Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια – 17 έως 23 Ιανουαρίου

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια – 17 έως 23 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Με το βλέμμα στα οικονομικά ξεκινά αυτή η εβδομάδα και, από Δευτέρα που ο κυβερνήτης σου ο Άρης θα είναι σε όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα, μπορείς να αξιοποιήσεις άσσους που έχεις στο μανίκι για να προωθήσεις χρηματοπιστωτικά και φορολογικά ζητήματα που σε απασχολούν καιρό. Με το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία την ίδια μέρα, ετοιμάσου να αντιμετωπίσεις κάποιες υπερβολές από τον/τη σύντροφό σου ή έναν συνεργάτη. Τζιζ είναι τα μυστικά φλερτ από απόσταση! Συγχρόνως, πρόσεχε εν όψει κάποιων προσφορών, μην κάνεις αγορές που δεν χρειάζεσαι. Την Τετάρτη, απόφυγε να επικοινωνήσεις με άτομα που το μυαλό τους δεν στροφάρει και έχε υπόψη σου ότι ίσως χρειαστεί να επισκεφτείς κάποιο κατάστημα service. Η είσοδος του Ήλιου στον Υδροχόου την ίδια μέρα θα εγκαινιάσει μια περίοδο που η κοινωνική σου ζωή θα πάρει τα πάνω της. Παρασκευή και Σάββατο τα πράγματα είναι κάπως δύσκολα όμως θα ισχύει το «καλύτερα μια αλήθεια που πονάει, παρά ένα ψέμα που βολεύει».

Το μότο της εβδομάδας: «Προσέχω πως οδηγώ και για αλλαγές στα δρομολόγια μαθαίνω. Πόσο ακόμα ανάδρομε Ερμή να τσιτωθώ;»

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Με ένα «εγώ» τεράστιο αρχίζει η εβδομάδα, αφού η Σελήνη θα βρίσκεται για δύο και πλέον ημέρες στο δικό σου ζώδιο και η επιθυμία να κάνεις το «δικό σου» με κάθε κόστος θα είναι κυρίαρχη. Τη Δευτέρα, με την αυτοπεποίθηση στα ύψη μπορεί να νιώσεις πως οικονομικά και συναισθηματικά παίζεις τα ρέστα σου, όμως ίσως πρέπει να σκεφτείς και τις συνέπειες. Επίσης, καλό είναι ό,τι ετοιμάζεις, να το κάνεις μυστικά. Μην ανακοινώνεις ακόμα πολλά για ένα νέο βήμα. Την Τρίτη, απρόσμενα έξοδα ή νέα ίσως σε «κουρδίσουν» ενώ γενικότερα πρόσεχε τα νεύρα σου γιατί μπορεί να γίνουν σμπαράλια με αφορμή οικονομικά και επαγγελματικά θέματα. Την Παρασκευή και το Σάββατο έχεις κάθε λόγο να χαμογελάς με την είσοδο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω αλλά και τη σύνοδο του Ερμή με τον Πλούτωνα, αφού θα σε βοηθήσουν αφενός να βρεις λύσεις σε επαγγελματικό επίπεδο και παράλληλα δεν αποκλείεται να αποκατασταθεί η αλήθεια σε κάποια παρεξήγηση.

Το μότο της εβδομάδας: «Με πλανήτες μέσα στον Αιγόκερω τα επαγγελματικά μου κυνηγάω. Τι κι αν χιονίζει, τι κι αν έχει παλιόκαιρο, εγώ μπορώ και προχωράω».

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με ανησυχία και προβληματισμό ανοίγει η αυλαία της εβδομάδας, καθώς με τον Ερμή σε ανάδρομη κίνηση ίσως αισθανθείς σαν να περνάς jet lag της προσωπικότητας και των «θέλω» σου. Ο Άρης τη Δευτέρα πραγματοποιεί όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα σηματοδοτώντας έτσι μια ημέρα κατά τη διάρκεια της οποία θα μπορούσες να περάσεις τις θέσεις σου στον επαγγελματικό τομέα αποσπώντας διθυραμβικά σχόλια. Συγχρόνως, με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με το Δία δεν αποκλείεται να αναζητήσεις την απόλαυση, καθώς το ταίρι σου ίσως κάνει κάποιες θυσίες για χάρη σου, που όμως αν δεν τις εκτιμήσεις ίσως στη συνέχεια βρεθείς να απολογείσαι. Την Τετάρτη, ο κυβερνήτης σου, ο Ερμής, θα είναι σε τετράγωνο με τον Ουρανό και ίσως σε αποσυντονίσει. Πιθανόν κάποιες ειδήσεις, ξαφνικές μετακινήσεις ή απρόοπτα σε ταξίδια να σου κεντρίσουν το νευρικό σύστημα. Παρασκευή και Σάββατο μπορείς να περιμένεις πολλά αφού η σύνοδος του Ερμή με τον Πλούτωνα θα σε βοηθήσεις να σκεφτείς τις βαθιές επιθυμίες σου εκ νέου και κάτω από άλλη οπτική, ενώ η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω θα βάλει «στοπ» σε συναισθηματικές φορτίσεις χαρίζοντάς σου απέραντο ρεαλισμό.

Το μότο της εβδομάδας: «Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω ερωτικά με έλκουν τα κρυφά και τα μοιραία, αλλά οικονομικά βάζω φρένο και χρέη ας έχουν οι ωραίοι».

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η χρονιά έχει ξεκινήσει με νέους στόχους που η νέα εβδομάδα φέρνει στο προσκήνιο προκειμένου να τους βάλεις σε μια τάξη, ώστε να μην έχεις πάλι χάσει τα αυγά και τα καλάθια στα μέσα του Φλεβάρη. Τη Δευτέρα το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία ίσως σε οδηγήσει να κάνεις πράγματα κάπως υπερβολικά στο χώρο εργασίας – πιθανόν επειδή μέσα από αυτά θα εκφράσεις την εσωτερική σου ανάγκη για καθιέρωση. Να θυμάσαι ότι η αισιοδοξία θα σε πάει ψηλά αλλά χωρίς να εθελοτυφλείς. Η Τετάρτη με το τετράγωνο Ερμή – Ουρανού είναι κάπως δύσκολη ημέρα. Ίσως, θα ήταν καλό για σένα να κλείσεις τα αυτιά σου σε λόγια και κουτσομπολιά και να συνεχίσεις απερίσπαστα τις εργασίες σου. Παρασκευή και Σάββατο τόσο η σύνοδος Ερμή – Πλούτωνα όσο και η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω σε βοηθούν να δεις τα αισθηματικά σου μέσα από ένα άλλο πρίσμα, ενώ το σύμπαν στρώνει κόκκινο χαλί για μια επανασύνδεση.

Το μότο της εβδομάδας: «Με τη σύνοδο Ερμή – Πλούτωνα στον 7ο ηλιακό οίκο, αν το κινητό χτυπήσει, μπορεί να αποφασίσω να μην απαντήσω, στο συναισθηματικό παρελθόν πλάτη να γυρίσω».

 

 

ΛΕΩΝ

 

Η εβδομάδα αυτή κρύβει πολλές απροσδόκητες εκπλήξεις σε συναισθηματικό μα και επαγγελματικό επίπεδο. Με το τρίγωνο Άρη – Ποσειδώνα τη Δευτέρα θα νιώσεις πως οι θέσεις και τα θέλω σου συντάσσονται με τους άλλους και μπορείς να κάνεις νέα ξεκινήματα «εν κρυπτώ και παραβύστω». Την ίδια μέρα, το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία θα σε κάνει κάπως πιο large δίνοντάς σου όρεξη και κέφι που μπορείς να αξιοποιήσεις για να περάσεις όμορφες στιγμές με την οικογένεια σου. Την Τετάρτη, με το τετράγωνο Ερμή – Ουρανού να προμηνύει μια αναστάτωση, δώσε έμφαση σε θέματα συνεργασιών, γάμου ή συνεταιρισμών χωρίς να φοβηθείς αναγκαία ξεκαθαρίσματα. Δεν γίνεται αλλιώς! Παράλληλα, την ίδια μέρα η είσοδος του Ηλίου στον 7ο ηλιακό οίκο σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου όπου ο έρωτας αλλά και η αρμονική συμβίωση με τους άλλους θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στις προσωπικές σου επιδιώξεις. Τέλος, η σύνοδος Ερμή – Πλούτωνα την Παρασκευή και η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω το Σάββατο θα τονώσουν ιδιαίτερα το επαγγελματικό σου προφίλ κάνοντάς σε να σκεφτείς αρκετά σοβαρά κάποιες προτάσεις.

Το μότο της εβδομάδας: «Με την είσοδο του Ηλίου στον 7ο οίκο, αξιοποιώ τις ευκαιρίες για συνεργασίες, εύχομαι να είναι για το καλό μου και το σύμπαν ευχαριστώ»

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την εβδομάδα αυτή καλείσαι να παίξεις «μεγάλη μπάλα» έχοντας όμως δίπλα σου όχι πολύ καλούς συμπαίχτες. Η εβδομάδα ξεκινά με την Σελήνη στον Ταύρο να ευνοεί να φορτίσεις τις μπαταρίες σου και να κάνεις ότι σου δίνει ενέργεια και αυτοπεποίθηση ενώ το τρίγωνο Άρη – Ποσειδώνα τη Δευτέρα σε βοηθά να βρεις επαγγελματικές λύσεις και συναισθηματικές απαντήσεις. Το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία, την ίδια μέρα, δείχνει την ανάγκη για κάποιες αλλαγές μέσα στο σπίτι για τις οποίες όμως έχεις αμφιβολίες και για αυτό, αν και ευχάριστες, φρόντισε να μην το παρακάνεις. Την Τετάρτη με το τετράγωνο Ερμή – Ουρανού ίσως νιώσεις πως «φρικάρεις», αφού πράγματα που θα ακούσεις ή θα αντιληφθείς μπορεί να σε ωθήσουν να αποδομήσεις την εικόνα που είχες για κάποια άτομα. Το καλό είναι ότι πλέον θα ξέρεις που πατάς και που βρίσκεσαι. Πολλά ζητήματα θα μπορούσαν να επιλυθούν Παρασκευή και Σάββατο αφού η σύνοδος Ερμή – Πλούτωνα θα σε βοηθήσει να επεξεργαστείς μηνύματα του παρελθόντος, ενώ η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω ίσως φέρει έναν άλλο αέρα και μια πιο «πρακτική» αγάπη, κάτι που και εσύ επιθυμείς.

Το μότο της εβδομάδας: «Με το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία μέτρο δεν θέλω να βάλω, αφού από χαρά θέλω να υπερβάλλω».

 

 

ΖΥΓΟΣ

Το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι αρκετά εντυπωσιακό διότι σε οικονομικό και ερωτικό επίπεδο δεν «παίζεσαι». Τη Δευτέρα ο Άρης, ο κυβερνήτης του 7ου ηλιακού οίκου, σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και μπορεί να σου φέρει μια έκπληξη από τον ερωτικό σου σύντροφο και εσύ με τη βοήθεια της όψης Αφροδίτης – Δία να τρελαθείς από τη χαρά σου. Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, η Σελήνη μέσα από το ζώδιο των Διδύμων σε τροφοδοτεί με έμπνευση και ευστροφία και, αν το επιδιώξεις, παρά την περιβάλλουσα αναστάτωση θα μπορούσες να πετύχεις σε οτιδήποτε αυτά που θες με το λιγότερο δυνατό κόστος. Αυτή η θετική επιρροή πολλαπλασιάζεται από την Τετάρτη και μετά, όπου και ο Ήλιος εισέρχεται στο αέρινο ζώδιο του Υδροχόου παρέχοντάς σου έτσι όλες τις διευκολύνσεις για να εξελιχθούν τα πράγματα όπως θες. Παρασκευή και Σάββατο, βέβαια, τα πράγματα λίγο περιπλέκονται αφού με τη σύνοδο Ερμή – Πλούτωνα θα σε απασχολήσουν αρκετά οικογενειακά ζητήματα, ενώ δεν αποκλείεται να νιώσεις πως το παρελθόν σε ακολουθεί.

Το μότο της εβδομάδας: «Με Αφροδίτη στον Αιγόκερω το παρελθόν με ακολουθεί, όμως εγώ κοιτάω το μέλλον μακριά από τα πρέπει και τα μη».

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Σελήνη στον τομέα των σχέσεων σε βρίσκει η καινούργια εβδομάδα και μπορείς να σκεφτείς πως κάποια πράγματα θα πάρουν το δρόμο που θέλεις όσον αφορά το ταίρι σου. Το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα τη Δευτέρα σε βοηθά σε ερωτικά θέματα και φλερτ, όμως αν σκέφτεσαι να κάνεις μια «αισθηματική λαδιά», πρόσεχε γιατί με το τετράγωνο της Αφροδίτης – Δία θα έχεις ντράβαλα, γιατί ο έρωτας και ο βήχας όσο και αν προσπαθήσεις δεν θα κρύβονται. Την Τετάρτη, το τετράγωνο Ερμή – Ουρανού αλλά και η είσοδο του Ηλίου στον Υδροχόο θα σε δυσκολέψουν αφού το νευρικό σου σύστημα θα ταλαιπωρηθεί από ειδήσεις που σχετίζονται με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος αλλά και παρελθοντικές ιστορίες. Η Παρασκευή και το Σάββατο είναι ιδανικές για να κάνεις κινήσεις τακτικής στα συναισθηματικά ζητήματα, ενώ παράλληλα θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις τις όποιες δυσκολίες με τον πρέποντα ρεαλισμό και όχι με το γνωστό κυνισμό που συχνά σε διακρίνει.

Το μότο της εβδομάδας: «Με τον Άρη στο ζώδιο μου τώρα εργασιακά ανεβαίνω και σωματικά αντέχω»

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με την προσοχή στραμμένη σε θέματα καθημερινότητας, υγείας αλλά και εργασίας. Μην ξεχνάς όμως πως η ζωή είναι και άλλα πράγματα και όπως έχει πει και ο Ναπολέων «ο χώρος ανακτάται, ο χρόνος ποτέ». Έτσι, τη Δευτέρα, με το τρίγωνο Άρη – Ποσειδώνα, δώσε έμφαση σε όσα θέλεις να πετύχεις στον έρωτα ή σε ένα χόμπι. Την ίδια ημέρα ο Δίας, ο κυβερνήτης σου, θα βρίσκεται σε όψη τετραγώνου με την Αφροδίτη δείχνοντας ότι χρειάζεται να προσέχεις γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος να είσαι υπερβολικός/ή στην εκδήλωση συναισθημάτων αλλά και ανοιχτός/η σε κεράσματα και καλέσματα για φαγητό, κι έτσι η δίαιτα θα πάει στράφι. Το τετράγωνο Ερμή – Ουρανού την Τετάρτη ίσως φέρει εκ νέου στην επιφάνεια κάποιες διαφορές με συνεργάτες αλλά και γεγονότα που πιθανόν να σε εκνευρίσουν ή να σε ξαφνιάσουν σε σχέση με τους άλλους. Πέμπτη και Παρασκευή με τη Σελήνη στον 8ο ηλιακό οίκο αλλά και τη σύνοδο Ερμή – Πλούτωνα εντός του 2οίκου, δώσε έμφαση σε θέματα με δάνεια, τράπεζες, διατροφές ή επιδόματα αλλά απόφυγε να συνάψεις κάποια νέα σύμβαση, διότι τα ψιλά γράμματα ίσως τελικά σου δημιουργήσουν προβλήματα.

Το μότο της εβδομάδας: «Ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις μου θα έχω και αν δεν γίνουν όπως θέλω με βλέπω να ξεκινώ να τρέχω»

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εβδομάδα αυτή είναι εξαιρετική για εσένα αφού θα βρεις κατανόηση, ανταπόκριση και κυρίως ειλικρίνεια στο πεδίο του έρωτα. Τη Δευτέρα με το τρίγωνο Άρη – Ποσειδώνα οι φιλίες και οι γνωριμίες θα μπορέσουν να σου δώσουν λύσεις, εδικά σε θέματα που σε απασχολούν καιρό ή αφορούν μια νέα αρχή. Όμως, καλό θα είναι να αποφύγεις να γίνεις φορτικός/η, λόγω του ό,τι πολλοί εξ αυτών θα έχουν και άλλα πράγματα στο νου τους. Την Τετάρτη, το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό δείχνει πως κάποιες συνθήκες ίσως αποτελέσουν αφορμή για να βγάλεις από μέσα σου πράγματα που έκρυβες ή σιγόβραζαν εδώ και καιρό. Φρόντισε να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/ή με ηλεκτρονικά κυκλώματα και ετοιμάσου να αντιμετωπίσεις κάποια πιθανή ηλεκτρική ή μηχανολογική βλάβη. Παρασκευή και Σάββατο μπορείς να νιώσεις μεγάλη ευχαρίστηση με έντονες νοητικές δραστηριότητες ή συναντώντας άτομα μεγαλύτερης ηλικίας από σένα.

Το μότο της εβδομάδας: «Με τον Ερμή ανάδρομο, μπορώ να περιμένω πολλά, πρώτα από όλα όμως, ανατροπές στα αισθηματικά»

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσπαθείς να δώσεις λύσεις, όμως στο ξεκίνημα της εβδομάδας η παρουσία της Σελήνης στον Ταύρο δεν θα σε οδηγήσει προς αυτήν την κατεύθυνση. Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη η Σελήνη μέσα από τους Διδύμους θα σου προσφέρει την ικανότητα της ευστροφίας και ιδιαίτερα από την Τετάρτη που ο Ήλιος μπαίνει στον Υδροχόο σου ανοίγεται μια περίοδος πολύ καλύτερη, οπότε αξιοποίησε κάθε ευκαιρία. Μη μασήσεις από το τετράγωνο Ερμή – Ουρανού την Τετάρτη, αφού η «τρέλα» είναι καταγεγραμμένη στο dna σου. Τηλεφωνήματα και επικοινωνίες ίσως να μην έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα αλλά προσπάθησέ το, ρίχνοντας έτσι σπόρους για το μέλλον. Παρασκευή και Σάββατο τόσο με τη σύνοδο Ερμή – Πλούτωνα στον 12ο, όσο και με την είσοδο της Αφροδίτης στον ίδιο οίκο, θα σε απασχολήσουν παρελθοντικές καταστάσεις. Εσύ ίσως θα ήταν καλό να πάρεις ένα σφουγγάρι και να τα σβήσεις όλα, αφού τόσο το μέλλον όσο και το παρόν σου ανήκουν ολοκληρωτικά.

Το μότο της εβδομάδας: «Έλα μου, είναι ακίνδυνη η τρέλα μου»

 

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

Φίλοι και γνωστοί θα λάβουν υπόψη τις ανάγκες και τα θέλω σου και Κυριακή και Δευτέρα θα είναι δίπλα σου σε ό,τι τους χρειαστείς. Τη Δευτέρα, το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα θα μπορούσε να σε βοηθήσει λίγο να τους τρέξεις, αφού το τετράγωνο της Αφροδίτης με το Δία σου λέει ότι με κάτι πρέπει να ψυχαγωγηθείς. Την Τετάρτη ο Ήλιος εισέρχεται στον 12ο ηλιακό σου οίκο δείχνοντας έτσι πως ξεκινά μια περίοδο περισυλλογής και προβληματισμού. Θα μπορούσες να επιλύσεις καταστάσεις που ουσιαστικά τις είχες αφήσει πίσω σου, ενώ μπορείς να βρεις λύση σε θέματα που σε απασχολούν μέσα από κάποιες μυστικές συμφωνίες. Παρασκευή και Σάββατο, τόσο η σύνοδος Ερμή – Πλούτωνα όσο και η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω σηματοδοτούν για σένα μια περίοδο κατά την οποία μέσα από τις φιλίες θα βρεις λύση, αλλά κυρίως θα θελήσεις να προσφέρεις κι εσύ ένα χέρι βοηθείας σε κάποιο άτομο που σε έχει ανάγκη.

Το μότο της εβδομάδας: «Παρασκευή και Σάββατο ερωτικά πετάω με τη Σελήνη στον Καρκίνο όλους σας αγαπάω»

 

 

 

 

 

Πηγή: astrology.gr