Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια – 15 έως 21 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

Έρωτας: Το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα πραγματοποιείται με απόλυτη ακρίβεια για τελευταία φορά την Τρίτη και «βλέπει» επιθετικά το ζώδιό σου, γεγονός που εγκυμονεί αναστάτωση, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Από την άλλη, με την έκλειψη βγαίνουν στην επιφάνεια τα παράπονα, τα απωθημένα, η δυσθυμία σου. Επειδή θα είναι πολύ δύσκολο να διαχειριστείς τα συναισθήματά σου, προσπάθησε να μην αντιδράς παρορμητικά και να σκέφτεσαι περισσότερο πριν αρχίσεις τον πόλεμο.
Καριέρα – Οικονομικά: Η ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο δεν είναι ότι καλύτερο για τη δουλειά. Ο συνδυασμός της με τη σύνοδο Ερμή – Ποσειδώνα στους Ιχθύες καταδεικνύει ότι θα πρέπει να φυλάς τα νώτα σου γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξει παρασκήνιο και κουτσομπολιό σε βάρος σου. Επίσης, θα πρέπει να ξεκουράζεστε περισσότερο γιατί δεν αποκλείεται να χάνεις ενέργεια και να μην μπορείς να αντεπεξέλθεις στις απαιτήσεις της καθημερινότητάς σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιό μου το Σάββατο. Ας είμαι έτοιμος για μια καινούργια αρχή, μιας και η έκλειψη στην τελευταία μοίρα των Ιχθύων εγκυμονεί ένα τέλος και δίνει χώρο για μια δυναμική αρχή.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

Έρωτας: Η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται την Παρασκευή καθώς και η σύνοδος Ερμή – Ποσειδώνα επηρεάζουν τον άξονα των ερώτων σου. Πρέπει να προσέχεις κάθε σου κίνηση καθώς, αυτή την περίοδο, κόντρα στην πρακτικότητά σου, θα έχεις την τάση να ωραιοποιείς τις καταστάσεις. Πιθανοί είναι οι μοιραίοι έρωτες αλλά εξ’ ίσου πιθανή είναι και η οριστική διάλυση της σχέσης σου καθώς επίσης οι εντάσεις, οι αντιπαραθέσεις, οι ανταγωνισμοί. Το Σύμπαν απαιτεί να απαλλαγείς από εξαρτήσεις που σε δεσμεύουν σε καταστάσεις που δεν σε προάγουν.
Καριέρα – Οικονομικά: Η ηλιακή έκλειψη επηρεάζει, εκτός των άλλων, και τον τομέα των στόχων σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξει η αναγκαιότητα να αναθεωρήσεις τα σχέδιά σου ή, έστω, να αλλάξεις τις προτεραιότητές σου. Στο ίδιο περιβάλλον, ο Ερμής σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα, όψη που καταλύει τη διάκρισή σου και εγκυμονεί τον κίνδυνο να πάρεις λανθασμένες αποφάσεις γι αυτό μη βιάζεσαι να βάλεις καινούργια σχέδια σε εφαρμογή. Επίσης, δεν αποκλείεται να απογοητευτείς από τις εξελίξεις σε περιβάλλοντα που σχετίζονται με τις συλλογικές σου δραστηριότητες.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό μου από την Τρίτη. Ευτυχώς, θα μου δώσει μιαν ευχάριστη νότα, τη διάθεση να ανανεώσω την εμφάνισή μου και ίσως συντελέσει στο να επέλθουν οι ισορροπίες στις σχέσεις μου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

Έρωτας: Η ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στους Ιχθύες, επηρεάζει το ζωδιακό σου σταυρό, γεγονός που απαιτεί την προσοχή σου σε όλους τους τομείς, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου. Καλό θα ήταν να σκεφτείς αν η σχέση σου πατάει σε γερές βάσεις ή όχι. Αυτή την περίοδο πλήττονται περισσότερο οι γάμοι που στηρίζονται σε σαθρά θεμέλια.
Καριέρα – Οικονομικά: Η έκλειψη που ήδη έχει ρίξει το πέπλο της, σε αγχώνει. Αν βάλουμε στην εξίσωση και τη σύνοδο του Ερμή με τον Ποσειδώνα στο δέκατο οίκο της ηλιακής σου οικοθεσίας, τότε τα πράγματα γίνονται πιο επικίνδυνα καθώς είναι πιθανό να υπάρξει ασυνεννοησία, εντάσεις, παρεξηγήσεις με τους ανωτέρους σου ή να αναγκαστείς να επωμιστείς βάρη που δεν σου αναλογούν.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Επειδή η έκλειψη «βλέπει» το τέταρτο οίκο της ηλιακής μου οικοθεσίας, δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες εντάσεις, βλάβες, προβλήματα στην οικογενειακή εστία. Ας είμαι έτοιμος/η να τα αντιμετωπίσω.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

Έρωτας: Την Τρίτη πραγματοποιείται για τελευταία φορά με απόλυτη ακρίβεια το επιθετικό τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα στο ζωδιακό σου σταυρό. Τώρα δεν αποκλείεται να προκύψει η επιτακτική ανάγκη για αλλαγές, για να δώσεις ένα οριστικό τέλος σε μία κατάσταση, προκειμένου να υπάρξει χώρος για να γράψεις μια καινούργια σελίδα στη ζωή σου. Το θέμα των σχέσεων χρήζει της προσοχής σου, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου.
Καριέρα – Οικονομικά:
Εν αναμονή της επικείμενης σεληνιακής έκλειψης που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Απριλίου, του τετραγώνου Ουρανού – Πλούτωνα που είναι ενεργοποιημένο και της ηλιακής έκλειψης που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, θα έλεγα ότι η περίοδος είναι αρκετά δύσκολη γι αυτό κράτησε μία συντηρητική στάση προς όλους και όλα. Είναι προτιμότερο να μην έρθεις σε τριβή με τους ανωτέρους σου γιατί μπορεί να πας για μαλλί και να βγεις κουρεμένος/η. Επίσης πρόσεχε τις κινήσεις σου και απόφυγε να προωθήσεις τώρα καινούργια σχέδια.
Αγαπητό μου ημερολόγιο:
Θα πρέπει να είμαι προσεκτικός/η σε θέματα οικογένειας και ακίνητης περιουσίας. Ευτυχώς η Αφροδίτη που περνάει στον Ταύρο την Τρίτη, θα μου δίνει μιαν ανάσα, μιας και «βλέπει» θετικά το ζώδιό μου.

 

ΛΕΩΝ

102112184

Έρωτας: Αντιφάσεις αλλά, ευτυχώς, ελεγχόμενες! Η ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, θα επηρεάσει το όγδοο σπίτι της ηλιακής σου οικοθεσίας, το οποίο –εκτός των άλλων- σχετίζεται και με τη λίμπιντό σου, τα βαθιά συναισθήματα, την ψυχολογική σου κατάσταση. Επειδή οι ενέργειες που ελκύονται κατά τη διάρκεια μιας τέτοιας έκλειψης είναι εκρηκτικές, είναι πιθανό να νιώθεις πιο ανασφαλής, να βγαίνουν στην επιφάνεια απωθημένα ή τα αρνητικά συναισθήματα. Από την άλλη, ο Δίας και ο Ουρανός προσφέρουν πολύ ευχάριστες εκπλήξεις στον ερωτικό του τομέα καθώς δείχνουν το φως που πάντα υπάρχει, ακόμη και στις χειρότερες στιγμές.
Καριέρα – Οικονομικά: Οικονομικά που σχετίζονται με ασφαλιστικούς οργανισμούς, τράπεζες, κληρονομικά, δημόσιο, διατροφές, δάνεια, χρηματιστήριο βάλλονται από την ηλιακή έκλειψη γι αυτό πρέπει να είσαι προσεκτικός/η στους συγκεκριμένους τομείς. Η καλύτερη επιλογή γι αυτό το διάστημα είναι να δώσεις ένα τέλος στην αγωνία σου. Ωστόσο, επειδή στο ίδιο περιβάλλον του ωροσκοπίου σου θα συμβεί και η σύνοδος Ερμή – Ποσειδώνα, θα πρέπει να θυμάσαι ότι θα έχεις την τάση να χάνεις τη διάκρισή σου και να ωραιοποιείς τις καταστάσεις. Η λύση είναι να ζητάς τη γνώμη των ειδικών.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Από την Τρίτη η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο, το περιβάλλον της καριέρας μου. Ας αξιοποιήσω τη θετική σας επιρροή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

Έρωτας: Η Ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στον άξονά σου την Παρασκευή και δίνει το στίγμα της σε αυτή την περίοδο, μπορεί να σε αναστατώσει αρκετά, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου. Είναι πιθανό να χωρίσεις, αποφασίζοντας να ξεπεράσεις τις ανασφάλειές σου αλλά δεν αποκλείεται να προσελκύσεις και έναν μοιραίο έρωτα, ο οποίος μάλλον θα σε βάλει σε δύσκολα μονοπάτια. Στην εξίσωση μπαίνει και ο Ερμής που σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα στο ίδιο περιβάλλον, σου θολώνει την οπτική σου γωνία και χάνεις τελείως τη διάκριση. Πρόσεχε.
Καριέρα – Οικονομικά: Η ηλιακή έκλειψη που θα γίνει την Παρασκευή, επηρεάζει τις συνεργασίες σου γι αυτό πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η. Μπορεί να αποκαλυφθούν κάποια άτομα που είναι εχθρικά απέναντί σου ενώ είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες ανταγωνιστικές συμπεριφορές που θα σε στεναχωρήσουν. Σε κάθε περίπτωση, καλό θα ήταν να μην υπογράψεις συμβόλαια αυτή την περίοδο και να αποφύγεις τις τριβές με τους άλλους.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Από την Τρίτη η Αφροδίτη περνάει στο ευνοϊκό περιβάλλον του Ταύρου, θέση από την οποία θα με ευνοήσει αρκετά.

ΖΥΓΟΣ

102112186

Έρωτας: Το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα πραγματοποιείται για τελευταία φορά με ακρίβεια αυτή την Τρίτη. Παράλληλα, οι ενέργειες των εκλείψεων είναι πολύ ισχυρές και το συγκεκριμένο τετράγωνο πυροδοτείται και από αυτές. Με λίγα λόγια πρέπει να προσέχεις κάθε σου κίνηση, ιδιαίτερα αν γιορτάζεις τα γενέθλιά σου στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Τώρα μπορεί όλα να σε οδηγούν σε ένα τέλος, προκειμένου να γυρίσεις σελίδα και να γράψεις ένα καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Η ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, επηρεάζει τον τομέα της καθημερινής σου προσφοράς και εργασίας. Θα αναγκαστείς να ενδώσεις σε πιεστικά ωράρια καθώς θα ανοίξουν αρκετά μέτωπα που θα έχεις να αντιμετωπίσεις στην καθημερινότητά σου. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να αυξηθούν οι δουλειές σου ή να αναγκαστείς να επωμιστείς ευθύνες που δεν σου αναλογούν. Επειδή στο ίδιο περιβάλλον ο Ερμής θα συναντήσει τον Ποσειδώνα σου, μπορεί να χάσεις την ευθυκρισία σου και να κάνεις λάθη. Προσπάθησε να είσαι συγκεντρωμένος/η για να τα αποφύγεις.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η έκλειψη επηρεάζει την υγεία μου, που πρέπει να διαφυλάξω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

Έρωτας: Η ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στους Ιχθύες, το ζώδιο που –εκτός των άλλων- σχετίζεται και με τους έρωτές σου, θα απελευθερώσει μεγάλες ποσότητες ενέργειας που καλείσαι να διαχειριστείς καθώς θα είσαι ευάλωτος/η συναισθηματικά. Κάτω από το πρίσμα της συγκεκριμένης έκλειψης όλα είναι πιθανά: ένας λυτρωτικός χωρισμός, μοιραίες συναντήσεις, μοιραίοι έρωτες, επιστροφές ατόμων του παρελθόντος, ξεκαθαρίσματα. Βοηθητική θα είναι η Αφροδίτη που από την Τρίτη περνάει στον Ταύρο, το ζώδιο των σχέσεών σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Οι καιροί αυτοί απαιτούν πολύ μετρημένες κινήσεις, ένα βήμα τη φορά, επιμονή, υπομονή και συνετές αποφάσεις. Αυτό σημαίνει ότι δεν φαίνεται να έχεις σημαντικά εμπόδια (εκτός αν προσβάλλεται ο προσωπικός σου χάρτης). Ωστόσο, θα ήταν προτιμότερο να αποφύγεις τα καινούργια ξεκινήματα και τα ρίσκα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Το καθρέφτισμά μου στις σχέσεις και στους έρωτες αυτής της περιόδου είναι πολύ σημαντικό για να κατανοήσω πάθη, συναισθήματα, απωθημένα που πιθανώς είναι πολύ καλά κρυμμένα στο υποσυνείδητό μου και δύσκολα βγαίνουν στην επιφάνεια.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

Έρωτας: Με την ηλιακή έκλειψη, τον Ερμή και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, οι πιέσεις που δέχεσαι αυτή την περίοδο, δεν σου αφήνουν ούτε χρόνο ούτε διάθεση για έρωτες. Ωστόσο, ο Δίας από τον Λέοντα και ο Ουρανός από τον Κριό όλο και κάποια ευχάριστη έκπληξη σου επιφυλάσσουν. Τα παιχνίδια μεγάλης έντασης αλλά μικρής διάρκειας είναι στο πρόγραμμα.
Καριέρα – Οικονομικά: Η Ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, θα προκαλέσει πολλές εντάσεις καθώς θα υπάρξουν τριγμοί σε δύο πολύ βασικούς τομείς, της καριέρας και της οικογένειας. Προσπάθησε να είσαι ψύχραιμος/η στη δουλειά, απόφυγε τα ρίσκα και τα ανοίγματα εκτός αν ο προσωπικός σου χάρτης είναι πολύ ευνοημένος.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσέχω περισσότερο τα άτομα της οικογένειάς μου αλλά, γενικότερα, ας μην επιτρέψω στον εαυτό μου να δημιουργήσει εντάσεις. Επίσης, μία ξαφνική μετακόμιση ή μια βλάβη στο σπίτι μπορεί εκτός της αναστάτωσης, να με βάλει και στα έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

Έρωτας: Το τετράγωνο του Ουρανού με τον Πλούτωνα πραγματοποιείται την Τρίτη για τελευταία φορά με απόλυτη ακρίβεια και επηρεάζει πολύ επιθετικά το ζώδιό σου, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερό του. Τώρα πρέπει να προσέχεις την κάθε σου κίνηση γιατί αυτές οι μέρες πυροδοτούνται από πολύ ισχυρές ενέργειες καθώς οι εκλείψεις εντείνουν τις επιδράσεις του τετραγώνου. Αρωγός σου θα είναι η Αφροδίτη που μπαίνει στον Ταύρο την Τρίτη, το περιβάλλον των ερώτων σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Το τετράγωνο του Ουρανού με τον Πλούτωνα, η ηλιακή έκλειψη αλλά και η επόμενη που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Απριλίου στο ζωδιακό σου σταυρό, δημιουργούν αρκετή αναστάτωση στη ζωή σου, στους τομείς της καριέρας, της οικογένειας, των σχέσεων, των συνεργασιών. Κοινώς πρέπει να προσέχεις τους πάντες και τα πάντα, να είσαι πολύ επιφυλακτικός/η, να μην κάνεις κινήσεις που θα μπορούσαν να αποβούν βλαπτικές, να κρατήσεις μία όσο το δυνατόν πιο συντηρητική στάση στη δουλειά σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας ασχοληθώ με τα χόμπι μου και τα δημιουργικά μου ταλέντα για να εκτονώσω την αρνητική μου ενέργεια και για να νιώθω καλύτερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

Έρωτας: Το τετράγωνο Πλούτωνα – Ουρανού σε συνδυασμό με την ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, μπορεί να βγάλει τις ανασφάλειές σου στην επιφάνεια και να αισθάνεσαι λίγο ασφυκτικά όχι τόσο εξ’ αιτίας του/της συντρόφου σου όσο εξ’ αιτίας των απωθημένων σου. Ευτυχώς το τρίγωνο Δία – Ουρανού σου αφήνει ένα ανοικτό παράθυρο στη χαρά, την αισιοδοξία, τον έρωτα και δείχνει ότι τελικά θα υπάρχει κοντά σου το άτομο που θα αντέχει και την πλευρά της δυσθυμίας σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Η ηλιακή έκλειψη πραγματοποιείται στον άξονα των οικονομικών σου, όπου βρίσκεται και ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα γι αυτό πρέπει να προσέχεις κάθε σου κίνηση και να κάνεις πιο συνετή διαχείριση. Μπορεί να σου καθυστερήσουν κάποια αμοιβή της δουλειάς σου ή ένα μίσθωμα ακινήτου που για σένα αποτελεί μηνιαίο εισόδημα. Παράλληλα, να προσέχεις τα πισώπλατα χτυπήματα γιατί μπορεί οι άσπονδοι φίλοι να σου κοστίσουν ακριβά.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Από την Τρίτη που η Αφροδίτη μπαίνει στον Ταύρο, δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για να ασχοληθώ με την οικογένειά μου, να διακοσμήσω το σπίτι μου, να φτιάξω ατμόσφαιρα.

 

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Έρωτας: Αυτή η εβδομάδα στιγματίζεται από την ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου την Παρασκευή και σου δίνει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο που λογικά και ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου μάλλον δεν θα τον θέλεις. Αν γιορτάζεις τα γενέθλιά σου στο τέλος της εβδομάδας πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η γιατί το αίτημα της έκλειψης είναι να κλείσεις οριστικά κάποιες καταστάσεις για να υπάρχει ο χώρος να ανοίξεις ένα καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Η έκλειψη θα προκαλέσει πολλές εντάσεις, ιδιαίτερα σε σένα που γιορτάζεις τα γενέθλιά σου αυτή την εβδομάδα, με αποτέλεσμα να διακυβεύονται οι συνεργασίες σου. Τα παιχνίδια εξουσίας με πελάτες και συνεταίρους, οι αντιπαραθέσεις, οι ανταγωνισμοί είναι στο πρόγραμμα αλλά εσύ καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να τα αποφύγεις.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσπαθήσω να εκτονώνω τις εντάσεις μου δημιουργικά και να μην ξεσπάω τα νεύρα μου στους αγαπημένους μου. Τα άστρα λένε ότι θα έχω υπερένταση λόγω συναισθηματικής υπερχείλισης.

Πηγή: astrology.gr