Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024
Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια – 24 έως 30 Ιανουαρίου

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια – 24 έως 30 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Με την Πανσέληνο στον Λέοντα κάνει ποδαρικό η εβδομάδα και σε θέματα έρωτα θα αισθανθείς την κορύφωση των προσπαθειών σου. Θα είναι κυρίαρχη μια αίσθηση ευεξίας όπως και η όρεξη για δημιουργία. Η αισιόδοξη πλευρά της ζωής δεν θα κρύβεται ούτε στα αισθηματικά, ούτε πουθενά και θα μπορείς με πίστη και αποφασιστικότητα να πας κάποια πράγματα παρακάτω. Από τη Δευτέρα, ο Ερμής, που τόσο σε ταλαιπώρησε σε επαγγελματικά ζητήματα γυρίζει σε ορθή τροχιά και ετοιμάσου να αρπάξεις τις ευκαιρίες που θα εμφανιστούν σε αυτόν τον τομέα. Συγχρόνως, θα μπορείς να αποκαταστήσεις σε επικοινωνιακό επίπεδο υποθέσεις οι οποίες συνδέονται με άτομα που έχουν εξουσία. Από την Πέμπτη, με την είσοδο της Σελήνης στον 7ο οίκο μπορείς να διευθετήσεις ζητήματα διαπροσωπικών σχέσεων αλλά και να φλερτάρεις με αρκετές πιθανότητες επιτυχίας. Το Σάββατο, με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα θα έχεις την δυνατότητα να ζήσεις ειδυλλιακές καταστάσεις και να βιώσεις την έκσταση στο σεξ.

Το μότο της εβδομάδας: «Ο Ερμής γυρίζει ορθόδρομος, η τύχη μου στα επαγγελματικά αλλάζει και πλέον στη φήμη μου φρένο δεν βάζει»

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα σηκώνει αυλαία με την Πανσέληνο στον 4ο οίκο του σπιτιού και της οικογένειας να σε ωθεί να δώσεις προσοχή σε ενδοοικογενειακά ζητήματα αλλά και παρελθοντικές υποθέσεις που αναμοχλεύονται και βγαίνουν στην επιφάνεια. Απόφυγε την αδιαλλαξία και μην δεχτείς να συρθείς σε καταστάσεις που θα πληγώσουν την περηφάνια σου. Με τον κυβερνήτη των οικονομικών σου, τον Ερμή, να γυρίζει από τη Δευτέρα σε ορθή τροχιά μπορείς να αρχίσεις να χαμογελάς, αφού τα χρήματά σου θα έχουν καλύτερη ροή ενώ θα μπορείς πιο εύκολα να τα διαχειριστείς με τη σύνεση που επιδιώκεις. Από την Τρίτη μέχρι και την Πέμπτη η παρουσία της Σελήνης στο γήινο και πρακτικό ζώδιο της Παρθένου κινητοποιεί αισθηματικά θέματα στα οποία μπορείς να έχεις θετική εξέλιξη, αν λειτουργήσεις με λεπτότητα, οξύνοια και αριστοτεχνική δεξιότητα. Το Σάββατο, με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μπορείς να «ξεκλειδώσεις» οικονομικά ή αισθηματικά θέματα με τη βοήθεια φίλων αλλά και να περάσεις υπέροχα κάνοντας κάτι που λαχταρά η ψυχή σου.

Το μότο της εβδομάδας: «Η σύνοδος Ερμή – Πλούτωνα το Σάββατο με καλεί τα οικονομικά μου να ρυθμίσω και τα άγχη μου πίσω να αφήσω»

 

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τις αχτίνες της Πανσελήνου στον τομέα της επικοινωνίας θα χρειαστεί να κινηθείς περισσότερο νοητικά, προκειμένου να πετύχεις αυτά που θέλεις. Ενδεχομένως θέματα με αδέρφια, γείτονες και συναδέλφους να έρθουν στο προσκήνιο. Με τον κυβερνήτη σου, τον Ερμή, να γυρίζει τη Δευτέρα ορθόδρομος, ένας άνεμος αισιοδοξίας αρχίζει να πνέει όσον αφορά σε φορολογικά και οικονομικά ζητήματα που διαχειρίζεστε από κοινού με κάποιο άλλο πρόσωπο. Από την Πέμπτη, η παρουσία της Σελήνης στον αέρινο Ζυγό βάζει φωτιά στην αισθηματική σου ζωή, εφόσον φυσικά κι εσύ βάλεις το χεράκι σου, δείχνοντας διάθεση για έρωτα και ρομάντζο. Η σύνοδος Ερμή – Πλούτωνα το Σάββατο θα βοηθήσει να βρεις τις απαραίτητες λύσεις σε κρυφές ερωτικές ή οικονομικές υποθέσεις. Ακόμα, η Αφροδίτη σε όψη εξαγώνου με τον Ποσειδώνα το Σάββατο ευνοεί να σαγηνεύσεις το πρόσωπο που επιθυμείς και μια μικρή σου κρυφή επιθυμία να γίνει πραγματικότητα.

Το μότο της εβδομάδας: «Από Τρίτη ως Πέμπτη με την Σελήνη στην Παρθένο ας έχω στο νου μου ότι μέσα στο

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Πανσέληνο να φωτίζει τον τομέα των υλικών και συναισθηματικών κτήσεων η εβδομάδα ξεκινά με διάθεση για επίλυση οικονομικών μα και διευθέτηση αισθηματικών θεμάτων. Ευνοούνται αγορές που θα τονώσουν την ψυχολογία και την αυτοπεποίθησή σου, ωστόσο απόφυγε τις υπερβολές. Τη Δευτέρα, η ορθόδρομη πλέον φορά του Ερμή ανοίγει το δρόμο για να πάρεις τελικές αποφάσεις και να λάβεις απαντήσεις όσον αφορά υποθέσεις που είχαν βαλτώσει. Πιθανόν ένα ταξίδι να μπει στο πρόγραμμά σου ή κάποιο έγγραφο που περιμένεις να έρθει. Από Τρίτη ως και Πέμπτη με τη Σελήνη στην πρακτική Παρθένο μπορείς να κάνεις μετακινήσεις και επαφές ώστε να βάλεις τέλος στην ακαταστασία που διέπει κάποιες πτυχές της ζωής σου. Το Σάββατο, με τη σύνοδο Ερμή – Πλούτωνα στον 7ο οίκο ίσως χρειαστεί να λάβεις κρίσιμες αποφάσεις όσον αφορά σε μια σχέση ή συνεργασία.

Το μότο της εβδομάδας: «Το Σάββατο το εξάγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα στα αισθηματικά με βοηθά κερδίσω τον αγώνα»

 

 

 

ΛΕΩΝ

Οι προσωπικές σου επιδιώξεις και θέματα εμφάνισης «φωτίζονται από τον προβολέα» της Πανσελήνου που γίνεται στο ζώδιό σου, στην αρχή της εβδομάδας. Επιπλέον, τη Δευτέρα ο Ερμής αρχίζει να κινείται ορθόδρομα, δίνοντάς σου την ευκαιρία να τρέξεις οικονομικά ζητήματα που είχαν «κολλήσει» και στόχους που είχαν μπει στην «κατάψυξη». Από Πέμπτη ως Σάββατο, η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού φέρνει αέρα υπεροχής στις επαφές σου και σου επιτρέπει να πετύχεις τις επιδιώξεις σου όσον αφορά στη σχέση σου ή σε μια συνεργασία. Η σύνοδος του Ερμή με τον Πλούτωνα το Σάββατο, στον Αιγόκερω, σου κρούει τον κώδωνα του κινδύνου σε θέματα φυσικής κατάστασης και εργασίας. Κάνε λοιπόν αλλαγές που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σου. Τέλος, με το εξάγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα, το Σάββατο, θα έχεις την ευκαιρία να μάθεις μικρά ή μεγάλα μυστικά που μπορούν να ομορφύνουν τη ρουτίνα σου. Αξιοποίησέ τα!

Το μότο της εβδομάδας: «Δεν ξεχνώ πως με τον Άρη στον Σκορπιό ίσως ζοριστώ αλλά ό,τι κι αν πετύχω, θα είναι ξεχωριστό»

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την Κυριακή στο ζώδιο του Λέοντα σε καλεί να δεις θέματα που σε απασχολούν καιρό και τώρα οι εξελίξεις των ημερών τα φέρνουν στην επιφάνεια. Από Δευτέρα, ο κυβερνήτης σου, Ερμής, θα κινείται σε ορθή τροχιά, γεγονός που θα σε βοηθήσει να βρεις τους χαμένους σου ρυθμούς αλλά και να κινηθείς, ώστε να διευθετηθούν θέματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, καθώς από την εξέλιξή τους κρίνεται κάτι σημαντικό για σένα. Δείξε συνέπεια και στρατηγική σκέψη σε ό,τι θέλεις να δημιουργήσεις και το σύμπαν θα είναι μαζί σου. Τρίτη ως Πέμπτη, η Σελήνη θα είναι στο δικό σου ζώδιο και η ενασχόληση με την εμφάνισή σου ή τις προσωπικές σου επιδιώξεις θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σου. Το Σάββατο, με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, ίσως μάθεις πράγματα που δεν ήξερες ενώ ευνοούνται κάθε ειδών έρευνες και βολιδοσκοπήσεις. Την ίδια μέρα, αξιοποίησε ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται για να πετύχεις κάτι που -αν και μικρό- στη συνέχεια μπορεί να αποδειχτεί καταλυτικό για να πετύχεις κάτι μεγάλο.

Το μότο της εβδομάδας: «Με τρεις πλανήτες στον Αιγόκερω καιρός να υλοποιήσω όσα επιθυμώ, να παλέψω για κάτι σημαντικό, χωρίς την ευθύνη να αρνηθώ»

 

 

ΖΥΓΟΣ

Η περίοδος αυτή φέρνει καταστάσεις που σε ωθούν να ασχοληθείς με τους στόχους και τα σχέδιά σου αλλά και να δώσεις έμφαση σε θέματα που σχετίζονται με τις φιλίες σου. Τη Δευτέρα, ο Ερμής, ο οποίος βρίσκεται στον Αιγόκερω, γυρίζει ορθόδρομος και τώρα το έδαφος θα είναι πιο πρόσφορο για να κάνεις επαφές ή συζητήσεις για οικογενειακά θέματα ή υποθέσεις που έχουν να κάνουν με την οικία. Συγχρόνως, θα έχεις την ευκαιρία να κλείσεις μια οικονομική εκκρεμότητα ή να πάρεις αποφάσεις όσον αφορά σε ένα νομικό ή ηθικό ζήτημα. Τρίτη ως Πέμπτη, πιθανόν να θες να κλειστείς στον εαυτό σου με σκοπό να κάνεις ένα συναισθηματικό «συγύρισμα». Ίσως, η μοναξιά και η περισυλλογή να είναι απαραίτητες για να αποφασίσεις ποιες προεργασίες, διορθωτικές κινήσεις ή επανορθωτικές προσπάθειες χρειάζονται για ένα θέμα. Από Πέμπτη, το αστρολογικό σκηνικό σε ευνοεί για να ανοιχτείς, να χαρείς και να αξιοποιήσεις κάθε ευκαιρία για ανανέωση. Το Σάββατο, οι συγκυρίες θα είναι θετικές για να εκφραστείς συναισθηματικά και να νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια.

Το μότο της εβδομάδας: «Με Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα το Σάββατο μια αναγνώριση από οικείο πρόσωπο μπορεί, όπως και ο έρωτας, να με συνεπάρει»

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος του Ιανουαρίου πραγματοποιείται τα ξημερώματα της Κυριακής στον Λέοντα, το ζώδιο που σχετίζεται με την καριέρα και τα επαγγελματικά σου σχέδια και έτσι σχετικά θέματα θα βρεθούν στο τελικό ή στο πιο κρίσιμό τους στάδιο. Συγχρόνως, από Δευτέρα με τον Ερμή πλέον σε ορθή τροχιά, μπορείς να κινήσεις εξελίξεις σε φορολογικά και χρηματοοικονομικά θέματα που είχαν μείνει στάσιμα αλλά και να βάλεις σε μια σειρά σημαντικές υποθέσεις, μέσα από μυστικές συναντήσεις ή συζητήσεις. Από Τρίτη ως Πέμπτη, η παρουσία της Σελήνης στην Παρθένο θα ευνοήσει την προώθηση σχεδίων σου και δραστηριότητες που σχετίζονται με μια ομάδα ανθρώπων ή κάποια εταιρεία. Από Πέμπτη απόγευμα, ίσως χρειαστεί να δράσεις παρασκηνιακά σε κάποιες υποθέσεις σου ενώ πιθανόν κάποιο μυστικό ή παράνομο φλερτ να βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής σου. Τέλος, αισθηματικά το σύμπαν για αυτήν την εβδομάδα σε κατατάσσει στους κερδισμένους, αφού με το εξάγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα το Σάββατο μπορείς να βρεθείς στην αυλή του παραδείσου. Ιδιαίτερη εύνοια αν έχεις γεννηθεί το α’ δεκαήμερο.

Το μότο της εβδομάδας: «Με τον Άρη στο ζώδιό μου τα νήματα εγώ κινώ και σε όλα το πάνω χέρι πάλι έχω εγώ»

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος, την Κυριακή, φέρνει στο προσκήνιο την ανάγκη να ανοίξεις τους ορίζοντές σου, να ασχοληθείς πιο δυναμικά με θέματα διδασκαλίας ή μάθησης και να κάνεις πιο αποδοτικές τις δημόσιες σχέσεις σου. Συγχρόνως, η ορθοδρόμηση του Ερμή τη Δευτέρα δείχνει ότι ανοίγει ο δρόμος για να κάνεις συζητήσεις και επαφές με τον σύντροφό σου ή κάποιο συνεργάτη για οικονομικά θέματα. Αξιοποίησε τις συγκυρίες για να αποκτήσεις κάποια μόνιμη πηγή εισοδήματος. Παράλληλα, ο Άρης συνεχίζει να κινείται στον Σκορπιό και ως εκ τούτου, όσον αφορά στα αισθηματικά σου, ίσως ανακινηθούν ιστορίες από το παρελθόν ενώ για να πετύχεις κάποιους σχετικούς στόχους σου θα χρειαστεί να κάνεις βαθιές αλλαγές μέσα σου. Πρόσεχε κάποιες «έχθρες» και άτομα που φορούν το μανδύα του «καλού Σαμαρείτη». Τέλος, αυτήν την εβδομάδα θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα τα οικονομικά σου, καθώς θα σε προβληματίζει έντονα η πορεία επαγγελματικών υποθέσεων ή σχέσεων με άτομα κύρους. Το Σάββατο, με τη σύνοδο Ερμή – Πλούτωνα και το εξάγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα μπορείς αφενός να επανεξετάσεις τις σχετικές προσδοκίες σου και συγχρόνως να αξιοποιήσεις τις συγκυρίες για να πάρεις οικονομικές ανάσες.

Το μότο της εβδομάδας: «Με τον κυβερνήτη μου ανάδρομο δεν αντέχω τις καθυστερήσεις στα επαγγελματικά μου, θέλω δράση, όχι αναθεωρήσεις»

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Πανσέληνο, την Κυριακή, στο θετικό ζώδιο του Λέοντα η ψυχολογία σου θα είναι ανεβασμένη και η λίμπιντο στα ύψη. Μπορείς να απολαύσεις περισσότερο το σεξ και να αξιοποιήσεις τις συνθήκες για να πραγματώσεις μια κρυφή επιθυμία σου. Μην αμελείς θέματα υγείας που σε απασχολούν καιρό και απόφυγε να απαιτείς αλαζονικά από τους άλλους συναισθηματική ή οικονομική στήριξη. Η παρουσία του Ήλιου στον Υδροχόο ευνοεί να πάρεις χρήματα από κάποιο επίδομα ή επιχορήγηση ενώ πιθανόν να έχεις τη δυνατότητα για κάποια τρέχουσα ανάγκη να τραβήξεις ή να αξιοποιήσεις χρήματα που έχεις στην άκρη. Παράλληλα, ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιό σου ορθοδρομεί (24/1) και τόσο νομικές υποθέσεις, όσο και ζητήματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό ή τη νόηση μπορούν να έχουν την εξέλιξη που επιθυμείς, κάνοντας τις κατάλληλες επαφές και κινήσεις. Απόφυγε να εμπλακείς σε διενέξεις που θα θέλουν να σε παρασύρον άτομα που ανήκουν σε μια ομάδα αλλά μάθε πληροφορίες που ίσως σου χρειάζονται για να κατανοήσεις κινήσεις και συμπεριφορές.

Το μότο της εβδομάδας: «Οι πιο θετικές μέρες της εβδομάδας είναι Τρίτη ως Πέμπτη απόγευμα, γι’ αυτό και εγώ στο μέγιστο τις αξιοποιώ»

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θέματα σχέσεων και συνεργασιών έρχονται στο προσκήνιο με την Πανσέληνο στο ζώδιο του Λέοντα που πραγματοποιείται την Κυριακή. Ίσως σου δοθεί η ευκαιρία να κυνηγήσεις κάποια μεγαλεπήβολα σχέδια ενώ πιθανόν να λάβεις κάποια αναγνώριση. Δείξε αποφασιστικότητα και σταθερότητα όσον αφορά στις προσδοκίες από τις σχέσεις σου και αξιοποίησε την παρουσία του Ήλιου στο δικό σου ζώδιο για να φέρεις έναν νέο αέρα σε αυτές όπως μόνο εσύ μπορείς. Θέματα που αφορούν τα παιδιά ή ένα χόμπι σου μπορεί να αποκτήσουν το χαμένο τους ρυθμό από τη Δευτέρα, με την ορθοδόμηση του Ερμή ενώ ευνοούνται να «τρέξεις» με επιτυχία σχετικές υποθέσεις. Ένα φλερτ που είχε μείνει στη μέση ίσως πλέον να προχωρήσει ενώ ένα ταξίδι ή μια έξοδος μπορεί να σου προσφέρει τη δυνατότητα να χαρείς τον έρωτα μακριά από τις έγνοιες της καθημερινότητας. Απόφυγε να εμπλέξεις τα επαγγελματικά με τα αισθηματικά και πρόσεχε κάθε «αμαρτία» που μπορεί να σου κοστίσει.

Το μότο της εβδομάδας: «Μπορεί η πολλή δουλειά να τρώει τον αφέντη, όμως με τον Άρη στο Σκορπιό έτσι τα πάθη μου ξορκίζω»

 

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η Πανσέληνος στο θετικό και χαρούμενο ζώδιο του Λέοντα την Κυριακή έρχεται να φωτίσει όσα πρέπει να γίνουν στην καθημερινότητα σχετικά με ένα ευχάριστο ή χαρμόσυνο γεγονός. Πολύ πιθανόν, να υπάρξουν κάποιες ανατροπές οι οποίες να απαιτούν να κάνεις κάποιες αλλαγές στο ωράριό σου ή να αλλάξεις τη ρουτίνα σου. Μην αγχωθείς, αντίθετα καλωσόρισε κάθε ευκαιρία να κάνεις καινούργια πράγματα ή να δοκιμάσεις νέους τρόπους και στο τέλος θα ωφεληθείς. Με την ορθοδρόμηση του Ερμή τη Δευτέρα, μπορείς να διευθετήσεις, χωρίς καθυστερήσεις και μπερδέματα, θέματα στα οποία εμπλέκονται άτομα της οικογένειάς σου ενώ ανοίγει ο δρόμος για ταξίδια ή επαφές που θα σε φέρουν κοντά με οικεία σου πρόσωπα. Όσον αφορά στη σχέση σου, θα έχεις την ευκαιρία να δεις εκ νέου κάποια σχέδια που έχεις κατά νου και να κάνεις σχετικές προεργασίες. Οι μέρες κοντά στο Σάββατο είναι ιδανικές για να ζήσεις θεσπέσιες στιγμές με φίλους ή να πάρεις χαρά σχετικά με κάτι που επιδιώκεις.

Το μότο της εβδομάδας: «Με τον Ήλιο στον Υδροχόο μπορεί να έχω άγχος για τη δουλειά, όμως με τους πλανήτες στον Αιγόκερω τους φίλους δεν ξεχνώ και ούτε αυτοί εμένα»

 

 

 

 

 

Πηγή: astrology.gr