στόχους και τις προσδοκίες σου. Από την άλλη, η παρουσία του Άρη στον 12ο ηλιακό οίκο δείχνει ότι πρέπει να είσαι σε επιφυλακή και να μην αποκαλύπτεις σχέδιά σου, καθώς ανά πάσα ώρα και στιγμή έχθρες και ίριδες μπορεί να βρεθούν στο κατώφλι σου. Από την Τετάρτη, τα πράγματα βελτιώνονται αφού το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό ευνοεί να έχεις ευχάριστες ειδήσεις και πετυχημένες επαφές, ιδιαίτερα όσον αφορά επαγγελματικές επιδιώξεις σου. Ο κυβερνήτης του ζωδίου σου, ο Δίας, την Πέμπτη και την Παρασκευή πραγματοποιεί όψεις τριγώνου με τον Ήλιο και τον Ερμή αντίστοιχα και στο προσκήνιο επανέρχονται θέματα που σχετίζονται με συνεργασίες, συμφωνίες και νομικές διαδικασίες ή πιστοποιήσεις. Άρπαξε τις σχετικές ευκαιρίες καθώς θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σου και θα ωφελήσουν την αισθηματική σου ζωή.

Το μότο της εβδομάδας: «Τα θέλω μου και τα μπορώ τα ξέρω και με όπλο το εγώ μου θα τα καταφέρω»

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η παρουσία της Σελήνης στον δεύτερο οίκο στην αρχή της εβδομάδας σε καλεί να ιεραρχήσεις τα θέλω σου μα κυρίως να είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου. Συνάμα, η παρουσία της πολυαστρίας πλανητών στο δικό σου ζώδιο τονίζει την ανάγκη να κοιτάξεις πρώτα τον εαυτό σου και μετέπειτα τους άλλους ενώ τονίζει την υπευθυνότητα και την προσήλωση στους στόχους σου. Από Τετάρτη, τα πράγματα βελτιώνονται αισθητά γύρω σου, αφού το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού έρχεται να σου δώσει μια ανέλπιστη χείρα βοηθείας στα οικονομικά σου ενώ παράλληλα θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις τις οποίες εκκρεμότητες απασχολούν το μυαλό σου. Την Πέμπτη και την Παρασκευή ο Δίας πραγματοποιεί όψη τριγώνου τόσο με τον Ήλιο όσο και τον Ερμή αντίστοιχα και μπορείς να ξανά δεις ζητήματα τα οποία στο παρελθόν είχαν κολλήσει ή δεν είχαν τύχη και ιδιαίτερα αν σχετίζονται με φορολογικά ή χρηματοπιστωτικά ζητήματα.

Το μότο της εβδομάδας: «Φορολογικά ζητήματα όλοι μπορεί να έχου,ν εγώ όμως τώρα τα τακτοποιώ με τον Δία βοηθό»

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πάρα πολλά πράγματα θα θελήσεις να τα λύσεις μονομιάς στο ξεκίνημα της εβδομάδας και η Σελήνη μέσα από τον 1ο ηλιακό οίκο την Δευτέρα και την Τρίτη εξυπηρετεί αυτό το σκοπό. Υπάρχει όμως η πιθανότητα να υπερεκτιμήσεις τις πραγματικές σου δυνατότητες. Από την Τετάρτη, ανοίγονται δρόμοι για να πάνε θέματα που σε απασχολούν έντονα πολύ καλύτερα, καθώς ο κυβερνήτης του ζωδίου σου, ο Ουρανός, σχηματίζει θετική όψη με την Αφροδίτη, ευνοώντας ζητήματα που σχετίζονται με το κλείσιμο υποθέσεων πιθανόν μέσω βοήθειας φίλων ή γνωστών. Πέμπτη και Παρασκευή τα ιδανικά και οι στόχοι που έχεις ίσως βρουν τελικά τη λύση την οποία θέλεις αφού ο Δίας μέσα από τον 8ο ηλιακό οίκο ευνοεί οικονομικά ζητήματα και χρηματοπιστωτικές συναλλαγές που μπορούν να σε βγάλουν κερδισμένο/η. Τέλος, δώσε έμφαση στις συνεργασίες και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς εκεί βρίσκεται το κλειδί της επιτυχίας.

Το μότο της εβδομάδας: «Προσπαθώ να βγω από τον βάλτο και με την τρέλα που έχω δεν πρόκειται να πιάσω πάτο»

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με έντονες ανησυχίες αλλά και διάθεση να κλειστείς στο καβούκι σου και να μην κάνεις τίποτα. Η τάση αυτή θα είναι παροδική λόγω του ότι αφ’ ενός ο Άρης μέσα από το ζώδιο του δυναμικού Σκορπιού δεν σε αφήνει να «πέσεις» και αφ’ ετέρου η πολυαστρία πλανητών στον 11ο ηλιακό οίκο σου θυμίζει ότι έχεις φίλους που σε αγαπάνε και σου παρέχουν τη στήριξή τους. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό την Τετάρτη μπορεί να βρεις αναπάντεχες λύσεις όσον αφορά σε οικονομικά ζητήματα και θέματα σχέσεων ενώ πιθανόν ένα απρόσμενο δώρο ή δωρεά από κάποιο πρόσωπο να φέρει στο πρόσωπό σου ένα μεγάλο χαμόγελο. Πέμπτη και Παρασκευή ο Δίας μέσα από τον 7ο οίκο αν και ανάδρομος μπορεί να κάνει το θαύμα του σε θέματα σχέσεων, νομικών διεκδικήσεων και επαγγελματικών συνεργασιών που πιθανόν έχουν μείνει στη μέση.

Το μότο της εβδομάδας: «Με τον Άρη στον Σκορπιό, μη με βλέπεις ψαράκι δεν μασάω, είμαι μαγκάκι»

 

 

 

 

 

Πηγή: astrology.gr