Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια - 14 έως 20 Ιουνίου

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια – 14 έως 20 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ

Έρωτας: Καλυτερεύουν τα πράγματα. Την Τρίτη πραγματοποιείται μια ευνοϊκή για το ζώδιό σου Νέα Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη στους Διδύμους. Αν μη τι άλλο, θα σου δώσει τις ευκαιρίες να φλερτάρεις, να αυξήσεις την περιρρέουσα ατμόσφαιρά σου, να παίξεις ερωτικά παιχνιδάκια. Στην εύνοιά σου συνεπικουρούν η Αφροδίτη και ο Δίας που βρίσκονται στο ζώδιο των ερώτων σου, τον Λέοντα και ανοίγουν τους ουρανούς για να έχεις αυτό που θέλεις. Αν έχεις μια σχέση, οι μέρες είναι καταπληκτικές για να πας ένα ταξιδάκι με το ταίρι σου και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να κάνεις τις επαφές σου, να οργανώσεις επαγγελματικά ταξίδια (από την Τετάρτη) και να προβάλλεις τη δουλειά σου. Οι καινούργιες συμφωνίες δεν αποκλείονται αλλά θα πρέπει να είσαι συνεπής στις διαπραγματεύσεις σου και στα ωράριά σου, κόντρα στη διάθεσή σου που σε θέλει εκτός γραφείου και αποπλανημένο/η από τους έρωτες και τη διασκέδαση.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας οργανώσω μια απόδραση γιατί θα με βοηθήσει να επαναφορτίσω τις μπαταρίες μου.
ΤΑΥΡΟΣ

Έρωτας: Το βάρος των ημερών πέφτει σε πιο ποταπά, καθημερινά θέματα και σε αποσπά από τους έρωτες. Θέλεις να νιώθεις ασφαλής στη σχέση σου και τώρα η Νέα Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη στους Διδύμους θέτουν θέματα ασφάλειας και αναγκών και κατά πόσο η υπάρχουσα κατάσταση στον αισθηματικό σου τομέα τα καλύπτει. Καλά θα κάνεις αυτά τα ερωτήματα να τα απευθύνεις στον εαυτό σου και να μην τα μεταβιβάζεις στους άλλους για να μη βρεθείς να καβγά.
Καριέρα – Οικονομικά: Το απόγευμα της Τρίτης πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο δεύτερο ηλιακό σου σπίτι που σχετίζεται με τα οικονομικά σου. Από εκείνη τη στιγμή θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να προωθήσεις τις δουλειές σου και να αυξήσεις τα έσοδά σου ή να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Δεν πρέπει να αποκλείω τα έκτακτα έξοδα γι αυτό να μην ανοίγομαι, ακόμη κι αν αυξηθούν τα έσοδά μου. Ο Άρης σε σύνοδο με τα Φώτα (Ήλιο, Σελήνη) δεν αστειεύεται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έρωτας: Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στο ζώδιό σου, σού χαρίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Με την έντονη παρουσία του Άρη στο σκηνικό της Νέας Σελήνης (σύνοδος με τα φώτα), οι καταστάσεις γίνονται ακόμη πιο έντονες και παθιασμένες γι αυτό και αξίζει τον κόπο να αξιοποιήσεις την επίδραση των άστρων και να επιδοθείς σε μια άνευ όρων και ορίων ερωτική δραστηριότητα. Το βέβαιο είναι ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος να εκτονώσεις τα πάθη σου, να φλερτάρεις, να αναζωπυρώσεις το πάθος σου αν είσαι δεσμευμένος/η αλλά οι συνθήκες ευνοούν περισσότερο τις περιπέτειες παρά τις σοβαρές σχέσεις.
Καριέρα – Οικονομικά: Οι μέρες αυτές είναι φουλ στην ενέργεια, ιδιαίτερα από την Τετάρτη που προσφέρονται για να κάνεις ένα δυναμικό ξεκίνημα, να τακτοποιήσεις καταστάσεις που μέχρι αυτή τη στιγμή εκκρεμούσαν, να προσπαθήσεις για να βάλεις θεμέλια για την επόμενη σεζόν. Αν έχεις κάποια σημαντικά ραντεβού επαγγελματικού χαρακτήρα, φρόντισε να τα κλείσεις από την Τετάρτη και μετά.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας μην αφήσω τον εγωισμό μου να καθοδηγεί τις πράξεις μου γιατί τελικά θα βγω χαμένος/η.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έρωτας: Η Νέα Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη πραγματοποιείται στο δωδέκατο ηλιακό σου σπίτι και βγάζει στην επιφάνεια μυστικά, παράπονα, ανομολόγητα συναισθήματα, ανασφάλειες, απωθημένα. Να προσέχεις γιατί μια τέτοια διάθεση μπορεί να εγκυμονεί συναισθηματικούς χειρισμούς, εντάσεις, προβλήματα. Αν κρύβεις κάτι, σπεύσε να το αποκαλύψεις ή να περιφρουρήσεις καλύτερα το μυστικό σου γιατί δεν αποκλείεται να μαθευτεί και να βρεθείς στη θέση του κατηγορουμένου. Επίσης, δεν αποκλείεται να εμπλακείς σε έναν μυστικό έρωτα.
Καριέρα – Οικονομικά: Η αλήθεια είναι ότι τώρα θα κουράζεσαι υπερβολικά για να προωθήσεις τις επαγγελματικές σου υποθέσεις καθώς, εκτός των άλλων, θα έχεις να αντιμετωπίσεις και το παρασκήνιο που πιθανώς να υπάρχει σε βάρος σου. Προσπάθησε να συντηρείς τις ισορροπίες στην καθημερινότητά σας για να μην υπάρξουν εντάσεις.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Τώρα που η Νέα Σελήνη με διευκολύνει για κάτι τέτοιο, ας κάνω ένα πιο υγιεινό πρόγραμμα διατροφής και ας προσπαθήσω να ασκούμαι περισσότερο.

ΛΕΩΝ

Έρωτας: Η εκρηκτική Νέα Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη πραγματοποιείται στον Κριό, το ζώδιο που σχετίζεται με τις φιλίες σου αλλά είναι και το πολικό των ερώτων σου που σημαίνει ότι, σε συνδυασμό με την Αφροδίτη και τον Δία που βρίσκονται στο ζώδιό σου, αναμένονται θετικές εξελίξεις για τα ερωτικά σου θέματα. Τώρα είναι μια καλή περίοδος για περιπέτειες, αναζωπυρώσεις παθών, ανανεωτικές καταστάσεις, προτάσεις γάμου ή συγκατοίκησης, ενώ δεν αποκλείεται να ενισχύσεις με περίσσιο πάθος μια φιλική σου σχέση.
Καριέρα – Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την Τρίτη, δημιουργεί εξαιρετικά πρόσφορο έδαφος για να προωθήσεις τις υποθέσεις σου, να βάλεις καινούργιους στόχους, ακόμη και μεγαλεπήβολους, να κάνεις σχέδια, να βρεις συμμάχους. Τώρα πρέπει να αδράξεις τις όποιες ευκαιρίες σου και να δράσεις με δυναμισμό.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας κάνω καινούργιες παρέες για να ανανεωθώ και να διασκεδάσω περισσότερο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έρωτας: Η καριέρα, οι δουλειές, οι ευθύνες αποσπούν την προσοχή σου και ασχολείσαι πυρετωδώς με τις δουλειές σου. Το αποτέλεσμα είναι να περνάει κρίση η προσωπική σου ζωή, ευτυχώς όχι πολύ σοβαρή και μάλλον πρόσκαιρη. Καλό θα ήταν, αυτές τις μέρες, να μην αφήνεις τα πράγματα στην τύχη τους. Προσπάθησε όσο μπορείς να δείχνεις τα συναισθήματά σου στο ταίρι σου για να μην το βάζεις στη διαδικασία να κατακλύζεται από αρνητικές σκέψεις.
Καριέρα – Οικονομικά: Η δυναμική Νέα Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στους Διδύμους, είναι πολύ σημαντική για τις επαγγελματικές σου υποθέσεις. Ναι μεν μπορεί να προξενήσει αγχωτικές καταστάσεις καθώς θα προκαλέσει τα γεγονότα που θα σε αναγκάσουν να αναλάβεις πολλές ευθύνες αλλά είναι θετική για να κάνεις μια καινούργια αρχή, να εκπονήσεις πιο μεγαλεπήβολα σχέδια ή να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Αν θέλεις να δρομολογήσεις κάτι σημαντικό, προγραμμάτισέ το για την Τετάρτη και μετά.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καλά θα κάνω να μην παραμελώ την οικογένειά μου.

ΖΥΓΟΣ

Έρωτας: Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους με την παρουσία του Άρη στο σχήμα δεν μπορεί παρά να δώσει κάτι εντυπωσιακό στον τομέα των ερώτων σου. Οι συγκυρίες θα είναι με το μέρος σου, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος/η στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Τώρα θα διασκεδάσεις, θα χαρείς, θα απολαύσεις, θα φλερτάρεις, θα ταξιδέψεις, θα νιώσεις πιο καλά, πιο αισιόδοξος/η, πιο αναπτερωμένος/η.
Καριέρα – Οικονομικά: Αρχίζει μία περίοδος που στιγματίζεται από τη δυναμική Νέα Σελήνη και είναι αρκετά καλή για να κάνεις μια καινούργια αρχή, ιδιαίτερα αν αυτή αφορά σε τομείς όπως είναι η εκπαίδευση, οι επαφές με το εξωτερικό, τα ταξίδια. Σε κάθε περίπτωση, ακόμη κι αν δεν υπάρχει κάτι σπουδαίο για να σε απορροφήσει, ευνοούνται τα ραντεβού σου και οι προσπάθειες να δημιουργήσεις ένα θετικό κλίμα υπέρ σου ή να δημιουργήσεις τις συμμαχίες σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Να προγραμματίσω τα σημαντικά ραντεβού μου από το απόγευμα της Τρίτης και μετά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έρωτας: Το σημαντικότερο αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας είναι η Νέα Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη που θα πραγματοποιηθεί στους Διδύμους, το όγδοο ηλιακό σου σπίτι, γεγονός που θα ανεβάσει κατακόρυφα τη λίμπιντό σου σε ύψη καλοκαιρινού καύσωνα. Ωστόσο, πρέπει να προσέχεις καθώς, μαζί με την λίμπιντό σου, βγαίνουν στην επιφάνεια και τα ψυχικά τραύματα, οι ανασφάλειες, οι φοβίες. Αν έχεις γεννηθεί στις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου, ανασκουμπώσου καθώς ο Κρόνος από τη Δευτέρα, κινούμενος ανάδρομα, θα βρίσκεται στις μοίρες του Ηλίου σου και θα αποτελεί τον σκληρό κριτή των σχέσεών σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Από το απόγευμα της Τρίτης που θα έχει πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στο όγδοο σπίτι της ηλιακής σου οικοθεσίας, θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να τακτοποιήσεις τις οικονομικές σου υποθέσεις που αφορούν σε τράπεζες, δημόσιο, ασφαλιστικούς οργανισμούς. Αν έχεις χρέη, ίσως μπορέσεις να κάνεις κάποιες συμφέρουσες ρυθμίσεις.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας έχω τα μάτια μου ανοιχτά. Με την Αφροδίτη και τον Δία στον Λέοντα, στο περιβάλλον της καριέρας και της κοινωνικής μου καταξίωσης, μπορεί να μου προκύψει κάποια αξιόλογη ευκαιρία.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έρωτας: Το απογευματάκι της Τρίτης πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στους Διδύμους σε σύνοδο με τον Άρη. Κοινώς ο τομέας των σχέσεών σου και δη των ερωτικών φωτίζεται από τα Φώτα και δυναμιτίζεται από τον Άρη. Φαίνεται ότι τώρα θα γίνουν τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα αλλά, για να τα κάνεις σωστά, θα πρέπει να μπαίνεις στη θέση των άλλων και να μην ενδίδεις σε ανταγωνιστικές συμπεριφορές. Τα φλερτ, τα παιχνίδια, οι ανανεωτικές καταστάσεις όχι μόνο επιτρέπονται υπό το κράτος αυτών των αστρολογικών συγκυριών αλλά και επιβάλλονται.
Καριέρα – Οικονομικά: Από το απόγευμα της Τρίτης που θα έχει πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη, θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να υπογράψεις συμβόλαια, να κάνεις δημόσιες σχέσεις και επικερδείς συμφωνίες, να κλείσεις τα ραντεβού σου. Ωστόσο, κάθε σου κίνηση πρέπει να γίνεται με σοβαρότητα και σκέψη γιατί ο Άρης που συμμετέχει στη Νέα Σελήνη μπορεί να σε παρασύρει σε επιθετικές, επιπόλαιες, οι απερίσκεπτες τοποθετήσεις.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσέχω λίγο τη συμπεριφορά των άλλων γιατί μπορεί να καθρεπτίζει δικά μου στοιχεία. Ας εστιαστώ καλύτερα σε αυτούς που αυτή την περίοδο με εκνευρίζουν. Αυτοί θα μου μάθουν περισσότερα…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έρωτας: Τα άστρα, τα γεγονότα, τα ενδιαφέροντά σου σε εξωθούν στο να παραμελείς τις αισθηματικές σου υποθέσεις και να εστιάσεις στις ανάγκες της καθημερινότητας. Από την άλλη, ο Δίας και η Αφροδίτη βρίσκονται στο όγδοο σπίτι της ηλιακής σου οικοθεσίας και απογειώνουν τη λίμπιντό σου. Τελικά δεν βγαίνεις από το παιχνίδι αλλά το παίζεις πιο παρασκηνιακά…
Καριέρα – Οικονομικά: Την Τρίτη θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στους Διδύμους σε σύνοδο με τον Άρη. Το συγκεκριμένο περιβάλλον σχετίζεται με την καθημερινή σου προσφορά, εργασία και την υγεία σου’ γι αυτό και δημιουργείται πρόσφορο έδαφος για να ασχοληθείς με τις δουλειές σου, να προωθήσεις τις υποθέσεις σου, να βάλεις κάποια τάξη στην καθημερινότητά σου, να κάνεις το πρόγραμμά σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Επειδή θα έχω πολύ άγχος λόγω υποχρεώσεων, αγγαρειών, δουλειάς, θα πρέπει να το εκτονώνω με γυμναστική. Αν, παράλληλα, προσέχω και τη διατροφή μου, θα έχω ακολουθήσει την τέλεια συνταγή για την υγεία μου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έρωτας: Αυτή την εβδομάδα έχεις την τιμητική σου στον αισθηματικό τομέα. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη σε σύνοδο με τον Άρη στους Διδύμους, στο πέμπτο ηλιακό σου σπίτι, ρίχνει τα φώτα της στα ερωτικά σου! Το σκηνικό απογειώνεται και από τις παρουσίες της Αφροδίτης και του Δία στο ζώδιο των σχέσεών σου, τον Λέοντα. Σαφώς και αξίζει τον κόπο να αξιοποιήσεις τις περιστάσεις και να απολαύσεις τα φλερτ, τα παιχνίδια, την ανανέωση. Επίσης είναι πολύ πιθανό να κεραυνοβοληθείς και να ερωτευθείς σφόδρα!
Καριέρα – Οικονομικά: Θα είσαι πολύ δημιουργικός/η αυτή την περίοδο, γεγονός που πρέπει να εξαργυρώσεις, ιδιαίτερα αν είσαι καλλιτέχνης ή κάνεις ένα επάγγελμα που αγαπάς και θέλεις να διοχετεύεις τη δημιουργικότητά σου σ’ αυτό. Γόνιμη περίοδος για να προβληθείς, να βάλεις σε εφαρμογή νέα σχέδια, να κάνεις τις συμμαχίες σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Οι μέρες είναι καλές για να υπογράψω συμβόλαια και να προβώ σε διαπραγματεύσεις επαγγελματικού χαρακτήρα.

ΙΧΘΥΕΣ

Έρωτας: Με τη Νέα Σελήνη να επηρεάζει τον άξονα οικογένειας – καριέρας, οι πρακτικές σου υποθέσεις δεν σου αφήνουν χρόνο για να εστιάσεις στους έρωτές σου. Ωστόσο, αν συγκατοικείς με το ταίρι σου, φρόντισε να περιφρουρήσεις τη σχέση σου γιατί μπορεί να υπάρξουν εντάσεις λόγω της συμμετοχής του Άρη με όψη συνόδου προς τα Φώτα.
Καριέρα – Οικονομικά: Αυτή την περίοδο θα αναγκαστείς να αναλάβεις πολλές ευθύνες, γεγονός που θα σε πιέσει. Το θετικό είναι ότι η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, μολονότι καταδεικνύει ότι θα κουραστείς πολύ καθώς θα αναλάβεις ένα πλήθος επαγγελματικών και οικογενειακών ευθυνών, δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για να προωθήσεις τα σχέδιά σου, να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σου, να κάνεις κάποιες σημαντικές κινήσεις στον τομέα της καριέρας ή ακόμη και να προβείς σε μια καινούργια επαγγελματική αρχή.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσπαθήσω να μην ξεσπώ τις εντάσεις μου στο σπίτι.

Πηγή: astrology.gr