Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια – 28 Φεβρουαρίου έως 5 Μαρτίου

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια – 28 Φεβρουαρίου έως 5 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με τη σύνοδο Ηλίου – Ποσειδώνα εντός του 12ου οίκου, γεγονός που μπορεί να σε κάνει είτε ιδιαίτερα ρομαντικό/ή είτε διαισθητικό/η. Στα επαγγελματικά θα χρειαστεί προσοχή ειδικά προς το τέλος της εβδομάδας αφού το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη θα σε κάνει να διεκδικείς με μανία τα δικαιώματά σου. Στον ερωτικό τομέα, μεταξύ Τρίτης και Πέμπτης, η Αφροδίτη που κυβερνά τον οίκο των σχέσεων πραγματοποιεί θετικές όψεις και μπορείς να δώσεις χρώμα στη σχέση σου. Αν είσαι μόνος/η στα μέσα της εβδομάδας θα σου δοθούν οι ευκαιρίες να κάνεις γνωριμίες και συναντήσεις που θα έχουν τη δυνατότητα να οδηγήσουν κάπου. Οικονομικά, ίσως χρειαστεί να κάνεις κάποια έξοδα παραπάνω αλλά δεν χρειάζεται να φοβάσαι καθώς ένας θετικός άνεμος αλλαγής θα φυσάει στα πανιά και τις τσέπες σου.

Το μότο της εβδομάδας: Με Ήλιο – Ποσειδώνα να θυμηθώ να μην πω «ποτέ δεν θα σε αφήσω. Γιατί με το εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού ξαφνικά χωρίς εξηγήσεις, χωρίς ένα «γεια», για άλλη αγάπη ίσως αρμενίσω.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορείς να πετύχεις τα πάντα κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας αρκεί να έχεις κατά νου πως τόσο ο Ερμής όσο και η Αφροδίτη μέσα από το ζώδιο του Υδροχόου ίσως ξυπνήσουν τον μικρό επαναστάτη που κρύβεις μέσα σου όσον αφορά επαγγελματικά ζητήματα. Οι σχέσεις σου θα περάσουν κάποιες διακυμάνσεις λόγω του ότι η παρουσία του Άρη στον 7ο οίκο σε κάνει να εναντιώνεσαι στους άλλους και να μην πηγαίνεις με τα νερά τους. Αν είσαι σε αναζήτηση σχέσης, δεν αποκλείεται να βρεθείς απέναντι σε κάποιες προκλήσεις οι οποίες σε προτρέπουν να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα. Αν είσαι σε δέσμευση, ό,τι και να συμβαίνει αντιμετώπισέ το face to face και μην κρύβεις τα προβλήματα κάτω από το χαλάκι. Στα οικονομικά, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή αφού προς τα τέλη της εβδομάδας ίσως βρεθείς σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ενώ ενδεχομένως να πρέπει να διορθώσεις κάποια βλάβη η οποία θα σε βγάλει εκτός προγραμματισμού.

Το μότο της εβδομάδας: Με τον Άρη στον Σκορπιό δεν σε παρακαλάω, δεν σε ρωτάω «πως μου το έκανες αυτό;» με όλα τα μέσα σε πολεμάω και σε ξεπερνώ.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το ξεκίνημα της εβδομάδας θα σε βρει να κάνεις ιδιαίτερες σκέψεις σχετικά με τα επαγγελματικά σου. Οι αποφάσεις που θα λάβεις θα πρέπει να είναι δικές σου και να μην ακούς τι λένε οι άλλοι, ακόμα και αν πρόκειται για τους «ισχυρούς» και κυρίως μην εμπιστεύεσαι τα υποτιθέμενα εχέγγυα που σου δίνουν. Οι σχέσεις σου μεταξύ Τρίτης και Πέμπτης θα νιώσεις πως ανανεώνονται και κυρίως οι όποιες παρεξηγήσεις αποκαθίστανται. Ωστόσο, η παρουσία του Κρόνου στον οίκο των σχέσεων σε καλεί οτιδήποτε κάνεις να είναι υπεύθυνο. Αν είσαι σε αναζήτηση σχέσης κοντά στην Τσικνοπέμπτη (3/3) με το εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού σου δίνεται η δυνατότητα να φλερτάρεις με αυξημένες πιθανότητες επιτυχίας. Αν είσαι σε δέσμευση, το κλίμα θα είναι θετικό για διασκέδαση και χαρά. Οικονομικά, ίσως χρειαστεί να κάνεις κάποιες απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις και να συμμαζέψεις τα έξοδά σου τα οποία πολλές φορές είναι αλόγιστα.

Το μότο της εβδομάδας: Με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, ενώ νομίζεις ότι με «ξεγελάς» το δικό μου παιχνίδι παίζεις. Ά… ρε αφεντικό σε τι πλάνη μπορείς να ζεις όταν νομίζεις ότι ένας Δίδυμος μπορεί να είναι αφελής.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με μια σύνοδο Ηλίου – Ποσειδώνα η οποία θα σε βοηθήσει να βγάλεις από μέσα σου όλα όσα κρύβεις και τα όποια είναι για εσένα το ψυχικό σου άβατο. Η παρουσία του Ερμή και της Αφροδίτης στον 8ο οίκο είναι για εσένα το εφαλτήριο για να βάλεις μπροστά ζητήματα που σχετίζονται με τα οικονομικά και να μπορέσεις να τακτοποιήσεις φορολογικές ή άλλης μορφής υποθέσεις. Μεταξύ Τρίτης και Πέμπτης η Αφροδίτη μετις όψεις που πραγματοποιεί σου κλείνει το μάτι για ερωτικές στιγμές αλλά, γιατί όχι, και να δεχτείς απροσδόκητες ερωτικές προτάσεις. Αν είσαι σε αναζήτηση ερωτικού συντρόφου, έχεις πολλές πιθανότητες ο θεός έρωτας αυτήν την εβδομάδα να σε έχει βάλει στο μάτι και να σε χτυπήσει με το βέλος του. Προς το τέλος της εβδομάδας πρόσεξε ζητήματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σου.

Το μότο της εβδομάδας: Τι λέει τώρα; Αν με Ήλιο – Ποσειδώνα βγάλω προς τα έξω το πόσο «αρρωστημένα» σ’ αγαπώ, το θέατρο του παράλογου θα ζήσουμε ή στο τρελοκομείο θα καταλήξουμε και οι δυο.

 

ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα ξεκινά με τη σύνοδο Ηλίου – Ποσειδώνα εντός του 8ου οίκου σου, γεγονός που θα σου εγείρει αμφιβολίες για το αν κάποια πράγματα τα έχεις κάνει καλά στον οικονομικό τομέα. Αυτό όμως που θα πρέπει να προσέξεις είναι περί τα τέλη της εβδομάδας, που ο Ερμής θα βρίσκεται σε όψη τετραγώνου με τον Άρη και ενδεχομένως να έχεις μια οικονομική χασούρα. Επαγγελματικά, οι επιδιώξεις σου να εδραιωθείς αλλά και να γίνεις παράδειγμα προς μίμηση στο χώρο της εργασίας σου βρίσκουν ευκαιρίες να πραγματοποιηθούν μεταξύ Τρίτης και Πέμπτης που η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε όψη εξαγώνου τόσο με τον Κρόνο όσο και τον Ουρανό. Θα πρέπει ωστόσο να θυμάσαι ότι το κλειδί που θα ξεκλειδώσει την επιτυχία συνδέεται με κάποια συνεργασία. Αν είσαι μόνος/η, η παρουσία Ερμή και Αφροδίτης στον Υδροχόο ανοίγουν δίαυλους επικοινωνίας που θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά με το πρόσωπο που επιθυμείς. Αν είσαι σε σχέση, σκέψου αλλιώς, ξάφνιασε το ταίρι σου και η ανταπόκρισή του θα σε δικαιώσει.

Το μότο της εβδομάδας: Εγώ να σκεφτώ αλλιώς; Τα ακούς; Και την τρέλα σου με τον Ερμή στον Υδροχόο παλεύω και εκπλήξεις λέει να σου κάνω… Τέλος πάντων ας είναι, αν και εσύ με τον Άρη στον Σκορπιό μεταφέρεις τις «μάχες» από το τραπέζι στο κρεβάτι μας…

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα πρέπει να δείξεις ιδιαίτερη προσοχή με την έναρξη της εβδομάδας αφού εντός του οίκου των σχέσεων και των συνεργασιών θα πραγματοποιηθεί η σύνοδος Ηλίου – Ποσειδώνα. Σε ό,τι ακούς και ό,τι βλέπεις θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις ένα φίλτρο επιπλέον, αυτό της λογικής, προκειμένου να έχεις μια δικλείδα ασφαλείας διότι τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Αν είσαι σε δέσμευση, ίσως ζήσεις πολύ ρομαντικές στιγμές. Αν αναζητάς το ταίρι σου τότε μπορεί μια αγάπη να σε εξιτάρει όμως θα πρέπει να μάθεις λίγα πράγματα περισσότερα για αυτήν. Στα οικονομικά, οπωσδήποτε θα χαλαρώσει ο «βρόγχος» μεταξύ Τρίτης και Πέμπτης αφού η Αφροδίτη, κυβερνήτης του οίκου των οικονομικών, πραγματοποιεί όψη εξαγώνου τόσο με τον Κρόνο όσο και τον Ουρανό γεγονός που θα συμβάλλει στο να μπει μια τάξη στον οικονομικό τομέα.

Το μότο της εβδομάδας: Με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα μη μου πεις τάχα πως θα αφήσεις άλλο πρόσωπο για να με ανεβάσεις στα ουράνια, στα μάτια μου θα πέσεις, στο λέω, δεν θα με ξελογιάσεις.

 

ΖΥΓΟΣ

Με το ξεκίνημα της εβδομάδας η σύνοδος Ηλίου – Ποσειδώνα εντός του 6ου οίκου ίσως σε κάνει να νιώσεις μια σωματική αδιαθεσία. Τόνωσε το ανοσοποιητικό σου και πρόσεχε τι τρως και τι πιάνεις. Σχετικά συμπτώματα μπορεί να έχουν αντίκτυπο στην απόδοσή σου σε επαγγελματικά ζητήματα και μάλιστα η όλη κατάσταση να «τραβήξει» μέχρι τα μέσα της εβδομάδας. Στα οικονομικά, η παρουσία του Άρη στον 2ο οίκο βγάζει απροσδόκητα έξοδα, ενώ θα πρέπει να επιδείξεις ιδιαίτερη προσοχή στο τέλος της εβδομάδας αφού το τετράγωνο Ερμή – Άρη ίσως να βγάλει κάποιους έκτακτους λογαριασμούς. Αισθηματικά, μπορείς να περιμένεις κάποιες καλύτερες καταστάσεις λόγω της παρουσίας της Αφροδίτης και του Ερμή στον Υδροχόο που τελικά θα σου δώσουν τις ευκαιρίες που χρειάζεσαι προκειμένου να δείξεις στο ταίρι σου το μέγεθος της αγάπης σου. Αν είσαι σε αναζήτηση σχέσης, ο Ερμής και η Αφροδίτη στον οίκο των ερώτων ανοίγουν και σου δείχνουν το δρόμο της επιτυχίας.

Το μότο της εβδομάδας: Δεν είναι οι ιώσεις, δεν είναι τα μικρόβια είναι η απουσία σου που δεν μπορώ να αντέξω. Είσαι αρρώστια, μες στο αίμα μου μια αγάπη που δεν περνάει.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά ιδανικά έτσι όπως θα ήθελες αφού η σύνοδος Ηλίου – Ποσειδώνα πραγματοποιείται στον οίκο των ερωτικών σου υποθέσεων. Έτσι, θα δημιουργήσεις τις κατάλληλες περιστάσεις και το πρόσωπο θα βρεθεί στο κρεβάτι χωρίς καν να το καταλάβει. Αν είσαι μόνος/η το ίδιο πάλι θα συμβεί και δεν θα χρειαστεί, να τάξεις τον ουρανό με τα άστρα. Σε οικονομικό επίπεδο, θα χρειαστεί προσοχή λόγω του ότι ο Κρόνος μέσα από τον 2ο σου κάνει σινιάλο για περιορισμό των εξόδων. Όμως, περί τα τέλη της εβδομάδας το τετράγωνο Ερμή – Άρη τελικά θα σε ωθήσει να ξοδέψεις πέρα από τις πραγματικές σου δυνατότητες. Το νου σου. Επαγγελματικά, ενώ έχεις τις δυνατότητες να πετύχεις πολλά, κάπου οι ατυχείς συγκυρίες κάπου ο υπέρμετρος εγωισμός ίσως σε οδηγήσουν σε ολισθηρές ατραπούς. Εννοείται ότι έχεις τις δυνατότητες να αντιστρέψεις την κατάσταση. Τι περιμένεις;

Το μότο της εβδομάδας: Με Ήλιο – Ποσειδώνα αφήσου στο φιλί και στο κορμί μου και η πόρτα της ηδονής και για τους δυο θα ανοίξει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στο κατώφλι της εβδομάδας η σύνοδος Ηλίου – Ποσειδώνα μέσα στον 4ο οίκο φέρνει το απόλυτο χάος όσον αφορά θέματα σπιτιού, ζητήματα που συνδέονται με γονείς και κάθε λογής οικογενειακές υποθέσεις. Προσπάθησε να τα έχεις όλα εν τάξει αν δεν θες να αντιμετωπίσεις μουρμούρα και ψυχαναγκασμό. Στα αισθηματικά, δεν ευνοούνται μυστικές συναντήσεις και επικοινωνίες εκτός αν θέλεις να παίξεις ρώσικη ρουλέτα με… έξι σφαίρες στο μύλο. Αν είσαι σε σχέση, δημιούργησε τις κατάλληλες συνθήκες προκειμένου το ταίρι σου να παραμείνει ήρεμο και να επιβεβαιωθεί πως τελικά υπάρχει αγάπη. Αν είσαι μόνος/η, με τον Ερμή και την Αφροδίτη στον Υδροχόο, θα έχεις την ευκαιρία να «ψήσεις» το πρόσωπο που θέλεις. Άδραξέ τη. Επαγγελματικά, από τα μέσα της εβδομάδας θα μπορέσεις να ατενίσεις με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον αφού το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο και τον Ουρανό θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις στα αδιέξοδα που έχουν δημιουργηθεί.

Το μότο της εβδομάδας: Όσα με στεναχωρούν τα διαγράφω και μόλις η επιρροή της συνόδου Ηλίου – Ποσειδώνα «φύγει» το παραμύθι σου, όπως και εσύ, δεν θα μου λείπει.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εβδομάδα με το «καλημέρα» ζητά να βρίσκεσαι σε εγρήγορση λόγω του ότι η σύνοδος Ηλίου – Ποσειδώνα εντός του οίκου της επικοινωνίας ίσως τελικά σε οδηγήσει στο να εξαπατηθείς. Αισθηματικά, από τη μία θα κοιτάς τη μόνιμη σχέση και από την άλλη με το εξάγωνο της Αφροδίτης- Ουρανού (3/3) όλο και κάπου αλλού θα «παίζει» το μάτι σου. Αν είσαι μόνος/η πιθανόν ένας έρωτάς ή μια γνωριμία με ένα πρόσωπο εντελώς αντισυμβατικό να έρθει στη ζωή σου και να την αναστατώσει. Επαγγελματικά, θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η αφού αν και ανοίγονται νέες προοπτικές ενδεχομένως προς το τέλος της εβδομάδας να διαπιστώσεις πως κάποιοι δεν μπορούν να κρατήσουν το λόγο τους. Οικονομικά, η παρουσία τόσο της Αφροδίτης όσο και του Ερμή στον 2ο οίκο θα μπορέσουν να σου δώσουν μικρές αλλά ουσιαστικές ανάσες προκειμένου να κάνεις το σχεδιασμό σου και να βγεις τόσο ηθικά όσο και υλικά αλώβητος/η.

Το μότο της εβδομάδας: Ο έρωτας από το στομάχι περνάει κι αφού 3 Μαρτίου είναι Τσικνοπέμπτη μαζί με τη σούβλα και η τύχη μου γυρνάει.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εβδομάδα σε «καλημερίζει» με τη σύνοδο Ηλίου – Ποσειδώνα στον 2ο οίκο, γεγονός που ενδεχομένως σου δημιουργήσει μια θολούρα σε οικονομικά ζητήματα ενώ και στις σχέσεις ίσως βρεθείς απέναντι σε μια κατάσταση που αν και λάθος να θέλεις να ξανακάνεις. Αν είσαι σε δέσμευση, μπορείς να δημιουργήσει πολύ όμορφες περιστάσεις για να περάσεις εξαιρετικά εσύ και το ταίρι σου ενώ αν είσαι σε αναζήτηση σχέσης ίσως ένα φλερτ που θα ξεκινήσει σαν παιχνίδι τελικά να έχει αναπάντεχη επιτυχία. Η παρουσία του Άρη στον 10ο σε βοηθά να εδραιωθείς στο χώρο εργασίας αλλά πρέπει να προσέχεις περί τα τέλη της εβδομάδας διότι το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη μπορεί να σε κάνει να μη δέχεσαι μύγα στο σπαθί σου.

Το μότο της εβδομάδας: Ο δικός μου ο έρωτας δεν έχει οικειότητα, δεν έχει συμβατότητα, δεν έχει λογική δεν έχει ηθική… έχει τρέλα. Ο δικός μου ο έρωτας, είναι από άλλο υλικό και με την Αφροδίτη στο δικό μου ζώδιο δεν θα χαθούμε αν σε άλλες αγκαλιές βρεθούμε.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η θεατρικότητα και η απαράμιλλη γοητεία σου θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τους σκοπούς σου στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Σε οικονομικό επίπεδο θα χρειαστεί να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η στο χειρισμό των οικονομικών σου και να μην εφησυχάσεις επειδή η Αφροδίτη του 8ου θα κάνει καλές όψεις, γεγονός που σημαίνει ότι ακόμα και αν ξεμείνεις με ευκολία θα βρεις δανεικά. Στα αισθηματικά, η παρουσία του Δία στον 7ο οίκο αποτελεί ένα εχέγγυο επιτυχίας και αυτό αν είσαι σε δέσμευση μπορεί να μεταφραστεί ως βούληση είτε δική σου είτε του προσώπου που συνδέεσαι να αλλάξει επίπεδο η σχέση και να πάει παρακάτω. Αν είσαι σε αναζήτηση σχέσης, ξύπνα το κυνηγό που κρύβεται μέσα σου γιατί αν όχι τώρα τότε πότε; Επαγγελματικά, θα πρέπει να προσέχεις το τι υπόσχεσαι αλλά και να μη δίνεις ιδιαίτερη σημασία στο τι σου υπόσχονται οι άλλοι, κι αυτό γιατί πολλοί μπορεί να σου τάξουν λαγούς με πετραχήλια προκειμένου να πετύχουν τους σκοπούς τους. Με τον Κρόνο στον 10ο δούλεψε σκληρά και ρίξε τους σπόρους ώστε αργότερα να «συλλέξεις» τους καρπούς.

Το μότο της εβδομάδας: Με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα μεθά το σώμα και το πνεύμα μου αλλά ξέρω καλά τι θα συμβεί και ας παραμυθιάζομαι, επειδή το χρειάζομαι.

 

 

 

 

 

Πηγή: astrology.gr