Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια - 19 έως 25 Ιουλίου

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια – 19 έως 25 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ

Έρωτας: Από την Πέμπτη που ο Ήλιος και ο Ερμής θα βρίσκονται στον Λέοντα, θα νιώθεις πιο απελευθερωμένος/η, χαρούμενος/η, ικανός/η για αποφάσεις επί των αισθηματικών σου. Αν συνυπολογίσουμε και το εκρηκτικό τετράγωνο του Άρη από τον Καρκίνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σου, οι εξελίξεις θα είναι ευχάριστες στην περίπτωση που θέλεις να αποδεσμευτείς οριστικά από μία σχέση που δεν σου ταιριάζει ή να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου σε ό,τι σχετίζεται με οικογένεια, συγκατοίκηση, κλπ. Ωστόσο, από το κάδρο των ερωτικών σου δεν λείπουν τα φλερτ, τα κεραυνοβολήματα και οι διασκεδάσεις…
Καριέρα – Οικονομικά: Επειδή η εποχή όχι μόνο το επιτρέπει αλλά και το επιβάλλει, καλά θα κάνεις να καταφύγεις σε κάποιο θέρετρο. Να θυμάσαι ότι το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό πραγματοποιείται στον άξονα της οικογένειας και της καριέρας, γεγονός που θα προκαλέσει εντάσεις και πιθανές αντιπαραθέσεις ενώ δεν αποκλείει ξαφνικές εκπλήξεις (μάλλον δυσάρεστες), ιδιαίτερα σε εσένα που έχεις γεννηθεί στο τέλος του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου – αρχές του τρίτου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Από την Πέμπτη ξεκινάει μία περίοδος που είναι αρκετά καλή για να αφοσιωθώ στα παιδιά μου και να περάσω περισσότερες και δημιουργικότερες ώρες κοντά τους.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Έρωτας: Η Αφροδίτη περνάει και κολλάει στην πρώτη μοίρα της Παρθένου καθώς παραμένει στάσιμη μέχρι τη στιγμή που θα αρχίσει την ανάδρομη πορεία της το Σάββατο 25 Ιουλίου. Τώρα (κυρίως εσύ που έχεις γεννηθεί στις πρώτες μέρες του ζωδίου σου) θα νιώθεις ότι κάτι σε σταματάει, θα έχεις την αίσθηση ότι δημιουργείται τέλμα, ότι δεν ρέουν τα πράγματα αλλά, πρέπει να θυμάσαι ότι αυτή η κατάσταση θα είναι παροδική. Αν έχεις γεννηθεί στις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου να θυμάσαι ότι ο Κρόνος επικροτεί μόνο τις πολύ σοβαρές καταστάσεις και την ανάληψη ευθυνών.
Καριέρα – Οικονομικά: Με τον Ερμή και τον Ήλιο που από την Πέμπτη θα βρίσκονται στον Λέοντα, θα έχεις την τάση να εστιάζεσαι στην οικογένειά σου και στο πώς θα την ευχαριστήσεις. Οι διακοπές στο χωριό ή την οικογενειακή εξοχική κατοικία θα σου έφτιαχναν τη διάθεση και θα σε απομάκρυναν από τα προβλήματα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον Άρη στο τρίτο σπίτι της ηλιακής μου οικοθεσίας να σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό, καλά θα κάνω να προσέχω όταν οδηγώ και, γενικότερα, όταν ταξιδεύω γιατί το πιο πιθανό είναι ότι θα ταλαιπωρηθώ, ιδιαίτερα αν αντιδρώ σπασμωδικά λόγω νεύρων και άγχους.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έρωτας: Ο Δίας βρίσκεται στον Λέοντα, το ζώδιο που σχετίζεται με τα ταξίδια, τις επαφές, την επικοινωνία σου, όπου από την Πέμπτη θα περάσουν ο Ερμής και ο Ήλιος. Αυτό το διάστημα είναι πολύ καλό για να πάρεις τις διακοπές σου, να γνωρίσεις καινούργια άτομα και να ενδώσεις σε νέες περιπέτειες. Τα φλερτ θα είναι στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντός σου ενώ η ανταπόκριση είναι πιθανή, αρκεί να το επιτρέπει και ο προσωπικός σου αστρολογικός χάρτης.
Καριέρα – Οικονομικά: Το εκρηκτικό τετράγωνο του Ουρανού και του Άρη πραγματοποιείται στον Καρκίνο, το ζώδιο των οικονομικών σου στην ηλιακή σου οικοθεσία, γι’ αυτό να προσέχεις κάθε σου κίνηση, να κάνεις πιο συνετή διαχείριση, να μην παρασύρεσαι από τους πειρασμούς των εκπτώσεων. Αν χρεωθείς τώρα, θα είναι πολύ δύσκολο να ανακτήσεις τις ισορροπίες σου. Επίσης, θα πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα για να αντιμετωπίσεις τυχόν έκτακτα έξοδα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Είναι πιθανό να προκύψουν κάποια θέματα οικογενειακά ή σχετικά με την ακίνητη περιουσία μου που θα με απασχολήσουν. Πιθανώς να επανέλθει στο προσκήνιο κάποια υπόθεση του παρελθόντος.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έρωτας: Ο διασπαστικός Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σου και πραγματοποιεί όψη τετραγώνου με τον Ουρανό που είναι μεγάλης έντασης και μπορεί να προκαλέσει παρεξηγήσεις, εκρήξεις, καβγάδες, δυσάρεστες καταστάσεις. Προσπάθησε να κατανικήσεις τον εγωισμό σου και να μην πιέζεις το ταίρι σου, προκαλώντας του ανταγωνιστικές αντιδράσεις.
Καριέρα – Οικονομικά: Ο κίνδυνος να εκραγείς λόγω υποχρεώσεων και αναγκαστικής ανάληψης ευθυνών είναι πολύ μεγάλος. Αν μπορείς, καλό θα ήταν να καταφύγεις σε ένα θέρετρο για να ξεκουραστείς και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου αν και το πιο πιθανό είναι ότι και πάλι θα αναγκάζεσαι να ασχοληθείς με πρακτικά θέματα που θα σε κάνουν να δυσανασχετείς και θα σε κουράζουν.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Είναι προτιμότερο να αναβάλλω τα σημαντικά μου ραντεβού για την επόμενη εβδομάδα. Επίσης, αν είναι απαραίτητο να υπογράψω κάποια συμβόλαια, καλό θα ήταν να μην υπογραφούν με το τετράγωνο Άρη – Ουρανού που σκιάζει το ζώδιό μου αυτή την εβδομάδα.

 

 

ΛΕΩΝ

Έρωτας: Ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιό σου, το οποίο από την Πέμπτη θα φιλοξενήσει τον Ερμή και τον Ήλιο. Ο συνδυασμός τους υπόσχεται καινούργιες εμπειρίες και πολλές χαρές, φλερτ, παιχνίδια, θέρμη. Ναι μεν για λίγες μέρες θα χάσεις την επιρροή της Αφροδίτης αλλά και πάλι η διασκέδαση, οι ερωτοτροπίες και ο ενθουσιασμός δεν θα σου λείψουν.
Καριέρα – Οικονομικά: Αν μπορείς, αυτή την περίοδο είναι προτιμότερο να πάρεις την άδειά σου και να χαλαρώσεις όπου σου αρέσει γιατί χρειάζεσαι ξεκούραση προκειμένου να αντεπεξέλθεις στα σκληρά ωράρια που θα αντιμετωπίσεις από τις πρώτες ημέρες του φθινοπώρου. Αν παραμείνεις επί των επάλξεων, εστιάσου στα οικονομικά σου και απόφυγε τις σπατάλες.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Πρέπει να φυλάω τα νώτα μου γιατί δεν αποκλείονται οι κακοήθεις και το παρασκήνιο σε βάρος μου. Επίσης, ας προσπαθήσω να μην κουράζομαι υπερβολικά, βάζοντας σε κίνδυνο την υγεία μου.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έρωτας: Η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σου όπου θα παραμείνει στάσιμη και θα αρχίσει την ανάδρομη πορεία της στις 25 Ιουλίου. Το θέμα σχέσεις και δη ερωτικές θα έρθει στην επιφάνεια με έναν τρόπο μυστηριακό καθώς η Αφροδίτη θα σε εξωθήσει στο να αποζητήσεις τις αλήθειες μέσα σου, θα σε βάλει στη διαδικασία να σκεφτείς για την ποιότητα της σχέσης σου και τα κίνητρα των επιλογών σου. Το αποτέλεσμα, θετικό ή αρνητικό, εξαρτάται από τον προσωπικό σου χάρτη.
Καριέρα – Οικονομικά: Αν δεν πάρεις τις διακοπές σου, τώρα που οι συνθήκες τόσο οι αστρολογικές όσο και οι καιρικές το επιβάλλουν, οι κινήσεις που θα κάνεις μπορεί να αποδώσουν καρπούς αν και μάλλον θα τους γευτείς με μεγάλη καθυστέρηση. Τα γεγονότα μπορεί να σου αποκαλύψουν τα προβλήματα των συμμάχων σου ή δεν αποκλείεται να συμβεί κάτι αναπάντεχο και δυσάρεστο σε μια συλλογική σου δραστηριότητα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Είναι πιθανό να διαταραχθούν οι ισορροπίες σε μία φιλική μου σχέση. Δεν αποκλείεται να συμβεί κάτι που θα με στεναχωρήσει ή δεν θα μπορώ να το διαχειριστώ με ηρεμία.

 

ΖΥΓΟΣ

Έρωτας: Με τον Δία και από την Πέμπτη τον Ερμή και τον Ήλιο στον Λέοντα, θα υπάρξουν οι ευκαιρίες να καλοπεράσεις σε φιλικά περιβάλλοντα, να φλερτάρεις, να ερωτοτροπήσεις. Επίσης, με τον Άρη και τον Ουρανό να σχηματίζουν το εκρηκτικό τους τετράγωνο, η περίοδος είναι καλή για να ρίξεις μαύρη πέτρα σε ό,τι σε χαλάει είτε στην προσωπική σου ζωή, είτε στη δουλειά.
Καριέρα – Οικονομικά: Μακράν η καλύτερη επιλογή γι’ αυτή την περίοδο είναι οι διακοπές, μιας και οι σκληρές όψεις επηρεάζουν την καριέρα σου, σε αποδυναμώνουν ενεργειακά και σου προκαλούν ανασφάλεια και αναστάτωση. Τώρα είναι προτιμότερο να μην κάνεις καμία σημαντική κίνηση αλλά, αν δεν γίνεται διαφορετικά και είσαι αναγκασμένος/η να παραμείνεις επί των επάλξεων, να είσαι ψυχικά προετοιμασμένος/η για παιχνίδια ανταγωνισμού και εξουσίας που θα σου ασκηθούν από το πουθενά.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Δεν αποκλείεται να υπάρξει κάτι που θα με αναστατώσει συναισθηματικά, ίσως ένα μυστικό μου…

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έρωτας: Η Αφροδίτη περνάει για λίγες ημέρες στο ευνοϊκό για το ζώδιό σου περιβάλλον της Παρθένου όπου φρενάρει για να αρχίσει την ανάδρομη πορεία της, γεγονός που σου επιβάλλει να προσέχεις, καθώς μπορεί να προκαλέσει κύματα παγετού εν μέσω καύσωνα στην προσωπική σου ζωή. Από την άλλη, με τον Κρόνο στο ζώδιό σου, δοκιμάζονται οι σχέσεις σου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποια προβλήματα που θα απαιτήσουν την ψυχραιμία και τη σύνεσή σου για να επιλυθούν.
Καριέρα – Οικονομικά: Ο Δίας βρίσκεται στον Λέοντα, το ζώδιο που αντιπροσωπεύει την καριέρα σου ενώ από την Πέμπτη στο ίδιο περιβάλλον θα περάσουν ο Ήλιος και ο Ερμής. Οι συγκεκριμένες αστρολογικές συγκυρίες σε ευνοούν για να κάνεις τις επαφές σου και να προετοιμάσεις το έδαφος για έναν καλύτερο χειμώνα στην επαγγελματική σου ζωή.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Το τετράγωνο του Άρη και του Ουρανού πραγματοποιείται στον άξονα των ταξιδιών, των μετακινήσεων, των γνωριμιών μου. Ας προσέχω πολύ σε αυτούς τους τομείς

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έρωτας: Από την Πέμπτη, ο Ήλιος και ο Ερμής θα περάσουν στο ευνοϊκό για το ζώδιό σου περιβάλλον του Λέοντα, όπου θα συναντήσουν τον Δία και θα απογειώσουν τη διάθεσή σου για παιχνίδια, έρωτες, ταξίδια και -το ιδανικό σου- έρωτες σε ταξίδια. Αν ο προσωπικός σου χάρτης δεν αναιρεί εντελώς τις συγκεκριμένες θετικές επιρροές, αυτό το διάστημα θα είναι αρκετά καλό για τους έρωτές σου, για ταξίδια, για διακοπές, για καλοκαιρινές χαρές.
Καριέρα – Οικονομικά: Το επιθετικό τετράγωνο του Άρη και του Ουρανού μπορεί να επιφέρει μεγάλο πλήγμα στα οικονομικά σου, ιδιαίτερα αυτά που σχετίζονται με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, διατροφές, κληρονομικά γι’ αυτό πρέπει να προσέχεις κάθε σου κίνηση. Είναι προτιμότερο να μην υπογράψεις διακανονισμούς αυτή την εβδομάδα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Αν δω ότι κάποιο επαγγελματικό μου σχέδιο παραμένει στάσιμο λόγω εξωγενών παραγόντων, αυτές τις μέρες, ας κάνω λίγη υπομονή μέχρι τις αρχές Αυγούστου κι ας μην πιέζω τις καταστάσεις.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έρωτας: Το εκρηκτικό, απρόβλεπτο και ανατρεπτικό τετράγωνο Ουρανού – Άρη με τον Άρη στον Καρκίνο, το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τις σχέσεις σου, είναι επικίνδυνο για σένα αυτή την περίοδο. Αν δεν αφήνεις τον εγωισμό σου να σε κατευθύνει και αν μπορείς να μην κάνεις στο ταίρι σου αυτό που δεν θα ήθελες να σου κάνει, οι όποιες εντάσεις μπορεί να αμβλυνθούν από την επόμενη εβδομάδα. Αν πάλι η σχέση σου δεν έχει στηρίγματα, αυτή η περίοδος είναι κατάλληλη για να δώσεις ένα γενναίο τέλος.
Καριέρα – Οικονομικά: Αυτή είναι μια αρκετά επικίνδυνη περίοδος για σένα, καθώς μπορεί να ενσκήψουν πολλά προβλήματα στη δουλειά, λόγω των ανταγωνιστικών συμπεριφορών κάποιων συναδέλφων σου, οι οποίοι πιθανόν να προκαλέσουν δυσάρεστες καταστάσεις. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, κράτησε την ψυχραιμία σου και μην ξεσπάσεις τα νεύρα σου για να μην χάσεις το δίκιο σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Από την Πέμπτη, με τον Ερμή και τον Ήλιο στον Λέοντα, θα έχω περισσότερες ευκαιρίες να τακτοποιήσω τις υποθέσεις μου που σχετίζονται με τράπεζες, δημόσιο, κληρονομιές, ασφάλειες, κλπ.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έρωτας: Από την Πέμπτη ο Ερμής και ο Ήλιος θα περάσουν στον Λέοντα, όπου βρίσκεται και ο Δίας, συνδυασμός που ευνοεί και ενισχύει τα παιχνίδια, ερωτικά και μη, τις διασκεδάσεις, τα φλερτ, τις επιβεβαιώσεις, τις σχέσεις. Αξιοποίησε την εύνοιά σου για να κάνεις λίγες διακοπές, να περάσεις καλά, να ξεφύγεις από την πεζή σου πραγματικότητα.
Καριέρα – Οικονομικά: Η καλύτερη επιλογή για αυτή την περίοδο είναι οι διακοπές καθώς χρειάζεσαι οπωσδήποτε ξεκούραση. Επίσης, ακόμη κι αν νιώθεις ότι οι αντοχές σου δεν σε έχουν εγκαταλείψει, πάλι είναι προτιμότερη η άδεια από το να επιμένεις να δουλεύεις καθώς ο Άρης και το τετράγωνό του με τον Ουρανό λειτουργεί σαν βόμβα μέσα στο περιβάλλον της καθημερινής σου προσφοράς και εργασίας. Αν παραμείνεις στη δουλειά, έσο έτοιμος/η για αγγαρείες, για κούραση, για καβγάδες, για ανατροπές.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσέχω γιατί είμαι επιρρεπής στις ηλιάσεις, στις ιώσεις, στις εμπύρετες αδιαθεσίες.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Έρωτας: Με τον Άρη στον Καρκίνο, το ζώδιο των ερώτων σου στην ηλιακή σου οικοθεσία, θα φέρεσαι εγωιστικά καθώς ο υποκειμενισμός, η υπερβολή και η απαιτητικότητά σου θα υπερχειλίσουν. Ωστόσο, επειδή θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ουρανό, να προσέχεις γιατί είναι πιθανό να εκραγεί το ταίρι σου και τότε να είναι αργά για την αποκατάσταση των ισορροπιών.
Καριέρα – Οικονομικά: Αν παραμείνεις στη δουλειά σου αυτή την περίοδο, ο Ερμής και ο Ήλιος που από την Πέμπτη μπαίνουν στον Λέοντα, όπου θα συναντήσουν τον Ουρανό, υπόσχονται αρκετά καλές εξελίξεις, εποικοδομητικές συζητήσεις και δημιουργικά σχέδια. Περιόρισε λίγο την τάση σου για σπατάλες γιατί μπορεί να ενσκήψει κάποιο έκτακτο έξοδο και πρέπει να είσαι προετοιμασμένος/η για να το αντιμετωπίσεις.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας υιοθετήσω ένα πρόγραμμα εκτόνωσης (γυμναστική, σπορ, κλπ) που θα μου επιτρέπει να εκτονώνω την αρνητική ενέργεια και να μην γίνομαι κινούμενη βόμβα για την ερωτική μου ζωή.

 

 

Πηγή: astrology.gr