Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια – 13 έως 19 Μαρτίου

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια – 13 έως 19 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ

Αφήνεις πίσω σου κατά πολύ κάποια συναισθήματα και καταστάσεις που σε έκαναν να νιώθεις ακινητοποιημένος/η. Για αυτό είτε έχεις αρχίσει και αθλείσαι συστηματικά είτε γενικά είσαι σε μια μεγάλη δράση τα οποία σε βοηθούν να ανακάμψεις.Το ότι ονειρεύεσαι και έχεις αφήσει την φαντασία σου ελεύθερη για να σκεφτείς οτιδήποτε σου κάνει καλό είναι ένα μεγάλο δώρο που κάνεις στον εαυτό σου. Οι υψηλοί στόχοι, οι σκέψεις για το εξωτερικό και επίσης η εμπιστοσύνη που έχει ήδη δημιουργηθεί μέσα σου για τις περιστάσεις που αντιμετωπίζεις είναι μια δυνατή ενίσχυση σε ότι κάνεις. Οι 18 και 19 Μαρτίου είναι οι καλύτερες ημέρες για να δυναμώσεις την ερωτική σου ζωή.
Το μότο της εβδομάδας: Μην αφήνεις κανένα να σου χαλάσει την καλή διάθεση. Γιατί εσύ είσαι το δυνατό χαρτί για τον εαυτό σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Βρίσκεσαι σε μια εσωτερική νιρβάνα και αυτό σε βοηθάει να αντιμετωπίσεις όλες τις αντίξοες συνθήκες. Το καλό είναι ότι δεν επιζητάς να βρίσκεις το δύσκολο αλλά προσπαθείς να είσαι μέσα σε περιβάλλοντα και καταστάσεις που σε χαλαρώνουν. Το ότι θα βάλεις στην ζωή σου την αλήθεια είναι μια νέα δυναμική όπου θα δεις μια άλλη πραγματικότητα η οποία μπορεί μεν να σε ξεβολεύει αλλά θα σου κάνει πολύ καλό. Γιατί θα πρέπει να απελευθερωθείς από κάποιες φοβίες και ανασφάλειες σε συγκεκριμένα θέματα και να τολμήσεις να ρισκάρεις, κυρίως με Διδύμους και Τοξότες. Οι 16 και 17 θα είναι ημερομηνίες που μπορείς να περάσεις καλά με την οικογένεια σου αλλά και με τα άτομα που σου δημιουργούν αισθήματα ασφάλειας.
Το μότο της εβδομάδας: Η τόλμη και το ρίσκο θα σε βγάλουν από καταστάσεις που σε τελματώνουν.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δείχνεις ένα άλλο πρόσωπο περισσότερο συναισθηματικό και ευαίσθητο και κατά κάποιο τρόπο αυτό είναι που σε πηγαίνει στην άλλη άκρη και σου δημιουργεί μια μεγάλη αναστάτωση. Η σχέση με ένα πρόσωπο που είναι πολύ φευγάτο σου δημιουργεί ανασφάλεια γιατί συνέχεια είναι ήξεις-αφήξεις. Η διάλυση μιας συνεργασίας μπορεί να μην είναι τόσο δύσκολη όσο φανταζόσουν. Γιατί θα γίνει με ένα τρόπο πολύ εύκολο και για σένα αλλά και για την άλλη πλευρά. Η παροχή υπηρεσιών θα είναι μια διέξοδος για να εκφράσεις ένα εσωτερικό ιδανικό. Δευτέρα και Τρίτη θα είσαι πιο κοντά στα δικά σου θέλω.
Το μότο της εβδομάδας: Η δράση μερικές φορές γίνεται και μέσα από τα συναισθηματικά σου πεδία και όχι μόνο από την λογική που την θεωρείς δεδομένη για σένα έτσι και αλλιώς.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχεις ανοιχτεί πολύ και αυτό σε βάζει σε μια νέα δράση η οποία σε αντιπροσωπεύει περισσότερο. Το καλό είναι ότι τολμάς και γνωρίζεις ακόμα και άτομα που πιθανόν παλιά να μην το έκανες είτε γιατί ντρεπόσουν είτε γιατί είχες ταμπού. Τα ανοίγματα θα σου κάνουν καλό ακόμα και στη δουλειά σου γιατί θα σου δοθούν ευκαιρίες που αυτήν τη στιγμή κάπως διαφαίνονται στον ορίζοντα. Οπότε εκεί που μπορεί να είχες απογοητευτεί εκεί κάτι αλλάζει και οι ελπίδες σου επανέρχονται. Στις 16 και 17 θα ενισχύσεις την δύναμή σου με ένα πολύ ιδιαίτερο τρόπο. Η γνώση γενικά σου κάνει πολύ καλό για αυτό να αρχίσεις να γνωρίζεις περισσότερο τον εαυτό σου από την εσωτερική του πλευρά.
Το μότο της εβδομάδας: Εμπιστέψου την διαίσθησή σου γιατί σε οδηγεί σε σωστό δρόμο.

 

ΛΕΩΝ

Προσπαθείς να αναγνωρίσεις την αξία των συνεργατών και γενικά των ατόμων που κατά την γνώμη σου μπορεί να σε υποστηρίξουν να βγάλεις χρήματα μέσω αυτών. Από την άλλη, σου διαφεύγει η ολοκληρωμένη πραγματικότητα για αυτό χρειάζεται να είσαι σε συνεχή εγρήγορση, αφού είναι πιθανόν να υπάρχει και ένα κομμάτι ρομαντικής αφέλειας. Επίσης χρειάζεται να έχεις μεγαλύτερη επαφή με οτιδήποτε αφορά τα εσωτερικά σου θέλω γιατί μπορεί να αφεθείς σε ψευδαισθήσεις που σίγουρα θα σε αποπροσανατολίσουν. 18 και 19 είναι οι μέρες που θα λάμψεις πιο εύκολα γιατί θα βλέπεις ότι οι συνθήκες σε βοηθάνε.
Το μότο της εβδομάδας: Σταμάτησε να ελέγχεις τα πράγματα με εκείνο το γνωστό και βασιλικό τρόπο και έτσι θα πετύχεις πολλά περισσότερα πράγματα. Γιατί θα κάνεις πέρα το εγώ σου που σε βασανίζει αρκετά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εκπαιδεύεσαι μέσω των άλλων και αυτό είναι που σε εξελίσσει. Το κυριότερο είναι ότι έρχεσαι κοντά τους και είσαι πρόθυμος/η να ξεπεράσεις κάποιες σημαντικές δυσκολίες τις οποίες με τον τρόπο σου μπορείς και τις αναιρείς. Η Αφροδίτη που μπήκε στον άξονά σου θα σε κάνει να νιώθεις περισσότερο χαρούμενος/η αλλά και έντονα αισθηματίας. Οπότε αυτό θα σε ανακουφίσει από τις συνεχόμενες κριτικές σκέψεις που μερικές φορές δεν έχουν τέλος. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου, η διάθεση για φλερτ και ξέγνοιαστες στιγμές θα είναι έντονη. Βέβαια οι υπερβολές δεν θα λείψουν σε σχέση με τους άλλους κυρίως αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο.
Το μότο της εβδομάδας: Το πρωταρχικό σου μέλημα είναι να διακρίνεις την διαφορά μεταξύ λύπης και αγάπης. Τότε θα μπορείς να απελευθερώσεις τον εαυτό σου από τις ενοχές.

 

ΖΥΓΟΣ

Κάπου έχεις αφήσει τις καταστάσεις από τα χέρια σου και οδηγείσαι από τα εξωτερικά γεγονότα. Για αυτό μπορεί να έχεις ένα συναισθηματικό μπλέξιμο ακόμα και μέσα σε μια δουλειά η οποία δεν είναι και τόσο εύκολη να την ολοκληρώσεις. Επειδή υπάρχουν συνέχεια ημιτελή σχέδια και δεν μπορούν για πολλούς λόγους να ολοκληρωθούν, σε καθηλώνουν και σε απομακρύνουν από τον τελικό στόχο σου. Πιθανόν να μην έχεις και μεγάλη διάθεση να κάνεις πολλά πράγματα γιατί είτε είσαι αφηρημένος/η είτε νιώθεις μια ολοκληρωτική κούραση κυρίως από εσωτερικές συναισθηματικές καταστάσεις. Αυτό που θα σε υποστηρίξει πολύ είναι οι συζητήσεις με άτομα που αυτή την περίοδο έχουν ένα ιδιαίτερο δυναμισμό και κουβαλούν πολύ ενδιαφέρουσες γνώσεις.
Το μότο της εβδομάδας: Μην γίνεσαι μοιραίο πρόσωπο περιμένοντας από τους άλλους να μεριμνήσουν για σένα. Γιατί έτσι θα χάσεις πολύτιμο χρόνο από την προσωπική σου εξέλιξη. Αναάλαβε ευθύνες εδώ και τώρα. 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κατευθύνεις τα συναισθήματά σου με έναν τρόπο που εσένα προσωπικά σου κάνει καλό γιατί έτσι κατανοείς, συγχωρείς και γενικά έχεις μια υπερβολική ανοχή απέναντι στους άλλους. Και το κυριότερο που έχεις ανάγκη είναι να δικαιολογήσεις συμπεριφορές και καταστάσεις που παλιά σε πλήγωναν. Αυτό είναι ένα όπλο στα χέρια σου γιατί έτσι λύνεις τα προβλήματα και τα κωλύματα του παρελθόντος και ζεις με τον τρόπο σου στο εδώ και τώρα. Επίσης είσαι ανοικτό ς/η σε κάθε τι καινούργιο και πρωτοποριακό και αυτό κάπως σε ξεκολλάει. Το ρίσκο πάντως στην ερωτική και στην επαγγελματική σου συμπεριφορά θα σε βοηθήσει να αλλάξεις τις προσλαμβάνουσες που έχεις αυτή την στιγμή πάνω στα συγκεκριμένα θέματα.
Το μότο της εβδομάδας: Όσο αλλάζεις και δέχεσαι μια άλλη πραγματικότητα, τόσο θα αυξάνει η τύχη σου και γενικά η καλή διάθεση πρός όλους και όλα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Βάζεις σε σειρά ένα κομμάτι του χάους που υπάρχει μέσα σου αλλά και γύρω σου με μια αυστηρότητα την οποία δεν είχες καν σκεφτεί ότι μπορεί να διαθέτεις. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα προσπαθήσεις να μην ταυτίζεσαι με καταστάσεις που σε παρασύρουν στην τεμπελιά ή την αδράνεια, αλλά θα δουλέψεις με συγκεκριμένο στόχο και κυρίως μαζί με άλλους με οργανωμένο και πολύ μεθοδικό τρόπο. Πάντως έχεις ανάγκη να δράσεις γιατί ο Άρης είναι στο ζώδιο σου και όλο και κάτι νιώθεις από την ενέργεια του. Αλλά αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο από εκεί που είχες μεγαλεπήβολα σχέδια, εκεί μπορεί να κάθεσαι και να μην κάνεις τίποτε γιατί θα έχεις πέσει στα πατώματα είτε από ερωτική απογοήτευση είτε από βαριεστιμάρα.
Το μότο της εβδομάδας: Η συγκίνηση και η ευαισθησία μπορεί να σε κάνει να αναιρέσεις τα σχέδια σου. Εδώ είναι που πρέπει να κάνεις την υπέρβαση και να ακολουθήσεις την πορεία που έχεις χαράξει χωρίς απαραίτητα να χάνεις την ευαισθησία σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αναλαμβάνεις ευθύνες αλλά κατά ένα τρόπο δεν ζορίζεσαι τόσο πολύ γιατί μπορείς εύκολα να τις συζητάς και να τις μοιράζεσαι με περισσότερο κόσμο. Η διάθεση για μουσική και χορό μπορεί να σε βάλουν μπροστά και να μην αφήνεις εύκολα καμία διασκέδαση ή τέτοιου είδους εξόδους. Μια καινούργια δράση που θα σχετίζεσαι και με την τέχνη μπορεί να σε αναστατώσει και να σε βάλει να κινείσαι κάτω από άλλους ρυθμούς. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα πάρεις θετικές απαντήσεις από εξετάσεις ή από μια δουλειά που τώρα θέλεις να την ξεκινήσεις. Επίσης μπορεί να οργανώσεις ένα ξαφνικό ταξίδι που δεν το είχες σκεφτεί καθόλου αυτή την περίοδο.
Το μότο της εβδομάδας: Δώσε μεγαλύτερο χώρο στις θετικές εντυπώσεις για να μπορέσεις ν’ αλλάξεις όλα τα κακώς κείμενα ακόμα και τις αρνητικές σκέψεις που πολλές φορές σε παρασύρουν.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κινείσαι με στόχο την επίλυση των οικονομικών σου και την κάλυψη των απαιτήσεών σου, αλλά με έναν τρόπο που πιστεύεις ότι όλα θα λυθούν και δεν αγχώνεσαι τόσο πολύ όπως παλιά. Αυτό σίγουρα σε βοηθάει να χειρίζεσαι όλες τις υποθέσεις σου με μεγαλύτερη ηρεμία και ψυχραιμία. Οπότε δεν φοβάσαι ακόμα και σε μια δύσκολη στιγμή. Κάπου αφήνεσαι γιατί υπάρχει μέσα σου μια εμπιστοσύνη πολύ δυνατή. Εκεί που χρειάζεται να προσέξεις είναι να μην μπερδεύεσαι με πολύ κόσμο και δεν πρέπει να μεταφέρεις τι σου είπαν και πως στο είπαν γιατί θα βρεθείς στη μέση χωρίς να το καταλάβεις. Η προσφορά και η παροχή υπηρεσιών σε συγγενικό σου πρόσωπο και σε άτομα που έχουν την ανάγκη σου μπορεί να σε κάνουν να υπερβάλλεις.
Το μότο της εβδομάδας: Μην αμφιβάλλεις για τις ικανότητές σου. Κανένας δεν μπορεί να ξέρει καλύτερα από εσένα τι θέλεις και τι χρειάζεσαι ακριβώς.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Βρίσκεσαι επικεντρωμένος/η στις δυνάμεις σου και αυτό σε κάνει να λειτουργείς πολύ καλύτερα από άλλες φορές. Οι πλανήτες που μαζεύονται στο ζώδιό σου, από τον Ήλιο, τον Ερμή μέχρι και την Αφροδίτη, σίγουρα θα σου δώσουν ένα μεγάλο προβάδισμα για να ξεχωρίσεις και να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις να κάνεις και πως να το κάνεις. Γιατί μερικές φορές κολλάς σε κάποιες λεπτομέρειες που για σένα είναι βουνό. Οπότε θα δεις ακριβώς τι θέλεις και δεν θα δυσκολευτείς να πετάξεις τα περιττά και να κρατήσεις ό,τι σου χρειάζεται. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες μέρες θα μπεις στον πειρασμό να ξεπεράσεις μια σχέση που αυτήν τη στιγμή είναι πολύ ρευστή και νιώθεις ότι σε περιορίζει.
Το μότο της εβδομάδας: Χρησιμοποίησε όλες τις δυνάμεις σου και βγες από την αδράνεια για να ξεπεράσεις τις αντιξόοτητες που υπάρχουν αυτήν τη στιγμή μπροστά σου.

 

 

 

 

 

Πηγή: astrology.gr