Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια – 5 έως 11 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ

Έρωτας:  Ο Δίας και η Αφροδίτη που βρίσκονται στο Λέοντα υπόσχονται θετικότερες εξελίξεις. Αυτή την περίοδο θα είσαι πιο εξωστρεφής, πιο κεφάτος/η και χαρούμενος/η, θα υπάρξουν οι ευκαιρίες να διασκεδάσεις περισσότερο, να κάνεις γνωριμίες, να φλερτάρεις, να απολαύσεις τον έρωτα. Τώρα μπορεί να κάνεις μια γνωριμία που θα σε βγάλει από το τέλμα και ίσως να είναι γνωριμία ζωής.
Καριέρα – Οικονομικά: Αυτές οι μέρες είναι αρκετά δύσκολες, ιδιαίτερα για εσένα που έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου καθώς ο Ήλιος από τον Καρκίνο σχηματίζει όψη αντίθεσης με τον Πλούτωνα και επηρεάζει τους τομείς της οικογένειας και της καριέρας σου. Τώρα πρέπει να είσαι έτοιμος/η για αλλαγές γιατί μπορεί να διαφανεί ότι οι αλλαγές θα είναι η μόνη σου διέξοδος.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Αργά το βράδυ της Τετάρτης ο Ερμής μπαίνει στον Καρκίνο, θέση από την οποία θα με εξωθήσει στο να βάζω περισσότερο συναίσθημα στις αποφάσεις μου, ιδιαίτερα αυτές που αφορούν στο σπίτι ή στην οικογένεια.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Έρωτας: Ο Κρόνος που βρίσκεται στον Σκορπιό, το ζώδιο των σχέσεών σου, επιτάσσει να βάλεις πολλές δόσεις σοβαρότητας και ευθύνης στην προσωπική σου ζωή και δίνει ευκαιρίες μόνο στις σχέσεις που στηρίζονται σε πολύ γερές βάσεις γι αυτό να προσέχεις, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου. Αν η σχέση σου δεν πατάει γερά, καλύτερα να προετοιμαστείς για τα δύσκολα από τα οποία θα σε βγάλει η ικανότητά σου για αλλαγές, είτε εσωτερικές είτε εξωτερικές.
Καριέρα – Οικονομικά: Η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου θα φέρει πολλές δυσκολίες στις προσπάθειές σου να συνεννοηθείς με πελάτες, ανωτέρους και συνεταίρους, να ασχοληθείς με τις εμπορικές σου δραστηριότητες, να προβληθείς. Ευτυχώς από το βράδυ της Τετάρτης περνάει ο Ερμής στον Καρκίνο και ίσως να είναι βοηθητικός καθώς θα σε βοηθήσει να αξιοποιήσεις το όποιο επικοινωνιακό σου χάρισμα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με την Αφροδίτη και τον Δία στον Λέοντα, θα αντλήσω χαρά από την οικογένειά μου. Ας αφοσιωθώ στους αγαπημένους μου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έρωτας: Η Αφροδίτη και ο Δίας στον Λέοντα είναι άκρως βοηθητικοί για τους έρωτές σου καθώς διευρύνουν τον κύκλο σου, δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για φλερτ, διασκέδαση, εξόδους, ταξιδάκια, κοντινά ή μακρινά. Το θετικό είναι ότι σε εξωθούν στο να αξιοποιήσεις τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα που δεν είναι λίγα…
Καριέρα – Οικονομικά: Ο οικονομικός σου τομέας φλέγεται καθώς ο Άρης και ο Ήλιος βρίσκονται στον Καρκίνο ενώ ο δεύτερος σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα. Με αυτές τις αστρολογικές συγκυρίες οι κινήσεις σου πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές. Είναι πιθανό να καθυστερήσουν οι αμοιβές σου, να επανέλθουν στο προσκήνιο χρέη του παρελθόντος, να προκύψουν έκτακτα έξοδα. Ο Ερμής περνάει στο ίδιο περιβάλλον το βράδυ της Τετάρτης και ίσως σε βοηθήσει να πάρεις πιο διαυγείς αποφάσεις σε θέματα αξιών.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καλή περίοδος για να απολαύσω την παρέα των αδελφών μου, των συγγενών και των γειτόνων μου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έρωτας: Ο Ήλιος που βρίσκεται στο ζώδιό σου, σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα, βγάζοντας στην επιφάνεια τις σκληρές αλήθειες, τα απωθημένα, τα έντονα και επικίνδυνα πάθη. Αν βάλουμε στην εξίσωση και τον Άρη που επίσης βρίσκεται στον Καρκίνο, όλα αυτά επιδεινώνονται καθώς υπεισέρχεται και ο παράγων νεύρα και ανταγωνισμός. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν χωρισμοί αλλά, κάτω από τέτοιες επιδράσεις, μάλλον εκ των υστέρων θα αποδειχθούν λυτρωτικοί. Πιο προσεκτικός/η πρέπει να είσαι εσύ που έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Η Αφροδίτη και ο Δίας που βρίσκονται στο δεύτερο ηλιακό σου σπίτι αποτελούν μια ισχυρή αχτίδα φωτός για τις οικονομικές σου υποθέσεις. Αξιοποίησε τις επιδράσεις τους έξυπνα και σκέψου αν υπάρχει κάτι δημιουργικό, το οποίο θα σε βοηθούσε να αυξήσεις τα εισοδήματά σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Από το βράδυ της Τετάρτης ο Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιό μου και θα είναι βοηθητικός για να πάρω τις αποφάσεις μου.

 

ΛΕΩΝ

Έρωτας: Αν ο προσωπικός σου χάρτης δεν σου χαλάει τη συνταγή, θα παίζεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο στους έρωτες. Η Αφροδίτη και ο Δίας βρίσκονται στο ζώδιό σου και ρίχνουν το φως τους στα αισθηματικά σου. Αυτές τις μέρες δεν χάνεις το κέφι σου, γοητεύεις, φλερτάρεις, κερδίζεις στις εντυπώσεις, επιβεβαιώνεσαι. Τώρα μπορεί να κάνεις μια σχέση ζωής ή να ανανεώσεις το κλίμα στην υπάρχουσα σχέση σου ή να πέσει η πρόταση…
Καριέρα – Οικονομικά: Οι κινήσεις σου θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές αυτή την περίοδο καθώς η πολυαστρία στον Καρκίνο και η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα είναι οι αστρολογικές συγκυρίες που «δηλώνουν» πισώπλατα χτυπήματα, εντάσεις, προβλήματα. Πιθανότατο είναι να αποκαλυφθεί κάποιο παρασκήνιο που θα σε στεναχωρήσει ιδιαιτέρως.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσέχω την υγεία μου που βάλλεται από άγχος και πιθανή στεναχώρια. Ας τρέφομαι καλύτερα και ας κοιμάμαι περισσότερο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έρωτας: Ο Άρης και ο Ήλιος βρίσκονται στον Καρκίνο ενώ ο Ήλιος σχηματίζει όψη αντίθεσης με τον Πλούτωνα, η οποία μπορεί να δημιουργήσει τριγμούς στα συθέμελα της σχέσης σου. Η πολυαστρία στον Καρκίνο (από το βράδυ της Τετάρτης περνάει και ο Ερμής στο συγκεκριμένο περιβάλλον) δεν είναι αρνητική για τους έρωτές σου. Ωστόσο, επειδή οι πλανήτες από τον Καρκίνο θα ενεργοποιούν τους σκληρούς Ουρανό και Πλούτωνα, μπορεί να αντιμετωπίσεις προβλήματα.
Καριέρα – Οικονομικά: Η περίοδος αυτή είναι αρκετά πολύπλοκη καθώς από τη μια θα υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες στη δουλειά ενώ από την άλλη θα ταλανίζεσαι από τις ανταγωνιστικές συμπεριφορές, την κούραση, τις αγγαρείες, την ανάληψη ευθυνών. Πάντως, αυτές τις μέρες θα πρέπει να επανεξετάσεις τους στόχους και τις συμμαχίες σου και να σκεφτείς αν χρειάζεται να προβείς σε αναθεωρήσεις.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Μυστικοί έρωτες ή χρήματα μπορεί να μπουν στη ζωή ή στην τσέπη μου και να μου δώσουν χαρά.

 

 

ΖΥΓΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Οι διελεύσεις του Δία και της Αφροδίτης στο Λέοντα, περιβάλλον από το οποίο επηρεάζει τους έρωτές σου, είναι ευεργετικές για τα αισθηματικά σου καθώς φτιάχνει η διάθεσή σου, φλερτάρεις με μεγάλα ποσοστά επιτυχίας, διασκεδάσεις σε φιλικά περιβάλλοντα, κάνεις καινούργιες γνωριμίες. Γενικότερα, οι φίλοι και τα αισθηματικά σου μάλλον θα αποτελούν μια όαση χαράς αυτή την περίοδο εκτός αν ο προσωπικός σου χάρτης αναιρεί αυτή την εύνοια.
Καριέρα – Οικονομικά: Ο Ήλιος από τον Καρκίνο, το ζώδιο που σχετίζεται με την καριέρα σου, ενισχύει τις επιδράσεις των σκληρών Ουρανού και Πλούτωνα που σε ταλανίζουν (εφιστώ την προσοχή ότι τον ακολουθούν κατά πόδας ο Άρης και ο Ερμής). Τώρα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η σε κάθε σου κίνηση και να αποφύγεις τις ανταγωνιστικές συμπεριφορές στον επαγγελματικό σου χώρο.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις στο σπίτι. Πρέπει να προσέχω τις κινήσεις και να μην λέω ή κάνω πράγματα που πληγώνουν τα αγαπημένα μου πρόσωπα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έρωτας: Με τον Κρόνο στο ζώδιό σου δεν έχεις πολλά περιθώρια για καλοκαιρινά παιχνίδια και απολαύσεις, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου. Τώρα πρέπει να είσαι συνετός/η και έτοιμος/η να αναλάβεις τις ευθύνες σου στον τομέα των σχέσεων. Από την άλλη, η πολυαστρία στον Καρκίνο είναι ευνοϊκή για εσένα αν και ενέχει πολλές παγίδες καθώς μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο θα ενεργοποιούνται συνέχεια οι σκληροί Ουρανός και Πλούτωνας.
Καριέρα – Οικονομικά: Με τον Δία και την Αφροδίτη στον δέκατο οίκο της ηλιακής σου οικοθεσίας, θα δικαιωθείς καθώς θα υπάρξουν οι ευκαιρίες για να προωθήσεις τα επαγγελματικές σου σχέδια, θα βρεθεί το κατάλληλο άτομο για να σε εξυπηρετήσει, θα είσαι πιο ακτινοβόλος/α στις επαφές σου και θα κερδίζεις στο παιχνίδι των εντυπώσεων.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Είναι προτιμότερο να μην κάνω ταξίδια και δη στο εξωτερικό γιατί οι πιθανότητες να ταλαιπωρηθώ είναι πολλές.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Έρωτας: Ο κυβερνήτης σου Δίας και η Αφροδίτη βρίσκονται στο φιλικό για το ζώδιό σου περιβάλλον του Λέοντα και σε ευνοούν καθώς σου επιτρέπουν να κάνεις αυτά που σου αρέσουν, δηλαδή ταξίδια, ερωτικά παιχνίδια, φλερτ, οτιδήποτε μπορεί να σε αποσπάσει από την πεζή καθημερινότητα. Αυτή την περίοδο θα κάνεις καινούργιες γνωριμίες, μπορεί να γνωρίσεις το δέκα το καλό και μάλιστα σε ταξίδι αλλά, ακόμη κι αν δεν γίνει τίποτε από αυτά, τουλάχιστον θα περάσεις καλά.
Καριέρα – Οικονομικά: Αν έχεις τη δυνατότητα να εγκαταλείψεις τις δουλειές σου κι αν τα οικονομικά σου στο επιτρέπουν, η περίοδος είναι καλή για διακοπές. Είναι προτιμότερο να γεμίσεις τις μπαταρίες σου παρά να προσπαθείς για κάτι καλύτερο και να σας συμβαίνουν ανατροπές, ιδιαίτερα στον οικονομικό τομέα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Θα αναστατώνομαι ψυχικά, θα αγχώνομαι και θα είμαι πιο κυκλοθυμικός/η από το συνηθισμένο μου. Ας προσέχω τον εαυτό μου κι ας προσπαθήσω να ξεκουραστώ, ιδανικά σε κάποιο θέρετρο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έρωτας: Ο Ήλιος από τον Καρκίνο, τον τομέα των σχέσεών σου, ενεργοποιεί με όψη αντίθεσης τον Πλούτωνα. Να προσέχεις τις κινήσεις σου, να μην αφήνεις τα πράγματα στην τύχη τους, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου και, αν προκύψει η αναγκαιότητα να δώσεις ένα τέλος, μη διστάσεις να το κάνεις γιατί θα είναι λυτρωτικό. Ο Άρης και ο Ερμής (από το βράδυ της Τετάρτης) στον Καρκίνο όχι μόνο δεν αμβλύνουν τις καταστάσεις αλλά τις επιδεινώνουν.
Καριέρα – Οικονομικά: Η Αφροδίτη και ο Δίας από τον Λέοντα σε σιγοντάρουν για να προωθήσεις επιχειρηματικές σου υποθέσεις και να έχεις αρκετά κέρδη. Επίσης, ευνοούν τη διεκπεραίωση οικονομικών υποθέσεων με δημόσιο, τράπεζες, ασφαλιστικούς οργανισμούς, διατροφές καθώς επίσης και κληρονομικές υποθέσεις.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Μέσα στις επόμενες εβδομάδες μπορεί να αποκαλυφθεί ένας εχθρός μου. Όσο και να στεναχωρηθώ, είναι προτιμότερο να ξέρω με ποιους να πάω και ποιους να αφήσω.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έρωτας: Αν ο προσωπικός σου χάρτης δεν αναιρεί την εύνοιά σου, αυτή την περίοδο έχεις την τιμητική σου στον έρωτα. Ο Δίας και η Αφροδίτη βρίσκονται στο Λέοντα, το ζώδιο των σχέσεών σου και σου εξασφαλίζουν την επιτυχία καθώς ξυπνούν τα ένστικτα και σε εξωθούν στις περιπέτειες, σε ανανεώσεις όρκων, σε καινούργιες γνωριμίες και σχέσεις, σε προτάσεις και, γενικότερα, σε ότι τραβάει η ψυχή σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Με τον Άρη, τον Ήλιο (που σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα) και τον Ερμή (από το βράδυ της Τετάρτης) στο ζώδιο της καθημερινής σου εργασίας και υπηρεσίας θα νιώθεις πιεσμένος/η καθώς τίποτε δεν θα γίνεται στην ώρα του. Αυτές τις μέρες φρόντισε να μεθοδεύσεις τις κινήσεις σου προκειμένου να αποκτήσεις καινούργιους συνεργάτες ή συμμάχους για τη νέα σεζόν που θα έρθει.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Να προσέχω την υγεία μου γιατί αυτές τις μέρες θα χάνω πολλή ενέργεια λόγω κούρασης και άγχους.

ΙΧΘΥΕΣ

Έρωτας: Ο Άρης, ο Ήλιος και από το βράδυ της Τετάρτης ο Ερμής, θα βρίσκονται στον Καρκίνο, το ζώδιο που σχετίζεται με τους έρωτές σου. Το πιο πιθανό είναι ότι θα σε βάζουν στην πρίζα να ικανοποιήσεις τους πόθους και τα πάθη σου, να φλερτάρεις, να διασκεδάσεις, να απολαύσεις τη ζωή. Ωστόσο, θα ενεργοποιούν τον Πλούτωνα και τον Ουρανό, επηρεάζοντας κυρίως εσένα που έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Με την Αφροδίτη και τον Δία στο περιβάλλον της καθημερινής σου προσφοράς και εργασίας, αναμένονται σαφώς πιο ευχάριστες εξελίξεις. Τώρα θα υπάρξουν οι ευκαιρίες να προωθήσεις τις υποθέσεις σου, να κάνεις κάτι καλύτερο στη δουλειά, να αυτοπροβληθείς.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η περίοδος είναι καλή για να ασχοληθώ με την εμφάνισή μου. Από την άλλη, θα πρέπει να προσέχω για να μην πάρω κιλά καθώς τώρα είμαι επιρρεπής στην υπερβολική κατανάλωση ποτού ή φαγητού.

Πηγή: astrology.gr