Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 28 Φεβρουαρίου έως 7 Μαρτίου

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 28 Φεβρουαρίου έως 7 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ

 

ΕΡΩΤΑΣ: Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σου κάνει πάρτι με καλεσμένους τον Άρη που τον κρατάει σε κάποια απόσταση και τον Ουρανό με τον οποίο χορεύει cheek to cheek, εκπυρσοκροτώντας τις ισχυρές δυνάμεις που κρύβει το τετράγωνό του με τον Πλούτωνα. Αλλά επειδή δεν αρκείται παρά μόνο στην απόλυτη υπερβολή, σχηματίζει και ένα τρίγωνο με τον Δία. Απολογισμός: όλα είναι πιθανά! Και οι χωρισμοί και οι κεραυνοβόλοι έρωτες και τα μπερδέματα και τα αδιέξοδα και οι περιπέτειες και οι εντάσεις. Το σύνθημά σου: προσέχεις για να έχεις, ιδιαίτερα αν γιορτάζεις τα γενέθλιά σου στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου.
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, επηρεάζει τον άξονα της καθημερινότητάς σου, γεγονός που πρέπει να προσέχεις καθώς δεν αποκλείονται οι εντάσεις στη δουλειά. Μη διστάσεις να αναλάβεις ευθύνες, έστω κι αν δεν διαφαίνεται άμεσο αποτέλεσμα. Τέλος, προσπάθησε να μην προκαλείς ανταγωνιστικές καταστάσεις στο χώρο της δουλειάς σου.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον τομέα της υγείας μου γι αυτό να προσέχω, να κοιμάμαι περισσότερο και να γυμνάζομαι καθώς, με τον Άρη στο ζώδιό μου, πρέπει να εκτονώνομαι.

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

ΕΡΩΤΑΣ: Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου θα σε αναγκάσει να εστιάσεις στις ερωτικές σου υποθέσεις. Ωστόσο, αυτές τις μέρες αναμένονται πολλές εντάσεις καθώς η σχέση σου θα υπονομεύεται από τα μυστικά, τα καταπιεσμένα συναισθήματα, όλα αυτά που θα έπρεπε να έχουν συζητηθεί αλλά θάφτηκαν λόγω φόβου. Επίσης, μιλάω σε σένα τον μυστικοπαθή, μπορεί να αυτό-υπονομεύεσαι από μία μυστική σχέση ή από κάτι που κρατάς κρυφό και μπορεί να προκαλέσει τριγμούς αν μαθευτεί.
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την Πέμπτη, επηρεάζει τον τομέα των στόχων σου, των συλλογικών δραστηριοτήτων, των συμμαχιών σου. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η και, αν κρίνεις ότι τα σχέδιά σου χρήζουν αναθεώρησης, μη διστάσεις να αλλάξεις πορεία πλεύσης.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Θα πρέπει να προσέχω κάθε μου κίνηση καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξει παρασκήνιο σε βάρος μου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

ΕΡΩΤΑΣ: Ο άξονας των ερώτων σου επηρεάζεται από τις όψεις της Αφροδίτης στον Κριό, οι οποίες δημιουργούν ένα κλίμα αρκετά περιπετειώδες, δηλαδή συμβατό προς τον χαρακτήρα σου. Τώρα θα φλερτάρεις, θα περάσεις καλά, θα μπεις σε διλήμματα, θα ενδώσεις σε περιπέτειες, θα ανανεώσεις τη μακροχρόνια σχέση σου, θα τα κάνεις όλα ή τίποτα ή θα χωρίσεις ή θα τσακωθείς.
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αυτή την περίοδο δέχεσαι τα πυρά της Πανσελήνου στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου γι αυτό θα πρέπει να προσέχεις κάθε σου κίνηση. Είναι προτιμότερο να κρατήσεις μία πολύ συντηρητική στάση και να είσαι σε ετοιμότητα για σκληρή δουλειά, ακόμη κι αν δεν διαφαίνεται εύκολο κέρδος. Απόφυγε τους κόλακες κι αυτούς που θα σου τάξουν εύκολα κέρδη καθώς, με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο που αντιπροσωπεύει την καριέρα σου, μπορεί να καταλυθούν καταστάσεις που έχεις χτίσει με πολύ κόπο.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας περιφρουρήσω τις σχέσεις μου με την οικογένειά μου γιατί μπορεί να προκληθούν τριγμοί.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Με το πάρτι που κάνει η Αφροδίτη στον Κριό, πυροδοτώντας τις επιδράσεις του τετραγώνου Ουρανού – Πλούτωνα, οι πιέσεις που θα δεχθείς αυτή την περίοδο είτε δεν θα σου αφήσουν χρόνο και ψυχικά αποθέματα για την προσωπική σου ζωή είτε θα σε εξωθήσουν στο να προσελκύεις τις εντάσεις, τις επιθετικές συμπεριφορές, τον ανταγωνισμό. Να προσέχεις τις κινήσεις σου, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου.
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ:
Η περίοδος χρήζει της προσοχής σου καθώς οι σκληρές πλανητικές επιδράσεις στα παρορμητικά ζώδια, στα οποία ανήκεις, σε συνδυασμό με την Πανσέληνο, είναι οι λόγοι που μπορεί να προκαλέσουν δυσάρεστες καταστάσεις. Είναι προτιμότερο να κρατήσεις μία συντηρητική στάση στη δουλειά, να αποφύγεις τα ξεκινήματα και, κυρίως, να μην έρθεις τώρα σε σύγκρουση με τους ανωτέρους σου.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ:
Ας είμαι κατάλληλα προετοιμασμένος/η γιατί μπορεί να ενσκήψει ένα οικογενειακό πρόβλημα που θα χρήζει ψυχραιμίας από πλευράς μου. Κυρίως, ας προσπαθήσω να μην εγώ αυτός/η που θα προκαλέσει το πρόβλημα.

 

ΛΕΩΝ

 

ΕΡΩΤΑΣ: Η αλήθεια είναι ότι το τοπίο σου είναι γεμάτο από ερωτικές παραστάσεις. Με ποια από αυτές θα ταυτιστείς; Αυτό εξαρτάται από τον προσωπικό σου χάρτη, από τη διάθεση στην οποία βρίσκεσαι και από την εμπειρία που χρειάζεται να αποκτήσεις. Τα παιχνίδια της Αφροδίτης από τον Κριό που πυροδοτούν το τρίγωνο Ουρανού – Δία και η παρουσία του Άρη στον Κριό δημιουργούν πλήθος πιθανοτήτων: κεραυνοβόλοι έρωτες, νέες εμπειρίες, περιπέτειες, φλερτ, χαρές και πανηγύρια, ανανεωτικές καταστάσεις, όρκοι, δεσμεύσεις ή αποδεσμεύσεις σε περίπτωση που ο χωρισμός αποτελεί λύτρωση και απελευθέρωση.
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αυτές τις μέρες καλό θα ήταν να τακτοποιήσεις τις δουλειές σου γιατί από την Πέμπτη, με την Πανσέληνο, αρχίζει μία περίοδος στην οποία θα δώσεις έναν άνισο αγώνα με τα προβλήματα, τις υποχρεώσεις, τις ανατρεπτικές καταστάσεις. Να ξέρεις ότι οι κόποι αυτής της περιόδου δεν θα πάνε χαμένοι και ότι αξίζει να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό γιατί τώρα υπάρχουν οι προοπτικές να χτίσεις ένα πιο ισχυρό οικοδόμημα για το μέλλον.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Η Πανσέληνος επηρεάζει τις οικονομικές υποθέσεις με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, κληρονομικά, διατροφές. Ας σπεύσω να τακτοποιήσω τις εκκρεμότητές μου για να μη με βρουν τα γεγονότα απροετοίμαστο/η.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

ΕΡΩΤΑΣ: Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον ζωδιακό σου άξονα την Πέμπτη, μπορεί να προκαλέσει προβλήματα που θα βάλουν σε δοκιμασία τις σχέσεις σου. Οι όψεις που σχηματίζονται παράλληλα με την Πανσέληνο, με πρωταγωνιστές την Αφροδίτη και τον Άρη που βρίσκονται στο όγδοο ηλιακό σου σπίτι, εντείνουν τις ανασφάλειες, τόσο οι δικές σου όσο και του ατόμου που σε ενδιαφέρει.
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με την Πανσέληνο αρχίζει μία περίοδος στην οποία βάλλονται οι συνεργασίες σου γι αυτό κράτησε μία όσο το δυνατόν πιο συντηρητική στάση στη δουλειές σου. Οι συνθήκες δεν ευνοούν την υλοποίηση των σχεδίων σου. Επί πλέον καλό θα ήταν να προσέχεις την οικονομική σου διαχείριση, να αποφύγεις τις υπερβολές κι αν κάνεις ένα διακανονισμό, φρόντισε να είναι ρεαλιστικός για να μπορείς να αντεπεξέλθεις και αργότερα.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Οι θετικές όψεις που σχηματίζει ο Ερμής από τον οίκο της καθημερινής μου εργασίας θα είναι βοηθητικές για να κάνω ένα χρονοδιάγραμμα και να αντεπεξέλθω στα βεβαρυμμένα ωράρια αυτών των ημερών.

ΖΥΓΟΣ

 

ΕΡΩΤΑΣ: Η Αφροδίτη στον Κριό συναντά τον Ουρανό, πυροδοτεί το τετράγωνό του με τον Πλούτωνα, ακολουθείται κατά πόδας από τον Άρη και ενεργοποιεί το τρίγωνο Ουρανού – Δία. Πρέπει να προσέχεις κάθε σου κίνηση και να αποφύγεις τους καβγάδες και τις ανταγωνιστικές συμπεριφορές, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Αν πάλι όλα δείχνουν ότι οδεύεις προς το χωρισμό, μη διστάσεις να δώσεις ένα τέλος γιατί θα είναι λυτρωτικό.
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αρχίζει μία περίοδος στην οποία πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η γιατί είναι πιθανό να διαλυθεί μια συνεργασία σου. Είναι προτιμότερο να κρατήσεις μία χαλαρή στάση στη δουλειά σου και να αποφύγεις τις τριβές, τις διεκδικήσεις από τους ανωτέρους σου, τις ανταγωνιστικές συμπεριφορές.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ένα δημιουργικό και συνάμα ρεαλιστικό project ίσως με βοηθήσει να κρατηθώ αυτή την περίοδο, να ξεπεράσω τις στεναχώριες μου, να εκτονώσω θετικά την ενέργειά μου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

ΕΡΩΤΑΣ: Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου που, μεταξύ άλλων, σχετίζεται και με τις ερωτικές σου υποθέσεις. Οι όψεις από τις οποίες συνοδεύεται, δείχνουν ότι το βάρος των ημερών θα πέσει στη δουλειά και στην επίλυση προβλημάτων της καθημερινότητας αλλά, σε κάθε περίπτωση, όλο και θα γίνεται κάτι που θα σε βάζει στην πρίζα να δείξεις τη ρομαντική πλευρά σου.
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι όψεις που σχηματίζονται από την Αφροδίτη και τον Άρη στον Κριό, το ζώδιο που σχετίζεται με την καθημερινή σου εργασία, δείχνουν ότι θα πιεστείς υπερβολικά και τελικά θα έχεις τάσεις φυγής από τη ρουτίνα σου καθώς θα κουράζεσαι πολύ χωρίς να κερδίζεις τα ανάλογα οφέλη. Προσπάθησε να μην δημιουργήσεις κενά και προβλήματα γιατί θα είναι πολύ δύσκολο να τα καλύψεις αργότερα.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Με την Πανσέληνο καλό θα ήταν να κρατώ μικρό καλάθι, ιδιαίτερα αν κάποιο άτομο με κολακεύσει με υπονοούμενα ερωτικού περιεχομένου, τη στιγμή που διαπραγματευόμαστε υποθέσεις επαγγελματικού χαρακτήρα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Αν μη τι άλλο αυτή την εβδομάδα δεν θα βαρεθείς καθώς αναμένονται αντιφατικές εξελίξεις στον αισθηματικό σου τομέα. Από τη μια ο Ουρανός στο ζώδιο των ερώτων σου, ενεργοποιημένος από τον Άρη και την Αφροδίτη, δεν αποκλείει την έκπληξη, το κεραυνοβόλημα, την περιπέτεια. Ο Δίας επίσης θετικά ενεργοποιημένος αφήνει υπονοούμενα δέσμευσης, προτάσεων, επέκτασης. Από την άλλη ο Κρόνος που βρίσκεται στο ζώδιό σου, αποκαλύπτει τα προβλήματα και πιέζει για ανάληψη ευθυνών.
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου και θα επηρεάσει τους τομείς της καριέρας και της οικογένειάς σου. Το πιο πιθανό είναι ότι θα αναλώνεσαι σε πολλές δραστηριότητες, όχι πάντα ευχάριστες, καθώς οι προσπάθειές σου να στρέψεις την ενέργειά σου σε δημιουργικά πράγματα θα αναστέλλονται από τις υποχρεώσεις που θα προκύπτουν.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Είναι πιθανό να ενσκήψουν κάποια οικογενειακά προβλήματα. Ας προσπαθήσω να συντηρήσω τις ισορροπίες στην οικογένειά μου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

ΕΡΩΤΑΣ: Η Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη σε ένα περιβάλλον που «βλέπει» με πολύ ευνοϊκό τρόπο το ζώδιό σου ενώ δεν αποκλείει τις μοιραίες συναντήσεις. Ωστόσο, παράλληλα με την Πανσέληνο, η Αφροδίτη ενεργοποιεί το επιθετικό τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα που ταλανίζει το ζώδιό σου, συνδυάζεται με τον Άρη που την ακολουθεί κατά πόδας και δημιουργούν πολλούς και μεγάλους κινδύνους τριγμών ή ακόμη και οριστικών χωρισμών ή αποκαλύψεων. Πρόσεχε τι κάνεις και λες για να μην είσαι εσύ αυτός/η που θα προκαλέσει τις δύσκολες καταστάσεις.
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με την έντονη ενεργοποίηση του τετραγώνου Ουρανού – Πλούτωνα αυτή η περίοδος σου επιφυλάσσει πολλή κούραση, ανάληψη δυσβάσταχτων ευθυνών, εξαντλητικούς ρυθμούς και –πιθανώς- κάποια οικονομική αναστάτωση, την αίσθηση ότι δουλεύεις χωρίς να δρέπεις τους ανάλογους καρπούς. Προσπάθησε να μην κάνεις τώρα μια καινούργια αρχή, να κρατάς μια συντηρητική στάση, να μην μπεις σε διαπραγματεύσεις με τους ανωτέρους σου.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να κρατήσω τις ισορροπίες στην οικογένειά μου γιατί μπορεί να υπάρξουν προβλήματα. Επίσης, ας είμαι σε ετοιμότητα να αντιμετωπίσω κάποια βλάβη στο σπίτι.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

ΕΡΩΤΑΣ: Αυτή την περίοδο δέχεσαι ευχάριστες όψεις που ταράζουν τα λιμνάζοντα ύδατα στα αισθηματικά σου καθώς ανοίγουν παράθυρα προς όλες τις πιθανότητες: θα περάσεις καλά, θα γεφυρώσεις αποστάσεις, θα φλερτάρεις, δεν αποκλείεται να γνωρίσεις το ταίρι της ζωής σου, θα κεραυνοβοληθείς από τα βέλη του Φτερωτού Θεού, θα παλιμπαιδίσεις, θα μπεις σε περιπέτειες, θα κάνεις το επόμενο βήμα στη σχέση σου.
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου επηρεάζει τον οικονομικό σου τομέα. Οι υποχρεώσεις και τα χρέη που είναι πιθανό να προκύψουν ή αυτά που ήδη έχεις, θα σε αναγκάσουν να κάνεις το καλύτερο που μπορείς στη δουλειά για να αυξήσεις τα έσοδά σου και να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητές σου. Το ευχάριστο είναι ότι αυτές οι προσπάθειες μπορεί να σε εξωθήσουν σε αποφάσεις που θα ανοίξουν ένα καινούργιο μονοπάτι στην διαδρομή για την κορυφή της καριέρας σου.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Τα ταξίδια αυτής της περιόδου μπορεί να εγκυμονούν ταλαιπωρίες. Ας έχω φροντίσω ότι μπορώ να προβλέψω για να τις αποφύγω στο μέτρο του δυνατού.

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

ΕΡΩΤΑΣ: Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στο ζώδιό σου σε συνδυασμό με τις όψεις που ενεργοποιεί, είναι πιθανό να προκαλέσει εντάσεις και προβλήματα στις σχέσεις σου γι αυτό να προσέχεις κάθε σου κίνηση. Αν δεχθείς επιθέσεις από το ταίρι σου, μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις γιατί ή θα είσαι εν βρασμώ ψυχής ή θα έχεις την τάση να ωραιοποιείς τις καταστάσεις.
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η επιτακτική ανάγκη για περισσότερη ρευστότητα, με το πάρτι που στήνει η Αφροδίτη στο ζώδιο των οικονομικών σου, σε εξωθεί στο να προσπαθείς να βρεις λύσεις για τη δουλειά. Με τον Κρόνο στον Τοξότη, θα κουράζεσαι υπερβολικά, με αποτέλεσμα να εκνευρίζεσαι και να κινδυνεύεις από τα ξεσπάσματά σου προς συναδέλφους και ανωτέρους. Κράτησε την ψυχραιμία σου για να μη βάλεις τις συνεργασίες σου σε κίνδυνο.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Είναι πιθανό να γίνονται κουτσομπολιά σε βάρος μου. Ας μην εμπιστεύομαι εύκολα τους άλλους, ιδιαίτερα αν με πλησιάζουν με κολακείες για να κερδίσουν την προσοχή μου.

Πηγή: astrology.gr