Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024
Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια - 11 έως 17 Οκτωβρίου

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια – 11 έως 17 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, μπορεί να αποτελέσει την αφετηρία για κάποιες ευχάριστες εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα. Ντύσου και βγες αποφασισμένος/η να ζευγαρωθείς και –πού ξέρεις- όλο και κάτι ευχάριστο μπορεί να συμβεί, ακόμη κι αν η χαρά μείνει στο φλερτ, την επικοινωνία, τη διασκέδαση.
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Το βάρος των ημερών πέφτει στον επαγγελματικό σου τομέα καθώς θα έχεις πολλή δουλειά, θα αναγκαστείς να κάνεις αγγαρείες που θα σε καταπιέσουν, θα πιεστείς, θα κουραστείς. Και επειδή ουδέν κακόν αμιγές καλού, τελικά θα κερδίσεις έδαφος στη δουλειά ,ενώ μπορεί να πάρεις προαγωγή ή να πετύχεις κάποιον σκοπό σου.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Θα πρέπει να προσέχω γιατί τώρα μπορεί να αποκαλυφθούν οι εχθροί μου. Με την αντίθεση του Ήλιου και του Ουρανού μπορεί να ξεσπάσω τα νεύρα μου –δικαιολογημένα ή όχι- και να εκτεθώ ή να δεχθώ πυρά από εκεί που δεν το περιμένω.

 

ΤΑΥΡΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Με την πολυαστρία στο ζώδιο που σχετίζεται με τους έρωτές σου, την Παρθένο, όλο και κάτι θα γίνεται που θα σε βάζει στην πρίζα να ασχοληθείς με τα αισθηματικά σου. Φλερτ, χαρές και πανηγύρια, διασκέδαση, ερωτική ατμόσφαιρα, κλπ. Ωστόσο, να προσέχεις λίγο γιατί η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μπορεί να σε παρασύρει σε αυταπάτες και να πέσεις απότομα από τα σύννεφα αργότερα. Λίγη ευθυκρισία δεν έβλαψε ποτέ…
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό σου δίνει το σύνθημα να προωθήσεις επαγγελματικές υποθέσεις, μιας και τώρα ο Ερμής επανέρχεται στην κανονική του πορεία και, μέρα με τη μέρα, θα εκλείπουν οι αναποδιές και θα αναπληρώνονται τα κενά που είχαν δημιουργηθεί. Φαίνεται ότι θα κοπιάσεις αρκετά και δεν αποκλείεται να ξαφνιαστείς από κάποιες εξελίξεις αλλά, τελικά, οι στόχοι σου θα ευοδωθούν.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Οι μέρες είναι καλές για να προωθήσω δημιουργικές ιδέες, να αξιοποιήσω τα ταλέντα μου, να ασχοληθώ με τα παιδιά μου, από τα οποία μάλλον θα πάρω μεγάλες χαρές.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΕΡΩΤΑΣ: Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στον Ζυγό, το ζώδιο που σχετίζεται με τους έρωτές σου σε συνδυασμό με τον Ερμή που βρίσκεται στο ίδιο περιβάλλον και πλέον είναι κινούμενος σε ευθεία πορεία, θα σου φτιάξει τη διάθεση για παιχνίδι, φλερτ, έρωτες και πάθη. Η όψη αντίθεσης των Φώτων (Ηλίου και Σελήνης) με τον Ουρανό δεν αποκλείει τα κεραυνοβολήματα και τις εκρηκτικές καταστάσεις αλλά «μιλάει» κυρίως για περιπέτειες μεγάλης έντασης και μικρής διάρκειας.
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θα πρέπει να καταθέσεις «γη και ύδωρ» στη δουλειά για να μπορέσεις να προωθήσεις τα σχέδιά σου, μιας και δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσεις ανταγωνιστικές συμπεριφορές που, αν μη τι άλλο, θα σε συγχύσουν. Ωστόσο, πρέπει να θυμάσαι ότι αυτή την περίοδο ναι μεν θα αναγκαστείς να αναλάβεις ένα πλήθος ευθυνών αλλά τελικά θα δικαιωθείς για τις προσπάθειές σου.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Θα πρέπει να προσέχω σε ό,τι κάνω και λέω στο σπίτι γιατί μπορεί, άθελά μου, να στεναχωρήσω τους αγαπημένους μου ή να προκαλέσω καβγά. Ας μην αναλαμβάνω ευθύνες και μετά ξεσπάω. Καλύτερα να θέτω όρια από την αρχή.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στο τέλος της εβδομάδας από τη μια θα βγάλει στην επιφάνεια το μάξιμουμ του ερωτισμού και του ρομαντισμού σου, ενώ από την άλλη θέλει προσοχή γιατί μπορεί να σε βάλει σε ένα ροζ συννεφάκι και να βλέπεις τα πράγματα παραμορφωμένα με κίνδυνο να πέσεις από τα σύννεφα αργότερα.
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη ενέχει πολλές εκπλήξεις και αναπάντεχα, άλλοτε ευχάριστα κι άλλοτε δυσάρεστα για το ζώδιό σου, ανάλογα με τον προσωπικό σου χάρτη. Το βέβαιο είναι ότι σε βάζει στη διαδικασία να αναδιοργανωθείς τόσο στην προσωπική σου ζωή όσο και στη δουλειά και να αποζητήσεις λύσεις για τα προβλήματα που πιθανώς σε ταλανίζουν αυτή την περίοδο.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας γίνω παρατηρητής των γεγονότων κι αν βγάζω το αποτέλεσμα ότι πρέπει να αλλάξω πορεία πλεύσης, ας μη διστάσω να το κάνω, γιατί όσο πιο πολύ δυναμικά και αποφασιστικά αντιδρώ, τόσο πιο πολλά θα κερδίζω.

 

 

ΛΕΩΝ

ΕΡΩΤΑΣ: Περίοδος αποκατάστασης των ισορροπιών θα είναι για σένα αυτή η εβδομάδα καθώς ο Ερμής (σε ευθεία πορεία πλέον) και η Νέα Σελήνη στον Ζυγό ανοίγουν τους ορίζοντές σου για να αξιοποιήσεις τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα, να φλερτάρεις, να γεφυρώσεις αποστάσεις αν είχαν δημιουργηθεί, να κάνεις καινούργιες γνωριμίες. Οι εκπλήξεις μάλλον θα είναι μέσα στο πρόγραμμα – όχι πάντα ευχάριστες, ωστόσο, πάντα αποκαλυπτικές και χρήσιμες.
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με την πολυαστρία στην Παρθένο, το ζώδιο που σχετίζεται με τα οικονομικά σου και με το αν αισθάνεσαι ασφαλής ή όχι, θα προκύπτουν οι καταστάσεις που θα σε αναγκάζουν να αφιερώνεις το μάξιμουμ των ωρών σου στο πώς θα αυξήσεις τη ρευστότητά σου. Το θετικό είναι ότι θα έχεις αρκετές ευκαιρίες να αξιοποιήσεις, αλλά για να επιτύχεις το στόχο σου θα πρέπει να μην παρασύρεσαι από κόλακες, να έχεις ευθυκρισία, να μην επιδιώκεις το εύκολο χρήμα και να είσαι δραστήριος/α και αποφασιστικός/η.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ένα ταξίδι θα με αναζωογονήσει και θα μου αλλάξει τη διάθεση ώστε να μπορώ να αντεπεξέλθω στις υποχρεώσεις μου. Αν μου δοθεί η ευκαιρία, ας μην την αφήσω να πάει χαμένη.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Με το δίδυμο του έρωτα (Άρη και Αφροδίτη) στο ζώδιό σου να ενισχύουν τις επιδράσεις του Δία που επίσης βρίσκεται στο ζώδιό σου, σαφώς και έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε θέματα σχέσεων και δη ερωτικών. Τώρα δεν αποκλείονται οι καινούργιες γνωριμίες, οι ανανεωτικές καταστάσεις, οι σοβαρές σχέσεις ή οι αποφάσεις να κάνεις το επόμενο βήμα με το ταίρι σου. Ωστόσο, πρέπει να προσέχεις λίγο προς το τέλος της εβδομάδας καθώς χάνεις την ευθυκρισία σου και είσαι ευάλωτος στην απάτη και την αυταπάτη.
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Καλό θα ήταν να στρέψεις τη δράση σου σε θέματα συνεργασιών και να δεις με ποιον τρόπο μπορείς να αναδειχθείς, τι είδους άτομα πρέπει να προσελκύσεις, πώς να αξιοποιήσεις τις γνωριμίες σου. Να προσέχεις μόνο στο τέλος της εβδομάδας που θα είσαι πολύ επιρρεπής στις αυταπάτες.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό από την Τρίτη θα είναι πιο εύκολο να διευθετήσω οικονομικές υποχρεώσεις που με δυσκολεύουν αυτή τη στιγμή.

ΖΥΓΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Τα ξημερώματα της Τρίτης πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε όψη αντίθεσης με τον Ουρανό. Σαφέστατα αναμένονται εκπλήξεις και αναπάντεχα αλλά το πώς θα σε επηρεάσουν, αν σε χαροποιήσουν ή όχι, εξαρτάται από τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη. Σε κάθε περίπτωση, ωστόσο, ευνοούνται τα φλερτ, οι γνωριμίες που θα κάνεις, οι κεραυνοβόλοι έρωτες και οι προσπάθειές σου να το ρίξεις έξω.
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με τη Νέα Σελήνη ανοίγει ένα παράθυρο για να κάνεις καινούργιες συνεργασίες, να επωφεληθείς από τις γνωριμίες σου, να κερδίσεις έδαφος στις υπάρχουσες συνεργασίες, να υπογράψεις συμβόλαια. Σε όλα αυτά συντελεί θετικά και ο Ερμής που δεν είναι πλέον ανάδρομος και επιτρέπει την αποκατάσταση των ισορροπιών.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας προσέχω περισσότερο την υγεία μου, τη διατροφή και την ευεξία μου. Ιδανικά, καλό θα ήταν να εντάξω ένα πρόγραμμα γυμναστικής στην καθημερινότητά μου για να εκτονώνω την όποια αρνητική ενέργεια. Επίσης, να φυλάω τα νώτα μου γιατί μπορεί να υπάρχει παρασκήνιο σε βάρος μου.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Με την αντίθεση της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα που πραγματοποιείται στον άξονα ενδεκάτου – πέμπτου της ηλιακής σου οικοθεσίας, δηλαδή στο ζωδιακό άξονα που σχετίζεται με τους έρωτές σου, βγαίνει στην επιφάνεια ο ρομαντισμός σου και σε εξωθεί στο να εκφράσεις το συναίσθημά σου. Οι ευκαιρίες για φλερτ, χαρές, συγκινήσεις δεν θα σου λείψουν, αρκεί να προσέχεις λίγο γιατί μπορεί να πέσεις θύμα αυταπάτης και να το μετανιώσεις όταν θα είναι αργά.
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μπες στη δράση τώρα που δεν υπάρχει το άλλοθι του ανάδρομου Ερμή γιατί η περίοδος ευνοεί την ευόδωση των στόχων σου και πρέπει να την αξιοποιήσεις στο έπακρον. Τώρα θα έχεις τη δυνατότητα να προωθήσεις τα σχέδιά σου, να οργανώσεις τις συμμαχίες σου, να βρεις διεξόδους, αρκεί να είσαι εστιασμένος/η στον σκοπό, να μη βιάζεσαι να βγάλεις κέρδος και να μην τα παρατάς όταν βρίσκεις εμπόδια.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, στο περιβάλλον του δωδέκατου ηλιακού μου σπιτιού, μπορεί να οξύνει τη φαντασία, τη διαίσθηση και την έμπνευσή μου.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό ενεργοποιεί τον Ουρανό που βρίσκεται στον Κριό, το ζώδιο που σχετίζεται με τα αισθηματικά σου. Τώρα δεν αποκλείεται ένας κεραυνοβόλος έρωτας, κάτι απρόοπτο που θα ταράξει για τα καλά τα λιμνάζοντα ύδατα της ερωτικής σου ζωής, και θα είναι ευχάριστο ή λίγο ξινό, ανάλογα με το τι επιδράσεις που δέχεται ο προσωπικός σου αστρολογικός χάρτης. Πάντως, το βέβαιο είναι ότι θα φλερτάρεις και θα διασκεδάσεις περισσότερο, κυρίως σε φιλικά περιβάλλοντα.
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η πολυαστρία στην Παρθένο σε βάζει στην πρίζα να τρέχεις για τις δουλειές σου, καθώς όλο και κάτι προκύπτει που σε αναγκάζει να αναλάβεις υποχρεώσεις και αγγαρείες. Ωστόσο, το θετικό είναι ότι τώρα θα προκύψουν ευκαιρίες ανόδου ή κάτι σημαντικό που θα αναβαθμίσει την καριέρα σου, αρκεί να δουλέψεις σκληρά γι αυτό.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Νέοι στόχοι βρίσκουν πρόσφορο έδαφος για να καλλιεργηθούν. Ας μη φοβάμαι να προωθήσω τις δημιουργικές μου ιδέες.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Το ενδιαφέρον αυτών των ημερών πέφτει στον επαγγελματικό τομέα αλλά η πολυαστρία στην Παρθένο θα τονώσει τις ερωτικές σου περιπέτειες και γενικότερα την προσωπική σου ζωή. Το περιβάλλον της Παρθένου είναι ευνοϊκό για το ζώδιό σου και υπόσχεται συγκινήσεις. Δεν μιλάμε αναγκαστικά για μία ερωτική σχέση ή για κάτι καθαρά συναισθηματικό (εκτός αν ο προσωπικός σου χάρτης δηλώνει κάτι τέτοιο) αλλά μιλάμε για μια καλύτερη ατμόσφαιρα, πιο επιβεβαιωτική και με εσάνς ερωτισμού.
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στον Ζυγό, ναι μεν θα σου φέρει πολλή κούραση και ανάληψη ευθύνης αλλά υπόσχεται την κοινωνική σου προβολή, αρκεί να δράσεις με ταχύτητα, αποφασιστικότητα και δυναμισμό. Στη περίπτωσή σου η πολλή δουλειά όχι μόνο δεν τρώει τον αφέντη αλλά του δίνει τα εχέγγυα ότι θα καταξιωθεί στον τομέα του.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας αξιοποιήσω τα όποια επικοινωνιακά μου χαρίσματα. Μπορεί να κάνω γνωριμίες που θα αποβούν πολύ χρήσιμες για τα μελλοντικά μου σχέδια.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο ερωτικός σου τομέας δέχεται τις επιδράσεις της Νέας Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη με έναν έμμεσο αλλά διασκεδαστικό τρόπο. Επί πλέον στο ίδιο περιβάλλον θα κινείται και ο Ερμής (σε ευθεία πορεία πλέον) γι αυτό θα επικοινωνείς πιο καθαρά με τους ανθρώπους γύρω σου χωρίς παρεξηγήσεις και περιττές αναλύσεις των λεγομένων. Επομένως, υπάρχουν καλές συνθήκες για να γεφυρώσεις αποστάσεις με το ταίρι σου, να φλερτάρεις, να περάσεις ευχάριστα.
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι οικονομικές υποχρεώσεις θα σε βάλουν στη διαδικασία να εντείνεις τη δράση σου για να τις διεκπεραιώσεις και να απαλλαγείς από βάρη που σε ταλανίζουν και αφορούν σε τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, επενδύσεις, διατροφές, κληρονομικά. Το θετικό είναι ότι, προσπαθώντας να δώσεις λύσεις στα προβλήματά σου, μπορεί να προκύψουν ευκαιρίες αποκατάστασης των ισορροπιών ή ακόμα και αύξησης του εισοδήματός σου.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ένα ταξίδι θα με βοηθούσε να φορτίσω τις μπαταρίες μου. Ας το επιδιώξω.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η πολυαστρία στην Παρθένο, το ζώδιο που συνδέεται με τις σχέσεις σου, σου δίνει έναν καίριο ρόλο στο ερωτικό σκηνικό που μπορείς να εξαργυρώσεις τέλεια, αν προσέχεις λίγο και δεν είσαι έτοιμος/η να αυταπατηθείς ή να εξαπατηθείς. Σημαντική όψη για τις εξελίξεις στα αισθηματικά σου θα είναι η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα που θα σε κάνει «υπερομαντικό»/η αλλά με κίνδυνο να γίνεις και «υπερθύμα». Κατά τα άλλα, η περίοδος αυτή είναι καλή…
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Το βάρος των ημερών πέφτει στις συνεργασίες σου. Δεν αποκλείεται να συνάψεις καινούργιες συνεργασίες, να υπάρξει ανανέωση στις παλιές, να γίνει κάτι που θα αποβεί πολύ εποικοδομητικό για τη μετέπειτα πορεία σου. Πάντως, πρέπει να θυμάσαι ότι δεν θα κερδίσεις τίποτα χωρίς πολλή δουλειά, οπότε -αν προκύψει η ευκαιρία- δεν θα πρέπει να επαναπαυτείς αλλά να είσαι όσο το δυνατόν πιο συνεπής.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας προσπαθήσω να τακτοποιήσω κάποιες οικονομικές μου εκκρεμότητες με εφορία, ασφάλειες, τράπεζες, διατροφές, κληρονομικά, κλπ, τώρα που η Νέα Σελήνη μού ανοίγει τον δρόμο.

 

 

 

 

 

 

Πηγή: astrology.gr