Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024
Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια – 6 έως 12 Μαρτίου

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια – 6 έως 12 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ

Βρίσκεσαι σε μια κατάσταση που προσπαθείς να αναλάβεις δράση από την μια και μετά ξαναπέφτεις σε λήθαργο και μια μάλλον ανησυχητική ηρεμία. Τουλάχιστον οι σκέψεις σου σε γαληνεύουν και δεν σου δημιουργούν καμία αναστάτωση, οπότε το άγχος σου μπορεί να μειωθεί αρκετά. Με ένα τελείως καινούργιο τρόπο θα προσεγγίσεις ακόμα και τις μεγαλύτερες δυσκολίες. Ο Άρης που μπαίνει σήμερα στον Τοξότη θα σε ωθήσει σε μια διαφορετική ενεργειακή αντίδραση η οποία θα σε απελευθερώσει από φόβους και αμφιβολίες που ήταν κρυφές και πολύ βαθιές. Τώρα όλα θα βγουν στο φως και εσύ σταδιακά θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα.
ΤΑΥΡΟΣ

Τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας θα νιώθεις μια γαλήνη να σε κυριεύει, οπότε θα βρίσκεις ευκαιρία να αναπληρώσεις τα κενά των υπολοίπων. Η ανησυχία που είχες μέχρι πριν λίγο καιρό, θα εξαφανιστεί και θα βιώσεις καλές στιγμές με τους γύρω σου με την οικογένειά σου. Η φιλική και εξωστρεφής συμπεριφορά που θα έχεις απέναντι σε συνεργασίες και ομάδες θα σε βοηθήσει στο κοινωνικό σου άνοιγμα. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, η σχέση σου με έναν Υδροχόο μπορεί να γίνει πιο συγκεκριμένη και σταθερή ενώ η ανάγκη σου για ελευθερία και για μικρές αποδράσεις, ώστε να ξεφύγεις από τη βαριεστιμάρα, θα είναι πολύ μεγάλη.
ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχεις ένα μπέρδεμα που δεν σε βοηθάει να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις και τι όχι. Πιθανόν να μην ξέρεις τι ακριβώς πρέπει να κάνεις σε μια συγκεκριμένη κατάσταση, αλλά να θυμάσαι δυο καρπούζια δε χωράνε κάτω από την ίδια μασχάλη, οπότε θα πρέπει να χαράξεις μία και μοναδική πορεία για να πετύχεις ακόμα και τον πιο μικρό σου στόχο. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μην επηρεάζεσαι από τη γνώμη των πολλών γιατί αυτό θα σε εμποδίσει να φτάσεις εύκολα στην τελική σου απόφαση. Όσο κι αν θέλεις να αποφύγεις έναν Ιχθύ, τελικά όλο κάτι γίνεται και πέφτει στον δρόμο σου. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, θα διαθέσεις περισσότερη ενέργεια στους άλλους αλλά τουλάχιστον θα ανοιχτείς σε πολλές κατευθύνσεις.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δημιουργούνται γύρω σου κάποιες θετικές προοπτικές τις οποίες μπορείς εύκολα να εκμεταλλευτείς και να ξεπεράσεις τις κακοτοπιές και τον αρνητισμό. Όταν είσαι καλά με τα συναισθήματά σου, είναι πιο εύκολο να κάνεις πολλά πράγματα και να έχεις άμεσο αποτέλεσμα. Επειδή χρειάζεσαι για λίγο να ξεφεύγεις από τα ίδια και τα ίδια, ενδεχομένως να αποφασίσεις να ξεκινήσεις γυμναστική ή μια άλλη σωματική δραστηριότητα που σίγουρα δεν σε ξετρελαίνει γιατί σου αρέσει περισσότερο η χαλάρωση και το χουζούρι. Τώρα όμως ίσως αναγκαστείς να κάνεις κάποιες παραχωρήσεις. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, χρειάζεται να αναπτύξεις μια πιο φιλική και άνετη συμπεριφορά και κυρίως κατανόηση για άτομα και καταστάσεις που σου φαίνονται ξένες.

Το μότο της εβδομάδας: Τι λέει τώρα; Αν με Ήλιο – Ποσειδώνα βγάλω προς τα έξω το πόσο «αρρωστημένα» σ’ αγαπώ, το θέατρο του παράλογου θα ζήσουμε ή στο τρελοκομείο θα καταλήξουμε και οι δυο.

ΛΕΩΝ

Αν στοχεύεις πολύ ψηλά, μερικές φορές σε βγάζει από το κλειστό σου κύκλωμα και κάνεις υπερβάσεις σε άτομα και συνεργασίες. Συνήθως σου είναι δύσκολο να συνυπάρξεις ισότιμα στα επαγγελματικά σου γιατί κάπου βαθιά μέσα σου πιστεύεις ότι δεν παίρνεις τον ανάλογο σεβασμό. Γι’ αυτό, μένεις μόνος/η, όμως έτσι δεν μπορείς να αναπτύξεις γρήγορα τα προσόντα και τα ταλέντα που έχεις. Τώρα βλέπεις τα πράγματα τελείως διαφορετικά και κυρίως έρχεσαι πιο κοντά σε άλλους. Καλό είναι να μην περάσεις στο άλλο άκρο, σε ό, τι αφορά στις οικονομικές σου συναλλαγές γιατί μπορεί να γίνεις, χωρίς να το καταλάβεις, χαοτικός/η και χωρίς όρια. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα βιώσεις έντονα την ανάγκη της συντροφικότητας και ίσως κάνεις και κάποιες ιδιαίτερες εξομολογήσεις.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αντιμετωπίζεις όλες τις δυσκολίες και γενικά οτιδήποτε αφορά σε στενές σχέσεις και συνεργασίες με μεγαλύτερη ηρεμία και υπομονή κι αυτό σου δίνει ένα πολύ καλό προβάδισμα γιατί αφήνεις τα περιθώρια, ώστε να μπουν πρόσωπα στη ζωή σου, χωρίς να έχεις διάθεση για κριτική και εκλογίκευση. Τα συναισθήματά σου είναι περισσότερο χαλαρά και ήπια και βρίσκεις ένα καλό λόγο να πεις και για τον εαυτό σου. Η έκλειψη που γίνεται μαζί με την Νέα Σελήνη στους Ιχθύες, στον άξονά σου, στις 9 του μηνός θα πυροδοτήσει κάποιες καταστάσεις, ωθώντας σε να κάνεις μια νέα αρχή σε οτιδήποτε αφορά τους άλλους σε σχέση με εσένα. Μόνο πρόσεξε να μην το παρακάνεις. Χρειάζεσαι απόλυτη διάκριση και μια ξεκάθαρη στάση έναντι όλων γιατί μπορεί να φανεί ότι συμφωνείς, ακόμα και με πράγματα που δεν σου ταιριάζουν.
ΖΥΓΟΣ

Προς το παρόν γύρω σου αλλά και μέσα σου υπάρχει μια συναισθηματική ασάφεια που θα μεγαλώσει με την έκλειψη που γίνεται στις 9 Μαρτίου, η οποία θα σε μπερδέψει ακόμα περισσότερο. Η ευαισθησία σου θα κτυπήσει κόκκινο, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να διακρίνεις, αν τελικά είσαι το θύμα ή ο θύτης. Ακόμα και κάποιες σκέψεις μπορούν να σε παρασύρουν σε ένα παιχνίδι αλλόκοτων φαντασιώσεων και ψευδαισθήσεων. Το μυστικό είναι η διαχείριση και συγχρόνως η δημιουργικότητα γιατί αυτή είναι που θα σε βγάλει από το αδιέξοδο κι έτσι δεν θα χάνεσαι μέσα σε χίμαιρες. Από αυτή την εβδομάδα και μετά, οι ελπίδες σου σιγά-σιγά θα αναπτερώνονται με μια νέα δραστηριότητα που φαίνεται στον ορίζοντα και η οποία θα σου δημιουργήσει την διάθεση για μεγαλύτερη γνώση και περιπέτεια.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η στάση σου απέναντι στα πράγματα είναι πολύ πιο θετική από άλλες φορές και αυτό σε βάζει να κάνεις όνειρα και πολύ μικρά σχέδια τα οποία όμως σου δημιουργούν ευεξία και χαρά. Η ξαφνική στροφή σου σε μεταφυσικά ενδιαφέροντα ή γνώσεις που δεν αφορούν μόνο στην υλική διάσταση θα σε βοηθήσει να βρεις τις κρυφές πτυχές του εαυτού σου και μέσα από εκεί να βιώσεις κάποιες εσωτερικές εμπειρίες πολύ δυνατές. Όταν αποφασίσεις να αποκολληθείς από φόβους και αντιστάσεις, τότε θα δεις ότι θα γίνεις ένα διαφορετικό άτομο, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και δύναμη, την οποία έχεις αλλά δεν αντιλαμβάνεσαι. Το μυστικό είναι να γίνεις πιο φιλικός/η, ακόμα και με πρόσωπα που δεν καταλαβαίνεις απόλυτα τη συμπεριφορά τους και να είσαι πιο ανοικτός/η για το δικό σου το συμφέρον.
ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης που μπαίνει σήμερα στο ζώδιό σου θα σε υποχρεώσει να βάλεις τον πήχη ψηλά και να αλλάξεις οτιδήποτε δεν σου αρέσει. Οι σκέψεις σου πάντως θα είναι γαλήνιες και ίσως λίγο ρομαντικές. Πιθανόν να ανακαλύψεις και πάλι την μαγεία της μουσικής και του χορού και να σου ανέβει αρκετά η ψυχολογία. Οι ελπίδες που αναγεννιούνται, σε άλλη όμως βάση, είναι πολύτιμη βοήθεια για σένα. Μέσα στο σπίτι σου θα υπάρχει ηρεμία, πιθανόν και μια μικρή ακαταστασία η οποία μπορεί να σου δημιουργεί κι ανεμελιά. Το πιο δύσκολο θα είναι να διαχειριστείς πρακτικά θέματα, τα οποία μπορεί ξαφνικά να σου φανούν βουνό και με τις καθυστερήσεις που ενδεχομένως να υπάρχουν να σε πιάσει μια ελαφρά απελπισία. Όμως, δε σημαίνει ότι θα το πάρεις τόσο κατάκαρδα γιατί θα έχεις τη διάθεση να το ρίξεις έξω, πίνοντας και ένα ποτάκι παραπάνω με φίλους και καλή παρέα.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είσαι σε μια φάση που προσπαθείς να χαλαρώσεις από τις εντάσεις και τα πολλά «πρέπει» γιατί τελικά θα διαπιστώσεις ότι έτσι θα φτάσεις πιο εύκολα στον στόχο σου. Εκεί που χρειάζεσαι την δέουσα προσοχή είναι κυρίως σε συμβόλαια που πιθανόν να υπογράψεις ή κάποια γραπτά κείμενα τα οποία θα παραδόσεις όπου μπορεί να υπάρξουν λάθη ή ασάφειες. Κατά τα άλλα, ο λόγος σου θα γίνει «μαγικός», αν το βάλεις σκοπό και με αυτόν θα πετύχεις κάποιες δύσκολες αποστολές. Η τέχνη και κυρίως μουσική και φωτογραφία ίσως σου τραβήξουν το ενδιαφέρον για ένα διάστημα. Ένα ταξίδι που μπορεί να προγραμματίζεις μάλλον θα χρειαστεί περισσότερη οργάνωση για να έχεις ένα καλό αποτέλεσμα.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχεις αποφασίσει να ερευνήσεις όλες τις οικονομικές υποθέσεις σου και δεν αποκλείεται να δεις πράγματα που ίσως να μην είχες εντοπίσει μέχρι τώρα, από την άλλη όμως θα νιώσεις ότι πρέπει να κάνεις κάποιες υπερβάσεις για να βγεις από την στενότητα. Γι’ αυτό, μπορεί να πάρεις ξαφνικές αποφάσεις οι οποίες θα ανατρέψουν τα δεδομένα. Έχεις πάντως μια ενεργή συμμετοχή σε πολλά κοινωνικά δρώμενα και φροντίζεις περισσότερο την εμφάνισή σου αλλά και τα της προσωπικότητάς σου, δώρο της Αφροδίτης που είναι ακόμα στο ζώδιό σου και επηρεάζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Η επιβολή της δικαιοσύνης μερικές φορές σου φαίνεται τόσο αναγκαία που σχεδόν εξαναγκάζεις τον εαυτό σου να κινείται συνέχεια μέσα σε αυτό το πλαίσιο. Καλό είναι να χαλαρώσεις και να μην βάζεις τόσο υψηλούς στόχους γιατί θα χάσεις την επαφή σου με το έδαφος.
ΙΧΘΥΕΣ

Η Νέα Σελήνη μαζί με την έκλειψη που γίνεται στο ζώδιό σου, στις 9 Μαρτίου θα σε συνεπάρει για λίγο γιατί θα δοκιμάσεις με άλλο τρόπο τις εσωτερικές σου δυνάμεις, προσπαθώντας να βγεις προς τα έξω και εκφράζοντας ανοιχτά οτιδήποτε σε βασανίζει, σε ενοχλεί ή σε κάνει μερικές φορές το θύμα. Θα αλλάξουν τα δεδομένα αφού η στάση σου δεν θα είναι πλέον μοιρολατρική και αναγκαστικά θα βιώσεις μια νέα κατάσταση η οποία θα ενέχει και ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα. Το ότι θα θέλεις να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη και σε καινούργια βάση, σίγουρα θα σε φέρει σε θέση νικητή. Αυτό που δεν πρέπει να κάνεις είναι να χαλαρώσεις γιατί μπορεί να βρεθείς απροετοίμαστος/η και εκεί να γίνουν λάθη που πιθανόν να αργήσουν να διορθωθούν. Μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα θα σε κάνει πιο μαχητικό/η, κυρίως εσένα που έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες.

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: astrology.gr