Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια - 2 έως 8 Αυγούστου

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια – 2 έως 8 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ

ΕΡΩΤΕΣ: Με την πολυαστρία στον Λέοντα, το ζώδιο των ερώτων σου και κυρίως τη σύνοδο Δία – Αφροδίτης, αναμένονται ευχάριστες εξελίξεις. Τώρα ικανοποιούνται τα πάθη σου αλλά το κάθε τι πρέπει να γίνεται με προσοχή, καθώς ο Κρόνος σχηματίζει μία αρκετά σκληρή όψη τετραγώνου με τη σύνοδο Δία – Αφροδίτης που μπορεί να αποβεί επικίνδυνη, ιδιαίτερα για εσένα που έχεις γεννηθεί στις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου.
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αυτή η περίοδος προσφέρεται για να πάρεις την άδειά σου και να κάνεις τις διακοπές σου. Αν, ωστόσο, παραμείνεις στη δουλειά σου, μπορεί να αμειφθείς, ιδιαίτερα στην περίπτωση που αποφασίσεις να δουλέψεις σκληρά για να προωθήσεις δημιουργικά σχέδια και αξιοποιήσεις τα ταλέντα σου. Ωστόσο, φρόντισε να μην τα κοινοποιείς δεξιά κι αριστερά για να αποφύγεις την κλοπή των ιδεών σου.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Αυτή η περίοδος είναι καλή για ταξίδια, διακοπές, καλοπέραση.

 

ΤΑΥΡΟΣ

ΕΡΩΤΕΣ: Η αλήθεια είναι ότι αυτές οι μέρες θα έχουν αρκετή ένταση, ιδιαίτερα για εσένα που έχεις γεννηθεί προς το τέλος του ζωδίου σου, καθώς η Αφροδίτη που κινείται ανάδρομα στον Λέοντα σε σύνοδο με τον Δία, σχηματίζει ένα σκληρό τετράγωνο με τον Κρόνο. Από την άλλη, η πολυαστρία στον Λέοντα σε αναγκάζει να εστιάσεις σε πιο πρακτικά θέματα και να αναλάβεις ευθύνες, στερώντας σου τη διάθεση για έρωτες. Το πιο πιθανό είναι ότι θα κλειστείς λίγο στον εαυτό σου.
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με την πολυαστρία στον Λέοντα είναι πιθανό να «ανοίξουν» οι δουλειές σου, ιδιαίτερα αν έχεις τη διάθεση να δώσεις τον αγώνα σου για να κάνεις κάτι διαφορετικό κι όχι τετριμμένο. Πάντως, πρέπει να θυμάσαι ότι ο Κρόνος από τον Σκορπιό με τις όψεις που σχηματίζει, θα επιφέρει ένα αίσθημα μεγαλύτερης κούρασης ή κάποιες εντάσεις αλλά χωρίς τον κίνδυνο να επηρεάσουν αρνητικά τις εξελίξεις.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Εστιάσου στην οικογένειά σου και προσπάθησε να περάσεις καλά με τους αγαπημένους σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΕΡΩΤΕΣ: Η πολυαστρία στον Λέοντα ευνοεί τους έρωτές σου, τα φλερτ, τα καλοκαιρινά παιχνίδια και ενισχύει την εσωστρέφειά σου, τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα, τη διάθεσή σου να αλλάξεις παραστάσεις. Αξιοποίησε τις συγκυρίες για να γεφυρώσεις αποστάσεις και να κερδίσεις έδαφος στον αισθηματικό τομέα, αν και η τάση σου είναι να επιδιώκεις τις περιπέτειες και όχι τη δημιουργία μιας μακρόχρονης σχέσης.
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Σαφώς η καλύτερη επιλογή γι’ αυτή την περίοδο είναι οι διακοπές. Αν παραμείνεις στη δουλειά σου, ναι μεν θα προωθήσεις τα σχέδιά σου αλλά θα κουραστείς υπερβολικά. Με το τρίγωνο του Ερμή – Ουρανού μπορεί να προκύψει μία ευκαιρία από εκεί που δεν το περιμένεις.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Να συνδυάσω έρωτα και ταξίδι ή δουλειά και ταξίδι ή, ιδανικά, έρωτα, δουλειά και ταξίδι! Το τρίγωνο Ερμή – Ουρανού μου ανοίγει τους δρόμους…

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΕΡΩΤΕΣ: Ναι μεν ηρεμούν λίγο τα πράγματα και αμβλύνονται οι εντάσεις αλλά και πάλι θα πρέπει να προσέχεις τις κινήσεις σου γιατί με τον Άρη στο ζώδιό σου, από τη μια θα έχεις την τάση να ικανοποιήσεις τα πάθη σου αλλά, από την άλλη θα αντιμετωπίζεις με εγωισμό το ταίρι σου, θα είσαι εριστικός/η, θα βγαίνουν στην επιφάνεια οι ανασφάλειές σου και θα τις καθρεπτίζεις με άσχημο τρόπο πάνω του.
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Το τρίγωνο του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου με τον Κρόνο θα αποβεί αποδοτικό αν μπεις στη δράση, αναλάβεις ευθύνες, κινηθείς με συνέπεια, επαγγελματισμό, σοβαρότητα. Από την άλλη, η πολυαστρία στον Λέοντα δείχνει ότι θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου, έστω κι αν γίνει με καθυστέρηση.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας προσέχω γιατί είμαι επιρρεπής στις ηλιάσεις, στις θερμοπληξίες, στις αδιαθεσίες και τα μικροατυχήματα.

 

ΛΕΩΝ

ΕΡΩΤΕΣ: Με την πολυαστρία στο ζώδιό σου θα έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο στα καλοκαιρινά ερωτικά παιχνίδια! Ο φτερωτός θεός είναι με το μέρος σου, ιδιαίτερα αν είσαι ένα πραγματικό, δυναμικό Λιοντάρι, γεμάτο αισιοδοξία, πρόθυμο να πάρει τη ζωή στα χέρια του και να διεκδικήσει αυτό που επιθυμεί, αναλαμβάνοντας την ευθύνη του. Αν έχεις γεννηθεί στις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου, να προσέχεις λίγο γιατί η σύνοδος της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Δία και το τετράγωνό τους με τον Κρόνο είναι συνδυασμός όψεων που μπορεί να σε μπερδέψουν ή να σου προκαλέσουν αναστάτωση.
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αυτή η περίοδος είναι η καλύτερη για να πάρεις τις διακοπές σου, όχι μόνο επειδή η εποχή το επιβάλλει αλλά και επειδή τα άστρα δίνουν αρκετές εγγυήσεις ότι θα περάσεις καλά, ατμοσφαιρικά κι ερωτικά. Αν, ωστόσο, παραμείνεις επί των επάλξεων, θα μπορέσεις, έστω και με σκληρή δουλειά, να προωθήσεις τις υποθέσεις σου, ενώ, με τον Ερμή από το ζώδιό σου να σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό, δεν αποκλείεται να σου κάνουν κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση από εκεί που δεν το περιμένεις ή να βρεις τους συμμάχους που θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις μια πρωτότυπη ιδέα σου.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας φυλάω τα νώτα μου από αυτούς που δρουν παρασκηνιακά και αυτή την εβδομάδα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΕΡΩΤΕΣ: Με την πολυαστρία στον δωδέκατο οίκο της ηλιακής σου οικοθεσίας, θα είσαι δύσθυμος/η και δεν θα έχεις τη διάθεση να εστιάσεις σε έρωτες. Στη χειρότερη εκδοχή θα αντιδράς σπασμωδικά, φοβικά, με την τάση να δημιουργείς εντάσεις λόγω ανασφαλειών. Στην καλύτερη θα κρατάς κρυφά τα αισθηματικά σου.
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Πρόσεχε τις κινήσεις σου, φρόντισε να «κοιτάς τη δουλειά σου», όπως θα σε συμβούλευε η μητέρα σου και να μη χώνεσαι στα πηγαδάκια και στις κουτσομπολίστικες συζητήσεις. Οι «άσπονδοι φίλοι» μπορεί να δημιουργήσουν ένα άσχημο κλίμα εις βάρος σου στη δουλειά. Επίσης, μην πεις σε κανέναν τα σχέδιά σου γιατί μπορεί να τα δεις υλοποιημένα από άλλους και να στεναχωρηθείς. Στρέψε τη δράση σου στις προσπάθειες να οργανώσεις τις συμμαχίες σου ή στις συλλογικές σου δραστηριότητες.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Το άγχος με αποδυναμώνει ενεργειακά γι’ αυτό ας φροντίσω περισσότερο την υγεία μου κι ας προσπαθήσω να βλέπω τα πράγματα από απόσταση.

 

ΖΥΓΟΣ

ΕΡΩΤΕΣ: Η πολυαστρία στον Λέοντα είναι θετική για τους έρωτές σου και αφήνει πολλές πιθανότητες ανοιχτές, όπως το να εξιταριστείς με το μόνιμο και σταθερό, να φλερτάρεις, να μπεις σε περιπέτειες. Ωστόσο, επειδή η Αφροδίτη θα σχηματίζει σύνοδο με τον Δία και τετράγωνο με τον Κρόνο, όψη που μπορεί να σε μπερδέψει, να σε στεναχωρήσει, να σε πιέσει, να προσέχεις τις κινήσεις σου, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου.
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η καλύτερη επιλογή γι’ αυτή την περίοδο είναι οι διακοπές αλλά, αν πρέπει να παραμείνεις στη δουλειές σου, θα βρίσκεις πρόσφορο έδαφος για να προωθήσεις τα σχέδιά σου, να βάλεις καινούργιους στόχους, να αναθεωρήσεις κάποιους άλλους που δεν απέδιδαν και να αντιμετωπίσεις με περισσότερη πρακτικότητα και ευθύνη τα πράγματα. Ευνοούνται οι συλλογικές δραστηριότητες και οι προσπάθειές σου να αναδείξεις τα ταλέντα σου.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Με τον Άρη στον Καρκίνο θα αναγκαστώ να αναλάβω ευθύνες, τόσο επαγγελματικές όσο και οικογενειακές.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΕΡΩΤΕΣ: Ο Άρης από τον Καρκίνο σε βάζει στη διαδικασία να αποζητάς τη φυγή, τα ταξίδια, τη διασκέδαση, τις παρέες και το συναίσθημα στη ζωή σου. Το τρίγωνό του με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα αποδώσει τα μέγιστα, αν σκέφτεσαι σοβαρά και είσαι έτοιμος/η να αναλάβεις ευθύνες και αφορά ιδιαίτερα εσένα που έχεις γεννηθεί στις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου.
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με την πολυαστρία στον Λέοντα θα έχεις πολλές και αξιόλογες ευκαιρίες για μια καλύτερη και πιο αποδοτική καριέρα αλλά θα πρέπει να δουλέψεις πολύ σκληρά, να έχεις υπομονή και να παραμένεις εστιασμένος/η στους στόχους σου. Θεωρώ σημαντικό να θυμάσαι ότι η περίοδος, ναι μεν σου επιφυλάσσει πολλές εντάσεις, αλλά δεν αποκλείει και τις πολύ ευχάριστες εκπλήξεις.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Αυτές τις μέρες θα μπορούσα να συνδυάσω ταξίδια και δουλειές. Ας το επιδιώξω.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΕΡΩΤΕΣ: Η πολυαστρία στον Λέοντα είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου, καθώς σε ευνοεί στο να συνδυάσεις ταξίδια, καλοκαιρινές περιπέτειες, παρέες και έρωτες. Αν έχεις μία μόνιμη σχέση, θα βρεις τους τρόπους να ταράξεις τα λιμνάζοντα ύδατα. Αν είσαι ελεύθερο πουλί, θα μπεις για τα καλά στο παιχνίδι της αποπλάνησης. Εννοείται ότι αυτή είναι μία πολύ καλή περίοδος για να πάρεις την άδειά σου.
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ασυζητητί αυτή η περίοδος είναι ό,τι καλύτερο για διακοπές και όχι επειδή είθισται αλλά επειδή τα άστρα ευλογούν την ξεκούρασή σου, τη διασκέδαση, τους έρωτες. Ωστόσο, αν αποφασίσεις να δουλέψεις, θα πρέπει να θυμάσαι ότι τώρα αποδίδουν οι δημόσιες σχέσεις που θα κάνεις και μπορεί να προγραμματίσεις σημαντικές συζητήσεις και ραντεβού.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ευνοούνται οι δραστηριότητές μου σε θέματα σπουδών, επαφών και συνεργασιών με το εξωτερικό, ταξιδιών αναψυχής ή επαγγελματικών.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΕΡΩΤΕΣ: Με τον Άρη στον Καρκίνο το πιο πιθανό είναι ότι θα αντιμετωπίσεις δυσκολίες στον αισθηματικό τομέα, καθώς όλο και κάτι θα συμβαίνει που θα σε βάζει σε αντιπαράθεση με το ταίρι σου. Το πρόβλημα είναι ότι τόσο εσύ όσο και αυτό, θα έχετε την τάση να μπαίνετε σε παιχνίδια κυριαρχίας και ανταγωνισμού, επικράτησης, εγωισμού που τελικά μόνο χαμένους έχουν.
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αν παραμείνεις επί των επάλξεων και αυτή την εβδομάδα που οι περισσότεροι αποχωρούν από τη δουλειά τους, να θυμάσαι ότι τα θέματα που θα σε απασχολήσουν είναι τα οικονομικά και οι συνεργασίες σου. Η πολυαστρία στον Λέοντα είναι ευνοϊκή για να διευθετήσεις οικονομικές εκκρεμότητες με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, κληρονομικά, διατροφές αλλά θα πρέπει να κάνεις πολύ συνετές κινήσεις και να διαβάζεις τα «ψιλά γράμματα» πριν υπογράψεις. Ο Άρης από τον Καρκίνο μπορεί να σου αποκαλύψει πιθανές λανθασμένες επιλογές συνεργατών.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Αυτές τις μέρες θα έχω πολλά ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα. Ας προσπαθήσω να είμαι όσο πιο ψύχραιμος/η μπορώ.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΕΡΩΤΕΣ: Η πολυαστρία στον Λέοντα σου φτιάχνει αρκετά τη διάθεση καθώς στρέφει την προσοχή σου στις καλοκαιρινές απολαύσεις, στις χαρές και στα πανηγύρια, στις καινούργιες γνωριμίες, στα φλερτ αλλά και στις ανανεωτικές καταστάσεις. Ωστόσο, αν έχεις γεννηθεί στις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου δεν αποκλείεται και να ψυχραθείς με το ταίρι σου, καθώς η σύνοδος Αφροδίτης – Δία στον Λέοντα και το τετράγωνό τους με τον Κρόνο μπλέκει αρκετά τα πράγματα.
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αυτές οι μέρες είναι πρόσφορες για να πάρεις την άδειά σου, όχι μόνο επειδή το επιβάλλει η εποχή αλλά και επειδή θα περάσεις καλά. Αν τελικά παραμείνεις στη δουλειά, μπορεί να κερδίσεις έδαφος και να συνάψεις καινούργιες συνεργασίες, καθώς θα κερδίσεις την εύνοια ισχυρών ατόμων, ικανών να σε στηρίξουν.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Με τον Άρη στον Καρκίνο ας προσπαθώ να μην αναλαμβάνω περισσότερες υποχρεώσεις απ’ όσες είμαι σε θέση να σηκώσω για να μην επιβαρύνομαι με άγχος. Ας ασκούμαι περισσότερο κι ας εκτονώνομαι στα θαλάσσια σπορ.

 

ΙΧΘΥΕΣ

ΕΡΩΤΕΣ: Με την πολυαστρία στον Λέοντα, το έκτο σπίτι της ηλιακής σου οικοθεσίας που σχετίζεται με τις καθημερινές υποχρεώσεις, τη δουλειά, την υγεία, μάλλον θα εστιάζεσαι στα πρακτικά θέματα και όχι στους έρωτες. Ωστόσο, ο Άρης που βρίσκεται στον Καρκίνο, σε βάζει στην πρίζα να φλερτάρεις, να ερωτευτείς, να δημιουργήσεις, να πάρεις επιβεβαιώσεις, να διασκεδάσεις, να απολαύσεις και εξισορροπεί κάπως τα πράγματα.
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με την πολυαστρία στον Λέοντα, οι επαγγελματικοί σου ορίζοντες ανοίγουν. Οι συζητήσεις που θα κάνεις αυτή την περίοδο μπορεί να οδηγήσουν σε συμφωνίες ή, έστω, να αποτελέσουν τις βάσεις για κάτι θετικό που ίσως αποδώσει καρπούς αργότερα. Πάντως, αν αποφασίσεις να παραμείνεις και αυτή την εβδομάδα στη δουλειά, θα δικαιωθείς από τις εξελίξεις καθώς οι κόποι σου δεν θα πάνε χαμένοι.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Είναι πιθανό να βρίσκομαι σε υπερένταση. Ας προσπαθήσω να εκτονώνω την ενέργειά μου δημιουργικά ή έστω παίζοντας παιχνίδια της παραλίας.

 

 

 

 

Πηγή: astrology.gr