Παρασκευή , 22 Ιανουάριος 2021
Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια – 31 Ιανουαρίου έως 6 Φεβρουαρίου

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια – 31 Ιανουαρίου έως 6 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με αλλαγές και απρόβλεπτα γεγονότα κυρίως στις μετακινήσεις και την εργασία σου. Για αυτό χρειάζεσαι ψυχραιμία και γρήγορα αντανακλαστικά, προκειμένου να αντιμετωπίσεις οτιδήποτε έκτακτο ή μη προκαθορισμένο. Συγχρόνως, ο Άρης στα μέσα της εβδομάδας πραγματοποιεί εξάγωνο με τον Πλούτωνα και μπορείς να χρησιμοποιήσεις σωστά το ένστικτό σου τόσο σε χρηματοοικονομικά θέματα, όσο και για ζητήματα που σε έχουν στενοχωρήσει ή σου έχουν φέρει εσωτερική ένταση. Αν είσαι μόνος/η, με την επιρροή του εξαγώνου Ηλίου – Ουρανού, που πραγματοποιείται το Σάββατο, ίσως προς τα τέλη της εβδομάδας κάνεις μια ξαφνική γνωριμία. Αν είσαι σε σχέση, αξιοποίησε τις ευκαιρίες για να φέρεις ένα φρέσκο αέρα στη σχέση σου. Σε κάθε περίπτωση, έχε κατά νου ότι η σύνοδος Αφροδίτης – Πλούτωνα το Σάββατο εκτός από το πάθος αυξάνει και τα συναισθήματα κτητικότητας και ζήλιας και ίσως κάποιο πρόσωπο συμπεριφερθεί ακραία και απόλυτα.

Το μότο της εβδομάδας: «Με τον Άρη στο Σκορπιό δεν παραδίνω τα όπλα για ένα όνειρο κρυφό».

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Το τετράγωνο Ερμή – Ουρανού τη Δευτέρα πιθανόν να φέρει απρόβλεπτα έξοδα αλλά και μια συναισθηματική αναστάτωση σχετικά με γεγονότα που ακόμα γρατσουνίζουν τη ψυχή σου αν και νομίζεις ότι τα έχεις διαγράψει. Μην τρελαίνεσαι, τίποτα από ό,τι θα σε απασχολήσει δεν θα έχει μόνιμο χαρακτήρα. Την Τετάρτη, με τον Άρη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα, μπορείς να μετασχηματίσεις προς το καλύτερο μια συνεργασία ή σχέση σου, ενώ στα αισθηματικά μπορείς να πετύχεις μια βαθιά επιθυμία σου. Συγχρόνως, αν είσαι μόνος/η ενδέχεται μια παλιά αγάπη να ξαναμπεί στη ζωή σου, ενώ αν είσαι σε δέσμευση θα νιώσεις πιο δυνατός/η μέσα από την ερωτική σου ζωή που θα γίνει πιο έντονη και φλογερή. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω πολλαπλασιάζει τις επιλογές για να ανοίξεις τους προσωπικούς σου ορίζοντες. Όμως το Σάββατο η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα ενδέχεται να συμβάλλει σε ζήλιες ή εντάσεις, ενώ χρειάζεται να είσαι επιφυλακτικός/η απέναντι σε τρίτους που αποσκοπούν να «κερδίσουν» με τις δικές σου πλάτες.

Το μότο της εβδομάδας: «Με τους πλανήτες στον Αιγόκερω για να πετύχω ό,τι θέλω το μόνο που χρειάζομαι είναι σωστό σχεδιασμό».

 

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον κυβερνήτη σου τον Ερμή σε δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό τη Δευτέρα (1/2) ενδέχεται απρόβλεπτα γεγονότα ή περιστατικά, ειδικά σε θέματα χρηματοικονομικά ή φορολογικά, να δοκιμάσουν το νευρικό σου σύστημα. Χρησιμοποίησε την εξυπνάδα και την ευελιξία σου για να ανταποκριθείς σε αυτές τις προκλήσεις αλλά και σε αποκαλύψεις που πιθανόν προκύψουν μέσα από απρόσμενα γεγονότα σχετικά με την ερωτική σου ζωή ή με θέματα που ως τώρα κρατούσες μυστικά. Με τον Άρη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα την Τετάρτη, μπορείς να κάνεις αλλαγές στην καθημερινότητα, τη διατροφή ή την υγεία σου ώστε σταδιακά να επιτύχεις θετικά και σταθερά αποτελέσματα. Παράλληλα, μια σχέση μπορεί να πάρει μια άλλη μορφή είτε να γίνει φιλική ή ερωτική είτε να ξεκινήσει μια πιο κοντινή και βαθιά επαφή σε οποιοιδήποτε επίπεδο. Το Σάββατο, με τη σύνοδο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα ενδέχεται να αναγκαστείς να βάλεις τέλος σε μια σχέση ή κατάσταση προκειμένου τα από κοινού οικονομικά ή συναισθηματικά θέματα με το ταίρι σου να μπουν σε μια τάξη.

Το μότο της εβδομάδας: «Με τον Κρόνο απέναντί μου, το ταίρι μου αν δεν θέλω τόσο πρέπει να βρω τρόπο να το πω – δεν αντέχω να το καταπιώ».

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι σχέσεις σου με τους άλλους με τον Ερμή και την Αφροδίτη στον Αιγόκερω βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής σου. Στις αρχές της εβδομάδας πιθανόν κάποιες αλλαγές σε αυτές να έχουν έναν «επείγοντα» χαρακτήρα ενώ δεν αποκλείεται από τη μια στιγμή στην άλλη κάποια πράγματα που θεωρούσες δεδομένα όσον αφορά έναν φίλο, τον/την σύντροφό σου ή έναν συνεργάτη να ανατραπούν – ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί το β’ δεκαήμερο. Η παρουσία του Άρη στον παθιασμένο Σκορπιό σε καθιστά φαβορί στον έρωτα και ανάβει τη φλόγα του πάθους μέσα στη σχέση σου, γεγονός που θα νιώσεις πιο έντονα κοντά στην Τετάρτη χάρη στο εξάγωνο που πραγματοποιεί με τον Πλούτωνα. Αν είσαι σε αναζήτηση σχέσης πιθανόν ένα φλερτ να σε γεμίσει με τη δύναμη και την αυτοπεποίθηση που προσδοκείς. Τέλος, το Σάββατο, η Αφροδίτη μέσα από τον οίκο των σχέσεων πραγματοποιεί όψη συνόδου με τον Πλούτωνα και ενώ στη δέσμευσή σου μπορεί να φουντώσει το πάθος χρειάζεται να προσέξεις εντάσεις και δράματα ιδιαίτερα σε σχέση με το οικογενειακό περιβάλλον. Απόφυγε να δανείσεις χρήματα και ρίξε αυλαία όπου χρειάζεται.

Το μότο της εβδομάδας: «Η καρδιά μου με καινούργια αγάπη παίρνει μπροστά και με τον Άρη στο Σκορπιό τίποτα δεν με σταματά».

 

 

 

 

ΛΕΩΝ

Με τον Ερμή σε δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό κάνει ποδαρικό η εβδομάδα και ως εκ τούτου οι ρυθμοί στη δουλειά θα είναι φρενήρεις, ενώ απρόβλεπτα γεγονότα όσον αφορά τη σωματική σου κατάσταση ενδέχεται να σε «ταρακουνήσουν». Παράλληλα, βρίσκεσαι σε μια περίοδο που υποθέσεις που έχουν να κάνουν μια ένα νέο ξεκίνημα αλλά και θέματα που αφορούν την αλλαγή εστίας ή ζητήματα με στενούς συγγενείς σε κρατούν σε μια συνεχή αναστάτωση. Με το εξάγωνο Άρη – Πλούτωνα την Τετάρτη, μπορείς να ερευνήσεις τρόπους για να επιφέρεις λύσεις και να κάνεις μυστικές ή δυναμικές κινήσεις για να αναγεννηθείς από τις στάχτες σου. Οικονομικά, με τον Δια στην Παρθένο, υπάρχει ροή των χρημάτων και πάρα το άγχος που φέρνει η ανάδρομη φορά του, το τρίγωνο Ερμή – Δία το Σάββατο σε βοηθά να ανοίξεις τις προοπτικές σου σε αυτό το πεδίο. Τέλος, με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Ουρανό το Σάββατο, αν είσαι αναζήτηση σχέσης εκεί που δεν το περιμένεις μπορεί να προκύψει ένας κεραυνοβόλος έρωτας, ενώ αν είσαι σε σχέση θα έχεις την ευκαιρία να ανανεώσεις το πάθος με το ταίρι σου.

Το μότο της εβδομάδας: «Με τσέπες αδειανές δεν θα βρεθώ και ό,τι να συμβεί δεν θα τρελαθώ, έχω τον Δία αβάντα εγώ».

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με κινήσεις και επαφές για νέα πράγματα ξεκινά η εβδομάδα, όμως το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό επιφυλάσσει ανατροπές και εκπλήξεις, οπότε καλό είναι να βρίσκεσαι σε ετοιμότητα για κάθε πρόκληση. Πολύ πιθανόν ένα έκτακτο εργασιακό θέμα ή ένα «φλέγον» ζήτημα που αφορά το ταίρι σου να σε αποσυντονίσει, όμως μην ανησυχείς θα είναι κάτι προσωρινό. Συγχρόνως, με τον Άρη στο δυναμικό Σκορπιό είναι μια εποχή που μπορείς να προβείς σε διαδικασίες για να ρυθμίσεις φορολογικά ή οικονομικά ζητήματα. Και αυτήν την εβδομάδα που ο Άρης σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα έχεις την ευκαιρία να το κάνεις βρίσκοντας λύσεις σε σχετικά θέματα που μέχρι πρότινος σε προβλημάτιζαν. Στον ερωτικό τομέα, με την Αφροδίτη στο ευνοϊκό για σένα ζώδιο του Αιγόκερω είναι ευκαιρία κοντά στο Σάββατο, που πραγματοποιείται η σύνοδος Αφροδίτη – Πλούτωνα, να δώσεις τέλος σε οτιδήποτε βαραίνει τη σχέση σου δίνοντάς της την ευκαιρία να «ξαναγεννηθεί». Αν είσαι μόνος/η πολύ πιθανόν να νιώσεις μια έντονη έλξη για ένα πρόσωπο που μπαίνει στη ζωή σου για να «τεστάρει» το σύμπαν τις αξίες και τα «θέλω» σου.

Το μότο της εβδομάδας: «Στους δρόμους του καλού μου περπατώ και κανένα τεστ δεν θα φοβηθώ».

 

 

 

ΖΥΓΟΣ

Η καινούργια εβδομάδα μέσα από απρόβλεπτα γεγονότα φέρνει στο προσκήνιο θέματα που σε ταλαιπωρούν καιρό και τώρα καλείσαι να βρεις μια σοβαρή και αξιόπιστη λύση προκειμένου οι λανθασμένες επιλογές του παρελθόντος να μην αποτελούν τροχοπέδη για όσα θες να οικοδομήσεις για το μέλλον. Ίσως, αυτό χρειάζεται να γίνει με κάποιον… ανορθόδοξο τρόπο καθώς δεν θα γίνεται αλλιώς, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το β’ δεκαήμερο. Συγχρόνως, με τον Άρη στον Σκορπιό, ίσως μέσα από κάποια επιτακτικά έξοδα να νιώσεις ότι πλέον ο κόμπος όσον αφορά τη διαχείριση των οικονομικών σου έφτασε στο χτένι και με τη βοήθεια του μετασχηματιστικού εξαγώνου Άρη – Πλούτωνα την Τετάρτη να κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να αναδιοργανώσεις τις οικονομικές συνθήκες. Αισθηματικά, η εβδομάδα αυτή δεν είναι και η πιο εύκολη, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί το β’ δεκαήμερο, καθώς η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα απαιτεί να ασχοληθείς με ότι «μαύρο» και «στενάχωρο» ταλανίζει τη σχέση σου κα να πάρεις αποφάσεις. Αν είσαι μόνος/η το φλερτ με ένα δεσμευμένο ή πρόσωπο που βρίσκεται στα «χωρίσματα» μπορεί να γίνει αιτία για πόνο.

Το μότο της εβδομάδας: «Βαρέθηκα να ζω στο μαύρο και το γκρίζο, προτιμώ να ζω χωρίς να σε αγγίζω». 

 

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια είδηση που πιθανόν να σε σοκάρει ή να ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα σου προμηνύει το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό τη Δευτέρα. Ζητήματα εργασίας, υγείας αλλά και «ταλαιπωρίες» του/της συντρόφου σου ενδεχομένως να έρθουν στο προσκήνιο εντελώς ξαφνικά και να σε αναγκάσουν να αλλάξεις τα σχέδια των μετακινήσεων ή του καθημερινού σου προγράμματος. Από την άλλη, με τον Άρη στο δικό σου ζώδιο η αγωνιστική σου διάθεση και αποφασιστικότητα είναι ανεβασμένες και έτσι μέσα από προσωπικές ενέργειες μπορεί να βρεις λύσεις και να κάνεις ευρηματικές προτάσεις. Κοντά στην Τετάρτη που πραγματοποιείται το αναμορφωτικό και διεισδυτικό εξάγωνο Άρη – Πλούτωνα, μπορείς να κάνεις βαθιές αλλαγές τόσο στην εργασία και την καθημερινή σου ρουτίνα όσο και στη διατροφή σου. Στον αισθηματικό τομέα, με την Αφροδίτη στον σταθερό Αιγόκερω επιδιώκεις την ασφάλεια και τη σιγουριά, όμως, λόγω της απαιτητικής συνόδου Αφροδίτης – Πλούτωνα, για να έρθεις πιο κοντά σε αυτές χρειάζεται να βάλεις τέλος σε ένα απωθημένο ή μια κατάσταση που όσο σε παθιάζει τόσο σου κάνει και κακό.

Το μότο της εβδομάδας: «Η υπομονή μου δεν έχει σχολάσει αλλά να ξέρεις ότι αν θέλω, ρίχνω αυλαία ακαριαία». 

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα οικονομικά σου σε απασχολούν ιδιαίτερα αυτόν τον καιρό και με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Ουρανό τη Δευτέρα πιθανόν μέσα από απρόβλεπτα γεγονότα να μην μπορέσεις να είσαι συνεπής σε κάποιες υποχρεώσεις απέναντι σε έναν πελάτη, τον/τη σύντροφό σου ή άλλο πρόσωπο ή να σε πιάσει ένας μικρός πανικός σχετικά με την οικονομική σου κατάσταση. Η λύση αναμένεται να έρθει προς τα τέλη της εβδομάδας με το τρίγωνο Ερμή – Δία (6/2) καθώς θα δημιουργηθούν οι συνθήκες είτε για τακτοποίηση και πιο εύκολη πληρωμή των οφειλών είτε για αύξηση των εσόδων ή των κερδών σου. Όσον αφορά τα αισθηματικά σου, πάλι τα θετικά έρχονται μετά από γεγονότα που θα σε ξαφνιάσουν δυσάρεστα, αφού πολύ πιθανόν μέσα από απρόβλεπτες καταστάσεις να νιώσεις ότι δεν παίρνεις όσα αξίζεις. Η αποκατάσταση γενικότερα στις σχέσεις σου έρχεται κοντά στο Σάββατο αφού θα συνειδητοποιήσεις ότι πρέπει να πάρεις την κατάσταση επάνω σου και να βάλεις κάποια όρια. Στο τέλος της εβδομάδας πρόσεχε παράνομα φλερτ και απόφυγε να μπερδέψεις τη δουλειά με τον έρωτα γιατί πιθανόν να σου κοστίσει.

Το μότο της εβδομάδας: «Λάθος ή σωστό, άλλο για τα οικονομικά δεν θα σκοτιστώ, μου φτάνει να ξέρω πως τη λύση θα τη βρω». 

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Ουρανό, όψη που κορυφώνεται τη Δευτέρα, ίσως αντιληφθείς ότι η προνοητικότητα σου δεν μπορεί πάντα να αποτρέψει να έρθουν τα πάνω-κάτω, ιδιαίτερα όταν αυτά προκύπτουν από απρόβλεπτες καταστάσεις. Δεν εξαρτώνται όλα από εσένα ούτε μπορείς να έχεις τον έλεγχο σε όλα και αυτό θα πρέπει να το καταλάβεις καλά, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθείς το β’ δεκαήμερο. Έτσι, ιδιαίτερα όσον αφορά ζητήματα που έχουν να κάνουν με την εστία, άτομα της οικογένειας σου ή είναι μείζονος σημασίας για σένα μην χάνεις την ψυχραιμία σου και μην τα βάζεις με τον εαυτό σου. Αναζήτησε μη συμβατές λύσεις και κάνες τις αλλαγές που χρειάζονται. Τα ίδια ισχύουν και για τα αισθηματικά σου αυτήν την εβδομάδα, που τα γεγονότα θα σε αναγκάσουν είτε να θυμηθείς τις δύσκολες ώρες που έχεις περάσει είτε να αποφασίσεις πως το ποτήρι πλέον ξεχείλισε όσον αφορά κάποιες καταστάσεις και χρειάζεται πλέον να πάρεις δραστικά μέτρα. Αξιοποίησε ευκαιρίες για να ανοίξεις τα φτερά σου στα επαγγελματικά καθώς και τους πνευματικούς σου ορίζοντες.

Το μότο της εβδομάδας: «Ένα, ένα θα τα βάλω σε τάξη, με Ερμή και Αφροδίτη στο ζώδιό μου και να τον χάσω, θα τον βρω τον ρυθμό μου». 

 

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Ερμή στον Αιγόκερω θες να κλείσεις κάποιες υποθέσεις τόσο στον έρωτα όσο και σε ό,τι τόλμησες αλλά δεν σου βγήκε. Όμως με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Ουρανό ίσως ξαφνικά αποφασίσεις να κάνεις κάτι «ριζοσπαστικό» και να τους «τρελάνεις» όλους. Ανεξάρτητα αν σου βγει ή όχι, η φρενίτιδα που θα προκαλέσεις γύρω σου θα είναι αρκετή για να βγεις από τη φάση της «σιωπής» που βρίσκεσαι και να κάνεις πάλι αισθητή την παρουσία σου με τον πιο απρόσμενο τρόπο. Ερωτικά, με το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό και το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία μπορεί να ξαναμπείς στο παιχνίδι με μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας. Αν είσαι σε σχέση, αξιοποίησε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται για να νιώσεις πάλι ερωτευμένος/η και να περάσεις ωραία με το ταίρι σου. Αν κάτι χρειάζεται να προσέχεις είναι το να πάρεις ή να δώσεις δανεικά σε άτομα της οικογένειάς σου ή σε πρόσωπα που στο παρελθόν αποδείχθηκαν αναξιόπιστα ή σου το «χτύπησαν». Τέλος, κάθε λογής «αμαρτίες» προς το τέλος της εβδομάδας θα σε καλούν όπως οι ελκυστικές Σειρήνες. Βούλωσε, όμως, τα αυτιά σου με κερί όπως οι σύντροφοι του Οδυσσέα, διαφορετικά σε περιμένουν επαγγελματικές και όχι μόνο «συμφορές».

Το μότο της εβδομάδας: «Να σας… τρελάνω μπορώ και ας φαίνεται ότι είμαι στα «χαμένα» 

 

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

Μικρή ή μεγάλη αναστάτωση στο σπίτι ή με πρόσωπο του στενού οικογενειακού κύκλου προμηνύει η όψη του Ερμή με τον Ουρανό (2/2) αλλά και ποικίλα απρόοπτα με το ταίρι σου ή ένα άλλο πρόσωπο. Συγχρόνως, ίσως στις φιλικές σου σχέσεις ή στους κόλπους μιας ομάδας ακούσεις κάτι που θα σε αφήσει άφωνο ή θα σε σοκάρει. Όπως και να ‘χει η διάθεσή σου από τα μέσα της εβδομάδας αλλάζει, καθώς σου παρουσιάζονται ευκαιρίες για αναμόρφωση των οικονομικών σου προς το καλύτερο και δυνατότητες να ανοίξεις τους ορίζοντες σου με τη βοήθεια ενδεχομένως ενός συγγενή εξ αγχιστείας ή ατόμου από το εξωτερικό. Όσον αφορά τις σχέσεις σου, ο Δίας στην Παρθένο, παρέχει προστασία και ευκαιρίες για επέκταση, επισημοποίηση ή συνεργασία. Αν και η ανάδρομη φορά του Δία φέρνει κάποιες καθυστερήσεις, η θετική όψη με τον Ερμή το Σάββατο (6/2) ανοίγει την πόρτα για κάτι πολύ ευχάριστο που θα σου προσφέρει πολλά και σημαντικά. Πρόσεχε, όμως, ζήλιες και κακεντρεχείς συμπεριφορές από άτομα του οικογενειακού ή φιλικού σου περιβάλλοντος προς στα τέλη της εβδομάδας.

Το μότο της εβδομάδας: «Τα κλειδιά των ονείρων μου κρατώ και με το Δία στην Παρθένο την κακία σου την ξεπερνώ»

 

 

 

 

 

 

Πηγή: astrology.gr